ben korkmuyorum vallahi hiç,hatta normal doğursam süper olur. korkmuyorum çünkü herkes bebeği kucağına alınca herşey silinip gidiyor gözünden,ne acı ne bişe kalmıyor diyorlar.yoksa insan 2.bebeğini doğururmu hiç
korkma sende allah bir avazda çıkarmak nasip etsin kuzucum.sana özelden adresimi yazarım istediğinde hani gelicenya bigün çay içmeye hadi yine iyisin kekte yaparım sana :)))))))))))))
ben face grubuna hiç katılmadım tatlım,özelimi okadar çok kalabalıkla paylaşamam
katılmadım çünkü nasılsa ankaralı arkadaşlar birgün 20 kasım pazar toplanıcazya kahvaltıda yüzyüze tanışırız hepimiz.o zaman isteyen istediğini ekler özel sayfasına.
özel muayenesine gidiodum zekai tahirin doktoruydu ama yeni yasa ile kapandı yeri bende değiştirdim o dr u 6. ayda dr değişdi hastane değişdi cinsiyet değişdi;
ewt herkes öle diyo.bakalım ya kısmet.hayırlısı olsun inşallah.tamam canım adresleri yazalım bende beklerim zaten bize annemlere :):):) ooo kekte warsaa süper :):)
inşallah ben 20 kasımda burda olurum ya bende çok istiyorum gelmeyii.
kızlar ben 3 hafta arayla ikinci kez grip oldum.bu seferki ilkinden de kötü ateşim de yükseldi.dktorla görüştüm bebeği etkilemez dedi ama korktum açıkçasıbir de burun tıkanıklığı için ne yapabilirim ilaç ve bitki çayı kullanmayınca geçmiyor...
İnşallahhh herkes güzel bir gün geçirsin.
nisanur arkadaşım sen nasıl oldun,bugün daha iyisin inşallah.
geçmiş olsun bende grip oldum öksürük tıkanıklık akşam baya bi c vitamini aldıktan sonra nanae limon tarçın çayı içtim battaniyenin altında terledim gece rahat yattım
kızlar bende salı gidecem akropole 2 li test için bugünde evimin yanında hastane var idrar vermiştim 3 gündür gidiyorum sonucu alacam belki dr ultras.sokar bakalım önceleri dibimdeki hastaneye gidim ne gerek var diyodum özele ama yok bi gidiyosun dr toplantıda bi gidiyosun heyette vs vs
bebeğimi hiç hissetmemek tuhafıma gidiyo artık ben burdayım deyip bi tekme çaksada anlasam bu kadar bünyemi alt üst ediyo ama kendi rahat rahat yatıyor kızlar geçen rahtsızdım kızım geldi ve anne aldırmazsın kardeşimi demi dedi seni hasta ediyoyo ben şok tabi :)
bugun daha iyiyim canım cok teşekkür ederim ilgin için canım kızımı bugun doktora getirdim yeni geldim gözünün altı için tekrar gittim renk acıcı verdi onu kullanacam 1ay inş en kısa zamanda gecer kendi kendimi yiyorum gecmiyor diye ...
leon hamıle pantolonu gıymeye basladınmı sen ben daha alamadım bı turlu lcw e bakıcam yarın falan sımdıkı bedenıme goremı alcamm
ben hala eskilerle idare ediyorum ama 2 bilemedin 3 hafta daha idare edebilirim bakalım ne zaman alcam hamile pantolonu
leon hamıle pantolonu gıymeye basladınmı sen ben daha alamadım bı turlu lcw e bakıcam yarın falan sımdıkı bedenıme goremı alcamm
vallahi canımcım benim göbek şişti hemen,pantolonlarda sıkınca alışveriş farz oldu.lcw den 2 uzun tişört bebek resimliler var bir yünlü tayt bir siyah beli bol lastikli pantolon ohhhhhhhhhhhhh rahatladım valla. hiç sıkıntıya gelemem ben zaten,eğil doğrul yemekte gevşet sıkıntı oluyordu.sende bir fırsat bulda git tatlım er rahata.[/QUO
aynen ya sıkıntıya gelemıorum bende benıde alısverıs beklerrrrr hafta sonuuu:))))))))
arkadaşlar bendemi gariplik var,diğer topiktede okudum 55 olan kilom 59.5 gördü 3 ayımız biterken.bu bir faciamı acaba.doktor 70 limitimiz dedi ama son 3 ay 1.5 ile 2 kilo alınıyomuş her ay eeeeee ortalama 6 kilo yapar buda demektirki 4. 5. 6. ayımda 4 kilo alma hakkım var. ama ben ilk 3 ay bile nerdeyse 4 kilo aldım.
sizin kilolar ne alemde allah aşkına ben takmıyorum ama bende bir gariplikmi var acaba :)))))))))))
ben de aldım 53le başladım 56.5tum en son sinirlerim bozuldu eliptik bisiklet alcam arkadaşımdan onu kullıcam hem de beslenme uzmanına gitcem düzene sokcam şu durumu boyumda uzun değil tostoparlak olmak istemiyorum
arkadaşlar bendemi gariplik var,diğer topiktede okudum 55 olan kilom 59.5 gördü 3 ayımız biterken.bu bir faciamı acaba.doktor 70 limitimiz dedi ama son 3 ay 1.5 ile 2 kilo alınıyomuş her ay eeeeee ortalama 6 kilo yapar buda demektirki 4. 5. 6. Ayımda 4 kilo alma hakkım var. Ama ben ilk 3 ay bile nerdeyse 4 kilo aldım.
Sizin kilolar ne alemde allah aşkına ben takmıyorum ama bende bir gariplikmi var acaba :)))))))))))
kime gidiceksen banada tüyoları ver arkadaşım allah aşkına yoksa doğumdan sonra balina gibi kalıcam.kime gidiceksende bak bakalım iyiyimi fiyatı filan olmazsa bende giderim ona.
bizim iş yerinin polikliniğinde var bir uzman ben ona gitcem müdürüm 15 kilo filan verdi onun listesiyle ben de bir deneyim diyorum
ayyyyyyyyyyyyyy kıyamam kuzum ya,nelerde düşünüyormuş öyle senin bıcır kızın. kız çocuk işte ya direk ablalık içgüdüsü koruma,ama anneyede kıyamaz.ooofffffff yaaaaaa ağlamadınmı sen karşısında,ben dayanamaz onuda içime geri sokacak gibi sarıp sarmalar ağlardım.
bu arada bende bazen acaba hamilemiyim,iyimi diye endişe ediyorum.şöyle hareketlenselerde anlasak vallahi ne güzel olur. bu arada azıcık imkanın varsa gitçeksin özele,devlette velinimetler sanki hepsinde bir hava,bekletmeler,sorular cevapsız sinir oluyorum onların keyfini beklemeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?