2012 ağustos annelerinin göbüşleri ve tatlı melekleri..

Maşallah güzel annelere ve bebişlerine. Ben resim ekliyemiyorum ama son bi haftadır yere göğe sığamıyor gibi hissediyorum kendimi, sanki yuvarlanıyor gibiyim. bi de gün de 3 lt su içmeye çalışıyorum (aminyon sıvımız biraz az da) iyice daralmaya başladım ve göbeğim de çok kaşınıyor

kızlaaaaaaaaaaar 2 gun once ay donumumdu yani 6. ayı(26.hafta) bitirip 7. aya girdik ve gece yattıgımla sabah kalktıgım arasındaki farkı size anlatamam resmen acayip kocaman oldum bianda eminim yaşayanlar olmuştur,hatta sırası gelenler de yaşıycaktır eveetttttt bu da bizim 26+2 günlük kocaaaaa göbüşümüz

Harika bi göbüş dahaaaa! Maşallah şekerrr!

maşallah sizeeee

kızlar sizin göbekten kastınız bu muuuu benim 3 ayllık halime benziyosunuz dahaaa herhalde 9. ayınızda benim şimdiki halime gelirsinizzz bende bir göbbek bir göbekki sormayın yaniiii 3 üz gibi

Harika bi göbüş dahaaaa! Maşallah şekerrr!

maşallah sizeeee

kuzulaaaar çoook teşekkur ederim, svgptrcg asıl ben senin gobege bayıldımmm maaşallah size de
kızlar sizin göbekten kastınız bu muuuu benim 3 ayllık halime benziyosunuz dahaaa herhalde 9. ayınızda benim şimdiki halime gelirsinizzz bende bir göbbek bir göbekki sormayın yaniiii 3 üz gibi

haniiiiiiiii? görmeden inanmayız yaa hadi herkes koysun göbeklerini de görelim artık yaaa

masallahh bebısıneeee
bende aynen böleyım

oy maşallah kuzucuğa nasıl da estetik bir göbüş o öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…