2012 Ankara mayıs anneleri....

defnecimmmmmmmmm

arkadaşlar

sat
oturduğunuz semt
hastane ve doktorunuz
tahmini doğum zamanı
ikili test zamanı
üçlü test zamanı

bilgilerinizi yazınız lütfen

iki taraftada bir suskunluk mevcut...

ya arkadaşlar canım sürekli zahmetli şeyler istiyor,hayır zaten yemeği çok seven bir tiptim,sigarayıda bıraktık iyiice yedik,hamilelik iyice yedirdi....
ama canım sürekli istiyorrrrrrrrrrrrrrrrr,aklıma gelince ağzım sulanıyo ya..........
ne olur evdeki anneler yapsada yesekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.............
anneme sipariş vericem ama hiç beceremezki yemek işini,kayınvalidemede sölememmmm...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delircem.

ben de çok acıktım canım birşeyler istiyor ölücem az sonra bayılcam kalcam şurda

merhaba bende hamıleyım ve mayıs 7 de ınsallah dogum ben sımdı antepteyım ama dogum ankarada ve ocaktan sonra ankarada devam edecegım acaba hangi doktor ve hangi hastaneyi önerirsiniz tesekkürler ALLAH herkese kolaylık versin sevgılerle:)))

defnecimmmmmmmmm

arkadaşlar

sat
oturduğunuz semt
hastane ve doktorunuz
tahmini doğum zamanı
ikili test zamanı
üçlü test zamanı

bilgilerinizi yazınız lütfen

yaş - 30
kilo - 70
sat - 26 Ağustos
semt - Keçiören
hast - Fatih Hast. Nermin Köşüş
D. Tarihi - 31 Mayıs 2012
ikili ve üçlü test yaptırmıycam :)

Merhabalar ben bu konuyu ilk kez görüyorum.Ben 12+3. Dün yani 12+2 iken cinsiyetini söyledi doktorum bi kızım olacak:) Ense kalınlığı ölçüldü birde kan verdim perşembeye çıkacak sonuç.Ben Aydan BİRİ nin hastasıyım bazen Aydan hanım koru hastanesine gönderiyor orda Ümit bey var o da çok iyi çok memnunum.Ultrasonlarıda 4 boyutlu renkli ücretli falanda değil sadece 32 tl muayene ücreti veriliyor herşey ayrıntılı görülüyor benim kız dil bile çıkardı bize

ben öndeyim ama takip ediorum ankara annelerini
yaş;25
kilo;60
sat;6 nisan
semt;eryaman
doktor;bilgi hastanesi mine kürkçüoğlu
doğum ;6 ocak
cinsiyet;erkek

etrafımda ilk kez biri kız bekliyorum diyor,bu sene erkek yılı mı olacak ne? :)

çok uygunmuş ne güzel hayırlı olsun ama daha erken bence cinsiyet için yanılma ihtimali yüksek 2 haftacık daha bekle öyle al cicileriii

slm taze annişler guzel bı topık bende ankradaım ama bız sızden buyuyuz 30 haftalık olduk benım doguma 2 ay kaldı.keçıorende oturuorum ben varmı keçıorenden arkadas

slm canım bende ahmet erdemın hastasıyım tanırsın ikizler oda koruda dogurtuo oncden aydan hocayla gazıdelrdı sımdı koruya geçmiş aydan hoca kontrollerını ozelındemı yoksa koruda mı yapıo.dogumu korudamı yapacaksın

Merhaba arkadaşlar bende hem aranıza hemde şehrinize yeni katıldım.. Daha önce İstanbulda yaşıyordum evlendikten sonra bende Ankarada yaşamaya başladım. Benim bebişimde 13+3 oldu. Doktor konusunda Ankaraya çok yabancı olduğum için zorluklar yaşadım ama şimdi kızılayda Sevtap hamdemir kılıç doktorum daha önce Zekai tahirdeymiş tam gün yasasından sonra şimdi sadece özelde muayeneleri kabul ediyor.

Tahmini doğum tarihimde 1 mayıs 2012 :) Yani hem mayıs annesi hemde artık bir Ankaralı olarak bende aranızdayım:) İnanın şu sayfayı gördüğüm zaman sevinç çığlıkları atmak istedim öyle yalnızım ki Ankarada... Neyse duygusala bağlamadan hemen bende bilgilerimi yazayım :)

Bu arada yapacağınız organizasyonlara zevkle bende katılmak ve sizleri tanımak isterim...

yaş-27
kilo-58
sat-25 temmuz
oturduğunuz semt-altındağ
hastane ve doktorunuz-Sevtap hamdemir kılıç
tahmini doğum zamanı-1 mayıs 2012
ikili test zamanı-18 ekim 2011de yaptırdım
üçlü test zamanı - 16 kasımdan sonra 4lü test yaptımam gerektiğini söyledi doktorum.

aaaaaa canımmm bende ordayım gimsanın yanındayım banka bloklarının orda.çook sewindimm bende yaa:):):) ben burdayım daha doğumumda inşallah burda olcak:) sen hangi hastaneye gidiyosu bugnde optimuma gittim bebek mağazalarına bakmaya.ord yeni doğum yapmış bi bayan wardı.bebiiş 10 gnlük :) kız:) minnacccık:) o ankara tıpta ruşen diye bi prof.u önerdi.onun doğumnu o yaptırmış.sezeryan we 3 güde ayağa kalktım dedi.maşallahı wardı geziyodu walla.

günaydın tatlım ben akrapolde bülent beye gidiyorum.konya yolunda memnunumda...bu arada optimumda mümkünse en üst kata çıkmıyorum çünkü deliriyorum herşeyi düşünmüşler ya tek tek valla insanın hepsini alası geliyor.

sezeryandan sonra artık biçoğu 2-3 gün içinde ayaklanıyor zaten tatlım endişe etme.benim arkadaşım akayda doğurdu ertesi kalktı evine gitti patır patır ayaklandı. inşallah normal doğum olsun tabide,sezeryanda rahat artık.

birgün çaya gel bana

hoşgeldin arkadaşım,ankara istanbula göre biraz köy gibidir ama daha düzenli ve sakindir kendini yanlız hissetme hepimiz ankaralıyız ve inşallah 20 kasım pazar çok keyifle tanışıp uzun uzun bir muhabbetli kahvaltı yapıcaz

sevtap hocayı biliyorum iyi bir doktor,arkadaşımızın eşinin doktruydu,memnun kalmışlardı.banada önerdiler ama ben doğuma girsin istiyorum birde kadın doktor takıntım var sevtap senin doğumu yapacakmı peki anlaştığı yerler vatdır mutlaka.

ooooo biinmezmi ahmet % mehmet erdem ikilisi,meşhurlardır.gerçi ben 2 sene kadın doğum eğitimialıp çalıştığım için ilaç firmasında çogu doktoru bilirim.bizim muhasebecinin iki oğlunada ahmet hoca baktı.kimsenin hiçbir şikayeti yok müthiş adamlar.ama bana biraz pahalı geldiler,birde onlar baya baya uzmanlığı geçmiş adamlar,sorunlu olmadıkça gebelik onca para vermeye gerek yok dedik.ama durumun uygunsa süper seçim gazide özel odanıda tutarsan mis olur valla.

slm taze annişler guzel bı topık bende ankradaım ama bız sızden buyuyuz 30 haftalık olduk benım doguma 2 ay kaldı.keçıorende oturuorum ben varmı keçıorenden arkadas

hoşgeldin fato. maşallah sen epey yol almışsın bebişle.eee artık sorular sorarız sana

bu arada koru hastanesi nerde arkadaşım,ben nasıl bilmem ve duymam :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…