ohh be nihayetben geldim kızlar bende Ankaralıyım normalde İstanbul da oturuyorum ama doğum yapana kadar burda anacığımın yanındayım... bende yarın gidiyorum 2li teste hayırlısı olur inşallah..
ooohhhhhhhhhh ana kucağında rahat rahat büyüt göbüşünü :))))))) hadi hayırlı sonuçla gel inşallah,ayrıca organizasyonlarda bulunabileceksin.
organizasyonda aklı kalan ankara dışındakiler toplu fotonuzu çekip koyun diyorlar kızlar :)))))))) iyi fikir bencede göbekli göbekli tipler,bebeişlerede hatıra olur.
bende 14kasımda ikili test için gidecem ben doktora gittiğimde 5haftalık 3günlüktü kan vermek için aşağı inşmiştim orda biri daha kan veriyordu kan kolundan alamadılar öbür kolundan aldılar içimden acaba o senmisin diye gectide oyuzden ilk randevun nezamandı diye sormuştum....
Kesin ben değilimdir o zaman çünkü benim kanı çok kolay aldı hemşire.
Ama denk geliriz belki bi gün kim bilir :)
bende gelirim kahvaltıya bi aksilik olmazsa güzel olur ya hadi bakalımm kızlar idrarda lökosit çıkan varmı bende çıktı su iç dedi dr ama yanma falan hiç bişey yok diyorum bu göbek eltı agrım ondanmı oluyor acaba off off düşüne düşüne yaşlanacagımm
sonuçta sende özel doktora gidiyor sayılırsın tatlım.ama benim bildiğim zekai tahirde doktorun nöbetine denk gelmezse doğuma girmesi yasak,artık kim denk gelirse o yaptırıyo doğumu.benim oraya giden hiçbir arkadaşımın doğumuna doktoru girmedi,hepsininde muayenehanelerine gitmişlerdi ve gireriz sözünü almışlardı ama yasak tabi söylemiyorlar.
kızlar merabalar
ben de ankaradayım
ama kısmetse doğum hazirana
size sormak istediğim bişey var
sata göre 5+1lik hamileyim
bugün keseyi gördük doktor 20,2 mm dedi
sata göre kesem çok büyük değil mi?
bir de yolk saç göremedi
siz kesenizin boyu kaçken gördünüz yolk ve saçı?
boş gebelik olabilir dedi korkuyorum kızlar lütfen cevap verin
kızlar merabalar
ben de ankaradayım
ama kısmetse doğum hazirana
size sormak istediğim bişey var
sata göre 5+1lik hamileyim
bugün keseyi gördük doktor 20,2 mm dedi
sata göre kesem çok büyük değil mi?
bir de yolk saç göremedi
siz kesenizin boyu kaçken gördünüz yolk ve saçı?
boş gebelik olabilir dedi korkuyorum kızlar lütfen cevap verin
Merhaba bayanlar
Ben de Ankara hamişiyim.Benim bebiş haziran bebişi olacak inşaallah.Buluşma olursa katılmayı ben de isterim.Hoş bir anı olur.
günaydın kızlar dün ben çok kasık agrısı çektim şimdi dr gidecem idrar enf kaynaklanıyor sanki hiç başıma gelmeyen şey hamilelikte çıktı ama tehlikeliymiş gitmem lazım dr hiç gitmek idtemiyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?