merhabalar arkadaşlar ben ben biraz geç kalmışım ya leon 1500 den birden 2000 çıkması saçma değilmi çok artırıyorlar çok uygun bi hastane değil ama napalım
2000 tl çok değil artış çok 500 700 artış
Arkadaşlar Koru Hastanesinde doğum ücreti ne kadardı?
Ama doğumlara Aydan hanım da giriyor biliyorsunuz o prof.koru çok güzelde tek kadın doğum doktoru var oda 78 li bir doktor.gerçi muşta filan görev yapmış sanırım epey vaka görmüştüm ama nebiliyim bana fazla toydur gibi geldi.ama fiyatlar akrapolle aynı sordum ben,ama dediğin gibi ultrasonları daha ayrıntılı i,miş. belki 3lü testi orda yaptırırım.böylece denemiş olurum.
Ama doğumlara Aydan hanım da giriyor biliyorsunuz o prof.
Doğru gerçekten çok fazla mesela bi arkadaşım bilgide doğum yaptı orası falan çok uygunmuş nerdeyse yarısı ama bizde başlamış bulunduk oraya değiştirmek istemedik.İkinciye artık araştırırız:)onu bilmiyordum canım benim,ama zaten korunun fiyatları bana çok yüksek geldi açıkçası,bizim keseyi aşar :)))))))))))))))))))
günaydın leoncum naber nasılsın bakalım bende çok bişey yok kilo 3 kilo civarı hala
hafta sonu eşim yoktu temizlik yaptırdım bende oh ev mis oldu hamileliğimin başından beri ben iş yapmıyorum ya eşim birazcık bişey yapıyo ya da temizlikçi çağırıyorum idare ediyoruz ama bundan böyle iki haftada bir çağırcam ohhh o temizlik yaparken bende ütümü bitirdim öyle
bu arada göbek çıkmaya başladı bende senden haberler nasıl
göbekmi ??????????????????????? sabah ayva,akşamına davul
herkes şaşkın vallahi,nekadar çıkmış karnın diyorlar.bende 4 kilo aldım,ama sırf göbeğime. Bu kilo için yiyiceğim fırçada yakındır doktordan
bu temizlikçi olayı en mantıklısı bende büyük temizlikte öyle yapıyorum.ama 2 kişiyiz zaten evde hafif bir toparla,toz al,paspas yetiyor.büyük temizliğimi yaptım valla hemde o biçim sorma gitsin o biçim olduhamile hamile....
ütümüde yeni değitirdim kampanya vardı 400 tl ye biraz pahalı oldu ama buhar kazanlı aldım,allahım ne rahatmış ya..hiç bastırma tüy gibi gezdir bir kez üstünde ohhhh açılıyor hemen.
bu arada 15 te bir ne alıyor kadın temizliğe gelince tatlım.
göbekmi ??????????????????????? sabah ayva,akşamına davul
herkes şaşkın vallahi,nekadar çıkmış karnın diyorlar.bende 4 kilo aldım,ama sırf göbeğime. Bu kilo için yiyiceğim fırçada yakındır doktordan
bu temizlikçi olayı en mantıklısı bende büyük temizlikte öyle yapıyorum.ama 2 kişiyiz zaten evde hafif bir toparla,toz al,paspas yetiyor.büyük temizliğimi yaptım valla hemde o biçim sorma gitsin o biçim olduhamile hamile....
ütümüde yeni değitirdim kampanya vardı 400 tl ye biraz pahalı oldu ama buhar kazanlı aldım,allahım ne rahatmış ya..hiç bastırma tüy gibi gezdir bir kez üstünde ohhhh açılıyor hemen.
bu arada 15 te bir ne alıyor kadın temizliğe gelince tatlım.
hangi marka nerden aldın ben de istiyorum
cepada stand açmışlardı tefal aldım normalde 600 dü ben 400 e aldım ütü masasıyla,parası çok ama büyük rahatlık arkadaşım,helede nevresim perde katla ütüle valla o derece güçlüler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?