• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok gecmis olsun ama istersen artik daha fazla bekleme doktora goturmek icin. Daha cok minikler atesin de kalici etkileri oluyor Allah korusun. Hem senin de icin rahat eder

doktorunu aradım bugnde beklememi soyledi ama haklısın eşim biraz dnlensin oğlanda uyansı öyle götüreyim çnkü oğlan uyannca beni görmezse kıyamet kopar oda kısknçlıktan ateşlenmesin huyu çnkü istediği olmayınca kıskannnca ateşi fırlıyor benim işim çok zor yha iki çocuğumnda ateşi inanççı keçi gibi ve belli etmeden çıkıyor gizli ateş:14:

Fito krem yazıyo travazol yazıyo ikisindende var kıza şimdi fito krem sürdüm ama yarın dr götürcem yanlış bişe yapmak istemiyorum.
Msoe söyle kıs nasıl geçirdin cinneet aynı taktiği yapcam yeri gelince.

İçeriğinde ne varmış kremlerin steroid var sanırım birinde sakın sürme:50:

Evet msoe nasıl banada özelden yaz burdan yazamasanda:34:

Valla kizlar eski cinnetler gibi olmadi tabi evde bebek varken. Daha cok kesin ve net bi tavir ve biraz da blof diyebiliriz. :15:

doktorunu aradım bugnde beklememi soyledi ama haklısın eşim biraz dnlensin oğlanda uyansı öyle götüreyim çnkü oğlan uyannca beni görmezse kıyamet kopar oda kısknçlıktan ateşlenmesin huyu çnkü istediği olmayınca kıskannnca ateşi fırlıyor benim işim çok zor yha iki çocuğumnda ateşi inanççı keçi gibi ve belli etmeden çıkıyor gizli ateş:14:

Allah kolaylik versin guc versin canim. Zor tabi ama gececek insallah. Hem sen oglundan da deneyimlisin bak. Doktora gidersen haberdar et bizi de..

Allah kolaylik versin guc versin canim. Zor tabi ama gececek insallah. Hem sen oglundan da deneyimlisin bak. Doktora gidersen haberdar et bizi de..

haber veririm cnım oğlandan deyimliyimde bu kızın ateşi oğlannkinden beter çıktı ne fitil düşrüdü nede şurup 10 kere soktum duşa 37 dereceyi 2 kere gördük daha da görmedim yorgunluktn tipim kaydı zaten zayıfım şimdi 2 gnde hortlak oldum

Gunsydin kizlar.
Alperenada cok gecmis olsun. İnatci ateste burda bikac kiside goruldu 6. Hastalik. Bi dr gotur cnm ole busi degilse usutmedi falansa bi tahlil yaparlar ona gore ilac alir

şimdi belirtilerini okudum aynı bizim kızı anlatıyor birden bire ateş çıkması ve ateşi oldugu halde haraketli ve iştahının yerinde olması okuyunca daha çok korktum cumartesi gecesi ateşlendi birden bire ayy şu oğlan uyansında götürsem içime kurt düştü bna kalsa götürdümde eşim dişten dolayıdır diyip beni rahatlatmıştı

Günaydınnnnn sabah 7 de kurulu saat gibi kalkıyor kzım:1:
Üst dişlerimizde göründü çok şükür ne zor diş çıkarıyor canıma okuyor:5:sanki oğlum bu kadar zorlamıyordu yoksa benmi unuttum:27:
Alperenada bence artık doktora götürmelisin bu kadar ısrarcı bir eteşin altında enf vardır:34:

şimdi belirtilerini okudum aynı bizim kızı anlatıyor birden bire ateş çıkması ve ateşi oldugu halde haraketli ve iştahının yerinde olması okuyunca daha çok korktum cumartesi gecesi ateşlendi birden bire ayy şu oğlan uyansında götürsem içime kurt düştü bna kalsa götürdümde eşim dişten dolayıdır diyip beni rahatlatmıştı

Korkulcak bi hastalik degil cnm her bebek gecirir. Atesini kontrol et surekli siniri gecmesin

Dis atesi 39 bulup gecmez cnm. 38 39 arasi oluren fazla bide bukadar uzun surmez

Üst dişlerimizde göründü çok şükür ne zor diş çıkarıyor canıma okuyor:5:sanki oğlum bu kadar zorlamıyordu yoksa benmi unuttum:27:
Alperenada bence artık doktora götürmelisin bu kadar ısrarcı bir eteşin altında enf vardır:34:
hayırlı olsun yeni dişleriniz bilmiyoum alsenim dışaı çıktıgıda yok ki hasta oldu diyeyim diş ddi eşim bende sakinlemiştim dedim abisi gibi üst dişleri ateşli çıkartıyordu dedim ama ateş hiç bi düşmez oğlan kalksın götürcem zaten pepikte 6. hastalık olabilir dedi belirtileri aynı bizim kız daha çok tedşrgşn oldum oğlannda uyuyacağı tuttu bugn
Korkulcak bi hastalik degil cnm her bebek gecirir. Atesini kontrol et surekli siniri gecmesin

canım oğlanda böyle bişey yaşamadım ateşimiz 38 be 39 arasında oynyor çıplak bi şekilde uyuyor şimdi

Dis atesi 39 bulup gecmez cnm. 38 39 arasi oluren fazla bide bukadar uzun surmez

39 geçmedi hiç de bnde diş bu kadr sürmez dedim eşime oda hatırlmıyor musun oğlan da 2 gn ateşlendi dedi hatırlıyorum oğlan 2 gn ateşlendi ishali vardı ve onn ateşi ilacını verince düşüyordu bunn ki hç düşmüyor dedim korkma dedi sakinleştirdi ama oğlan uyansın onuda kaldıracagım götürücem doktora

Günaydınlar :3::3::3:

alperenada Çook geçmiş olsun, belirtiler 6. hastalık gibi görünüyor, benim kızda iki hafta önce geçirdi, korkulacak hiç bir şey yok antibyotik bile vermedi bizim dr, 4 gün yüksek ateş 2 günde döküntüsü oldu, birtek ateşlenme çok inatçı oluyor, 38 i geçmememsine dikkat et, çok geçmiş olsun.Birde bulaşıcı 3 ay 3 yaş arası çocuklarda görünüyor bize parkta bulaştı :( oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama onada bulaşmış olabilir. Doktorlar döküntüyü görmeden anlayamıyorlar maalesef en azından bizde öyle oldu.

Günaydın topikolarrrrr , güzel bir hafta geçirelim hep birlikteeeeeee :16::16::16:
Bir misafirim geldi ,yarım saate burdayım :3:

GÜnaydın herkese :3: Şimdi kalkmadık tabide yeni girebildim:8:

Alperanda geçmiş olsun. Hemencecik iyileşsin kuzu inşallah.

Tatlışkom artık sıcaktan bebeler mahvolur sizin orda. Pişik ise en iyisi alt değiştirmelerde yıkayıp iyice kurutup sonra kremleyip bezlemek ama dediğin gibi yinede pişik mi isilik mi bir göster sen.

Topic halkı ben güneş kremi alacam almayada şimdi biz bebeleri parka götürürken falan kullancaz mı hep güneş kremi tam anlayamadım :44:

kızlarr nasılsınız buluşmuşsunuz çok sevmdm hemde çok duygulandım ne güzelsnz hepnz ben kaç zamandır annemle uğraşıyodum bide evde internet yok artık giremiyorum ama sizi çok seviyorum gerçekten çokta özledim en kısa zmanda internet problemni çözcem beni unutmayın nolur:5:

Seni unutmak mümkün mü ayşeed:16:

Teşekkürler, yaptım oldu:)

Ben de albüm yaptım, tamamlandı herhalde..
Organizasyon sorumlumuz İris'e çok teşekkür ediyorum bu arada, herşeyi çok güzel düşünmüştü::46:

Geçmişi anca bitirdim ,birazdan fotolara dalıcam :1:
Beni sizler varettiniz topikolarım :16::16::16:

Günlük güneslik guzel bir pazar sabahından herkese Gü nay dııınn :3: :3: ne guzel olmus bulusma biz orda olamayanlar olarak kıskandık yani:) şaka bi yana cok hoşsunuz hepiniz bebişlerde keza öyle maşallah hepiciginize :nazar:
Sen de geliyodun di mi yazın İstanbula ,yanlış mı hatırladım :44:

Herkese günaydınnn:16:
Fotolarınızı gördüm bayıldımm:46:
Aynı zaman dogmuş tatlı mı tatlı bebeler ve onların güzel anneleri:16:
Etraftakilerin bakışları nasıldı çok merak ettim:27:
Sırıtıyolardı :52::52::52:

:53::53::53::53::53:

buluşma talışkoma yaramadı :52:

günaydın bacılarrrr:3:

Çatlıyo hasetinden , biletini erkene alır gelir o haftaya :46::46::46:

Evet yaramadı çok pis plan yapıyorum o ayseye özellikle diğer topiklerde fink attı buluşmsya gitti
Zaten sülümanın anası gibiydi ,pepik gelemeyince bütün kızlar Poyraz'a kaldı :27::27::27:

Selam millet. Pazar gezmesinde herkes herhalde. Biz de cikacaktik ama fena takistik herifle. Basim catliyor su anda. Hava da cok guzel beeee :5:
Sonradan okudum ki ; çözmüşsün problemi şekerim :46::46::46:

Bende bebeleri süsledim odunu uyandırdım(sabah kalktı tekrar yattı)bizde çok fena atıştık:5:çok ağır konuştu bebeleri alıp anamın evine mi gitsem o da ne hai varsa görsün:5:
Ne gidiyon adamı rahat ettiricen , gitme :47::47::47:

Al iste hepsi ayni bunlarin. Benimki de biriktirip biriktirip hepsini ayni anda kusuyor ona gicigim. Bak mis gibi gunu buldu kavga cikaracak :47: ben de kizin cantasini giyeceklerini falan hazirlamistim hepsini geri koydum:19:

Tatliskom sorun disari cikmak degil ki ben kendim de cikarim da insanin yasama sevincini alip goturuyor yaa pazar pazar:41:
En gıcığı da o çantayı hazırlamak ,sonra geri yerine yerleştirmek :47::47::47:

kızlarr nasılsınız buluşmuşsunuz çok sevmdm hemde çok duygulandım ne güzelsnz hepnz ben kaç zamandır annemle uğraşıyodum bide evde internet yok artık giremiyorum ama sizi çok seviyorum gerçekten çokta özledim en kısa zmanda internet problemni çözcem beni unutmayın nolur:5:

Seni unutabiliriz ama yanakcanımızı , aslaaaaaaaaa :20::20::20:
Seni de unutmayız kız topikin pozitif böceği :16::16::16:

Iı aksamlr kızlar bugun gıremedım ıns hpınızıyısınızdr gecmıse bkamadım bugun kvler bızdeydı dn gece kız ateslendı hala atesı duseremedık 38 39 oluyor doktoru bu gecede dusmezse yda daha cok yukselırse acıle gtr dedı dnden berı uykusuzluktn oldum ama kızın ıstahı ıı emıp duruyr yogurdunuda yedı nden boyle olduanlmadm esım dıs gelıyr herhlde bu seferkı zr dıyo cnım oglumda kardesınn atesı oldugunu anlayınca agladı ve bacagını gosterıp cızz dedı ve bugun bnı hıc uzmedı sorun yaratmadı hıc bızden bu kdr canlar:14::14:

Hadi git artık doktora da bize de bildir , çok geçmiş olsun canım :5:

İriiisss (sabah ise gelince gorursun insallah) :
Cok sagol kiz, bir cinnet herseyi cozdu valla:1:

Valla kizlar eski cinnetler gibi olmadi tabi evde bebek varken. Daha cok kesin ve net bi tavir ve biraz da blof diyebiliriz. :15:

Oldun sen oldun MSOE'mmmmm :8::8::8::8::8::8::8::8::8:

O saatten bende de var ; 6.30 a kurulu ama benimki , sabah ezanını artık ben okurum dedim imama ,sen boşuna kalkma :35::35::35:

günaydın herkese iyi haftalarrrr geçmiş olsun

Günaydın dido ,nerelerdesin , yoğun mu işler ?

Gunaydınn bende dr saglık ocapına götureyım bunlaruda krem yazsın baksın bakalım isilik mi

Çekilmez artık sizin oralar hemşom ,yanıyo uşaklar ,kop gel artık :4::4::4:

GÜnaydın herkese :3: Şimdi kalkmadık tabide yeni girebildim:8:

Alperanda geçmiş olsun. Hemencecik iyileşsin kuzu inşallah.

Tatlışkom artık sıcaktan bebeler mahvolur sizin orda. Pişik ise en iyisi alt değiştirmelerde yıkayıp iyice kurutup sonra kremleyip bezlemek ama dediğin gibi yinede pişik mi isilik mi bir göster sen.

Topic halkı ben güneş kremi alacam almayada şimdi biz bebeleri parka götürürken falan kullancaz mı hep güneş kremi tam anlayamadım :44:

Her seferinde tabii ki , ya da ben mi yanlış biliyorum :44: Kendime de öyle yapıyom ki ; her güneşe çıakrken sürüyom :34:

Back
X