2012 Ankara mayıs anneleri....

canım yaaa o kadar "bunu da hamilelikte yaşadım" diyen var ki etrafta bende çıban çıktı arkadaşta zona
vucud bebeği kabul etsin diye bağışıklık sistemimiz baskılanıyormuş
o sebepten her türlü bakteri enfeksiyon vs. için açığız çok ama çok dikkat etmek gerekiyor[/QUOTE]

Çıban için doktor herhangi bi ilaç verdi mi?Bende de kocaman çıban gibi sivilceler çıktı vücudumda,özellikle sırtımda ve saç köklerimde.Doktora gitsem ilaç verecek,ilaç kullanmak istemiyorum.Acaba kendi kendine geçmesini beklesem bebeğe zararı olur mu?Ya da 31 inde doktora gidince sorarım artık.

defnecim yaa ben de bir hafta bekledim ama daha feci oldu çok canım acıdı gittim doktora aslında 12. haftadan itibaren kullanılan antibiyotikler var ama sen önce antibakteriyel özellikli bir krem var onu dene iyiye gitmezse o zaman ilaç yazalım dedi ki kremi sürdüğüm ilk gün ağrım sancım gitti çok memnun oldum

sivilce mevzuunda ise bende de çok onu da sordum 16. haftaya kadar kendiliğinden geçebilir dedi
eğer geçmezse gel dışarıdan kullanabileceğim iyi kremler var onlara başlarız dedi
istersen sen de biraz bekle sivilce için çok sıkıcı ve can acıtıcı oluyor ama bebişler için herşeye katlanıyoruz

Teşekkürler canım,ben de senin gibi düşünüyorum.Bebeğime bişey olmasında anneler katlanır her şeye.

Bu sayfa açılınca bi sürü Ankaralı hamile olduğunu gördüm,çok ii yaptın Leoncum.Buluşma fikrine gelince bi aksilik çıkmazsa gelirim ben d

nedemek tatlım taş attımda kolummu yoruldu,ama ii oldu gerçekten en azından sohbet ettiğin kişinin aynı şehirde yakında olması çok daha güzelmiş.

hoşgeldin tatlım valla şaşırdım,bende elvankentteyim büyük gimsaya çok yakınım.aaaaa çok sevindim vallahi ne güzel. gerçi annenlerdesin ama olsun :)

medicanada güzelmiş ama pahalı diye duymuştum ben.

Mfalcon kuzum sabırsızlıkla seni bekliyorummmmmmmmm....

Sonucu elden alıcaktın ne oldu,aldınmı,temizmi,bebiş nası büyümüşmü....hadi gelde anlat meraktayım.

Mfalcon kuzum sabırsızlıkla seni bekliyorummmmmmmmm....

Sonucu elden alıcaktın ne oldu,aldınmı,temizmi,bebiş nası büyümüşmü....hadi gelde anlat meraktayım.

elden almaya gidemedim daha
doktorun bugün ameliyat günüymüş belki bugün uygun bir vakit bulursam giderim
bende meraktan çatlıyorum :18:

vallahi tatlım ben en son 8 haftalıkken gördüm,2 cm bişeydi. çok anlamıyorum ama ....

elden almaya gidemedim daha
doktorun bugün ameliyat günüymüş belki bugün uygun bir vakit bulursam giderim
bende meraktan çatlıyorum :18:

git tabi ya :))))))))) kuzum peki cinsiyet içinde hiçbişe demedimi yaaaa bu doktor cuğun...

git tabi ya :))))))))) kuzum peki cinsiyet içinde hiçbişe demedimi yaaaa bu doktor cuğun...

yok yaaa özellikle sordum aslında cinsiyetinin görünmediğini bile bile
belli değil dedi
boyu 6 cm olmus teyzesi boyun pilisi de 2 mm miş doktor burun kemiği de var zaten riskleri baya bir düşürdük dedi
içimi rahatlattı

evet canım prolaktin yüksekti
ama hamile kalmayı başardım çok şükür
bir de devamını getirebilirsem inşallah

korkma canımya hayırlısı olsun ben 8 haftada gitmiştim görmüştü daha seninki çok küçük dur bakalım dr bazen yanılabiliyorlar hemen bozma moralini

vallahi tatlım ben en son 8 haftalıkken gördüm,2 cm bişeydi. çok anlamıyorum ama ....

sağolun kızlar bilgi verdiğiniz için
hafta olarak erken olduğunu biliyorum ama internette kese 20 mm olduğunda bebeğe dair bişiler görünmezse boş gebeliktir diyor
ondan çok korkuyorum

Ankaralı arkadaşlara yenileride eklendi çok güzellll....herkes hoşgelmiş...

Yaş kilo sat semt doktor ve hastane t.doğum
1-leon80 31 55 11-agustos elvankent akpapol - bülent aydın 17 ağustos
2-m_falcon
3-defne-ank
4-aysnaksy
5-nisanur_2007
6-nazar boncuğum
7-cenera
8-sevgioo6
9-tatarkız
10-siderta
11-sina_nisa
12-ilkah
13-alewusta
14-ferda85
15-janika

liste tamamlamak için bilgilerinizi verirseniz ankaralılarında bir listesi olacaktır

yaş kilo semt sat doktor ve hastane tahmini doğum bilgileriniz...

excelde dosya yapıcam.....

sağolun kızlar bilgi verdiğiniz için
hafta olarak erken olduğunu biliyorum ama internette kese 20 mm olduğunda bebeğe dair bişiler görünmezse boş gebeliktir diyor
ondan çok korkuyorum

canım benden sana tavsiye güvendiğin bir doktora gittikten sonra kaç cmmiş neymiş iyimiymiş filan diye bakma
kese de boyutu da değişken birşey ben o boyutları öğrenmemiştim bile takılma rahat ol

26-56 kilo-SAT-21 temmuz-Dikmen-Fatih Hast.&Aylin Ayrım-Tahmini doğum 3 Mayıs

Son düzenleme:
27-53 kilo-SAT-5 Ağustos-eryaman-Akropol Hast.&Işın Kocabaş-Tahmini doğum 12 Mayıs

Canım Listeye 2li ve 3 lü test tarihleri ile cinsiyeti de eklesen?

canım benden sana tavsiye güvendiğin bir doktora gittikten sonra kaç cmmiş neymiş iyimiymiş filan diye bakma
kese de boyutu da değişken birşey ben o boyutları öğrenmemiştim bile takılma rahat ol

kimseye güvenmiyorum şimdilik
inşallah kese boyutu değişkendir canım dediğin gibi
bi sorun olmaz inşallah
allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…