- Konu Sahibi duyguyildiray
-
sabah aç karnına oldugundan dolayıdırmaşallah canım pekte kilo almamış gözüküyorsun:)
kızlaaaaaaaaaaar 2 gun once ay donumumdu yani 6. ayı(26.hafta) bitirip 7. aya girdik ve gece yattıgımla sabah kalktıgım arasındaki farkı size anlatamam resmen acayip kocaman oldum bianda eminim yaşayanlar olmuştur,hatta sırası gelenler de yaşıycaktıreveetttttt bu da bizim 26+2 günlük kocaaaaa göbüşümüz
Eki Görüntüle 406344
kızlaaaaaaaaaaar 2 gun once ay donumumdu yani 6. ayı(26.hafta) bitirip 7. aya girdik ve gece yattıgımla sabah kalktıgım arasındaki farkı size anlatamam resmen acayip kocaman oldum bianda eminim yaşayanlar olmuştur,hatta sırası gelenler de yaşıycaktıreveetttttt bu da bizim 26+2 günlük kocaaaaa göbüşümüz
Eki Görüntüle 406344
Harika bi göbüş dahaaaa! Maşallah şekerrr!
maşallah sizeeee
kızlar sizin göbekten kastınız bu muuuu benim 3 ayllık halime benziyosunuz dahaaaherhalde 9. ayınızda benim şimdiki halime gelirsinizzz bende bir göbbek bir göbekki sormayın yaniiii 3 üz gibi
Eki Görüntüle 406344
Eki Görüntüle 406344
buda bizim 25 haftalık göbeğimiz....
buda bizim 25 haftalık göbeğimiz....
oy oyy maşallah annesi sizee!Benim de oğlum olcak ama nedense kız bebek göbüşleri bana daha tatlı geliyo!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?