- Konu Sahibi duyguyildiray
-
heeeeeeee sen anca yorum yap bıdı bıdı konuş
hani yarum göbüşün resmi nerde heee nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ewet duyguya katılıyorum hani göbüşşşşşşşşş :)
canım koy olan göbüşüde görelim kızmı erkekmi bakalım.benimde 20 haftalarda çıkmıştı.ilk bebişler biraz geç gösteriyor kendini.
diyorumki acaba göbeğim geç çıktığı içinmi çatlamadım??
alın resmi ve susun ve kadınlaaaaaaaarrrr sanki göbeğimiz var dedik size sabah sabah bu kadar işte daha çıkmıyor sıkı sıkı şeyler de giydim ki belli olsun diye
(maşallah diyin ha)
Eki Görüntüle 358256
maşallah sederk, biraz çıkmış yine de. ben daha az bekliyordum
alın resmi ve susun ve kadınlaaaaaaaarrrr sanki göbeğimiz var dedik size sabah sabah bu kadar işte daha çıkmıyor sıkı sıkı şeyler de giydim ki belli olsun diye
(maşallah diyin ha)
Eki Görüntüle 358256
(maşallah diyin ha)
Eki Görüntüle 358256
afedersin lavabodan sonra kalmıyor o şişlikzorla göbeğime basa basa çektim aha göbeği var bu fake değil hamile diyin diye
eee kuzum maşallah başlamış işte çıkmaya
1 ay sonra iyice pırtlar o minik göbüşşşş
maşallah canım varda yokda :) benimki seninkinden büyük yaaa ilerde koskocaman olursam kapılardan geçmezsem ühühüüh:)
bir ay sonra daha iyi olur kesin, 16 dan sonra daha hızlı büyüyor sanki.
figaroya da dediğim gibi afedersin mesane doluluğu o öğlen de akşam da dümdüz bende şüpheleniyorum bebek nerde diye bazen:44:
oyyy kıyamam ya ağlama hepimizin sonu obirer yuvarlak tıslayarak yürüyen toplar modunda olucaz ya da süspansiyonlu otobüsler gibi
(maşallah diyin ha)
Eki Görüntüle 358256
figaroya da dediğim gibi afedersin mesane doluluğu o öğlen de akşam da dümdüz bende şüpheleniyorum bebek nerde diye bazen:44:
oyyy kıyamam ya ağlama hepimizin sonu obirer yuvarlak tıslayarak yürüyen toplar modunda olucaz ya da süspansiyonlu otobüsler gibi
yok artıııkkk öyle mesane doluluğu mu olur kız Allah iyiliğini versin
resmen "burda minik bir erkek vaaarrrr" diyor o göbüşşşş
ne bilim ya sonrasında iniyor düz kalıyor bizim göbüş bir de doktor teyzemiz saolsun dana dedi ama danalığını belli edemedi daha sıpa'm:26::26:
(maşallah diyin ha)
Eki Görüntüle 358256
(maşallah diyin ha)
Eki Görüntüle 358256
allahım bu günleride gördük yaa şükür kavusturana yaa yerin senin olmayan göbüşünü
maşallah canım benimbizleri gördün böle top gibi gerine gerine koydun dimi göbeeniii
o pipi albümünü lütfen bir ara paylaş merak ediyorum bir de gidince kadına sor niye bunu verdiniz diye
bende 2 gune bir resim koyuyorum ama göbüşüm sivriliyor gibi geldierkekmi acabaaa
Eki Görüntüle 358275
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?