2012 Ankara mayıs anneleri....

merhabalar arkadaşlar ben ben biraz geç kalmışım ya leon 1500 den birden 2000 çıkması saçma değilmi çok artırıyorlar çok uygun bi hastane değil ama napalım

çok para tabiki ama 50 kere doğurmıycam bende :))))))))))))) zaten ben hastane için değil doktorumu sevdiğim için gidiyorum oraya.

2000 tl çok değil artış çok 500 700 artış

Ama doğumlara Aydan hanım da giriyor biliyorsunuz o prof.

onu bilmiyordum canım benim,ama zaten korunun fiyatları bana çok yüksek geldi açıkçası,bizim keseyi aşar :)))))))))))))))))))
Doğru gerçekten çok fazla mesela bi arkadaşım bilgide doğum yaptı orası falan çok uygunmuş nerdeyse yarısı ama bizde başlamış bulunduk oraya değiştirmek istemedik.İkinciye artık araştırırız:)

Günaydın ANKARALILARRRRRRRRRR

bayram haftasıda geldi çattı,evdekiler eşleriyle vakit geçirebilecek....çalışanlar ohhhhh ayaklarımızı uzatıp bir güzel dinlenicez....

Nasılsınızzzz bakalım,sağlık sıhhatınız nasıl...????????
hamilelik nasıl geçiyor,şikayeti olan varmı....????????
Hormonlarınız iniş çıkışlar yaptırıyormu ruh halinizde....???????
Kocişler nasıllar,bebeklerini anne karnında sevmeye,sabırsızlanmaya başladılarmı...?????
güzel önerileri olanlar varmı....??????
Aşerme yaşayan varmı...,kilolar ne alemde,diyet listesi alanlar varmı...??????????

Hadi bakalım lütfen bugün uzun uzun anlatın,ne zamandır konuşamıyoruz

Ben sordum ben başlayayım ozaman....

Cumartesi çalışmamak çok iyi geldi vallahi,uyumadım ama sevdiklerimle kalabalık bir piknik yaptık yazın son sıcakları bitmeye yüz tutarken.Orada 2.5 3 yaşlarında 3-4 çocuk vardı çok güzellerdi,allahım dedim ' benim bebişte böyle koşup oynasın biran önce sağlıkla inşallah' ...

Eşimde bu ara bir tembelleşti sormayın,hiçbişe yapmak istemiyor canı,eee al bendende okadar...anlıycanız evi bekar evine çevirdik dağıtıp duruyoruz.
Ama bebişi sabırsızlıkla bekliyor,yanlız o kendisine oyuncak geliyormuş gibi bir hissiyatla yaşıyor

Diğer topikte okudum,çokta hoşuma gitti Ysuf ve İbrahim sureleri...Bende okumaya başlıycam ahlakıda yüreğide kendide güzel olsun diye evladım.
Bu arada yine diğer topikte geçensenin annelerinden bir arkadaş tüyolar vermiş çok hoşuma gitti.mesala pişik için bepanten ve zeytinyagı,saçı için zeytinyaglı sabun,battaniye olarak pazen,ana kucağı yerine ana dizi vs vs önermiş aklıma not ettim,hoşuma gitti.itiyor.

Çok şükür başından beri zaten bulantım olmadı öyle vah vah dedirtecek ama şu son günlerde daha iyiyim şükür.Yanlız gaz olayı arttı yine ve akşamlaı hafif baş ağrısı ve halsizlik oluyor.Malum 3 ay biiti çogununda bitiyor artık yeme içmeye çok çok özen göstericez.

Aşermeye gelince öyle spesifik bişe istemesede canım,deli gibi soğuk istiyorum herşeyi soğuk su,soğuk soda,dondurma favorilerim.sanki içim yanmış gibi...

Bebeğimi görmüyorum nicedir merak içindeyim.nerdeyse 1 ay oldu.10 günüm kaldı inşallah sağlıklıdır kuzucum arkadaşlar.

DEFNE_ANK BUGÜN İKİLİ TERTEMİZ ÇIKAR GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN UMARIM.
TATARKIZ YARINDA SENİN İÇİN BÜYÜK GÜN HADİ BAKALIM GÜLEREK GEL YANIMIZA

henüz karar veremediğim tek konu ise şu arkadaşlar,eminim aranızda bunu düşünen ve fikri olan vardır.Bebekten sonra işe dönmelimiyim hemen yoksa dönmemelimiyim.

öptüm sizi.....

günaydın leoncum naber nasılsın bakalım bende çok bişey yok kilo 3 kilo civarı hala
hafta sonu eşim yoktu temizlik yaptırdım bende oh ev mis oldu hamileliğimin başından beri ben iş yapmıyorum ya eşim birazcık bişey yapıyo ya da temizlikçi çağırıyorum idare ediyoruz ama bundan böyle iki haftada bir çağırcam ohhh o temizlik yaparken bende ütümü bitirdim öyle

bu arada göbek çıkmaya başladı bende senden haberler nasıl

hayatım bu arada dayanamadım ve cuma tekrar kuzumu görmeye gittim 8 cme yanaşmış kocaman olmuş ama annesine cinsiyetini yine göstermedi

bi de çalışmaya hemen dönmem galiba en az 6 aylık olsun diye düşünüyorum

göbekmi ??????????????????????? sabah ayva,akşamına davul

herkes şaşkın vallahi,nekadar çıkmış karnın diyorlar.bende 4 kilo aldım,ama sırf göbeğime. Bu kilo için yiyiceğim fırçada yakındır doktordan

bu temizlikçi olayı en mantıklısı bende büyük temizlikte öyle yapıyorum.ama 2 kişiyiz zaten evde hafif bir toparla,toz al,paspas yetiyor.büyük temizliğimi yaptım valla hemde o biçim sorma gitsin o biçim oldu hamile hamile....

ütümüde yeni değitirdim kampanya vardı 400 tl ye biraz pahalı oldu ama buhar kazanlı aldım,allahım ne rahatmış ya..hiç bastırma tüy gibi gezdir bir kez üstünde ohhhh açılıyor hemen.
bu arada 15 te bir ne alıyor kadın temizliğe gelince tatlım.

benim ev ufak düzenli diye 75e geliyo sabah 8buçuk gibi gelip 4 gibi camlar kapılar herşey bitmiş oluyo normalde 90a geliyorlar ama

hangi marka nerden aldın ben de istiyorum

hangi marka nerden aldın ben de istiyorum

cepada stand açmışlardı tefal aldım normalde 600 dü ben 400 e aldım ütü masasıyla,parası çok ama büyük rahatlık arkadaşım,helede nevresim perde katla ütüle valla o derece güçlüler.

cepada stand açmışlardı tefal aldım normalde 600 dü ben 400 e aldım ütü masasıyla,parası çok ama büyük rahatlık arkadaşım,helede nevresim perde katla ütüle valla o derece güçlüler.

ben de düşünüyorum da modelini yazar mısın hayatım?

günaydın kızlar bende iyiyim cok şükür ben i hiç kilo almadım 62kiloyla hamile kaldım dün tartıldım 63 olmuşum göbeğim hiç belli olmuyor benim bizde haftasonu kızımla eşimle gezdik öyle bizdende cumartesi samsuna anneme gideceğim biran önce vakit gelsede gitsem diyorum ...

leon cummm vallaa bence bebek altı aylık olmalıııı yanıı hemen ıse baslamayı dusunmee bıleee alabıldıgın kadar al ıznını raporunuuu gıttıgı yere kadarrr ztn dogunca ayrılmak zor gelecek senın kayınvalıdenmı bakıcak bebegınee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…