2012 Ankara mayıs anneleri....

benımde kuzenım doktor du gazıde o solemıştı ahmet hocayı.bende polıkıstık over vardı canım onun için tedavı gordum ole oldum bebgım aşılamayla.doktorum dunyalar iyisi.gazıdeyken ucret konusnda hiç zorlanma yasamadık ama ozele gecınce 250 yı bayıldık ama olsun once allah sonra ahmet hoca sayesınde bebegım suan gobegımde kıpır kıpır ama yınede para konusunda yardımcı oluo doktorum saolsun.gazıde olursa dogumuma gıremıo canım tabı sezaryana ama koru yada başka ozel olursa gıreblıo.ya bıde sen ne kadar verıosun aydan hanıma bıde dogumu nerde yapcaksın.kontrole koruya mı gıdıosun

hoşgeldin fato. maşallah sen epey yol almışsın bebişle.eee artık sorular sorarız sana

bu arada koru hastanesi nerde arkadaşım,ben nasıl bilmem ve duymam :44::44::44:

hoşbulduk canım çok guzel topık yapmısınız çok hoş ve yararlı olmuştabıkı seve seve aynıtlarım eh o zaman ben tcrubelı anne olmuş olacagım inşş koru hastanesı balgatta canım yenı açıldı zaten 2 sene falan oluo galıba yorumlarada ii oldugunu okudum ama doktorum orda cunku tabı bebgın gelış tarıhıne baglı ozel sıgorta 1 ocak 2012 de baslıo dogumuda kapsıo tabı.benım oglusta muhtemel dogum tarıhı 1 ocak 2012 ne yapıcaz bılemıorum onun için hastane konusu bızde cok karısık

bende amasyada yaşıyorum yaa hasret kaldım böle alışweriş merkezlerine.dediğin gibi insan kendini kaybediyo.chiccoda tawşan şeklinde bebek altını temizlemek için bi battaniye waar tawşanın kafası yastık ay bi görseeen ama tuttum kendimi cinsiyet belli olunc alcam normal doğumdan nedense çook korkuyorum canım ben,bazen bi cesaret geliyo tamam normal yaparım ben diyorum bazen yok beceremem ben diyorum.bakalım daha çoook war.doktorunun ismini kaydetttim :) belki bende giderim ona :):) 1 aya yakın burdayımm beeen mutlaka görüşelimm,gelirim tabii bi çayını içmeye :):):)

leoncum kız zor demişsin ama erkek daha zor ve yorucu tüm erkek çocukları çok hareketli masraf konusunda haklısın hele benim kızım gibi süse düşkünse sorma ama bilmiyorumda kızım çok güzel bi abla olacak gibi geliyor karnımı öpüyor küçülmüşlerini kardeşime saklayalım diyor hasta olsam üstümü örter su getireyimmi der bazen sanki kocaman bi kızım var gibi hissederim [alışverişte bu olgunluk uçup gidiyor tabi) bende doğal olarak bunu erkek istiyorum iksindende olsun inşallah olur seninde allah kalbine göre versin
yüzük testi yapıyorum bi gidiyo geliyo bi yuvarlanıyo ben etkiliyorum heralde atalı tuzluylada cinsiyetin alakası yok kızımda agzıma tatlı koymadım bende merakdan ölüyorum

bizim bebişe ilk 5 ay kız dediler 23. haftada ayrıntılı usg da eyüp ekiciye gittim o erkek olduğunu söledi yani ayrıntılı usg ye kadar tam net olmuo cinsiyet ondan sonra netleşdii

ilk 5 aymı kız dediler... yuhhhhhhhhh doktorun kimdi senin yaf. vay vay vay sen kız diye hazırla psikolojiyi hooopppp oğlun oldu desinler.

ben korkmuyorum vallahi hiç,hatta normal doğursam süper olur. korkmuyorum çünkü herkes bebeği kucağına alınca herşey silinip gidiyor gözünden,ne acı ne bişe kalmıyor diyorlar.yoksa insan 2.bebeğini doğururmu hiç
korkma sende allah bir avazda çıkarmak nasip etsin kuzucum.sana özelden adresimi yazarım istediğinde hani gelicenya bigün çay içmeye hadi yine iyisin kekte yaparım sana :)))))))))))))

leon1980 canım facede eklimiyiz birbirimizde biizz :):)

ben face grubuna hiç katılmadım tatlım,özelimi okadar çok kalabalıkla paylaşamam

katılmadım çünkü nasılsa ankaralı arkadaşlar birgün 20 kasım pazar toplanıcazya kahvaltıda yüzyüze tanışırız hepimiz.o zaman isteyen istediğini ekler özel sayfasına.

kızlar daha duygusal ilerleyen yaşlarda ana babaya evine daha hayırlı sahiptirler haklısın,bizdede aynen öyle babam bazen keşke hepsi kız olsaydı der.ama bu zamanda etrafta bakıyorumda kızlar eski kızlar değil çok şekilciler,saçlar fönlü 40 çeşit takı toka makyaj gırla,erkeklerdende daha baskın ve fenalar.aslında doğacak erkeklere daha çok acımak lazım
çünkü eskisi gibi öyle altta kalmıyolar maşallah kızlar.ooyyy oyyyyyyyyy nebiliyim ya tabi allah önce eli ayağı düzgün sağlıklı elat rsin.

ilk 5 aymı kız dediler... yuhhhhhhhhh doktorun kimdi senin yaf. vay vay vay sen kız diye hazırla psikolojiyi hooopppp oğlun oldu desinler.

ay sormaa yaa ben geçen ne duydum
dr erkek demiş hep sonra bir gitmişler kız
doktor şakasına demiş "çok mu hoplayıp zıplatın pipisi düşmüş seninkinin"

yaa ben yinede kız istiyorum bebişim duymasın erkekse üzülür sonra

ne bileyim süsü püsü pek tatlı geliyo bana yaaa

nasıl yani ya onlar yeni yasadan sonra gaziden ayrıldılarmıki doğuma giremiolar gazide.ama eğer öyleyse anlaştıkları yerler vardır onlardan birinde yaptırsınlar doğumunu.inşallah sağlıkla almak nasip etsin allahım. ben akrapolde bülente gidiyorumda doğum ücreti 2012 de 200 yada 2200 olacak. şuan 1500 ama artacak kesin. ssk lı çalışana muayene 30 tl .

ay sormaa yaa ben geçen ne duydum
dr erkek demiş hep sonra bir gitmişler kız
doktor şakasına demiş "çok mu hoplayıp zıplatın pipisi düşmüş seninkinin"

ayyyyyyyy ağzını burnunu kırarım ben o doktorun helede bukadar çok erkek evlat isterken,maytap geçecek bir konumu bu sanki. gıcık herif nolcek ııyyyyyyyyyyy.

yaa ben yinede kız istiyorum bebişim duymasın erkekse üzülür sonra

ne bileyim süsü püsü pek tatlı geliyo bana yaaa

allah gönlüne göre versin.ben herkese kız olacak diyorum valla,daha cinsiyetini öğrenmeden,dün kayınbabam diyorki kız deyip deyip durma karnındakine eğer erkekse kız gibi oğlan olacak diyor....... bişe diyemedim ne diyimki....

napim ama ilk zaman herkes erkek olacak derlerdi.şimdi herkes kızın olacak öyle hissediyorum karnında yayılmış diyorlar,tüm o eğlence amaçlı yok rus yok çin yok yenilenme yok adıma çekilen tarot hepsimi kız de ra hepsi kız dedi.artık kız diyorum bende napim. zaten erkek olursa şoka girer ne gülerim ben.

ben hamile değilken bile kızım olsun derdim eşim kızardı oğlumuz olursa sen çok üzülürsün filan diye ama ona da kendimi hazırlıyorum bebişim kızsada erkeksede çok sevcem çok sevincem

sen de üzme bebişini annesi kızsa eğer annem erkek istiyor der üzülür sonra

oooooo çok severim ben kuzumu,ama acırım ona çok kıskanç babası yüzünden zehr olur hayat hemde evde kalır.

nisanur nisanur

arkadaşım naparsın sen nasılsın sesin çıkmıyo bugün hiç,onlıne sın ama ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…