günaydın kızlar bende iyiyim cok şükür ben i hiç kilo almadım 62kiloyla hamile kaldım dün tartıldım 63 olmuşum göbeğim hiç belli olmuyor benim bizde haftasonu kızımla eşimle gezdik öyle bizdende cumartesi samsuna anneme gideceğim biran önce vakit gelsede gitsem diyorum ...
aaa samsunlumusun ??? bendeeee
günaydın kızlar bende iyiyim cok şükür ben i hiç kilo almadım 62kiloyla hamile kaldım dün tartıldım 63 olmuşum göbeğim hiç belli olmuyor benim bizde haftasonu kızımla eşimle gezdik öyle bizdende cumartesi samsuna anneme gideceğim biran önce vakit gelsede gitsem diyorum ...
oohhhhh maşallah nazar değmesin arkadaşım.ideal durumdasın
samsun merkeze gidiyorsan çiftlikte köşede gazi parka gelmeden hala duruyoesa beyaz evde soslu dürüm ye benim için oohhhhh canım çekti....
annecğine kavuş bakalım,sıcak dizinin dibine sen yavruna oda sana bakar :)))))))))))))))))
ewt canım samsunluyum samsunun neresindensin sen
leon cummm vallaa bence bebek altı aylık olmalıııı yanıı hemen ıse baslamayı dusunmee bıleee alabıldıgın kadar al ıznını raporunuuu gıttıgı yere kadarrr ztn dogunca ayrılmak zor gelecek senın kayınvalıdenmı bakıcak bebegınee
vezirköprü ama hiç bilmem dedemler havzaya yerleşmiş ben annem çocukken kırk yılda bir gideriz
ama samsunun içini biliyorum kayınvalidemler de samsunda oturuyor
sen neresindensin
vezirköprü ama hiç bilmem dedemler havzaya yerleşmiş ben annem çocukken kırk yılda bir gideriz
ama samsunun içini biliyorum kayınvalidemler de samsunda oturuyor
sen neresindensin
nbr tatlım....valla birçoğu senin gibi söylüyorlar ama malum özel sektör mecbur 4 ayım var doğum öncesi sonrası bölerim.doğuma 1 ay kala ayrılır sonrada 3 ayda bebeğimi büyütürüm. ama sonrası işten çıkmak icap eder,çift maaştan tek maaşa düşmek bir yana,iş yerimdende memnunum bidaha böyle yer bulamam.gerçi büyük ihtimal yerime ablam gelir ama yinede işi bırakmakta zor sonrasını düşününce,ama bebeğide bırakmak nasıl olur bilemiyorum.kayınvalidem çok yakın o bakacak bakalım şimdilik plan öyle.
hiç bilemiyorum vallahi,memur olmayınca zor bu işler.
ben de düşünüyorum da modelini yazar mısın hayatım?
tatlım akşam evde tekrar bakıyım yarın net yazarım şimdi yanlış olmasın.
ben de özelde çalışıyorum büyük ihtimalle ücretsiz izin kullanıcam
nisanur hayatım kayınvalidemler atakumda oturuyor ondokuzmayısa yakın bu arada leon kız sen nerden biliyosun bakıyım beyaz evi canım istedi bak şimdi
sağol canım
kızlar bu arada burda ufak çapta samsun grubu da oluşuyo galiba
nbr tatlım....valla birçoğu senin gibi söylüyorlar ama malum özel sektör mecbur 4 ayım var doğum öncesi sonrası bölerim.doğuma 1 ay kala ayrılır sonrada 3 ayda bebeğimi büyütürüm. ama sonrası işten çıkmak icap eder,çift maaştan tek maaşa düşmek bir yana,iş yerimdende memnunum bidaha böyle yer bulamam.gerçi büyük ihtimal yerime ablam gelir ama yinede işi bırakmakta zor sonrasını düşününce,ama bebeğide bırakmak nasıl olur bilemiyorum.kayınvalidem çok yakın o bakacak bakalım şimdilik plan öyle.
hiç bilemiyorum vallahi,memur olmayınca zor bu işler.
kuzum ben 19 mayıs üniversitesinde okudumm...öğrencilik işte gez toz herbiryerini bilirim,çokta severim.çok arkadaşım var davetde ediyolar ama zaman olmuyoki...eeee boğazada düşkün olunca beyaz evde çalkuşuda bilinir yani :))))))))))))))))
bende 4 ayın üstüne 6 ay ücretsiz alıyım dicem ama yerime kimse yok,işte ablam gelirse hem benim çıkışım olmaz izinde kullanırım.gerçi zaten işten atamazlarki dimi. bu arada 4 ay kanuni ve ücretli izinde maaaş alıcaz dimi ya .....
kuzum ben 19 mayıs üniversitesinde okudumm...öğrencilik işte gez toz herbiryerini bilirim,çokta severim.çok arkadaşım var davetde ediyolar ama zaman olmuyoki...eeee boğazada düşkün olunca beyaz evde çalkuşuda bilinir yani :))))))))))))))))
bende 4 ayın üstüne 6 ay ücretsiz alıyım dicem ama yerime kimse yok,işte ablam gelirse hem benim çıkışım olmaz izinde kullanırım.gerçi zaten işten atamazlarki dimi. bu arada 4 ay kanuni ve ücretli izinde maaaş alıcaz dimi ya .....
evet özelde olunca zor olur cnm ben devlet memuru oldugum ıcın çok zorlanmam izin konusundaa ama tek maas da zor canım kayınvalıden yakınmıs basta ayrılman zor olurr ama alısılır bence bır suru anne var cocugundan ayrılan calısmak ıcın hayat şartları böyle gerektirio artıkk malesef
evet canım 4 ay maasını alacaksınn
haklısın canım ya hayat şartları öyle bir hal aldıki bebeğinin en güzel hallerine şahit olmak bile zor artık,ondan bile vazgeçiriyorar insanı...üzülüyorum aslında ama çok öyle anne bırakıpta giden,aklı evde kalsada çalışan.ne yapalım onların rahatı ve geleceği için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?