2012 ağustos annelerinin göbüşleri ve tatlı melekleri..

haha bana artık minibüste falan yer veriyolar yanmışım ben yanmışım inanıyoruz bebeğim sana aşk olsun ileriki zamanlarda gözümüze gözümüze sokarsın göbüşü
bende 2 gune bir resim koyuyorum ama göbüşüm sivriliyor gibi geldi erkekmi acabaaa

Eki Görüntüle 358275

ay yerim yaa buda minicik dahamaşallah..
koycanım bu topik bunun için zaten evet dediğin gibi sanki öne doğru gidiyo sanki hadi hayırlısı olsun bakalım

maşallah kuzuma olsun dana olsunnnn da sağlıklı olsun
bak cidden 1 ay sonra resmini görünce farkı anlayacaksın, yavaş yavaş nasıl da büyüyecek

aynen canım maşallah şu an bir sorunumuz yok Allah'a şükürler olsun
1ay sonra bir resim daha koyayım birlikte yorumlarız öncesi sonrası diye

anaaaaaaam ciddi o durumdasın yaniiiii:44::44: o göbüş çıkınca görürsünüz siz her ay resim koleksiyonu yapıcaz size

vallaha benden de büyük hem de sivri bence erkek :44:

2 gun oncede cekip koymuştumda budefa boyle one dogru bi hareket varbakalım cinsiyetinide ogrenince ben neyi agzıma sakız edecem

kız işte görüp görebileceğin 3.5aylık göbek buydu ben çeksem de bir fark olmaz ki
yahu nerden biliyon bnm yiğenim belkim 10-15 güne atak yapıcak ne bilion heeeeeee ne bilion
aaa lutfen benim gibi istekli olunuz 2 gune bir resim ekleyin kaç kere hamile kalacaz ki surdaaa

seni canııııı gönülden tebrik ediyorum canım sana katılıyorum vallahi kaç kere hamile oluvericess

yahu nerden biliyon bnm yiğenim belkim 10-15 güne atak yapıcak ne bilion heeeeeee ne bilion

seni canııııı gönülden tebrik ediyorum canım sana katılıyorum vallahi kaç kere hamile oluvericess

aman tamam tamam 15günde bir çekilicem tamam siz o gün gelince yine baskı yapın ki daha yüzümü yıkamadan çekileyim

bu arada cevabım 3-4 kere daha hamile olabilmek inşallah

aman tamam tamam 15günde bir çekilicem tamam siz o gün gelince yine baskı yapın ki daha yüzümü yıkamadan çekileyim

bu arada cevabım 3-4 kere daha hamile olabilmek inşallah

sen merak etme baskının kralı burda
anam ciddenmi kız?ben sanki bundan baska düşünemiyorum gibi kocacım şimdiden 2. planlarında ama avcunu yalar

sen merak etme baskının kralı burda
anam ciddenmi kız?ben sanki bundan baska düşünemiyorum gibi kocacım şimdiden 2. planlarında ama avcunu yalar

bende 2tane istiyordum eşim saolsun baskı baskı baskı babam da gazı vermiş oğlum biz bizim kızı tek büyüttük tek çocuk ne demek bilemezsin çok zordur nazı tuzu diye diye çok çocuk iyidir demiş eşim de 4kardeş ''artık benim haneme mensupsun evinin kadını 4çocuğunun anası olacaksın uleyyyyyn '' dedi bende peki bey dedim

wayy bak sen enişteye hahahaaa bende tek çocugum ama vallahi hiç zorlugunu görmedim tam tersi dahada keyifliydi herşey benimdi ne bilim kısmet tabiiki ama eşimin zoruyla belki 2.de olabilir ama o kdr allahın izniyle

wayy bak sen enişteye hahahaaa bende tek çocugum ama vallahi hiç zorlugunu görmedim tam tersi dahada keyifliydi herşey benimdi ne bilim kısmet tabiiki ama eşimin zoruyla belki 2.de olabilir ama o kdr allahın izniyle

biliyorum canım tek çocuk olduğunu sen seviyormuşsun demek ki tek çocuk olmayı evet benim de her istediğim benimdi başka kardeş düşünme dertleri yoktu ama bazen odada yalnız kalınca üzülürdüm neden ablam abim yok yeğenim olmayacak bana teyze hala diyen diye üzülürdüm amaaaan saçma bir durum işte

canım işte var göbek.senin ilk bebek ve gördüğüm kadarıyla çok zayıfsın bunlarda etklili olmuş.ama 20 den sonra büyürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…