2012 Ankara mayıs anneleri....

hımm canım ben bilmiyorum onuu yaa ama araştırıım senın ıcınn...

maşallah sizler çok çok hevesli gördüm sizleri ben ilk aylarımı hiç hatırlamıorm bile yani tadını çıkartamadım yeni yeni anlıorum hamileliğimi 30 haftam bittide artık 21. 22 . kımıldamaya başlıolar kızlar o zaman bi garip oluosunuz tarif edilmez bi duygu 27.lerden sonra artık dışardan oynadığı belli oluo karnınızda tekmeleri acıtıo bile uykudan uyandırıo RABBİM hepimizin bebeklerini korusun

az kaldı kucaklayıp mis kokusunu iine çekmene......inşallah sağlıkla huzurla kavuş.bende eminim kımıldadığını hissedince insan bebeğinin içinde enterasan duygular yaşıyordur insan,aynı zamanda tüm sorumluluk kendinde olduğu için ayrı bir dikkat ve hassasiyet oluyor tabi,uuffff nebilim garip işte,yaradanın mucizesi...

Merhaba güzeller,
ben de dün ikili test için doktora gittim,3 haftadan sonra bebişimi gördüm.Kıpır kıpırdı,ellerini bacaklarını oynatıyodu sürekli.baş popo uzunluğu 7cm olmuş,ense boşluğu 1.17mm dedi doktor,çok ii miş.Burun kemiği oluşmuş,midesi,yemek borusu oluşmuş.Kan verdim,sonuçları 3-4 güne çıkacak.Ondan da ii haberler gelir insallah.Hemşire muayeneye girmeden önce tatlı bişeyler yememi söyledi,ben zaten çilekli süt ve çukulata yedim dedim.İçeride bizim miniş fırıl fırıl dönüp doktor teyzesine her bi yerini gösterince 3lü taramaya da bu şekilde yiyip gel dedi.Doktor cinsiyeti için bacak arasına çok baktı ama cinsiyeti belli değil daha.Kalp atışlarını dinledik,dakikada 151 kez atıyodu.Ağlamamak için zor tuttum kendimi.Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin.

merhaba kızlar defnecim bende sabah gittim aynen aynı şeyleri yaşamışız
akropole gittim ışın hanıma çok ilgili güler yüzlü sakin bi dr herşeyi konuşuyor acele etmeden kilomada birşey demedi bozmadı moralimi artış önmeli dedi baya uzunda inceledi boyumuz 6 cm ensesi 1.37 kızlar ikili test yaptırmadım 3 lüde yapılmayacak tabi ama bi görseniz kıpır kıpır umarım saglıkla alırım kucagıma kagıt imzalatıyorlar 2li 3lü test yaptırmak istemiyorum diye benim önce gittiğim dr ikiliye gerek yok demişti zaten ikiliyi yaptırmayınca 3lüyü yaptırmanın anlamı yok herkesin bebği salıklı dogsun inşallah o kıpır kıpır halini görünce bi sorun olsa bile son verilebilinirmi hayatına bilemiyorum

ışın hanımı çok sevdim umarım hep böyle gider

AHHH CANIM YA HADİ GEÇMİŞ OLSUN,OKADAR HEYECANLA YAZDIĞIN BELLİKİ YAŞADIKLARINI,BENDE AYNI HEYECANI HİSSETTİM BURDA.MAŞALLAH MAŞALLAHHH ÇOK GÜZEL HERŞEY,KAN SONUCUDA TEMİZ GELECEK EMİNİM BEN,ÇOK SEVİNDİM TATLIM. BUNLARI ANLATTIKÇA HERKES HEYECANI DAHA ÇOK ARTIYORR,9 GÜNÜM KALDI.AYYYY ÇOK GÜZEL YAAAAAA BEBİŞLER YAŞASINNNNN...

TATARKIZ DA BUGÜN GİDECEK,ODA GÜZEL HEYECANLARINI YAZACAK BURAYA :))))))))))))))

sabah sabah içimi aydınlattınız valla arkadaşlar ohhhhh. hoş sabahı geçtik ama :)))))))))) ben işe 1 saat olduya geleli... maşallah senin bebişede sağlıla büyüyo en güvendiği yerde ne güzel. ayrıca hastane ve doktordan da memnun kalmana çok sevidim tatlım.

evet leon ilk görüşme çok önemliydi benim için eşimde beğendi bu arada banada tatlı bişeyler yememi söylediler kontrole gitmeden çikolata falan yemek lazım hareketlenmesi içinmiş bakalım seninde güzel haberlerini alırız inş

bakıyorum alıyorum tüyoları zaten,ama o hastanedeki doktorların hemşireleri çok tatlı ya söylüyorlar herşeyi.az kaldı vallahi 9 gün....iyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım.

MFALCON arkadaşım ütünün markası philips imiş :)))))))))) 4.0 bar yazıyor üstünde kazanlı ütü .altı kutu gibi kapalı ,şeffaf olanlardan değil yani.

Canım ben de Işın Hanıma gittim,bugün gitsem karşılaşacakmışız demekki:)
Işın Hanım çok ilgilendi,uzun uzun anlatıyor bebekle ilgili gördüklerini.Günlük ne kadar kalsiyum almam gerekli dedim,bana günlük bi menü oluşturdu.
Sabah-1 kibrit kutusundan az büyük peynir,bikaç zeytin,domates salatalık biber,1 dilim çavdar ekmeği
Ara öğün-(2-3 tane ceviz,2-3 tane badem,2-3 kayısı,1 hurma ,1 avuç siyah üzüm)
Öğle -İş yerinde çıkan yemek
Ara Öğün-Meyve yada 1 bardak süt
Akşam-Izgara et,tavuk (Haftada 1 balık) + bol yeşillikli salata
Ara öğün-1 kase yoğurt

Akşam yemeğindeki et dışında benim günlük beslenmeme çok benziyor söyledikleri.

banada söyledi aynı şeyleri demirle elevit verdi nasıl kullancağım bilemiyorum 1 aralıkta gideceiğim tekrar öyle gördümya nasıl dayanacağım 1 ay görmeden bilmiyorum bi gün karşılaşırız belki

darty de 700 küsürdü o ütüler bugün baktım

bu menü iyi olmuş bende tam 12 haftadan sonra dikat edicem,şimdide ediyorum biraz ama.yazdığın iyi olmuş teşekkürler.

deli ya sabırsızsın benim gibi. bak bir fikrim var ortaklaşa ankara grubu bir ultrason makinesi alalım merkeze yakın birinin evinde dursun meraklandıkça gidip gidip bakalım bebişimize

Sen kaç haftalık hamilesin?Cinsiyeti hakkında bişey söyledi mi doktor?

canım sağol unutmamışsın ben de bi araştırayım bakalım

bu arada ben sabahtan söylediğim beslenme uzmanına gittim hamilelik öncesi hem gastrit hem reflü sorunum olduğu için şimdi de feci gaz sorunu çekiyorum
Benim gibi olanlara bir fikir olur diye yazıyorum
doktor bana yememem gerekenleri söyledi kuru baklagiller kızartmalar asitli içecekler zaten malumunuz
sebzeler de yapıyormuş patates brokoli lahana karnabahar salatalık kereviz filan ıspanak taze fasulye patlıcan kabak filan yiyebilirsin dedi
kuru meyveler de gaz yapıyormuş kabızlık için tüketmek istersen fazla da kilo almamak için az şekerle komposto yap onu iç dedi yada hurma incir yiyebilirsin dedi
Beni şok eden gaz yapan bir grup da truncgiller nar yiyebilirsin ama çekirdekleri reflünü tetikler 2-3 günde bir ye dedi
tahıllı ekmeklerden bulgur pilavından yarmadan uzak dur dedi

Gelelim illaki ye dediklerine;
süt yoğurt peynir gaz yapar ama 3 bardak ayran,süt,cacık,sütlü tatlı olacak şekilde tüket bir de 2 kibrit kutusu peynir illaki tüket dedi
her sabah haşlanmış yumurta
3 öğün salata tüket dedi ama küçük porsiyonlarda
beyaz ekmek pirinç pilavı çorba ama bir kase çorba 1 dilim ekmek 2-3 kaşık pilav
et balık tavuk günde 60-90 gr arası

kilomu kaydetti şu an gayet iyisin dedi tekrar görüşürüz dedi bu kadar

hafızam berbatt bu aralar ama ütüyü unutmadım,akşam benimki ütü yaparken hatırladım...

tatlım iyi olmuş yazdıkların bende 2 kez 3lü antibiyotik tedavisi oldum,midemde yaralar var birde kapakçık tam kapanmıyor yani reflünün başındayız.
süt ürünleri aslında iyi gelmez bizim gibilere ama yoğurt en masum olanı artık ona yüklenicem...ama şu asitli içeceklere nasıl dur dicem bilmiyorum,meyveli sodadan vazgeçemiyorum,acayip ferahlatıyo içimi,sanki yanmışımda su dökmüşler gibi.

hafızam berbatt bu aralar ama ütüyü unutmadım,akşam benimki ütü yaparken hatırladım...

tatlım iyi olmuş yazdıkların bende 2 kez 3lü antibiyotik tedavisi oldum,midemde yaralar var birde kapakçık tam kapanmıyor yani reflünün başındayız.
süt ürünleri aslında iyi gelmez bizim gibilere ama yoğurt en masum olanı artık ona yüklenicem...ama şu asitli içeceklere nasıl dur dicem bilmiyorum,meyveli sodadan vazgeçemiyorum,acayip ferahlatıyo içimi,sanki yanmışımda su dökmüşler gibi.

unutmuşum sakız çiğnemek yok yavaş yavaş y,yeceksin bir de çok sıcak veya çok soğuk içecekler yiyecekler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…