- Konu Sahibi duyguyildiray
-
canım neren şişmiş senin bizden sonra küçük göründü gözüme fındık maşallah canım benim yaa
kuzum sen bakma ordan oyle minik durduguna bi de orjinalini görseeennnn:44: canım benim hepimize tum anne adaylarına maaşaallah Rabbim herkesi korusun bebeğiyle beraber
maşşallah senin göbüşte büyümüş.ikinci bebekler cabuk belli ediyor kendini.benimde ilkinde 20 haftalarda çıkmıştı.ama şimdi büyüdü erkenden.
canım gayet iyisin zayıf geçecek hamileliğin heralde maşallah maşallah
canım gayet iyisin zayıf geçecek hamileliğin heralde maşallah maşallah
bebişlerinizi yerim sizin maşşaallahhh
kızlar maşallah göbüşlere bebişlere
canım yaa sen şimdi bi kez daha yaşamış biri olarak daha iyi hissediyosun bizi, senin göbüşün de çok muntazam maaşallah,kızın zaten çok guzelbelli ki bu da çok guzel olucak
Ne ara bu topiği açtınız da yazdınız bu kadar sayfa beee insan bir haber verir di mi? Gıcıklar
Hemen yorumlarımı yapıyorum
duyguşşş senin oğlun olacak bak demedi deme kızım bildiğimiz basket topu yutmuş gibisin sipsivri maşallah
alsenciğim senin de içime kız gibi doğuyor vallahi tam çözemedim ama hayırlısı olsun inşallah
hepinize maşallah ben şimdi buraya koysam kovarsınız beni bu göbek mi defol diye o yüzden biraz zaman geçsin istiyorum
Ne ara bu topiği açtınız da yazdınız bu kadar sayfa beee insan bir haber verir di mi? Gıcıklar
duyguşşş senin oğlun olacak bak demedi deme kızım bildiğimiz basket topu yutmuş gibisin sipsivri maşallah
alsenciğim senin de içime kız gibi doğuyor vallahi tam çözemedim ama hayırlısı olsun inşallah
hepinize maşallah ben şimdi buraya koysam kovarsınız beni bu göbek mi defol diye o yüzden biraz zaman geçsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?