günaydın bayanlar bakıyorum yine topiğimiz ıssız kalmış nerelerdesiniz?
Mrb bende sincanda öğretmenim.Bizim okulda bu yıl 2 öğretmen doğum yaptı ikiside mine hanıma gidiyorlardı.memnunlardı hatta normal doğum demiş ikisinede ama sonradan ikisinide sezeryana almış.birinin günü geçmiş diğerininde suyu azalmış o yüzden.doğum ücretleride çok uygundu söylediklerinde.ben koruya gidiyorum ama 2000 üzerinde akropolda aynı diye biliyorum.medicanayı araştır orasıda iyi.selam kızlar.. birincisi benide aranıza alın
ikincisi allahaşkına bana yardım edin
10+3deyim bende sincanda oturuyorum. lokman hekim aylin hanıma gidiodum memnun kalmadığm için dün bilgi hastanesi mine hanıma gittim. çok memnun kaldım çok ilgiliydi çok mutlu oolmuştum. bgn biraz araştırıyım dedim
yenidoğan yoğun bakım yokmuş.. kadın sezeryancıymş
akropl yada koru tamam ii hoş amaöyle 2000 ve üstü bana yüksek malesef.. nolur bilgede mine hanıma giden varmı ve normal doğum yapan, yada daha uygun ücret bakımından hastane dr. önerebilirmisiniz? düşün düşün kafayı yicem lütfen kızlar:18:
selam kızlar.. birincisi benide aranıza alın
10+3deyim bende sincanda oturuyorum. lokman hekim aylin hanıma gidiodum memnun kalmadığm için dün bilgi hastanesi mine hanıma gittim. çok memnun kaldım çok ilgiliydi çok mutlu oolmuştum. bgn biraz araştırıyım dedim
akropl yada koru tamam ii hoş amaöyle 2000 ve üstü bana yüksek malesef.. nolur bilgede mine hanıma giden varmı ve normal doğum yapan, yada daha uygun ücret bakımından hastane dr. önerebilirmisiniz? düşün düşün kafayı yicem lütfen kızlar:18:
birincisi hoşgeldin hayatım
Ikincisi ne yazıkki bilmiyorum
hoşbulduk cnm sağol
Ya en azından bilgi hastanesi hakkında bilgi sahibi olan yoksa bana başka hastane önersin ama
Valla 1500e kadar razıyım ama gerçekten fiyatlar sağlammış kızlar.. Zorlasam onlarada giderim ama bu konuda eşim malesef ben gibi düşünmüo. (çevresindeki arkadş akraba vs. Hep devlet hastanesine gittkleri için )işte bu yüzden ondan tam anlamıyla destek alamayınca bnde çok yükseğe kaçmak istemiyorum.. Off off offff
hoşgeldin canım , bebeğinde hayırlı olsun inşallah. açıkçası koru çok yüksek,akrapol daha uygun ama onada yüksek dersen sandaha yakın bildiğim batıkentte bilgi hastanesi var ama orada yarı özel ancak fiyatlarını bilmiyorum,fakat memnun olan çok kişi var.internetten bir araştır istersen.
Hoşgeldin Canım,
Benim de hastane konusunda kafam çok karışıktı,akropole gidiyorum,memnunum şimdilik.Bikaç büyük özel hastane dışında zaten diğer özel hastanelerin yenidoğan ünitesi yok.Sezeryan konusuna gelince biçok dr sezeryancıUmarım gönlüne göre hastane bulursun.
cnm alıntıyla cevap verdiğin yazıyı okudunmu gerçekten
bende zaten bilgi hastanesinden bahsettim bazı cevapları alamayınca başka hastane varmı die sordum..
güldürdün beni valla kız
bilgiye gidiorum şuan zaten, yenidoğan yoğun bakım yokmuş ve doktorlar hep sezeryancıymış. araştrdım gerçektende bi kişiden bile normal doğum yaptım die bişey duymadım. bu konuda bilginz varmı yoksada başka bi hastane önerebilirmisiniz die sormuştum, tekrar sormuş oldum. bak bu sefer oku ama emi
ben bunu yazarken henüz alt tarafları okumamıştım,sırasıyla herşey....
Canım benim devlet hastaneleri bile kesip biçip sezeryan yapmaktan yana neyazıkki,kaldıki özel hastanede dokor niye uğraşacakki.sen sanmıyorumki inatla normal doğurtacak birini bulasın.mesela benim akrapolde normalde sezeryanda aynı fiyat doktorda hiç baskı yapmıyo,nasıl uygunsa öyle doğurursunuz diyor.ama yinede eni konu % 99 sezeryan oluyor,
sen illa normal diyosan sancılarının ve doğum suyunun gelmesini bekle,baktın doğum başlıyor git sincan devlet hastanesine hooopppp doğuma alsınlar,normal doğur çık.
cnm ne alakası var .mecbur kalınırsa tabiki sezeryan olur inatla normal doğum istiorum meselesi deil benimki .. Ben dier topicleri okuduğumda, bazı arkadaşlarımız normal doğum dediler sonra zorla sezeryan yaptılar, bebeğine bişey olursa deyip zan altında bıraktılar tehditle sezeryana aldılar yazmış.. Bende buna dayanarak yazıyorum yani. Normal doğum olabilcekken nie illa sezeryan olayımki diye? şartlar onu gerektirir mecbur sezeryan denir, allahım sağlıcakla olmasını nasip etsin tabiki olsunda nasıl olursa olsun derim.. Ona lafım yokki. Ayrıca devlet hastanelerinin ilgisizliğinden yada daha kaliteli bi doğum geçirebilmek için özele gitmeye çalışıoruz, okadar parayı verdikten sonra özel hastane doktoru kusura bakmasında nie uğraşıyım sezeryan yapıyım deyipde geçemez yani.. Neyse yinede cevabın için sağol, çok içten bi öneri alabilmek adına yazmıştım sadece, yoksa sancım suyum gelsin hooop normal doğurup çıkmayı tabiki düşünebilirim.. Benmi yanlış anladım bilmiorum ama cevabın biraz sert ve garip geldi şaşırdımmm.. Neyse yine saol
Bu ilk hamileliğim o yüzden düne kadar sezeryanmı normal doğummu hangisi iyi deil hiç bi bilgim bile yoktu. Sorsan yine yok.. Ama çevremden hep ilk tercih edilen normal olunca ister istemez bnde normal istemeye başladım.. Bide bu zorla sezeryana alınan kişiler hep bilgi hastanesi mine hanım hastası olunca panikledim çnk doktorumu yeni değiştirdim ve sincandan bende bilgi hastanesi mine hanıma geçtim.. Aaa çok memnun kaldım vs derken onun hakkındada hep böyle yazılar duyunca endişelenmem ondan yani..
Daha bişey kaybetmişte sayılmam heralde, henüz 3 ayımı doldurmak üzereyim, bu durumu en iyisi direk mine hanımla görüşüp kafamdakileri bir bir sormak olucak. Bakalım rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin. Yenidoğan ünitesinin öneminide dün öğrendim.. Inş bunada gerek kalmaz ne deyim:44:
Senide yanlış anlamışım demekki kusura bakma panikledim sanırım
selam kızlar leon aakropolde yokmu yenidoğan küvez falan vardır değilmi umarım herşey normal olurda aksilik olursa sevkle gidebiliriz değilmi gataya falan..
Kızlar ben ilk dogumumu antepde yaptım çok iyi bi dr vardı 36 haftalıkken suyum geldi ve açılma olmuştu ama sancım yoktu dr um saolsun kaç saat bekledi beni tam açılma olması için dogumdan sonra duydum diğer drlar kes al diyormuş neden bekliyosun falan ama kıyamadım dedi kendisiyle konuştugumda allah razı olsun ondan bebeğim birde pramatureydi sezaryan olsa belki sütümle besleyemezdim
bende öncelikle normal doğum istiyorum adı üstünde normal yıllardan beri sezaryan şekli bana çok itici geliyor geriliyorum ama tabi dr insafına bağlı herşey yamak istemeyen kordon dolandı dese napcaz hayırmı dicez mecburen kabul ederiz dr için sezaryan basit saati belli dakkası belli kim ister sabaha kadar beklemek allah iyilerle karşılaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?