yok canım aglamadım benim kızın konuşmalarına bizi şoka sokuşlarına alıştık çokduygusal ve olgundur
evettt bebişimi gördüm az önce salı ışın hanıma gidecem ama bu dr da baktı ense kalınlıgı normal boyu 52 cm özlemişim orda oldugundan şüphem vardı
ya bana antibiyotik yazdı monurel şase bide başka bi ilaç lökosit 19 dan 28 eyükselmiş çok değil belki ama bende agrı yapıyor içsemmi acaba içmesem daha kötüolur belki
ben daha hiç kilo almadım temelim saglam depodan kullanıyorum dr alma dedi cinsiyet tabiki belli değillll.... salı yine görecem bebişimi
Ben Akrapol hastanesi Dr Bülent Alp Aydına gidiyorum.Doktor Gata kökenli ve yumurtalık nakli üzerinede yurtdışında bu işi ilk bulan ekipten,süperde relax ve rahat bir adam.
Muayene ücreti 30 tl çalışan ssk lı için. İlk kan tahlilleri 200 tl idi ama ben çayyolu zekai tahirde yaptırdım ücretsiz. İkili test 70 tl ama bunu doktorum yapsın istiyorum mutlaka. 13+3 te gidicem,bir umut cinsiyette söyler umarım :))))))))
Doğum ücretide 2012 yeni yılda 2000 veya 2200 olacak.normal yada sezeryan farketmiyor.
4 boyutlu ultrasonda 150 tl,ama onu akrapolde bir başkası varmış ondan randevu gerekiyormuş 150 tl ama tüm organlarına kadar inceliyorlarmış :)))))))) ama ne zaman yapılmalı bilmiyorum tabi. br arkadaşım 4.5 ta yaptırmıştı 300 tl ye.
canım yaa bende akrapole gitmek istedim ama randevu vermiyorlar ne yapmam lazımm
leon hamıle pantolonu gıymeye basladınmı sen ben daha alamadım bı turlu lcw e bakıcam yarın falan sımdıkı bedenıme goremı alcamm
vallahi yapıcak bişe yok kuzucum,söylemiştim çok dolular.benim doktor öyle ama ışın hanımdan alabilirdin belki sordunmu.
kızlar ben ilk hamile kaldığımda 57 kiloydum bulantım çok olmadı ama 52 e kadar düşdüm tiksinti oldu bende hiç bir yemeğe bakamıodum 23. haftadan sonra kilo almaya başladım şimdi 60 kiloyum 30.haftadayım hamile kıyafetlerine çok özeniodum ama daha yeni giyiyorum çalışmadığım için üst reyon çok almadım lcw den 5 tane pantolon aldım onlarla idare edicem kalan süremi 6. ayımda bile kimse ininmıodu hamile olduğuma ama şimdi hızla büyüdü karnım bi akşamda çıktı karnım zaten ilk hamile olduğumda bazı sıkıntılarım vardı stresliydim belki oda etkiledi kilo almamamı bilemiorm ama bundan sonra hızla alıcam gibi çünkü çok yiyorum abur cubura düştüm
sordum 3 doktorda dolu
inşallah olursun tatlım,sen ikili teste 13+5 demişsin gideceğin yer doktor belli oldumu.medicana diyordun ama karar verdinmi.
benide 13+3 te ikili testim.ama 14.haftaya kadar yapılıyor geç değil yani endişelenme.bence daha iyi bebiş büyümüş olur ve belki kızmı erkekmi doktor söleyiverir.
sordum 3 doktorda dolu
Arkadaşlar çok şükür ikili test sonucum çok iyi çıktı hiçbir risk yok.Darısı henüz yaptırmayanların başına.Bu arada kızım 12+5 oldu
Arkadaşlar çok şükür ikili test sonucum çok iyi çıktı hiçbir risk yok.Darısı henüz yaptırmayanların başına.Bu arada kızım 12+5 oldu
arkadaşlar bendemi gariplik var,diğer topiktede okudum 55 olan kilom 59.5 gördü 3 ayımız biterken.bu bir faciamı acaba.doktor 70 limitimiz dedi ama son 3 ay 1.5 ile 2 kilo alınıyomuş her ay eeeeee ortalama 6 kilo yapar buda demektirki 4. 5. 6. ayımda 4 kilo alma hakkım var. ama ben ilk 3 ay bile nerdeyse 4 kilo aldım.
sizin kilolar ne alemde allah aşkına ben takmıyorum ama bende bir gariplikmi var acaba :)))))))))))
kızlar selam.. hayırlı olsun topiğiniz daha yeni gördüm yaa yoksa çoktan aranızdaydım vallahi.. bnde 9+1im şuan.. sincanda oturuorum ve lokman hekime gidiorum.. ama başka bi hastane doktr arayışındayım.. pek memnun deilim anlıyacağnız..
çok sevindim valla burda çok yardımcı oluruz birbirimize diye düşünüorum.. bu topiği açanın aklını seveyim yanii
Bende 56 ile hamile kaldım şimdi 3. ayım bitiyor 59 kilo olmusum ve doktorum çok hızlı ilerliyorsun diyip beslenme listesi verdi bana biraz canım sıkıldı bu duruma.. Ama canımı daha sıkan bir durum var ki, iki testimi 2 hafta önce yaptırdım bu arada muayene sırasında doktorum ense kalınlığına çok iyi dedi ama daha sonra sonuclar için aradıklarında 16. haftada 4lü test yaptırmanız gerekiyor dediler bende zaten yaptıracaktım dedim sonuçlarla ilgili sıkıntı var kan değerleriniz çok yüksek dedi bende yani kötü bir durum mu var dedim dawn sendromundan şüpheleniyorlarmış kesin değil ama bir bakalım 4lü testte dediler oysa ense kalınlığı çok normaldi neden öyle dediler anlamadım ve içim içimi yiyor doğrumudur ki acaba((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?