ay evet benimki de öyle önce oğlu olsun istiyo ki kzına abilik yapsın diye
hoşgeldin arkadaşım,ankara istanbula göre biraz köy gibidir ama daha düzenli ve sakindirkendini yanlız hissetme hepimiz ankaralıyız ve inşallah 20 kasım pazar çok keyifle tanışıp uzun uzun bir muhabbetli kahvaltı yapıcaz
sevtap hocayı biliyorum iyi bir doktor,arkadaşımızın eşinin doktruydu,memnun kalmışlardı.banada önerdiler ama ben doğuma girsin istiyorum birde kadın doktor takıntım varsevtap senin doğumu yapacakmı peki anlaştığı yerler vatdır mutlaka.
nisanur nisanur
arkadaşım naparsın sen nasılsın sesin çıkmıyo bugün hiç,onlıne sın ama ses yok
slm canım bende ahmet erdemın hastasıyım tanırsın ikizler oda koruda dogurtuo oncden aydan hocayla gazıdelrdı sımdı koruya geçmiş aydan hoca kontrollerını ozelındemı yoksa koruda mı yapıo.dogumu korudamı yapacaksın
AAAA ama bizim okuldaki 3 öğretmeninde kız benimde kız olacağını tahmin ettiler.Kız yılı diyorlar:)Benim içime hep erkektir diye doğuyordu ama yanılmışım:)etrafımda ilk kez biri kız bekliyorum diyor,bu sene erkek yılı mı olacak ne? :)
Valla doktorum %90 kız dedi hiç yanılmadım bu güne kadar dedi.Ben almıyorum ama ablam ve velilerim almaya başladılar bile ilk günden pembe pembe zıbınlar geldi:)Almayın diyorum dinlemiyorlar.çok uygunmuş ne güzel hayırlı olsun ama daha erken bence cinsiyet için yanılma ihtimali yüksek 2 haftacık daha bekle öyle al cicileriii
Evet koru gerçekten iyi.sonuçlarınız nasıl çıktı?Benimde çıkmış daha doktorla görüşemedik ama kafama takıldı sanki çok yüksek gibi.günaydın ankaralılar
sabah epey trafik çektikten sonra burdayım
2li sonuçlarımı aldım riskler süper maşallah sağlıklıyız inş.
koru hastanesine benim arkadaşım da gidiyor çok beğeniyor bakalım belki bi ara ben de giderim
Merhaba kaçıncı etap sizin?Eryamanlı anneler hoşgeldiniz,ben de Eryamanda oturuyorum.
canım arada bakıp cıkıyorum bugun pek iyi değilim bişe yiyemiyorum sabahtan beri yatıyom...
nasıl yani ya onlar yeni yasadan sonra gaziden ayrıldılarmıki doğuma giremiolar gazide.ama eğer öyleyse anlaştıkları yerler vardır onlardan birinde yaptırsınlar doğumunu.inşallah sağlıkla almak nasip etsin allahım. ben akrapolde bülente gidiyorumda doğum ücreti 2012 de 200 yada 2200 olacak. şuan 1500 ama artacak kesin. ssk lı çalışana muayene 30 tl .
Evet koru gerçekten iyi.sonuçlarınız nasıl çıktı?Benimde çıkmış daha doktorla görüşemedik ama kafama takıldı sanki çok yüksek gibi.
fb-HCG 37.9
PAPP-A 2.02 çıktı down sendromunda raporu isteyin diye bişey yazıyor.
eet canım malesef ayrıldılar hastaneden sadece dersler gırıolarmış.var anlastıkları hastane koru hastanesı ama bıraz pahalı 3500 400 falan dıolar inş ozel saglık sıgortası yetıısr de orda yaparım dogumu.sennkı bnce cok uygun bız bıde aylık 250 tl verıozruz.senn muayene ucretınde uygun hastane yakınmı sızn eve
Evet koru gerçekten iyi.sonuçlarınız nasıl çıktı?Benimde çıkmış daha doktorla görüşemedik ama kafama takıldı sanki çok yüksek gibi.
fb-HCG 37.9
PAPP-A 2.02 çıktı down sendromunda raporu isteyin diye bişey yazıyor.
özel muayenesine gidiodum zekai tahirin doktoruydu ama yeni yasa ile kapandı yeri bende değiştirdim o dr u 6. ayda dr değişdi hastane değişdi cinsiyet değişdi;
kızlar ben 3 hafta arayla ikinci kez grip oldum.bu seferki ilkinden de kötü ateşim de yükseldi.dktorla görüştüm bebeği etkilemez dedi ama korktum açıkçasıbir de burun tıkanıklığı için ne yapabilirim ilaç ve bitki çayı kullanmayınca geçmiyor...
kızlar ben 3 hafta arayla ikinci kez grip oldum.bu seferki ilkinden de kötü ateşim de yükseldi.dktorla görüştüm bebeği etkilemez dedi ama korktum açıkçasıbir de burun tıkanıklığı için ne yapabilirim ilaç ve bitki çayı kullanmayınca geçmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?