2012 ağustos annelerinin göbüşleri ve tatlı melekleri..

heeeeeeee sen anca yorum yap bıdı bıdı konuş
hani yarum göbüşün resmi nerde heee nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ewet duyguya katılıyorum hani göbüşşşşşşşşş :)

alın resmi ve susun ve kadınlaaaaaaaarrrr sanki göbeğimiz var dedik size sabah sabah bu kadar işte daha çıkmıyor sıkı sıkı şeyler de giydim ki belli olsun diye
(maşallah diyin ha)

maşallah canım varda yokda :) benimki seninkinden büyük yaaa ilerde koskocaman olursam kapılardan geçmezsem ühühüüh :)

eee kuzum maşallah başlamış işte çıkmaya
1 ay sonra iyice pırtlar o minik göbüşşşş

figaroya da dediğim gibi afedersin mesane doluluğu o öğlen de akşam da dümdüz bende şüpheleniyorum bebek nerde diye bazen:44:

maşallah canım varda yokda :) benimki seninkinden büyük yaaa ilerde koskocaman olursam kapılardan geçmezsem ühühüüh :)

oyyy kıyamam ya ağlama hepimizin sonu o birer yuvarlak tıslayarak yürüyen toplar modunda olucaz ya da süspansiyonlu otobüsler gibi

yok artıııkkk öyle mesane doluluğu mu olur kız Allah iyiliğini versin
resmen "burda minik bir erkek vaaarrrr" diyor o göbüşşşş

maşallah hepinize .azmış canım sen büyük diye şikayet edenlerden miydin sederkcim karıştırdım mı?

süspansiyonlu otobüsü sevdim

yok artıııkkk öyle mesane doluluğu mu olur kız Allah iyiliğini versin
resmen "burda minik bir erkek vaaarrrr" diyor o göbüşşşş

ne bilim ya sonrasında iniyor düz kalıyor bizim göbüş bir de doktor teyzemiz saolsun dana dedi ama danalığını belli edemedi daha sıpa'm:26::26:

ne bilim ya sonrasında iniyor düz kalıyor bizim göbüş bir de doktor teyzemiz saolsun dana dedi ama danalığını belli edemedi daha sıpa'm:26::26:

maşallah kuzuma olsun dana olsunnnn da sağlıklı olsun
bak cidden 1 ay sonra resmini görünce farkı anlayacaksın, yavaş yavaş nasıl da büyüyecek

maaşallah yok dediğin kadarda az değilmiş ama benimkinden küçüklerde varmış dedirtti bana yani

allahım bu günleride gördük yaa şükür kavusturana yaa yerin senin olmayan göbüşünü
maşallah canım benim bizleri gördün böle top gibi gerine gerine koydun dimi göbeeniii

...........................................................................

Son düzenleme:
allahım bu günleride gördük yaa şükür kavusturana yaa yerin senin olmayan göbüşünü
maşallah canım benim bizleri gördün böle top gibi gerine gerine koydun dimi göbeeniii

bir gram göbüşüm aman pardon bebişimiz var orda teyzesi yersen kalmaz amaaaa

kız keşke sizin gibi filan olsam diyorum bazen hamile olduğumu bilen insanlar filan bazen yalan söylüyorsuuuuuuun bakışları atıyorlar resmen görünce böyle

bu arada mecbur koyacaktım sizi kekliyorum filan sanırsınız diye

o pipi albümünü lütfen bir ara paylaş merak ediyorum bir de gidince kadına sor niye bunu verdiniz diye

aslında farkındayım kadın kistleri görünce oraya konsantre oldu ve ben olayın farkında olmadığım için pipisi duruyomu diye sordum o sirada, o da tekrar gösterdi ve resmini çekmiş, ama onda ipler kopmuştu bikere başka resim çekmeyi de düşünemedi heralde, olsun, pazartesi detaylı görücem oğlumu renkli renkliiiiii

bende 2 gune bir resim koyuyorum ama göbüşüm sivriliyor gibi geldi erkekmi acabaaa

Eki Görüntüle 358275

gerçekten sivrilmiş canım maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…