defnecimmmmmmmmm
arkadaşlar
sat
oturduğunuz semt
hastane ve doktorunuz
tahmini doğum zamanı
ikili test zamanı
üçlü test zamanı
bilgilerinizi yazınız lütfen
iki taraftada bir suskunluk mevcut...
ya arkadaşlar canım sürekli zahmetli şeyler istiyor,hayır zaten yemeği çok seven bir tiptim,sigarayıda bıraktık iyiice yedik,hamilelik iyice yedirdi....
ama canım sürekli istiyorrrrrrrrrrrrrrrrr,aklıma gelince ağzım sulanıyo ya..........
ne olur evdeki anneler yapsada yesekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.............
anneme sipariş vericem ama hiç beceremezki yemek işini,kayınvalidemede sölememmmm...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delircem.
defnecimmmmmmmmm
arkadaşlar
sat
oturduğunuz semt
hastane ve doktorunuz
tahmini doğum zamanı
ikili test zamanı
üçlü test zamanı
bilgilerinizi yazınız lütfen
etrafımda ilk kez biri kız bekliyorum diyor,bu sene erkek yılı mı olacak ne? :)Merhabalar ben bu konuyu ilk kez görüyorum.Ben 12+3. Dün yani 12+2 iken cinsiyetini söyledi doktorum bi kızım olacak:) Ense kalınlığı ölçüldü birde kan verdim perşembeye çıkacak sonuç.Ben Aydan BİRİ nin hastasıyım bazen Aydan hanım koru hastanesine gönderiyor orda Ümit bey var o da çok iyi çok memnunum.Ultrasonlarıda 4 boyutlu renkli ücretli falanda değil sadece 32 tl muayene ücreti veriliyor herşey ayrıntılı görülüyor benim kız dil bile çıkardı bize
Merhabalar ben bu konuyu ilk kez görüyorum.Ben 12+3. Dün yani 12+2 iken cinsiyetini söyledi doktorum bi kızım olacak:) Ense kalınlığı ölçüldü birde kan verdim perşembeye çıkacak sonuç.Ben Aydan BİRİ nin hastasıyım bazen Aydan hanım koru hastanesine gönderiyor orda Ümit bey var o da çok iyi çok memnunum.Ultrasonlarıda 4 boyutlu renkli ücretli falanda değil sadece 32 tl muayene ücreti veriliyor herşey ayrıntılı görülüyor benim kız dil bile çıkardı bize
Merhabalar ben bu konuyu ilk kez görüyorum.Ben 12+3. Dün yani 12+2 iken cinsiyetini söyledi doktorum bi kızım olacak:) Ense kalınlığı ölçüldü birde kan verdim perşembeye çıkacak sonuç.Ben Aydan BİRİ nin hastasıyım bazen Aydan hanım koru hastanesine gönderiyor orda Ümit bey var o da çok iyi çok memnunum.Ultrasonlarıda 4 boyutlu renkli ücretli falanda değil sadece 32 tl muayene ücreti veriliyor herşey ayrıntılı görülüyor benim kız dil bile çıkardı bize
hoşgeldin tatlım valla şaşırdım,bende elvankentteyimbüyük gimsaya çok yakınım.aaaaa çok sevindim vallahi ne güzel. gerçi annenlerdesin ama olsun :)
medicanada güzelmiş ama pahalı diye duymuştum ben.
aaaaaa canımmm bende ordayım gimsanın yanındayım banka bloklarının orda.çook sewindimm bende yaa:):):) ben burdayım daha doğumumda inşallah burda olcak:) sen hangi hastaneye gidiyosu bugnde optimuma gittim bebek mağazalarına bakmaya.ord yeni doğum yapmış bi bayan wardı.bebiiş 10 gnlük :) kız:) minnacccık:) o ankara tıpta ruşen diye bi prof.u önerdi.onun doğumnu o yaptırmış.sezeryan we 3 güde ayağa kalktım dedi.maşallahı wardı geziyodu walla.
Merhaba arkadaşlar bende hem aranıza hemde şehrinize yeni katıldım.. Daha önce İstanbulda yaşıyordum evlendikten sonra bende Ankarada yaşamaya başladım. Benim bebişimde 13+3 oldu. Doktor konusunda Ankaraya çok yabancı olduğum için zorluklar yaşadım ama şimdi kızılayda Sevtap hamdemir kılıç doktorum daha önce Zekai tahirdeymiş tam gün yasasından sonra şimdi sadece özelde muayeneleri kabul ediyor.
Tahmini doğum tarihimde 1 mayıs 2012 :) Yani hem mayıs annesi hemde artık bir Ankaralı olarak bende aranızdayım:) İnanın şu sayfayı gördüğüm zaman sevinç çığlıkları atmak istedim öyle yalnızım ki Ankarada...Neyse duygusala bağlamadan hemen bende bilgilerimi yazayım :)
Bu arada yapacağınız organizasyonlara zevkle bende katılmak ve sizleri tanımak isterim...
yaş-27
kilo-58
sat-25 temmuz
oturduğunuz semt-altındağ
hastane ve doktorunuz-Sevtap hamdemir kılıç
tahmini doğum zamanı-1 mayıs 2012
ikili test zamanı-18 ekim 2011de yaptırdım
üçlü test zamanı - 16 kasımdan sonra 4lü test yaptımam gerektiğini söyledi doktorum.
slm canım bende ahmet erdemın hastasıyım tanırsın ikizler oda koruda dogurtuo oncden aydan hocayla gazıdelrdı sımdı koruya geçmiş aydan hoca kontrollerını ozelındemı yoksa koruda mı yapıo.dogumu korudamı yapacaksın
slm taze annişler guzel bı topık bende ankradaım ama bız sızden buyuyuz30 haftalık olduk benım doguma 2 ay kaldı.keçıorende oturuorum ben varmı keçıorenden arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?