2012 Ankara mayıs anneleri....

ohh be nihayet ben geldim kızlar bende Ankaralıyım normalde İstanbul da oturuyorum ama doğum yapana kadar burda anacığımın yanındayım... bende yarın gidiyorum 2li teste hayırlısı olur inşallah..

ohh be nihayet ben geldim kızlar bende Ankaralıyım normalde İstanbul da oturuyorum ama doğum yapana kadar burda anacığımın yanındayım... bende yarın gidiyorum 2li teste hayırlısı olur inşallah..

ooohhhhhhhhhh ana kucağında rahat rahat büyüt göbüşünü :))))))) hadi hayırlı sonuçla gel inşallah,ayrıca organizasyonlarda bulunabileceksin.

organizasyonda aklı kalan ankara dışındakiler toplu fotonuzu çekip koyun diyorlar kızlar :)))))))) iyi fikir bencede göbekli göbekli tipler,bebeişlerede hatıra olur.

ooohhhhhhhhhh ana kucağında rahat rahat büyüt göbüşünü :))))))) hadi hayırlı sonuçla gel inşallah,ayrıca organizasyonlarda bulunabileceksin.

:)aynen öyle canım:))) inş yarını büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum inş bir sıkıntı olmazsa organizasyonlarada katılırım tabiki...

2li sonuçlarım çıkmış meraktan çatlıyorum telefondan vermiyorlar doktora göstereceğim için elden almam gerekiyor

Kesin ben değilimdir o zaman çünkü benim kanı çok kolay aldı hemşire.
Ama denk geliriz belki bi gün kim bilir :)

slm ne guzel ankaradakı hamısler hep bır arada bende ankara etımesguttm ınsallh buraya yakın bırılerı de olur

Bu sayfa açılınca bi sürü Ankaralı hamile olduğunu gördüm,çok ii yaptın Leoncum.Buluşma fikrine gelince bi aksilik çıkmazsa gelirim ben d

aaaaa ne kadar güzel ankaralı hamişler burdaaaaaaaa :119::119: ben normalde amasyada yaşıyorum eşim orda çalışıyo ama bende ankarada ailemin yanında kalıyorum.benm ikili testim henüz belli değil 10.haftamıza bugn girdik.hem amasyada hemde ankarada bi doktorum olcak ama ankaradaki doktorumu henüz bulamadım.ben elvankentteyim sanırım medicanaya gidicem doktor öneriniz olursa çoooooook mutlu olurum birde kahwaltıya sizinle olmak çoooookkk isterim :103::103::103::103::103:

Son düzenleme:
bende gelirim kahvaltıya bi aksilik olmazsa güzel olur ya hadi bakalımm kızlar idrarda lökosit çıkan varmı bende çıktı su iç dedi dr ama yanma falan hiç bişey yok diyorum bu göbek eltı agrım ondanmı oluyor acaba off off düşüne düşüne yaşlanacagımm

bende war canım bendeee :122::122::122: çook yüksek bende anlamadım neden.79 du.ben normaldede çook su içerim hamile kalınca inanılmaz suya düştüm.inşallah onun wasıtasıyla geçer biraz.bendede ne yanma ne ağrı hiç bişi yok.geçmezse antibiyotik kullnacaz

kızlar merabalar
ben de ankaradayım
ama kısmetse doğum hazirana
size sormak istediğim bişey var
sata göre 5+1lik hamileyim
bugün keseyi gördük doktor 20,2 mm dedi
sata göre kesem çok büyük değil mi?
bir de yolk saç göremedi
siz kesenizin boyu kaçken gördünüz yolk ve saçı?
boş gebelik olabilir dedi korkuyorum kızlar lütfen cevap verin

Merhaba bayanlar
Ben de Ankara hamişiyim.Benim bebiş haziran bebişi olacak inşaallah.Buluşma olursa katılmayı ben de isterim.Hoş bir anı olur.

hmm yok benim doktorda girmiyor doğuma.. özel muaynehaneside yok çok ilginiyor bilgi veriyor güvende hissediyorum kendimi işinin ehli sağlam biri

günaydın kızlar dün ben çok kasık agrısı çektim şimdi dr gidecem idrar enf kaynaklanıyor sanki hiç başıma gelmeyen şey hamilelikte çıktı ama tehlikeliymiş gitmem lazım dr hiç gitmek idtemiyorummmmmm

korkma canımya hayırlısı olsun ben 8 haftada gitmiştim görmüştü daha seninki çok küçük dur bakalım dr bazen yanılabiliyorlar hemen bozma moralini

aaa senin bir prolaktin yüksek çıkmıştı değil mi? sen de üzülüyordun karıştırıyormuyum???
hamilesin çok sevindim canım dert etme sakın benim de ilk haftalar çok moralimi bozmuşlardı 6+2de gördük bebişi de kalp atımını da
hatta geç döllenmeymiş benimki yani 7+2 de kendi hesabıma göre stres yapma sakın bekle inş. güzel sonuç alırsın

Merhaba bayanlar
Ben de Ankara hamişiyim.Benim bebiş haziran bebişi olacak inşaallah.Buluşma olursa katılmayı ben de isterim.Hoş bir anı olur.

kendi adıma mutlu olurum hayatım ha mayıs ha haziran bekleriz

canım yaaa o kadar "bunu da hamilelikte yaşadım" diyen var ki etrafta bende çıban çıktı arkadaşta zona
vucud bebeği kabul etsin diye bağışıklık sistemimiz baskılanıyormuş
o sebepten her türlü bakteri enfeksiyon vs. için açığız çok ama çok dikkat etmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…