2012 Ankara mayıs anneleri....

ben sık sistit olurdum idrar yolu enfeksiyonu monural favorimdir. ama artık günde 2 litre kesin su içiyorum,iç çamaşırını ütüleyip giyiyorum,asla sabun ve soğuk su değdirip doğal florasını bozmuyorum....ne ilaç ne bişe bitti gitti.... ama bırakınca özellikle su hemen başlar lanet. sende yap bunları.

canım yaa bende akrapole gitmek istedim ama randevu vermiyorlar ne yapmam lazımm

leon hamıle pantolonu gıymeye basladınmı sen ben daha alamadım bı turlu lcw e bakıcam yarın falan sımdıkı bedenıme goremı alcamm

Ben aldım hamile pantolunu:) LCWden kot aldım,haftasonu onu giyiyorum,çok da rahat ediyorum.İşe gelirken de daha önceden biraz büyük gelen pantolonum vardı,onu giyiyorum.Bu arada ben kilo almadım henüz ama göbeğim çıktı.Eski pantolonlarım sıkıştırıyo,mideme baskı yapıyordu.LCWde kışlık kumaş pantolon,kadife olabilir,çıksın onlardan alıcam :)

kızlar ben ilk hamile kaldığımda 57 kiloydum bulantım çok olmadı ama 52 e kadar düşdüm tiksinti oldu bende hiç bir yemeğe bakamıodum 23. haftadan sonra kilo almaya başladım şimdi 60 kiloyum 30.haftadayım hamile kıyafetlerine çok özeniodum ama daha yeni giyiyorum çalışmadığım için üst reyon çok almadım lcw den 5 tane pantolon aldım onlarla idare edicem kalan süremi 6. ayımda bile kimse ininmıodu hamile olduğuma ama şimdi hızla büyüdü karnım bi akşamda çıktı karnım zaten ilk hamile olduğumda bazı sıkıntılarım vardı stresliydim belki oda etkiledi kilo almamamı bilemiorm ama bundan sonra hızla alıcam gibi çünkü çok yiyorum abur cubura düştüm

canım 30 haftaya kadar giymemişsin ama sonra 5 pantolon almışsın acısını çıkarmışsın yani güle güle kullan

canım medicanadan wazgeçtim ben.yeni bi hastane fln diyenler olmuş.senin gittiğin akropolü araştırdım bülent bey iyimiş sanırım.bide ruşen aytaç war ankara tıpta..akropol cnm balgat yazıyo nette ama sen eskişehir yolunda demiştin.yakınmı bize?

kızlar selam.. hayırlı olsun topiğiniz daha yeni gördüm yaa yoksa çoktan aranızdaydım vallahi.. bnde 9+1im şuan.. sincanda oturuorum ve lokman hekime gidiorum.. ama başka bi hastane doktr arayışındayım.. pek memnun deilim anlıyacağnız..
çok sevindim valla burda çok yardımcı oluruz birbirimize diye düşünüorum.. bu topiği açanın aklını seveyim yanii

Arkadaşlar çok şükür ikili test sonucum çok iyi çıktı hiçbir risk yok.Darısı henüz yaptırmayanların başına.Bu arada kızım 12+5 oldu

Arkadaşlar çok şükür ikili test sonucum çok iyi çıktı hiçbir risk yok.Darısı henüz yaptırmayanların başına.Bu arada kızım 12+5 oldu

gozun aydın canım o sonucu beklemek cok zor oluo çok şukur temız çıknca rahatlıo insan.bıde kızlar mılupa anne bebek kulubune uye olun ordan sıze hedıyeler glıo kucukte olsa ama hamılelıkta bu tarz hedıyeler almak ınsanı cok mutlu edıo benımkı dun geldı çok mutlu oldum anne oldugunun bı kez daha farkına vraıosunz bu arada kahvaltına za gelmeyı çok ısterdım gobüşümle hava atardım sıze ama artık yurumek bıle işkence gelıo bugunlerınızn tadını çıkarın valla son 2 ay offfff gelınce gorursuznz

Bende 56 ile hamile kaldım şimdi 3. ayım bitiyor 59 kilo olmusum ve doktorum çok hızlı ilerliyorsun diyip beslenme listesi verdi bana biraz canım sıkıldı bu duruma.. Ama canımı daha sıkan bir durum var ki, iki testimi 2 hafta önce yaptırdım bu arada muayene sırasında doktorum ense kalınlığına çok iyi dedi ama daha sonra sonuclar için aradıklarında 16. haftada 4lü test yaptırmanız gerekiyor dediler bende zaten yaptıracaktım dedim sonuçlarla ilgili sıkıntı var kan değerleriniz çok yüksek dedi bende yani kötü bir durum mu var dedim dawn sendromundan şüpheleniyorlarmış kesin değil ama bir bakalım 4lü testte dediler oysa ense kalınlığı çok normaldi neden öyle dediler anlamadım ve içim içimi yiyor doğrumudur ki acaba ((((

hoşgeldin canım,aklımı sevmene gerek yok herşey ihtiyaçtan doğar.lokman hekime bende sinir oluyorum elvankentteyim bende ama o civardada başka yer yokki devlet hastanesi haricinde. haklısın yani katılıyorum sana

önceki sayfalara bir göz at tatlım hepimizin hastane ve doktoru memnuniyetimiz yazıyor

tatlım,şöyleki zaten sırayla tüm testlerimizi yaptırıcaz.benim karşı olduğum tek şey amniyo sıvısı aldırmam asla. düşük sebebidir bence büyük ihtimal.ayrıca yanılgı herzaman olur...hemen endişeye kapılma...ikili testte öyle hemen down sendromu teşhisi konamaz bunu unutma. sonuçta onlarda emin değil. ama bana kalırsa bir sonraki testi iki ayrı yere yaptır şayet böyle şaibeli konuşurlarsa. kilo işininde kontrolü elimizde sonuçta boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…