2012 Ankara mayıs anneleri....

oyyyyyyyyyyy oooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyy o yok bu yok bebiş için değer ama,insan kendini bir garip hissediyor böyle sürekli korunaklı,dikkatli,tedbirli :))))))))

arkadaşlar facebook grubuna kayıt olan varmı aranızda???????????????????

haklısın eskiden deli gibi ceviz tüketirdim şimdi hiç ama hiç canım istemiyor

bu arada ben face grubuna katılmadım

deli ya sabırsızsın benim gibi. bak bir fikrim var ortaklaşa ankara grubu bir ultrason makinesi alalım merkeze yakın birinin evinde dursun meraklandıkça gidip gidip bakalım bebişimize

süper fikir zaten dr odasından çıkınca eşime şundan bitane eve alsan nolurki dedim adam suratıma bakıyo ciddimi diye

Sen kaç haftalık hamilesin?Cinsiyeti hakkında bişey söyledi mi doktor?

ben 12+1 dr 12+4 dedi cinsiyet şuan çok yanıltır dedi kesin bişey söyleyemeyiz dedi haklıda ama bi çıkıntı vardı bende eşimde dr gördü ama farklı bişey olabilir karıncalanma falan bidahakinde kesin olur artık nedense ben çok üstelemiyorum cinsiyeti hayırlısıyla dogurimda negüzel geçmişti bulantılarım 2 gündür mahvediyor yine beni parmak kadar şey

merhabalar kızlar nedrdesiniz ankaralılarr huhuuuuuu bugün hava çok güzel kaçtınızmı yoksa ben ev hapsindeyim bugün of kızlar ya artık geçti dediğim bulantılarım 2 gündür beni öldürüyoo ne zor bu hamilelik unutmuşum dr falan giden gelen varmı öptümmm

burdayız kuzum ya,ama 20 kişiden 3-5 i faal topikte,canlandırayım diyede her sabah laf atamamki face grubunda laflıyorum bende

saçları çıkıyo bebişin bu dönem tecrübeli torun sahibi ablam söyledi bulantı olurmuş ondan dayan az daha geçecek,4-5-6 keyifli günler aylar olacak daha 8 günüm var bebeğimi görmeye tam 35 gün olacak görmeyeli....

al benden de o kadar bazen yazmak gelmiyor içimden

ay şimdi senin heyecanın ne büyüktür ben de öyle oluyordum ama dayanamayıp arada gördüm ben

ben de düşünmüyor değilim ultrason aletini almayı

Muhabbet kısır döngüye girmiş,bugün hiç ilerlememiş sayfalar
Bugün karın ağrım var benim çok,resmen kalorifer üzerinde oturuyorum :)
Bebişlerinize bişeyler almaya başladınız mı?Benim yavrumun daha bi çorabı yok,bi süre de almayacağım sanırım.

saçmı bu kadar erkenmi çıkıyor aman kızlar ya face çıktı forumların tadı kaçtı konuşun işte şurda ne var face de ha orası ha burası
ben bebişime bişey örmek istiyorum ama örgü bilgim yok düz örüp süsleyebilirim battaniyeleri gördüm çok güzelller ama sabır ister benim gibi maymun iştahlı birinin yapacagı battaniye bebenin anca kıçını örter

defne eskiler bebeğine don al donansın derler önce don al hayatım

cenera ben de bebişe birşeyler örmek istiyorum ama çok sabırsızımdır bir de cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum
bu arada şaka maka 14+0 oldum yani 15. haftaya başladım

hımmm ok ay hiç heycan yok burda yaa ufffffff
durun size kurufasulye aşkımı anlatayım canım kurufasulye çekti fasulyem tazeydi yarım saatte tencerede pişer ıslatınca tabi ben bugün ıslatmadan koydum tencereye düdüklüyü yıkamayı hiç sevmiyorum yıkama derken makinaya koymayı piş piş 2 saat oldu baktım hala sert inadım inat yicem seni bugün yanına pilavumuda yapmışım iki saat tencereden sonra şuan düdüklüdeler kendileri yarımsaatte orda pişşsin bakalım nolur pişsin yemek istiyorum

sen büyümüşsün baya canım ya haftaya cinsiyeti belli olur seninkinin ne güzel don olayını bende biliyorum ilk don alcam zaten bende

pişmeyen şeylere uyuz oluyorum yaaa inşallah pişer

Aklımda bulunsun ben de ilk don alıyım o zaman :)
Ben doktora gittiğimde 12+3tüm,doktor 13 haftalık dedi.Gebeliğimi ilk öğrendiğimde de kese boyutu normalden büyüktü,erken döllenme olmuş olabilir dedi doktor,şimdi ben SATa göre mi bakıcam yoksa doktorun dediğine göre mi?

geç döllenmeler usgye göre takip ediliyor benimki gibi
diğer bütün takipler sata göre yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…