deli ya sabırsızsın benim gibi. bak bir fikrim var ortaklaşa ankara grubu bir ultrason makinesi alalım merkeze yakın birinin evinde dursun meraklandıkça gidip gidip bakalım bebişimize
Sen kaç haftalık hamilesin?Cinsiyeti hakkında bişey söyledi mi doktor?
merhabalar kızlar nedrdesiniz ankaralılarr huhuuuuuu bugün hava çok güzel kaçtınızmı yoksa ben ev hapsindeyim bugün of kızlar ya artık geçti dediğim bulantılarım 2 gündür beni öldürüyoo ne zor bu hamilelik unutmuşum dr falan giden gelen varmı öptümmm
burdayız kuzum ya,ama 20 kişiden 3-5 i faal topikte,canlandırayım diyede her sabah laf atamamkiface grubunda laflıyorum bende
saçları çıkıyo bebişin bu dönem tecrübeli torun sahibi ablam söyledi bulantı olurmuş ondandayan az daha geçecek,4-5-6 keyifli günler aylar olacak daha 8 günüm var bebeğimi görmeye tam 35 gün olacak görmeyeli....
süper fikir zaten dr odasından çıkınca eşime şundan bitane eve alsan nolurki dedim adam suratıma bakıyo ciddimi diye
ben 12+1 dr 12+4 dedi cinsiyet şuan çok yanıltır dedi kesin bişey söyleyemeyiz dedi haklıda ama bi çıkıntı vardı bende eşimde dr gördü ama farklı bişey olabilir karıncalanma falan bidahakinde kesin olur artık nedense ben çok üstelemiyorum cinsiyeti hayırlısıyla dogurimda negüzel geçmişti bulantılarım 2 gündür mahvediyor yine beni parmak kadar şey
burdayız kuzum ya,ama 20 kişiden 3-5 i faal topikte,canlandırayım diyede her sabah laf atamamkiface grubunda laflıyorum bende
saçları çıkıyo bebişin bu dönem tecrübeli torun sahibi ablam söyledi bulantı olurmuş ondandayan az daha geçecek,4-5-6 keyifli günler aylar olacak daha 8 günüm var bebeğimi görmeye tam 35 gün olacak görmeyeli....
defne alttasın kaçma gel buraya
defne eskiler bebeğine don al donansın derler önce don al hayatım
cenera ben de bebişe birşeyler örmek istiyorum ama çok sabırsızımdır bir de cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum
bu arada şaka maka 14+0 oldum yani 15. haftaya başladım
hımmm ok ay hiç heycan yok burda yaa ufffffff
durun size kurufasulye aşkımı anlatayım canım kurufasulye çekti fasulyem tazeydi yarım saatte tencerede pişer ıslatınca tabi ben bugün ıslatmadan koydum tencereye düdüklüyü yıkamayı hiç sevmiyorum yıkama derken makinaya koymayıpiş piş 2 saat oldu baktım hala sert inadım inat yicem seni bugün yanına pilavumuda yapmışım iki saat tencereden sonra şuan düdüklüdeler kendileri yarımsaatte orda pişşsin bakalım nolur pişsin yemek istiyorum
sen büyümüşsün baya canım ya haftaya cinsiyeti belli olur seninkinin ne güzel don olayını bende biliyorum ilk don alcam zaten bende
pişmeyen şeylere uyuz oluyorum yaaainşallah pişer
defne eskiler bebeğine don al donansın derler önce don al hayatım
cenera ben de bebişe birşeyler örmek istiyorum ama çok sabırsızımdır bir de cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum
bu arada şaka maka 14+0 oldum yani 15. haftaya başladım
Aklımda bulunsun ben de ilk don alıyım o zaman :)
Ben doktora gittiğimde 12+3tüm,doktor 13 haftalık dedi.Gebeliğimi ilk öğrendiğimde de kese boyutu normalden büyüktü,erken döllenme olmuş olabilir dedi doktor,şimdi ben SATa göre mi bakıcam yoksa doktorun dediğine göre mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?