Teşekkürler, yaptım oldu:)
Ben de albüm yaptım, tamamlandı herhalde..
Organizasyon sorumlumuz İris'e çok teşekkür ediyorum bu arada, herşeyi çok güzel düşünmüştü:
Geçmişi anca bitirdim ,birazdan fotolara dalıcam

Beni sizler varettiniz topikolarım

Günlük güneslik guzel bir pazar sabahından herkese Gü nay dııınn

ne guzel olmus bulusma biz orda olamayanlar olarak kıskandık yani:) şaka bi yana cok hoşsunuz hepiniz bebişlerde keza öyle maşallah hepiciginize
Sen de geliyodun di mi yazın İstanbula ,yanlış mı hatırladım :44:
Herkese günaydınnn

Fotolarınızı gördüm bayıldımm

Aynı zaman dogmuş tatlı mı tatlı bebeler ve onların güzel anneleri

Etraftakilerin bakışları nasıldı çok merak ettim
Sırıtıyolardı

Çatlıyo hasetinden , biletini erkene alır gelir o haftaya

Evet yaramadı çok pis plan yapıyorum o ayseye özellikle diğer topiklerde fink attı buluşmsya gitti
Zaten sülümanın anası gibiydi ,pepik gelemeyince bütün kızlar Poyraz'a kaldı

Selam millet. Pazar gezmesinde herkes herhalde. Biz de cikacaktik ama fena takistik herifle. Basim catliyor su anda. Hava da cok guzel beeee
Sonradan okudum ki ; çözmüşsün problemi şekerim

Bende bebeleri süsledim odunu uyandırdım(sabah kalktı tekrar yattı)bizde çok fena atıştık

çok ağır konuştu bebeleri alıp anamın evine mi gitsem o da ne hai varsa görsün
Ne gidiyon adamı rahat ettiricen , gitme

Al iste hepsi ayni bunlarin. Benimki de biriktirip biriktirip hepsini ayni anda kusuyor ona gicigim. Bak mis gibi gunu buldu kavga cikaracak

ben de kizin cantasini giyeceklerini falan hazirlamistim hepsini geri koydum
Tatliskom sorun disari cikmak degil ki ben kendim de cikarim da insanin yasama sevincini alip goturuyor yaa pazar pazar
En gıcığı da o çantayı hazırlamak ,sonra geri yerine yerleştirmek

kızlarr nasılsınız buluşmuşsunuz çok sevmdm hemde çok duygulandım ne güzelsnz hepnz ben kaç zamandır annemle uğraşıyodum bide evde internet yok artık giremiyorum ama sizi çok seviyorum gerçekten çokta özledim en kısa zmanda internet problemni çözcem beni unutmayın nolur
Seni unutabiliriz ama yanakcanımızı , aslaaaaaaaaa

Seni de unutmayız kız topikin pozitif böceği

Iı aksamlr kızlar bugun gıremedım ıns hpınızıyısınızdr gecmıse bkamadım bugun kvler bızdeydı dn gece kız ateslendı hala atesı duseremedık 38 39 oluyor doktoru bu gecede dusmezse yda daha cok yukselırse acıle gtr dedı dnden berı uykusuzluktn oldum ama kızın ıstahı ıı emıp duruyr yogurdunuda yedı nden boyle olduanlmadm esım dıs gelıyr herhlde bu seferkı zr dıyo cnım oglumda kardesınn atesı oldugunu anlayınca agladı ve bacagını gosterıp cızz dedı ve bugun bnı hıc uzmedı sorun yaratmadı hıc bızden bu kdr canlar

Hadi git artık doktora da bize de bildir , çok geçmiş olsun canım
İriiisss (sabah ise gelince gorursun insallah) :
Cok sagol kiz, bir cinnet herseyi cozdu valla
Valla kizlar eski cinnetler gibi olmadi tabi evde bebek varken. Daha cok kesin ve net bi tavir ve biraz da blof diyebiliriz.
Oldun sen oldun MSOE'mmmmm

Günaydınnnnn sabah 7 de kurulu saat gibi kalkıyor kzım

Üst dişlerimizde göründü çok şükür ne zor diş çıkarıyor canıma okuyor

sanki oğlum bu kadar zorlamıyordu yoksa benmi unuttum

Alperenada bence artık doktora götürmelisin bu kadar ısrarcı bir eteşin altında enf vardır
O saatten bende de var ; 6.30 a kurulu ama benimki , sabah ezanını artık ben okurum dedim imama ,sen boşuna kalkma

günaydın herkese iyi haftalarrrr geçmiş olsun
Günaydın dido ,nerelerdesin , yoğun mu işler ?
Gunaydınn bende dr saglık ocapına götureyım bunlaruda krem yazsın baksın bakalım isilik mi
Çekilmez artık sizin oralar hemşom ,yanıyo uşaklar ,kop gel artık

GÜnaydın herkese

Şimdi kalkmadık tabide yeni girebildim
Alperanda geçmiş olsun. Hemencecik iyileşsin kuzu inşallah.
Tatlışkom artık sıcaktan bebeler mahvolur sizin orda. Pişik ise en iyisi alt değiştirmelerde yıkayıp iyice kurutup sonra kremleyip bezlemek ama dediğin gibi yinede pişik mi isilik mi bir göster sen.
Topic halkı ben güneş kremi alacam almayada şimdi biz bebeleri parka götürürken falan kullancaz mı hep güneş kremi tam anlayamadım :44:
Her seferinde tabii ki , ya da ben mi yanlış biliyorum :44: Kendime de öyle yapıyom ki ; her güneşe çıakrken sürüyom