2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

9:20 ye kadar uyudu mu gerçekten , rüyamda bile göremem sanırım o saate kadar uykuyu :5::5::5:

Ya sabah 6-7 gibi süt içiyo ama yatağa koyunca kendisi uyuyo hemen, sonrada 9 larda biyerde kalkıyo, gece de uyanmıyo 3 aylıktan beri... Aman nazar nazar neye iyi desem iki güne bozuluyo:))

Gecmisi tmmladim bi yandan tikindım
Kocalarr ah şu kocalar boşayip bi kac kafa arkadasla yasamk lazım

evet orası da ayrı bi hikayeee
şimdi kzı götürcem süt bitti bitiyo zaten 4 gün emzirmezsem tamamen kesilcek, e onu götürünce anamı da götürcem mecburen
e annemle kızın gideceğini duyunca ben de gidicem mi diye başladı oğlan tebi
aslında cezası var da bi tane daa vardı yurtdışı görevim, onda uygulayacam cezayı

olduk mu sana eğitime gitcek bi kişinin yanında 3 kişi daha :111:

dedim maaşı nasılsa unuttuk bu ay, battı balık yan gider, oğlanı da alayım tam olsun dedim:1:

hobaaaaaaaaa :64::64::64::64::64::64:
gelmiyom lan ben , 3 şişe içsem yetmez portofine ,tek giderken çağır beni , kübaya gidelim :10::10::10:

9:20 ye kadar uyudu mu gerçekten , rüyamda bile göremem sanırım o saate kadar uykuyu :5::5::5:

Ya sabah 6-7 gibi süt içiyo ama yatağa koyunca kendisi uyuyo hemen, sonrada 9 larda biyerde kalkıyo, gece de uyanmıyo 3 aylıktan beri... Aman nazar nazar neye iyi desem iki güne bozuluyo:))

Sen gitsene bi bu topikten yaaaaaa ,sonradan geldin zaten :47::47::47:
Bu ne lan ,kendi kendine yatıyo , hiç uyanmıyo , ouzi misin lan yoksa bizi gıcık etmeye mi geldin :53::53::53:

gelmiyom lan ben , 3 şişe içsem yetmez portofine ,tek giderken çağır beni , kübaya gidelim :10::10::10:

Bu ne lan ,kendi kendine yatıyo , hiç uyanmıyo , ouzi misin lan yoksa bizi gıcık etmeye mi geldin :53::53::53:

tamam canım cuba da olur

istiyom orayı da ammmaaa çok uzak
bebeler büyünce giderik artıkın

aynén bende iyi desem biseye tepetaklak oluyo anında şommuyuz ne :) bizmki dogdu dogalı uyumaz bi gecenlerde odasini ayirinca 2 gun iyi takıldi sonrası gene saat başı kalkmaca

Ben hatırlatmam :9:

Kesintisiz olur mu hiç:52: ilk 3ay bebeler 16saat uyur dediklerinde bile kesintisiz düzgün uykusu yoktu ki :52:
Uykuya dalana kadar uzun uzuuun mememi çürütecek şekilde emer sonra şanslı günümse 2saat uyur sonrası saat başı ve sabaha karşı tekrar memeye yapışır, ağzında tutar. Bende sabaha kadar bir kolumun üstünde yatmaktan uyuşup kalırım. Bir kalkarım ki yamulmuş heryerim:27:Kesintisiz uyuyacaksa 4 saate bile razıyım, sırtımın üstünde yatmayı özledim :1:

Kepeleekk :16:

Cadııııııı :27: şimdide sen onu uyutma dicem sana dokunacak sonu yine :27:

Ben hiç fotolarda göbek falan görmedim:44:
Birde olsun yani ne olacak anayız artık çok mu bize bir göbek :6:

Bir arkadaşımda 9bitkiden karışık bitki çayından içti, bebesi ishal oldu bıraktı.

hatırlatmıycan mııı:53::53::53:

bak bu cadı 1,5 saat uyudu gündüz gündüz, geceye hazırlık yapıyor sanırım:5: bi daha dşün hatırlatmayı ice_daisycim:52:

Yok yahu akşam ve gün içindeki uykular için sallan yuvarlan taktiği geçerli, sabah bi segere mahsus o, zaten ayılamıyo tam:))

:46::46::46::46::46:

bebelr de arkadaş olur ne güzel

bak arkadaş dediğin böle olmalı

çözüm odaklı :1:

Aynen üle valla hem boylelikle kardes yapma derdimzde kalmaz cinconlara neymışş bide bu heriflerden ikinci cocukmus hiiç almıyim ben tek cocuga vırvırlaniyolar bunlarla ikinci felen yapilmaz kesin katil oluruz ne gerek var dimi arkadaşim :)

afiyet olsun yarasın :))

yok bu aralar kaynana değil elti kavgası war ewde hanımefendi 11 milyara kiralık ew tutmus ki adana normal kiralar 7-8 arası düşün artık ew hediyesi alacakmşız ayakkabılık 400 tl civarı fiyatı da lan kiralık ewe ew hediyesimi olur

11 milyara kiralık ev miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :53::53::53::53::53::53:

ben de kıza şarkı uydururken ne saçma oldu yav diyodum.. pepeenin şarkıları benimkilerden de saçmaymış yav :27:

tek tek mi karıştırtacan içindeki otları

hadi geçmiş olsun canım ,olmaz bişey inşallah :nazar:

giderim deseydin kafa göz dalardım zaten :47::47::47:
dogadanınki hazır ya sallama çay seklinde. aktardada hazır karıştırılmışı varmış yada sen alıp karıştır işte kafana göre ya

yok ayakkabı değil kyafet alacam malum geçen yazı hayatımdan resetledğim için bişe alamadım kıyafetim yok be pampa:52:
al kızım senin hakkın giyinmek biz daha küçültemedik
analar dert yesin yarımşardan dört yesin yalan mıydı yani?? :43: kandırıldık mı :27:
he kız hep onlar yesin diye hakkımı veriyorum sonra bana hep salatanın suyu kalıyo nedense

hatırlatmıycan mııı:53::53::53:

bak bu cadı 1,5 saat uyudu gündüz gündüz, geceye hazırlık yapıyor sanırım:5: bi daha dşün hatırlatmayı ice_daisycim:52:

Bende çok kızıyorumda çokta tatlılar ya :) Başka hangi olayla bu kadar sevinebilirdik, başka kimi bukadar sevebilirdik :) Güzel taraflarını düşünüyorum sinirlendikçe :)

Yok yahu akşam ve gün içindeki uykular için sallan yuvarlan taktiği geçerli, sabah bi segere mahsus o, zaten ayılamıyo tam:))

Laaan o kadar uyuyo gece sabaha ,gündüz uykularını mı dert ediyon ,te allam yaaaa , felixi bak git :22::22::22:
11 milyara kiralık ev miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :53::53::53::53::53::53:
oralarda kiralar senelik MSOE'mm sakin olllll :52::52::52:

ben de kıza şarkı uydururken ne saçma oldu yav diyodum.. pepeenin şarkıları benimkilerden de saçmaymış yav :27:

pepe çok sıkıcı gerçekten yaaaaa ,ben sadece baby tv açıyom ,trt çocukta mıyır mıyır seslendirmeler baygınlık geliyo bana :27::27::27:

dogadanınki hazır ya sallama çay seklinde. aktardada hazır karıştırılmışı varmış yada sen alıp karıştır işte kafana göre ya

al kızım senin hakkın giyinmek biz daha küçültemedik

he kız hep onlar yesin diye hakkımı veriyorum sonra bana hep salatanın suyu kalıyo nedense

Offf kim uğraşacak karıştırmayla hem onun oranlarını nasıl tutturucam ,her seferinde aynı homojenlikte nasıl yapıcam ,zor iş lan o ,alayım kututyu gitsin :19:

Bende çok kızıyorumda çokta tatlılar ya :) Başka hangi olayla bu kadar sevinebilirdik, başka kimi bukadar sevebilirdik :) Güzel taraflarını düşünüyorum sinirlendikçe :)

O değil de ,o hamilelik biter mi beeeee :47::47::47:

Laaan o kadar uyuyo gece sabaha ,gündüz uykularını mı dert ediyon ,te allam yaaaa , felixi bak git :22::22::22:

oralarda kiralar senelik MSOE'mm sakin olllll :52::52::52:

pepe çok sıkıcı gerçekten yaaaaa ,ben sadece baby tv açıyom ,trt çocukta mıyır mıyır seslendirmeler baygınlık geliyo bana :27::27::27:

Offf kim uğraşacak karıştırmayla hem onun oranlarını nasıl tutturucam ,her seferinde aynı homojenlikte nasıl yapıcam ,zor iş lan o ,alayım kututyu gitsin :19:

O değil de ,o hamilelik biter mi beeeee :47::47::47:
Beğen çok çok :))

Kahvaltıya yöntem geliştirdim:) yumurta sarısıyla peynir dereotu karıştırıp ekmeğe emdirdim, yumurtalı ekmek gibi azıcık yağda pişirdim, parmak parmak kestim verdim eline kemire kemire yedi çoğunu:) kalanı da mamaya karıştırıp papara yaptım.. Heyo heyo kendi kahvaltı kurdu da etti kadar sevindim yahu, zillerimi getirin:)))

az ütüm var camı actım esintiye karşı yapıyorum ohh varmı ruzgar gibisi. yarın hava sıcak olur molur nemelazım şimdi yapayım dedim hazır serinkene:51:

Back
X