Leon nerelerdesin kuzum?İi haberlerini bekliyoruz
Merhaba sevgili ankaralı arkadaşlarımmmmmmmmm...Epey zaman oldu gerçekten,bayramdı,haftasonuydu derken uzak kaldık birbirimize.Özledim gerçekten hepinizle muhabbet etmeyi.
Yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza inşallah güzel bir hamilelik dönemi diliyorum.
Evettt....Ben ikili testimi yaptırdım ve nihayet fasulye şeklinden sonra bebeğimin o küçük bebek modelinide çok şükür görmek nasip oldu.Çok güzeldi birdahaki 3 lü test ve cinsiyet açıklamasını 6 aralıkta yapacak doktorumuz.Ama o halini görünce kız erkek hiççççç aklıma bile gelmedi inanki...Sağlığım iyi bayramda bir grip atlattım ama inatla yatmadım vallahiKan sonuçlarımıda 1 hafta sonra doktorum arayarak bizzat kendi söleyecek.
Sizler nasılsınız...Lütfen hepiniz yazın hallerinizi merakla bekliyorum,gelinde topik yine havasına kavuşsun...
Canım hoşgeldin,ben de 2li test sonuçlarımı öğrendim doktordan telefonla,2li test sonucum güzel çıkmış,1/3100 müş down sendromu riski.Bi sonraki randevum 25 kasımda,biz de o zaman cinsiyetini öğreneceğiz.Bebeğimi görünce benim de cinsiyet sormak aklımdan uçtu gitti,eşimin aklına geldi,ama dr tahminde bulunmadı.
Ben çok iştahsızım,sırf bebeği düşünerek yemek yer oldum,canım eskiden çok sevdiğim şeyleri bile yemek istemiyor.Bulantım yok ama benim sıkıntım da bu
selam kızlar leon çok sevindim hayatım herşey yolunda maşallah
ben de bugün meraktan hrsden randevu aldım bebişi görmek için bebiş büyümüş 150 gr olmuş
veeee sıkı durun erkekmiş bebişim
Canım hoşgeldin,ben de 2li test sonuçlarımı öğrendim doktordan telefonla,2li test sonucum güzel çıkmış,1/3100 müş down sendromu riski.Bi sonraki randevum 25 kasımda,biz de o zaman cinsiyetini öğreneceğiz.Bebeğimi görünce benim de cinsiyet sormak aklımdan uçtu gitti,eşimin aklına geldi,ama dr tahminde bulunmadı.
Ben çok iştahsızım,sırf bebeği düşünerek yemek yer oldum,canım eskiden çok sevdiğim şeyleri bile yemek istemiyor.Bulantım yok ama benim sıkıntım da bu
Gelir gelmez ilk sorumu sorabilir miiyim ?
Hangi hastaneye devam ettiğinizi ve doğum ücretlerini öğrenebilir miyim
ben de bugün meraktan hrsden randevu aldım bebişi görmek için bebiş büyümüş 150 gr olmuş
benim de hiç iştahım yok ve azıcık yesem bile şişkinlik oluyor devam edemiyorum yemeye. düzelir inşallah.
karnım azıcık çıktı, seviyorum bol bol :))
Merhaba ben de aranıza katılabilir miyim
Ben de mayıs annesi olacağım galiba galiba diyorum çünkü ben haziran annesi olacağımı düşünüyordum tatilde ankaraya gelmiştim biraz yoruldum galiba dün doktora gitmek zorunda kaldım ve şok 10+3 olması gereken hamileliğim doktorumun söylediğine göre 11+5 miş erken yumurtlama galiba bebeğin o kadar büyük olacağını düşünmemiştim doğumu 25 mayıs görünüyor dedi ve bu ankara ekibini görünce ben de katılmak istedim sizden biraz faydalanmak için ben şu an kırklareli babaeskideyim ama ankaralıyım ve doğumu ankarada yapmayı düşünüyorum bir terslik çıkmazsa. onun için iki tarafta da hazırlık yapacağım allahım hepimizi sağlıkla ve kolaylıkla kurtarsın inş. Öğretmenim ve 2. bebeğim bazılarınızdan tecrübeli olabilirim yardımcı olmaya çalışırım bazılarınızdan da tecrübesizim yardım alırım tanıştığıma memnun oldum şimdiden
canım üçlü test için tam 16. hafta erken olabilir 16+4 veya 5 gibi gitsen daha net çıkar gibi sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?