2012 ağustos annelerinin göbüşleri ve tatlı melekleri..

maşşallah senin göbüşte büyümüş.ikinci bebekler cabuk belli ediyor kendini.benimde ilkinde 20 haftalarda çıkmıştı.ama şimdi büyüdü erkenden.

ilkindede aynıydı canım 4 aylıkken çok rahat hamile kıyafetini giymiştim
şimdide çıkıverdi 12 hftdan sonra attı kendini ortaya

hepinize tek tek yazamıyorum ama maşallah ne güzel göbüşler bunlar böyle çeşit çeşit sivri yayvan büyük küçük:))Hepinize koskoca maşallahkızlar...

maşallah güzeller,göbüşler harika allah büyütsün büyütsün sonra sağlıklı bir doğumdan sonra dümdüz etsin inşallah

canım yaa sen şimdi bi kez daha yaşamış biri olarak daha iyi hissediyosun bizi, senin göbüşün de çok muntazam maaşallah,kızın zaten çok guzel belli ki bu da çok guzel olucak

evet cnm sizi çok ii anlıyrm ama kendimi anlayamıyrm ne bu heyecan bende yaa sanki ilk kez anne olucam
sağol teyzesi Allah razı olsun her çocuk çok güzeldir yeterki bakımlı olsun
inşaaallaahh kızımın aynısı bi erkek bebek olsun inşaallaahh

beyazmelekcimmm amiiinnn inşallah
ezcicim evet renk renk çeşit çeşit maaşallah
dhns canım inşallah allah gonlundeki hakkında hayırlı etsin bi de oğluş hiç fena olmaz bence de

Ne ara bu topiği açtınız da yazdınız bu kadar sayfa beee insan bir haber verir di mi? Gıcıklar

Hemen yorumlarımı yapıyorum

duyguşşş senin oğlun olacak bak demedi deme kızım bildiğimiz basket topu yutmuş gibisin sipsivri maşallah

alsenciğim senin de içime kız gibi doğuyor vallahi tam çözemedim ama hayırlısı olsun inşallah

hepinize maşallah ben şimdi buraya koysam kovarsınız beni bu göbek mi defol diye o yüzden biraz zaman geçsin istiyorum

heeeeeeee sen anca yorum yap bıdı bıdı konuş
hani yarum göbüşün resmi nerde heee nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ewet duyguya katılıyorum hani göbüşşşşşşşşş :)

canım koy olan göbüşüde görelim kızmı erkekmi bakalım.benimde 20 haftalarda çıkmıştı.ilk bebişler biraz geç gösteriyor kendini.
diyorumki acaba göbeğim geç çıktığı içinmi çatlamadım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…