2012 Ankara mayıs anneleri....

Arkadaşlar çok şükür ikili test sonucum çok iyi çıktı hiçbir risk yok.Darısı henüz yaptırmayanların başına.Bu arada kızım 12+5 oldu

ooooooooooo minik melek demekki kızımızmışşşşşşşşşş.... allahım şansını bahtını kaderini şimdiden annecğinin karnında güzel yazsın inşallah. artık pembelere kayar eller gözler,annesi nasıda süsler kızının yatagını herşeyini

eskişehir yolu değil tatlım konya yolu dedim ben,elvankente çok yakın değil tabi,ben özel araçla gidiyorum mecburen.diğer türlü iki vasıta değişmesi gerekiyor.google map tan bak yerine ruşen aytaç bilmiyorum onu hiç referansım yok onun hakkında canım ya üzgünü.

bide yine akrapol civarında koru var fiyatlarda aynı benimkiyle,ordanda meemnun olanlar var.onuda bir incele istersen internetten.

60 mı ????????????? allahım ben 3.ayım bitti şimdiden gördüm o rakamı. doktorum beni mahvedecek eminim.bir listede beni bekler artık oyok bu yok ((((((((

kızlar gittiğiniz özel hastanelerin ücretlerini yazarmısınız

akrapol hastanesi.

muayene 30 tl ssklı çalışanım ben
ilk kan testleri 200 tl idi.
ikili test 70 tl
doğum 2000 veya 2200 olcak 2012 yılında şuanda 1500 tl

ooohhhhhhhhhhhhh bugün yarım gün yarında iş yok ollleeeyyyyyyyyyyyyyyyyy...

yarın bebişimle pikniklere gitçem.
yaf arkadaşlar durdu durdu benim bebem yeni aklına geldi annesini bulandırmak.sabah sabah aç karna kuulu parktan geçerken söylemesi ayıp midem çıkacaktı yerinden,her çöpün başında öldüm yaf.

olsunnnnnnnnnn ben bebişimi özledim 10 kasım gelsede görsem :))))))))))))))))))))))))))))))

Kızlar bulantınıza iyi gelebilir belki bana çok iyi gelmişdi yeşil elma arjantun elma die de geçio ben 2 hafta sıf onu yedim bazen haşlama patates iyi geliodi tuzla yiyodum aklınızda bulunsun

akrapol hastanesi.

ikili test 70 tl

canım saol bende biraz araştırmaya çalışıyorum bende çalısan ssk ama sanırım akrapol e gitmicem çünkü randevu vermiyorlar.. bu hastane doktor olayını bir çözsem rahatlıcam inşallah..

canım saol bende biraz araştırmaya çalışıyorum bende çalısan ssk ama sanırım akrapol e gitmicem çünkü randevu vermiyorlar.. bu hastane doktor olayını bir çözsem rahatlıcam inşallah..

HAYIRLISI ÇÖZERSİN İNŞALLAH. ben hep önceden ayarlamıştım bu işleri,özellikle sağlık konusunda hassasım ben.

kızlar ben hamile eteği alacam üstende bişe almam lazım nerde bulabilirim acaba bir fikri olan var mı...

arkadaşlar hayatım boyunca hiç ama hiç horlamadım,kimsede horluyosun demedi.eşim 2 gecedir suratımı çeviriyo horluyorsun diyo.alla alla bu hamilelik ne enteresan şeyler yapıyor insana ................

Alahım allahımmmmmmmmm

bugünde muhabbete doyum olmyor gerçekten :))))))))))

bende gidiyim bari :))))))))))))))

tabii cnm özel araçla gidicem bende ama ne bilim hastanem yakın olsun gibi saçma bi düşünce war bende.sanırım akropoldede randewu wermiolarmış bugn aradım.yerinide öğrendim.bakalım bayramdan sonra zaten benm ikili testim.

herkese merhaba,
ben de bugün itibariyle 12+2 haftalık hamileyim, mayıs annesi olacağım inşallah.

hala doktor ve hastane konusunda tam kararlı değilim, doğumu akayda düşünüyorum ama emin olamadım bir türlü.

bir de aranızda 2'li testte kan vermeyen var mı. benim doktorum yalnızca ense kalınlığına baktı ve kalınlık normal, kan testine gerek yok diyerek yapmadı. 3'lü taramada bakacakmış. normal mi sizce, yoksa başka bir yere gidip testi yaptırayım mı?

akrapol hastanesi.

ikili test 70 tl

merhabalar arkadaşlar ben ben biraz geç kalmışım ya leon 1500 den birden 2000 çıkması saçma değilmi çok artırıyorlar çok uygun bi hastane değil ama napalım

Bakın arkadaşlar ben koruya gidiyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.Ben ayrıca özelede gidiyorum doktorum tahliller için koruya gönderiyor.Muayene 32 tl ultrason 4 boyutlu ve renkli 3 aylıkken cinsiyetini söylediler 2 li test 70 tl ultrasonda ayrıntılı herşey görülüyor ve doktor sormadan herşeyi anlatıyor.Gerçekten doktor ve çalışanlarıyla çok ilgililer çok nazikler.evet doğum ücretleri biraz uçuk ama bence değer.

koru çok güzelde tek kadın doğum doktoru var oda 78 li bir doktor.gerçi muşta filan görev yapmış sanırım epey vaka görmüştüm ama nebiliyim bana fazla toydur gibi geldi.ama fiyatlar akrapolle aynı sordum ben,ama dediğin gibi ultrasonları daha ayrıntılı i,miş. belki 3lü testi orda yaptırırım.böylece denemiş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…