2012 Ankara mayıs anneleri....

Canım Lokman Hekim demişsin Sincan mı* Bende Sincan Lokman h. Banu hocaya gidiyorum. Şimdilik memnunum ama hastane hakkında olumlu bir sey duymadım hiç. Birde Muayenede iyi ama ben girdiği doğumlarından kimseyle karşılaşamadım. Çok karışığım bende..:2:

cnm çok güzel yorumlamışsın valla. leonun bana söylemeye çalıştığıda bu sanırım, herşey doktorun insafına bağlı. normal doğum olması için bi problem yok ama beklememek uğraşmamak için bişey uydurup zorla sezeryana alıyolar demekki.. allahım bizide iyi doktorlarla karşılaştırsın. sen bu konuda çok şanslıymışsın darısı başııza. iki tür doğumundan avantaj ve dezavantajları var tabi, ama bnde senin gibi normal istiorum valla.. allah gönlümüze göre versin ne diim

evet cnm sincan lokmandan bahsediorum. ben doktorumdan memnun deildim aylin hanıma gidiodum. bilgiye gidip mine hanımla tanıştıktan sonra işte ilgi bu dedim.. eğer dr. ii olsaydı lokmana gitmeye devam edecektim. başta bi soğuyunca işte sonra dr. deiştrmekte istemedim direk hastane değiştrdim.. inş. bi problem çıkmazda burda devam ederim, olmadı şuan için yapabileceğim tek şey, kontrollerde mine hanım doğumda lokman hekim gibi görünüyo. siteden bi arkadaş, lokman hekimde 2 arkadaşının doğum yaptığını ve çok memnun kaldıklarını söylediği içöin başta orayı seçmiştim cnm bilgin olsun.. herkesin bakış açısı tabi, kimine göre süperken diğerine göre berbat olabiliyo.. şans işi galiba cnm.. umarım sen bari bu çelişkiden kurtulursun:26:

ya kızlarrrr ben ne safım yaaaa....... ondan bundan duycağma allahım yarabbim, bilgi hastanesinin sitesine girip baktım ve birimler arasında yenidoğan yoğun bakım var yazıo. alla alla dedim ve şimdi aradıkmi, evet varmış!!!!!!!!!!!!!!!! deli gibi yok yokmuş şuymuş buymuş deyip duruorum.. oh en azından bi konuda rahatladım bilginizeeeeee

kızlar şimdiden sizlere hayırlı bayramlar ben yarın sabah samsuna annemlere gidiyorum bir kacgün giremem kendinize cok iyi bakın bayramızın mübarek olsun tekrar....

kızlar 10 kasımda ikili test için HRS hastanesi we akay dan randewu aldık.birini eşim almış birinide ben.ne olur olmaz diye hastaneler hep dolu.akrapol aralık için randewu werdi.bayındır istedik onunda sgkyla anlaşması yokmuş.fiyatlar uçuk baya.hrs yi bulduk.bi bilgisi olan warmı yada akay la iligili? doğum için şuan karar wermedim şu ikiliden bi çıkalımda inşallah..

alevcim arkadaşım akaya gidiyor tolga ecemişe çok memnun hrsyi bilmiyorum ama bizim sigorta ile anlaşmalıymış ve hiç para ödemiyormuşsun diye duydum :) gitmezsen haberim olsun ben gideyim

dogru canım bencede fazladır 6 sene önce günlüğüne 250 tl verdim ben ama ozaman devlet hiç karşılamıyoru özelde sen konuş bende biraz dr la alışalımda birbirimize bende konuşacagım

amin canım hakkımızda hayırlısı olsun sağ sağlim alalımda kucaklarımıza gerisi mühim değil ama hayatım boyunca unutmayacağım bi hisdir agrılar içinde kıvaranırken bebek doğdugunda sihirli bi değnek size dokunuyor sanki kendinizi melek gibi hafif huzurlu hissediyorsunuz beni o an bıraksalar 10 saat uyurdum hiç öyle bi rahatlık yaşamadım bu yaşıma kadar allah herkese nasip etsin pamuk gibioluyorsunuz

kızlar bu arada süper ayva yiyorum bogula bogula dedim bi bakayım netten nedir faydası vitamin falan nesede hamile olan yiyince çocugu gamzeli güzel olurmuş ben canım istediği için yiyordum ay dedim şimdi bu çok güzel olursa kızım bana gıcık olmasın ilerde bende niye yemedin diye bana göre dünya güzeli ama:44::44::44::44::44: yemesemmi çocuklar arasında haksızlık olmasın eşit şartlarda doğsun hepsi dimi

ben akay'a gidiyorum. ikili test fiyatı 30 lira, hastaneden ve ilgilerinden memnunum tavsiye ederim

alevcim arkadaşım akaya gidiyor tolga ecemişe çok memnun hrsyi bilmiyorum ama bizim sigorta ile anlaşmalıymış ve hiç para ödemiyormuşsun diye duydum :) gitmezsen haberim olsun ben gideyim

tamam canım eğer akaya gitmezsem bayramda sana özel msj atarım 10 kasımda giddersin sen

ben akay'a gidiyorum. ikili test fiyatı 30 lira, hastaneden ve ilgilerinden memnunum tavsiye ederim

aluc muayene için ayrı bi ücret warmı acaba? ssk lıyız biz.doğum ücretlerini biliyomusun peki ?

hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım kızlar iyi bayramlar.......

Anladım tatlım.. Ya çok karışık bu durumlar ya.. Ben napacağımı bilmiyorum valla. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inş. Hepimiz sağlıklığımızla, bebişlerimiz sağlıklı sıhatlı görürüz inş.:))
Hareketlenme var mı kızlar ya.. Ben sanki kısa süreli de olsa bir iki kez bi şeyler hissettim :) Aman Allahım normal mi ya:) Bebeğim miydi acaba :)

Arkadaşlar sevdiklerinizle nice nice sağlık,mutluluk,huzur dolu bayramlar diliyorum............

Güzeller güzeli anne adayları sizleri ve meleklerimizi öpüyorum.............

şeker yemekten korkmayın sakın................

hepinize iyi bayramlar öncelikle şeker anne adayları ve tatlı melekleri..... :)
ben de ank.lıyım ama izmitte yaşıyorum. 15 haftalık olduk bizde, tahmini doğum 6 Mayıs görünüyor..
şimdiden göbüşüm çıktı bile, 3.5 kilo aldım ayrıca
hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı sıhhatli alırız umarım... :)

Aluc cum kilo almadığına üzülme bence:) ben çok mutluyum suan ıcın. Bebeğim ıyı sağlıklı bir sıkıntısı yok. zaten kendi ne ki daha Gr ağırlığındalar. Umarım çok az az kilo alırım. ve 10 kilyu geçmem ..

Kızlar günaydın,
ben geçen hafta 2li test sonucumu aldım,çok şükür ii çıkmış.ben de kilo almadım daha,mide bulantım yok ama çok iştahsızım.Canım hiç bir şey istemiyo
Leon ii haberlerini bekliyoruz,gelince haber ver mutlaka

günaydın ankaralı annecikler nasılsınız bayramınız nasıldı bakalım
görenler ne tepkiler verdi bize karnımızın çıkmış olduğunu söylediler

günaydın ankaralı annecikler nasılsınız bayramınız nasıldı bakalım
görenler ne tepkiler verdi bize karnımızın çıkmış olduğunu söylediler

Bayramı Ankarada geçirdik,hamilelikten dolayı uzun yol yapmak istemedik 2 gün klasik ziyaretlerle geçti,diğer günler alışveriş merkezi dolaştık ve çok yorucuydu.Bugün işe çok zor geldim Göbüşte dışardan bakınca pek belli olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…