2012 Ankara mayıs anneleri....

aaa samsunlumusun ??? bendeeee

oohhhhh maşallah nazar değmesin arkadaşım.ideal durumdasın

samsun merkeze gidiyorsan çiftlikte köşede gazi parka gelmeden hala duruyoesa beyaz evde soslu dürüm ye benim için oohhhhh canım çekti....
annecğine kavuş bakalım,sıcak dizinin dibine sen yavruna oda sana bakar :)))))))))))))))))

oohhhhh maşallah nazar değmesin arkadaşım.ideal durumdasın

samsun merkeze gidiyorsan çiftlikte köşede gazi parka gelmeden hala duruyoesa beyaz evde soslu dürüm ye benim için oohhhhh canım çekti....
annecğine kavuş bakalım,sıcak dizinin dibine sen yavruna oda sana bakar :)))))))))))))))))

ben samsunun 19mayıs ilcesine gidiyorum ama samsunada gezmeye giderim gidince uğrarım duruyorsa o yer yerim senin için bir dürüm...

nbr tatlım....valla birçoğu senin gibi söylüyorlar ama malum özel sektör mecbur 4 ayım var doğum öncesi sonrası bölerim.doğuma 1 ay kala ayrılır sonrada 3 ayda bebeğimi büyütürüm. ama sonrası işten çıkmak icap eder,çift maaştan tek maaşa düşmek bir yana,iş yerimdende memnunum bidaha böyle yer bulamam.gerçi büyük ihtimal yerime ablam gelir ama yinede işi bırakmakta zor sonrasını düşününce,ama bebeğide bırakmak nasıl olur bilemiyorum.kayınvalidem çok yakın o bakacak bakalım şimdilik plan öyle.
hiç bilemiyorum vallahi,memur olmayınca zor bu işler.

vezirköprü ama hiç bilmem dedemler havzaya yerleşmiş ben annem çocukken kırk yılda bir gideriz
ama samsunun içini biliyorum kayınvalidemler de samsunda oturuyor
sen neresindensin

ben samsunun 19 mayıs ilcesindenim oraları biliyormusun samsunu cok seviyorum oralara gitmeyi cok istiyorum ama eşimin işi nedeniyle gidemiyoruz....

vezirköprü ama hiç bilmem dedemler havzaya yerleşmiş ben annem çocukken kırk yılda bir gideriz
ama samsunun içini biliyorum kayınvalidemler de samsunda oturuyor
sen neresindensin

bende samsunda üniversite okudum :))))))))))))))))))) yukarda fakultede,atakumda oturdum,merkezde oturdum.çok iyi bilirim heryerini :))))))))))

ben de özelde çalışıyorum büyük ihtimalle ücretsiz izin kullanıcam

nisanur hayatım kayınvalidemler atakumda oturuyor ondokuzmayısa yakın bu arada leon kız sen nerden biliyosun bakıyım beyaz evi canım istedi bak şimdi

kuzum ben 19 mayıs üniversitesinde okudumm...öğrencilik işte gez toz herbiryerini bilirim,çokta severim.çok arkadaşım var davetde ediyolar ama zaman olmuyoki...eeee boğazada düşkün olunca beyaz evde çalkuşuda bilinir yani :))))))))))))))))

bende 4 ayın üstüne 6 ay ücretsiz alıyım dicem ama yerime kimse yok,işte ablam gelirse hem benim çıkışım olmaz izinde kullanırım.gerçi zaten işten atamazlarki dimi. bu arada 4 ay kanuni ve ücretli izinde maaaş alıcaz dimi ya .....

evet özelde olunca zor olur cnm ben devlet memuru oldugum ıcın çok zorlanmam izin konusundaa ama tek maas da zor canım kayınvalıden yakınmıs basta ayrılman zor olurr ama alısılır bence bır suru anne var cocugundan ayrılan calısmak ıcın hayat şartları böyle gerektirio artıkk malesef

evet canım ilk 4 ay maaş alıyoruz 6 ay ücretsiz izin kanuni hakkın seni işten çıkaramazlar daha sonraki 6 ay istersen o iş yerinin insafına bağlı

ay kurban bayramı geliyo diye göbek atcam nerdeyse et yapcak annem sürekli ben yiycem nedense deliler gibi et istiyorum eskiden 1 ay yemesem umursamazdım

evet canım 4 ay maasını alacaksınn

haklısın canım ya hayat şartları öyle bir hal aldıki bebeğinin en güzel hallerine şahit olmak bile zor artık,ondan bile vazgeçiriyorar insanı...üzülüyorum aslında ama çok öyle anne bırakıpta giden,aklı evde kalsada çalışan.ne yapalım onların rahatı ve geleceği için...

evet canım 4 ay maasını alacaksınn

ya sevgicim ben onu şöyle biliyorum. devlet doğum parası diye birşey veriyor.maaşına göre hesaplayıp. doğum belgesi ve raorla başvuruyosun .benim arkadaşım asgariden gösterildiği için sigortası 2.300 gibi bir rakamla cüzi bir süt parası aldı. bu durumdada işveren maaş ödemiyormuş.çünkü devlet ödemiş oluyormuş.

ama benim sigortam asgariden yatıyor fakat maaşım farklı.ama maaşımı elden aldığım için imkansız kanıtlamam.sen bu prosüdürü biliomusun.

çocuklarımız bızı kendıne örnek alırrr kendı ayakları üstünde durabılen bırer yetıskın olurlar ilerdee ayy doğsunlarr artık neye benzıcek bebıslerımızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…