Arkadaşlar çok şükür ikili test sonucum çok iyi çıktı hiçbir risk yok.Darısı henüz yaptırmayanların başına.Bu arada kızım 12+5 oldu
canım medicanadan wazgeçtim ben.yeni bi hastane fln diyenler olmuş.senin gittiğin akropolü araştırdım bülent bey iyimiş sanırım.bide ruşen aytaç war ankara tıpta..akropol cnm balgat yazıyo nette ama sen eskişehir yolunda demiştin.yakınmı bize?
kızlar ben ilk hamile kaldığımda 57 kiloydum bulantım çok olmadı ama 52 e kadar düşdüm tiksinti oldu bende hiç bir yemeğe bakamıodum 23. haftadan sonra kilo almaya başladım şimdi 60 kiloyum 30.haftadayım hamile kıyafetlerine çok özeniodum ama daha yeni giyiyorum çalışmadığım için üst reyon çok almadım lcw den 5 tane pantolon aldım onlarla idare edicem kalan süremi 6. ayımda bile kimse ininmıodu hamile olduğuma ama şimdi hızla büyüdü karnım bi akşamda çıktı karnım zaten ilk hamile olduğumda bazı sıkıntılarım vardı stresliydim belki oda etkiledi kilo almamamı bilemiorm ama bundan sonra hızla alıcam gibi çünkü çok yiyorum abur cubura düştüm
kızlar gittiğiniz özel hastanelerin ücretlerini yazarmısınız
akrapol hastanesi.
muayene 30 tl ssklı çalışanım ben
ilk kan testleri 200 tl idi.
ikili test 70 tl
doğum 2000 veya 2200 olcak 2012 yılında şuanda 1500 tl
canım saol bende biraz araştırmaya çalışıyorum bende çalısan ssk ama sanırım akrapol e gitmicem çünkü randevu vermiyorlar.. bu hastane doktor olayını bir çözsem rahatlıcam inşallah..
kızlar gittiğiniz özel hastanelerin ücretlerini yazarmısınız
Alahım allahımmmmmmmmm
bugünde muhabbete doyum olmyor gerçekten :))))))))))
bende gidiyim bari :))))))))))))))
eskişehir yolu değil tatlım konya yolu dedim ben,elvankente çok yakın değil tabi,ben özel araçla gidiyorum mecburen.diğer türlü iki vasıta değişmesi gerekiyor.google map tan bak yerineruşen aytaç bilmiyorum onu hiç referansım yok onun hakkında canım ya üzgünü .
bide yine akrapol civarında koru var fiyatlarda aynı benimkiyle,ordanda meemnun olanlar var.onuda bir incele istersen internetten.
akrapol hastanesi.
muayene 30 tl ssklı çalışanım ben
ilk kan testleri 200 tl idi.
ikili test 70 tl
doğum 2000 veya 2200 olcak 2012 yılında şuanda 1500 tl
Evet kızım olacakmış.Herkese teşekkür ederim.kızınmı oluo desene evıne 1 prenses gelıo canım gozun aydın saglıcakla gelsın inş.ilk bebegınmı
Bakın arkadaşlar ben koruya gidiyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.Ben ayrıca özelede gidiyorum doktorum tahliller için koruya gönderiyor.Muayene 32 tl ultrason 4 boyutlu ve renkli 3 aylıkken cinsiyetini söylediler 2 li test 70 tl ultrasonda ayrıntılı herşey görülüyor ve doktor sormadan herşeyi anlatıyor.Gerçekten doktor ve çalışanlarıyla çok ilgililer çok nazikler.evet doğum ücretleri biraz uçuk ama bence değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?