- Konu Sahibi duyguyildiray
-
bende 2 gune bir resim koyuyorum ama göbüşüm sivriliyor gibi geldierkekmi acabaaa
Eki Görüntüle 358275
haha bana artık minibüste falan yer veriyolar yanmışım ben yanmışımbir gram göbüşüm aman pardon bebişimiz var orda teyzesi yersen kalmaz amaaaa
kız keşke sizin gibi filan olsam diyorum bazen hamile olduğumu bilen insanlar filan bazen yalan söylüyorsuuuuuuun bakışları atıyorlar resmen görünce böyle
bu arada mecbur koyacaktım sizi kekliyorum filan sanırsınız diye
bende 2 gune bir resim koyuyorum ama göbüşüm sivriliyor gibi geldierkekmi acabaaa
Eki Görüntüle 358275
maşallah kuzuma olsun dana olsunnnn da sağlıklı olsun
bak cidden 1 ay sonra resmini görünce farkı anlayacaksın, yavaş yavaş nasıl da büyüyecek
haha bana artık minibüste falan yer veriyolar yanmışım ben yanmışıminanıyoruz bebeğim sana aşk olsun ileriki zamanlarda gözümüze gözümüze sokarsın göbüşü
ay yerim yaa buda minicik dahamaşallah..
koycanım bu topik bunun için zaten evet dediğin gibi sanki öne doğru gidiyo sanki hadi hayırlısı olsun bakalım
aynen canım maşallah şu an bir sorunumuz yok Allah'a şükürler olsun
1ay sonra bir resim daha koyayım birlikte yorumlarız öncesi sonrası diye
aslında farkındayım kadın kistleri görünce oraya konsantre oldu ve ben olayın farkında olmadığım için pipisi duruyomu diye sordum o sirada, o da tekrar gösterdi ve resmini çekmiş, ama onda ipler kopmuştu bikere başka resim çekmeyi de düşünemedi heralde, olsun, pazartesi detaylı görücem oğlumu renkli renkliiiiii
gerçekten sivrilmiş canım maşallahh
vallaha benden de büyük hem de sivri bence erkek :44:
haha bana artık minibüste falan yer veriyolar yanmışım ben yanmışıminanıyoruz bebeğim sana aşk olsun ileriki zamanlarda gözümüze gözümüze sokarsın göbüşü
ay yerim yaa buda minicik dahamaşallah..
koycanım bu topik bunun için zaten evet dediğin gibi sanki öne doğru gidiyo sanki hadi hayırlısı olsun bakalım
yuhunuz ne yani 1 ay beklicezmi şimdi
yuhunuz ne yani 1 ay beklicezmi şimdi
aaa lutfen benim gibi istekli olunuz2 gune bir resim ekleyin kaç kere hamile kalacaz ki surdaaa
yahu nerden biliyon bnm yiğenim belkim 10-15 güne atak yapıcak ne bilion heeeeeee ne bilionkız işte görüp görebileceğin 3.5aylık göbek buydu ben çeksem de bir fark olmaz ki
aaa lutfen benim gibi istekli olunuz2 gune bir resim ekleyin kaç kere hamile kalacaz ki surdaaa
yahu nerden biliyon bnm yiğenim belkim 10-15 güne atak yapıcak ne bilion heeeeeee ne bilion
seni canııııı gönülden tebrik ediyorum canım sana katılıyorum vallahi kaç kere hamile oluvericess
aman tamam tamam 15günde bir çekilicem tamam siz o gün gelince yine baskı yapın ki daha yüzümü yıkamadan çekileyim
bu arada cevabım 3-4 kere daha hamile olabilmek inşallah
sen merak etme baskının kralı burda
anam ciddenmi kız?ben sanki bundan baska düşünemiyorum gibi kocacım şimdiden 2. planlarında ama avcunu yalar
bende 2tane istiyordum eşim saolsun baskı baskı baskı babam da gazı vermiş oğlum biz bizim kızı tek büyüttük tek çocuk ne demek bilemezsin çok zordur nazı tuzu diye diye çok çocuk iyidir demiş eşim de 4kardeş ''artık benim haneme mensupsun evinin kadını 4çocuğunun anası olacaksın uleyyyyyn '' dedi bende peki bey dedim
wayy bak sen enişteye hahahaaa bende tek çocugum ama vallahi hiç zorlugunu görmedim tam tersi dahada keyifliydi herşey benimdi ne bilim kısmet tabiiki ama eşimin zoruyla belki 2.de olabilir ama o kdr allahın izniyle
alın resmi ve susun ve kadınlaaaaaaaarrrr sanki göbeğimiz var dedik size sabah sabah bu kadar işte daha çıkmıyor sıkı sıkı şeyler de giydim ki belli olsun diye
(maşallah diyin ha)
Eki Görüntüle 358256
alın resmi ve susun ve kadınlaaaaaaaarrrr sanki göbeğimiz var dedik size sabah sabah bu kadar işte daha çıkmıyor sıkı sıkı şeyler de giydim ki belli olsun diye
(maşallah diyin ha)
Eki Görüntüle 358256
Eki Görüntüle 358275
Eki Görüntüle 358275
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?