Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pilavım da hazır
siz napıyorsunuz yine sustu millet
sitem faslına başlıyım mi
yoksa başlamadan gideyim mi
konuşmaya niyeti olan kimler bi el kaldırsın bakem![]()
cok guzel maşallah cok güzel gülmüşEki Görüntüle 701750 güleç kızım benim :)
tatlişkom, evora?:44:
Arkadaşım vardı şimdi gitti bende kızı yediriyorum. Wavy hediye işi süper olurdu. Bana ne alınırdı acaba ???
cok guzel maşallah cok güzel gülmüş
Arkadaşım vardı şimdi gitti bende kızı yediriyorum. Wavy hediye işi süper olurdu. Bana ne alınırdı acaba ???
ben sessizliği deleyim diye foto ekledim : )
Git git yap bende evi süpürdüm arkadaş geldi silemedimBu hafta kadın gelmedi iş başa düştü
Bitmiyor anacım evin işi
Bir oda daha süpürüm gelim bari( tatlişkom gibi oldum)
ben sessizliği deleyim diye foto ekledim : )
ayy canm koly gelsin sana sen yine spurgeyi acabiliyrsun bn acinca ogln bn ypcam die tutturuyr vermeyince supurgeyi kapatiyoBu hafta kadın gelmedi iş başa düştü
Bitmiyor anacım evin işi
Bir oda daha süpürüm gelim bari( tatlişkom gibi oldum)
sana aile çerçevesi alırdım ben 4 lü çok egzantrik şeyler var
limite de bağlı gerçi, ne kadar limitle düşünüyoz?
bana ne alırdınız lan?
çok güzel bi kız ya, nazar değmesin yavruma![]()
ayy canm koly gelsin sana sen yine spurgeyi acabiliyrsun bn acinca ogln bn ypcam die tutturuyr vermeyince supurgeyi kapatiyo
Hemde ne afacan herseyi anliyr ama isine geleni ypiyr zaten bazen pes ediytum veriyrum eline guzelce ypiyr koltuklari cekp ypiyru m oda oyle ypiyr ne grurse ypiyr ama bir turlu konusmuyrsenin oğlan da çok afacan bi model hakkaten
ver eline yapsın ustam, güzel yap de![]()
Yaw ev almıcaz kuçuk hediye işte
Alsene ben tavşan kostumu alurdım irise bibergazi ve 1 cuval limon
Sanaa çin işi robot kahve yapsın talyayı sallasın yedirsinn
Hemde ne afacan herseyi anliyr ama isine geleni ypiyr zaten bazen pes ediytum veriyrum eline guzelce ypiyr koltuklari cekp ypiyru m oda oyle ypiyr ne grurse ypiyr ama bir turlu konusmuyr
iyi bana paraya kıymışsın da niye made in china lan?
bi de napcan benim işleri robota yaptırınca, benle vakit mi geçircen
konuşur inşallah yakında sıkma artık canını
onun zamanı o zaman demek ki![]()
bir mesajın olması lazım , mesaj kutuusuna bakar mısın![]()
Takmamaya calisiyrum ama kv her geldigin lalak dyo sen yptin bunu boyle her istedigini yptinbenim ynimdyken tam konusyrdu dyo evet her istedigini yptim ama anlatarak yptim kardesi olduktn snra hersey degisti bn npayim dha