2012 Ankara mayıs anneleri....

valla tatlım ben tam 10 kasımda 13+0 da gittim. o zaman doktor 13+6 dedi hemşireye , sanırım 1 hafta önden gidiyor bebek. Çünkü normaldede 17 mayıs demişti doğuma,o gün mayıs başı gelecek dedi.
üçlüyüde 8 aralık perşembeye aldık. artık sen hesap et sat tarihime göre 17.haftamda olucam sanırım yanlış hesaplamadıysam ama doktorun dediğine bakarsakta 18.hafta oluyo galiba.

günaydın arkadaşlar nerdesiniz ya ankaralı tembel anneler olduk sayfalar hep aynı olmazki 8 gündür girmediğim evimi bugün temizlemek istiyorum ama temizlik yapmak istemiyorummm

valla arkadaşım gücün kuvvetin varsa yap temizliğini,ohhh mis gibi olsun evin,içinde rahatlar.tek dikkat edeceğin ağır kaldırma okadar. yapabildiğimiz kadar yapalım hareket edlimki doğumumuzda kolay olsun,tembellik yok tembellik yokkkkk.....

hattasanada uyarsa hastanede uygunsa 8 aralık perşembe saat 15:00 e al :)

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRR

Daha öncedende konuştuğumuz gibi 20 KASIM PAZAR günü kahvaltı için toplanıyoruz. Saat : 11:00

1- Lütfen katılım durumunuzu bildirin.
2- Lütfen mekan tercihi bildirin.
3- Eşlerlemi yanlızmı olalım lütfen yazalım.

Lütfen cevaplarınızı bekliyorummmmmmm....

1- leon80
2- sevgi006

hadi katılım durumlarınızı bildirin

bu arada ankarada hamile mağazaları malum soğuk
Mothercare
0 (312) 428 85 23

Premaman
0 (312) 467 81 52

Happy Hamile Club
0 (312) 432 34 55

ya arkadaşlar acil kaban almam lazım alan beğenen bilen gören lütfen yazsın

kızlar ben de gelirim terslik olmazsa
mekan konuşulur herkese bir şekilde kolay bir yer olsun
eşlere gerek yok bence onlar sıkılır kolay kaynaşamaz biz de kasılırız

kızlar ben de gelirim terslik olmazsa
mekan konuşulur herkese bir şekilde kolay bir yer olsun
eşlere gerek yok bence onlar sıkılır kolay kaynaşamaz biz de kasılırız

bencede eşler olmazsada olur onlar sıkılır şimdi.Ozaman kızılay gibi merkezi biyerde buluşur kahvaltı ederiz........

1-leon80
2-sevgi006
3-mfalcon

hadi bakalım ankaralılar yazın durumunuzu.

meraba kızlar tatilim bitti geldim evime ben katılamayacam kahvaltıya kaynanam bende yarın yada carşamba 2li testte gidecem cinsiyetlerini öğrenen var mı kızlar...

meraba kızlar tatilim bitti geldim evime ben katılamayacam kahvaltıya kaynanam bende yarın yada carşamba 2li testte gidecem cinsiyetlerini öğrenen var mı kızlar...

yok daha arkadaşım 8 aralığa kaldı iş,doktor emin olmadan konuşmuyo.sölemiyo cinsiyet filan,hadi sende git gel bakalım hayırlısıyla 2 li teste.

Hafta sonu benim de yatılı misafirim var,gelemem sanırım etkinliğe ama özelden ben telefon numaranı alıyım Leoncum,değişiklik olursa katılırım size.Randevu tarihimi tam 17+0 olacak şekilde değiştirdim.Leon senin aldığın tarih benim 3lü tarama için biraz geç oluyo,18i bitirmiş oluyorum,bir de ben de senin gibi biraz önden gidiyorum hafta konusunda.Ben sata göre hesaplayıp gidiyorum ama ultrasondaki hafta daha büyük.

eeeee hangi tarihe aldın randevunu ??????????

kahvaltı için daha kimse net bişe sölemedi ben ve sevgi dışında,bakalım cumaya kadar artarsa kişi sayısı sana haber veririm ben.

Arkadaşlar sizlere afiyet olsun.Bende gelmek isterdim ama benim kız beni üzmeye başladı.En son kontrole gittiğimde doktorum kasılman var dedi.Halbuki ben hiç hissetmiyorum öyle şiddetli bişey.Yani haftaiçi çalıştığım için haftasonu dinlenmeliymişim.Çok endişeleniyorum ya inşallah erken doğum falan olmaz Allah korusun.Daha 16 haftalık niye bu kasılma anlamadım.Bu arada kızımın adını ESİLA koyacağız:)

daha 16.ncı haftada bu ne kasılması .... sen dinlen haftasonları arkadaşım,iştede yorma kendini...ESİLA değişik bir isimmiş,daha önce hiç duymamıştım.

kahvaltı için daha kimse net bişe sölemedi ben ve sevgi dışında,bakalım cumaya kadar artarsa kişi sayısı sana haber veririm ben.

aşkolsun hayatım ben de geleceğimi söylemiştim

bende de çıktı yaa bol sıvı al dedi doktor ben de 17 haftaya başladım korkuyorum şahsen ama kahvaltı çok yormaz gibi geliyor bizi

aşkolsun hayatım ben de geleceğimi söylemiştim

bende de çıktı yaa bol sıvı al dedi doktor ben de 17 haftaya başladım korkuyorum şahsen ama kahvaltı çok yormaz gibi geliyor bizi

yav tatlım sen belki dedinya o yüzden :2::2::2::2::2:

Canım 2 aralıka aldım randevumu,17 hafta dolmuş olacak o zaman.Bu sabah dayanamadım buradaki devlet hastanesine gittim,kadın doğumcu ameliyattaymış hemşiresi ultrason tahlil yazdı,3lü testi yaptırdım hemşire bu hafta uygun dedi ben de sesimi çıkarmadım nasıl olsa kendi doktoruma da yaptırcam diye.Ultrason doktoru cinsiyet söyler die gittim,bizim sıpa göstermedi cinsiyetini bi türlü uygun pozisyonda durmadı,dr uğraştı ama göstermiyo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…