Leoncum sen 3lü taramaya gittiğinde kaç haftalık hamile olacaksın?Ben gittiğimde tam 16 haftalık olacağım,acaba bikaç gün erteletsem mi randevumu?Doktorun verdiği kağıtta 16-18. hafta diyodu 3lü tarama için ben de heyecan yaptım erken olsun istedim,şimdi de kafam karıştı.
günaydın arkadaşlar nerdesiniz ya ankaralı tembel anneler olduk sayfalar hep aynı olmazki 8 gündür girmediğim evimi bugün temizlemek istiyorum ama temizlik yapmak istemiyorummm
Leoncum sen 3lü taramaya gittiğinde kaç haftalık hamile olacaksın?Ben gittiğimde tam 16 haftalık olacağım,acaba bikaç gün erteletsem mi randevumu?Doktorun verdiği kağıtta 16-18. hafta diyodu 3lü tarama için ben de heyecan yaptım erken olsun istedim,şimdi de kafam karıştı.
leon bizim kahvaltı nolduuuu?????
ARKADAŞLARRRRRRRRRRRR
Daha öncedende konuştuğumuz gibi 20 KASIM PAZAR günü kahvaltı için toplanıyoruz. Saat : 11:00
1- Lütfen katılım durumunuzu bildirin.
2- Lütfen mekan tercihi bildirin.
3- Eşlerlemi yanlızmı olalım lütfen yazalım.
Lütfen cevaplarınızı bekliyorummmmmmm....
kızlar ben de gelirim terslik olmazsa
mekan konuşulur herkese bir şekilde kolay bir yer olsun
eşlere gerek yok bence onlar sıkılır kolay kaynaşamaz biz de kasılırız
meraba kızlar tatilim bitti geldim evime ben katılamayacam kahvaltıya kaynanam bende yarın yada carşamba 2li testte gidecem cinsiyetlerini öğrenen var mı kızlar...
kızlar burası çok güzel burda yapılsınmı kahvaltı gelecek olan herkes alır internetten.
Markapon - G.O.P. Pause Cafe'den yöresel lezzetlerle dolu Van kahvaltısı! (Portakal suyu ve sınırsız çay dahil)
Hafta sonu benim de yatılı misafirim var,gelemem sanırım etkinliğe ama özelden ben telefon numaranı alıyım Leoncum,değişiklik olursa katılırım size.Randevu tarihimi tam 17+0 olacak şekilde değiştirdim.Leon senin aldığın tarih benim 3lü tarama için biraz geç oluyo,18i bitirmiş oluyorum,bir de ben de senin gibi biraz önden gidiyorum hafta konusunda.Ben sata göre hesaplayıp gidiyorum ama ultrasondaki hafta daha büyük.
Arkadaşlar sizlere afiyet olsun.Bende gelmek isterdim ama benim kız beni üzmeye başladı.En son kontrole gittiğimde doktorum kasılman var dedi.Halbuki ben hiç hissetmiyorum öyle şiddetli bişey.Yani haftaiçi çalıştığım için haftasonu dinlenmeliymişim.Çok endişeleniyorum ya inşallah erken doğum falan olmaz Allah korusun.Daha 16 haftalık niye bu kasılma anlamadım.Bu arada kızımın adını ESİLA koyacağız:)
eeeee hangi tarihe aldın randevunu ??????????
kahvaltı için daha kimse net bişe sölemedi ben ve sevgi dışında,bakalım cumaya kadar artarsa kişi sayısı sana haber veririm ben.
Arkadaşlar sizlere afiyet olsun.Bende gelmek isterdim ama benim kız beni üzmeye başladı.En son kontrole gittiğimde doktorum kasılman var dedi.Halbuki ben hiç hissetmiyorum öyle şiddetli bişey.Yani haftaiçi çalıştığım için haftasonu dinlenmeliymişim.Çok endişeleniyorum ya inşallah erken doğum falan olmaz Allah korusun.Daha 16 haftalık niye bu kasılma anlamadım.Bu arada kızımın adını ESİLA koyacağız:)
aşkolsun hayatım ben de geleceğimi söylemiştim
bende de çıktı yaa bol sıvı al dedi doktor ben de 17 haftaya başladım korkuyorum şahsen ama kahvaltı çok yormaz gibi geliyor bizi
eeeee hangi tarihe aldın randevunu ??????????
kahvaltı için daha kimse net bişe sölemedi ben ve sevgi dışında,bakalım cumaya kadar artarsa kişi sayısı sana haber veririm ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?