2012 Ankara mayıs anneleri....

benim de hiç iştahım yok ve azıcık yesem bile şişkinlik oluyor devam edemiyorum yemeye. düzelir inşallah.

karnım azıcık çıktı, seviyorum bol bol :))

Leon nerelerdesin kuzum?İi haberlerini bekliyoruz

Merhaba sevgili ankaralı arkadaşlarımmmmmmmmm...Epey zaman oldu gerçekten,bayramdı,haftasonuydu derken uzak kaldık birbirimize.Özledim gerçekten hepinizle muhabbet etmeyi.

Yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza inşallah güzel bir hamilelik dönemi diliyorum.

Evettt....Ben ikili testimi yaptırdım ve nihayet fasulye şeklinden sonra bebeğimin o küçük bebek modelinide çok şükür görmek nasip oldu.Çok güzeldi birdahaki 3 lü test ve cinsiyet açıklamasını 6 aralıkta yapacak doktorumuz.Ama o halini görünce kız erkek hiççççç aklıma bile gelmedi inanki...Sağlığım iyi bayramda bir grip atlattım ama inatla yatmadım vallahi Kan sonuçlarımıda 1 hafta sonra doktorum arayarak bizzat kendi söleyecek.

Sizler nasılsınız...Lütfen hepiniz yazın hallerinizi merakla bekliyorum,gelinde topik yine havasına kavuşsun...

Canım hoşgeldin,ben de 2li test sonuçlarımı öğrendim doktordan telefonla,2li test sonucum güzel çıkmış,1/3100 müş down sendromu riski.Bi sonraki randevum 25 kasımda,biz de o zaman cinsiyetini öğreneceğiz.Bebeğimi görünce benim de cinsiyet sormak aklımdan uçtu gitti,eşimin aklına geldi,ama dr tahminde bulunmadı.
Ben çok iştahsızım,sırf bebeği düşünerek yemek yer oldum,canım eskiden çok sevdiğim şeyleri bile yemek istemiyor.Bulantım yok ama benim sıkıntım da bu

selam kızlar leon çok sevindim hayatım herşey yolunda maşallah
ben de bugün meraktan hrsden randevu aldım bebişi görmek için bebiş büyümüş 150 gr olmuş
veeee sıkı durun erkekmiş bebişim

canım vitamin aıyorsan dert etme yiyebilldiğin kadar faydalı yemek ye yeter diye düşünüyorum moralini bozma

ben de bugün meraktan hrsden randevu aldım bebişi görmek için bebiş büyümüş 150 gr olmuş

Ne güzel oğluşun olacak,ben de 25inde gidince öğrenicem inşallah:)

Yemek yemek konusuna gelince sağlıklı besleniyorum ama protein yeterince alamıyorum sanırım

Merhaba ben de aranıza katılabilir miyim
Ben de mayıs annesi olacağım galiba galiba diyorum çünkü ben haziran annesi olacağımı düşünüyordum tatilde ankaraya gelmiştim biraz yoruldum galiba dün doktora gitmek zorunda kaldım ve şok 10+3 olması gereken hamileliğim doktorumun söylediğine göre 11+5 miş erken yumurtlama galiba bebeğin o kadar büyük olacağını düşünmemiştim doğumu 25 mayıs görünüyor dedi ve bu ankara ekibini görünce ben de katılmak istedim sizden biraz faydalanmak için ben şu an kırklareli babaeskideyim ama ankaralıyım ve doğumu ankarada yapmayı düşünüyorum bir terslik çıkmazsa. onun için iki tarafta da hazırlık yapacağım allahım hepimizi sağlıkla ve kolaylıkla kurtarsın inş. Öğretmenim ve 2. bebeğim bazılarınızdan tecrübeli olabilirim yardımcı olmaya çalışırım bazılarınızdan da tecrübesizim yardım alırım tanıştığıma memnun oldum şimdiden

Defnecim hiç üzülme,doktorda söylüyor,bebek söke söke alacağını alır senden,paşa paşada büyür.Zaten doktor 20.haftadan sonra canınız herbişeyi çekmeye başlar iştahınız açılır diyor.Sıkıntı etme tatlım,en azından yolun başında benim kadar tombik olmaman daha iyi... ben daha geç gidicem 3.lüye 8 aralık perşembe,sen benden önce öğreniceksin.....hayırlısı bakalım.

Gelir gelmez ilk sorumu sorabilir miiyim ?
Hangi hastaneye devam ettiğinizi ve doğum ücretlerini öğrenebilir miyim

Hoşgeldin arkadaşım....sen daha tecrübelisin şimdi, ikinci bebek yolda....inşallah sağlıkla gelsin. ben akrapol hastanesi Dr Bülent aydına gidiyorum,doğum ücretide 2011 için 1500 tl normal sezeryan farketmiyor canım.

Canım benimmmmmmmm hayırlı bir evlat lsun inşallah senin paşa nazar değmesin demek bebek erkek,hayırlısıyla al kucağına inşallah çok sevindim.Allahtan bende erkek diledim hep banada nasip olsun inşallah,ama babasıda kız istiyor bu sebepten ikisinede kabul yüreğim artık isim düşünmeye başlayabilirsin paşana :)

benim de hiç iştahım yok ve azıcık yesem bile şişkinlik oluyor devam edemiyorum yemeye. düzelir inşallah.

karnım azıcık çıktı, seviyorum bol bol :))

Ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh azıcık çıktı demek.... Bana otobüslerde yer veriyorlar top yutmuş gibiyim,gören der 6 aylık hamile :) İştahımda yerinde zaten hep sevmişimdir yemeyi....Kıskanıyorum böyle narin çıtı pıtı gebeleri

Eyizar hoşgeldin canım,şansa bak sen Ankaralısın Babaeskide oturuyorsun,ben Babaeskiliyim Ankarada oturuyorum
Ben de Akropole gidiyorum,Işın Hanıma.
Benim de erken döllenme olmuş,2 farklı doktor aynı şeyi söyledi.Ben SATa göre takip ediyorum karıştırmamak için,birine göre 1 hafta diğerine göre 4 gün önceden gidiyorum.

Leoncum sen 3lü taramaya gittiğinde kaç haftalık hamile olacaksın?Ben gittiğimde tam 16 haftalık olacağım,acaba bikaç gün erteletsem mi randevumu?Doktorun verdiği kağıtta 16-18. hafta diyodu 3lü tarama için ben de heyecan yaptım erken olsun istedim,şimdi de kafam karıştı.

ayyy minik erkekin mi geliyo seniiiinnnnnnn :119: maşallah ona darısı benm gibi cinsiyetini öğrenemeyenlere

merhaba kızlar topikde bi kız bi erkek bebekmi oldu şimdi bende 15 . haftaya girdim aslında gitsem görünür ama 1 aralıkta randevum çokda merak etmiyorum nedense cinsiyeti idrar yolu enf dolayı antibiyotik kullanıyorum azcık üşüyeyim kasıklarım agrıyor göbeğim aldı başını gitti herşeyin başı saglıık çok şükür bulantılarım geçti şişkinlik bndede çok oluyorbayramda kilo aldım annemlerdeydim yedim yedim sonuç koca bi pişmanlık öptüm hepinizi

günaydın arkadaşlar nerdesiniz ya ankaralı tembel anneler olduk sayfalar hep aynı olmazki 8 gündür girmediğim evimi bugün temizlemek istiyorum ama temizlik yapmak istemiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…