tebrik ederim canımhayırlı olsun bebişinnnnnn
benim de bugün değerim 980 olmuş, çarşamba keseyi görücez kısmetse
kızlar çok mutuluyum..cuma beta hcg 92 çıkmıştı bugün de 222 çıktı..bakalım cumartesiye doktora gidiyoruz..umarım sağlıcakla gelir...
SAT:28 Ekim
24 kasım b-Hcg:50
bu durumda ben gecikme olmadan hamileliğini öğrenen 3,5 haftalık bir anne adayıyım :))
BDT: 03 ağustos 2012 :))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
126 dan 578 çıktım değerim 3 gunde. daha adete 4 gun var.allahım sevıneyım dı mı
artık
agustos annesiyiiiimmmm agustos annesiyiiiiiiiiiimmmm :)
ben de agustos doğumluyum :)
canim yaniliyormuyum yoksa sen ayni zamanda 2009 mart annesi degilmiydin.. nickin o kadar tanidik geldiki
gözün aydin :) hosgeldin aramiza .. birer birer cogaliyoruz ne güzel
:13:
sevin sevin kim tutar seni..saglikla sihhatle kucagina alirsin insallah
arkadaslar 6. haftadan önce kese görünmüyor genelde.. gidip göremeyip moralinizi bozmayin derim.. bekleyelim hep birlikde 6+ haftamizi gidelim tipis tipis doktorumuza
yoksa gereksiz strese girilebiliyor.. yazik degilmi canimiza
1000 olunca görülüyor değil mi. benim ne zaman olur ki.canım sen bi gör bakalım anlat bize nasıl oluyor.
evet canım aynı zamanda 2009 mart annesiyim...bir kızım var...bakalım bir de kardeş verebilecekmiyiz ona?? cumartesi doktora gidicem..endişeliyim ama...ilk bebeğim olmamasına rağmen bunda korkularım daha fazla...senin nick de tanıdık geliyor sende mi mart annesisin yoksa???senin şlimdi kaç haftalık benim bugün 4+3 yeni yani....
benim satta 30 ekim idrarda çıktı ama henüz kanda yaptırmadım nasipse yarın yaptıracambenimde dün idrarda pozitif çıktı akşam kan verdim ve değerim 92 çıktı....bakalım yarın tekrar yaptırıcam umarım değer yükselir...sat 29 ekim bu arada...
merhaba arkadaslar.. iyi pazarlar
bende hamileyim.. sat 30 kasim aslinda ama dayanamadim ve test yaptim.. silik ince ikinci bi cizgi olustu..
Allahim nasip ederse dogum da 05.08.2012 diyor hesaplayicilar..
2 haftaya kadarda doktoruma giderim muhtemelen ..
dolsun dolsun tassin bu topik hamis haberleriyle insallah
güzelim benimde 2 yasında biz kızım var ve nasipse 2. yi bekliyorum suan :)
evet.. allah razi olsun .. 2 bucuk yasinda bi kizim var
herkesin vücudu degisik tabii, farkli farkli tepki veriyo
umarım sen de aramıza katılırsdın..
benim satta 30 ekim idrarda çıktı ama henüz kanda yaptırmadım nasipse yarın yaptıracam
benimde 30 ekim
güzelim benimde 2 yasında biz kızım var ve nasipse 2. yi bekliyorum suan :)
valla benim fazla yok..sadece çok sık idrara çıkyorum ama çok sık su içiyorum onun etkisi olabilir..sol göğsüm inanılmaz acıyor..şimdilik bu kadar..bu arada 2. bebişi bekleyenler çoğunlukta...taze anne adaylarını canı gönülden tebrik ediyorum....
Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah...
benim bat:7 aralık daha beklemedeyim.
inşallah bebişim gelir buradan yazışmaya devam edriz...
benim olursa 2. bebişim olacak ama bariz yaşadığınız belirtiler varmı merak ediyorum kızlar...
bi yazsanıza...
sağol canım...ewet 2. bebişler çoğunlukta...umarım sen de aramıza katılırsdın..
valla benim fazla yok..sadece çok sık idrara çıkyorum ama çok sık su içiyorum onun etkisi olabilir..sol göğsüm inanılmaz acıyor..şimdilik bu kadar..bu arada 2. bebişi bekleyenler çoğunlukta...
sağol canım...ewet 2. bebişler çoğunlukta...umarım sen de aramıza katılırsdın..
valla benim fazla yok..sadece çok sık idrara çıkyorum ama çok sık su içiyorum onun etkisi olabilir..sol göğsüm inanılmaz acıyor..şimdilik bu kadar..bu arada 2. bebişi bekleyenler çoğunlukta...
günaydin güzel anne adaylarihepinize güzel bi hafta diliyorum
evet canim bende 2009 mart annesiyim.. hamileligimi burda gecirdim diyebilirim.. o yüzden testde cift cizgiyi görür görmez solugu burda aldim
benimde bugün 4+1..
demmir_can canim karnindan baktiginda göründümü kese ?
merhabalar ben de ağustos 2012 annesi olacağım inşallah iki yıllık bir uğraş sonunda sonunda hamile kalabildim 12. gün betaHCG 248 14.gün 837 çıktı doktor belki ikiz olabilir dedi ama ilk 10 aralıkta çağırdı beni çok heyecanlıyım.
Daha çok yeni hiç bi şey hisstemiyorum bu da korkutuyor beni ama daha 4 hafta 6 günlük olmalı geç transfer etmişlerdi embriyoları ( 12 kasımda ) ..... 10 aralık çok uzak geliyor inşallah rabbim hepimize güzel bir hamilelik geçirmeyi bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder
günaydın kızlar maşallah ne güzel hamileler artmaya başlamış
benim bat 27 kasımdı ama hala test yapmadım ,test yapmaya da korkuyorum negatif çıkarsa diye
fena halde grip oldum bi de ilaç da kullanamıyorum korkudan
1-2 gün daha bekliyim diyorum
supersiniz kizlarrrrrr benim batim 06.12. ins gelmez araniza katilir agustos böcegim gelir ins
merhabalar kızlar.bende 2012 ağustos annesiyim allah izin verirse.
son adet tarihim 29 ekimdi.
dün bthcg 240 çıktı
ve artık bu topicteyim.....
taze anne adaylarını canı gönülden tebrik ediyorum....
Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah...
benim bat:7 aralık daha beklemedeyim.
inşallah bebişim gelir buradan yazışmaya devam edriz...
benim olursa 2. bebişim olacak ama bariz yaşadığınız belirtiler varmı merak ediyorum kızlar...
bi yazsanıza...
Tüm hamişlere 41 kere maşşallah
İsteyen herkesin de darısı başına. Daha çoook kalabalık olcaaz burda inşallah...
Benimde sat 27ekimdi, hesaplamalara göre zamanını beklerse 2 Ağustosta bebişim gelecek.
Bata 3 gün kala idrar testiyle öğrendim, Gecikmeden 3 gün sonra da bhcg 2142 çıktı. Fakat daha doktora gidemedim. İnşallah haftasonuna doğru fırsat bulurum, hem böylece keseyi de gösterir belki.
benim de sat im 17 kasim, en cok bekleyeceklerden biri de benim , benim de bir kizim var 3 yasinda bu arada olursa benim de 2. olacak, simdiden tum hamisleri kutluyorum
aranızda gebelik takiplerini yapabilecek liste düzenlemesine vakit ayıracak kimse yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?