2012 Ankara mayıs anneleri....

Çoook teşekkür ederim arkadaşım.. İnşallah alışacağım bende öyle ümit ediyorum :) Bir aksilik olmazsa 20 kasımda bende aranızda olurum inşallah.. Evet doğumumu yaptıracak anlaşmalı olduğu 2 yer varmıs sen nereyi tercih edersen orda yaparız dedi bana. Benimde kadın doktor takıntım var nedense , bende bu sebeple sevtap hanımı seçtim şimdilik memnunum inşallah hep böyle gider..

yas 25
sat 1 agustos 2011
tahmını dogum t 7 mayıs 2012
kılo 63
hastane fatıh hastanesı olacak ama sımdılık antepteyım doktora karar vermedım
ankara etımesgut
sevgılerle :)))

Merhabalar evet tanıyorum kardeşleri.Tahliller için koruya gönderiyor orda Ümit bey ilgileniyor.Ben doğumu orda yaparım artık doktorum iyi ilgide güzel olumsuz bi eleştiri duymadım hiç koru hakkında.Kontroller için muayenehaneye gidiyoruz.

çok uygunmuş ne güzel hayırlı olsun ama daha erken bence cinsiyet için yanılma ihtimali yüksek 2 haftacık daha bekle öyle al cicileriii
Valla doktorum %90 kız dedi hiç yanılmadım bu güne kadar dedi.Ben almıyorum ama ablam ve velilerim almaya başladılar bile ilk günden pembe pembe zıbınlar geldi:)Almayın diyorum dinlemiyorlar.

Ya arkadaşlar biraz önce hastanenin sitesinden baktım ikili test sonucum çıkmış.Biraz arştırdım ama yüksek gibi sanki.Bilenler varsa beni aydınlatabilirmi?
fb-HCG 37.9
PAPP-A 2.02 çıkmış yarın doktorla randevu var bakalım o ne diyecek.Ense kalınlığı 0.06 çıktı.

Evet koru gerçekten iyi.sonuçlarınız nasıl çıktı?Benimde çıkmış daha doktorla görüşemedik ama kafama takıldı sanki çok yüksek gibi.
fb-HCG 37.9
PAPP-A 2.02 çıktı down sendromunda raporu isteyin diye bişey yazıyor.

eet canım malesef ayrıldılar hastaneden sadece dersler gırıolarmış.var anlastıkları hastane koru hastanesı ama bıraz pahalı 3500 400 falan dıolar inş ozel saglık sıgortası yetıısr de orda yaparım dogumu.sennkı bnce cok uygun bız bıde aylık 250 tl verıozruz.senn muayene ucretınde uygun hastane yakınmı sızn eve

Ben daha 2li test yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla kan sonuçları ve ense kalınlığından bi risk haritası çıkarıyolar,yani kan sonuçları tek başına bişey ifade etmiyomuş.

yok çok yakın değil ama senin fiyatlar baya uçukmuş arkadaşım allah yardımcınız olsun.ben elvankentteyim eşimin işi gereği hastane konya yolunda yani balgat sayılır,özel araçla gidilir kolayca,ama sabah doğumak zorunda kalırsam o eskişehr yolu trafiğinde oracıkta doğururum heralde

herkese iyakşamlarrrrrrrrrr...artık evime gidiyim malum yol uzun ...............
zaten bu günlerde herşeyden sıkılıyorum oooffff hayırlısı bakalım........
sağlıcakla kalın yarın görüşürüz öptüm sizi ve bebişlerinizi.

özel muayenesine gidiodum zekai tahirin doktoruydu ama yeni yasa ile kapandı yeri bende değiştirdim o dr u 6. ayda dr değişdi hastane değişdi cinsiyet değişdi;

canım serbest hcg ve papp-a değerlerin iyi gibi ama ense pilisi 1den düşük olması risk olabiliyor
ama asıl önemli olan 1/xxx gibi sonuçlar öyle bir sonuç varsa yorum yapabilirim biraz bu şekilde yorumlamak zor

özel muayenesine gidiodum zekai tahirin doktoruydu ama yeni yasa ile kapandı yeri bende değiştirdim o dr u 6. ayda dr değişdi hastane değişdi cinsiyet değişdi;

senin için epey büyük bir süpriz ve değişiklik olmuş

kızlar ben 3 hafta arayla ikinci kez grip oldum.bu seferki ilkinden de kötü ateşim de yükseldi.dktorla görüştüm bebeği etkilemez dedi ama korktum açıkçası bir de burun tıkanıklığı için ne yapabilirim ilaç ve bitki çayı kullanmayınca geçmiyor...

Çok geçmiş olsun.Burnunun açılması için tuzlu su çekebilirsin burnuna.

Aktardan tane mentol al kristal gibi bir şey 1 litre kadar su kaynat geniş bir kabın içine dök bir avuçtan daha az tane mentolü içine at ve ara ara yüzünü o suya yaklaştırıp kokla iyi gelir arkadaşım çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…