Çıban için doktor herhangi bi ilaç verdi mi?Bende de kocaman çıban gibi sivilceler çıktı vücudumda,özellikle sırtımda ve saç köklerimde.Doktora gitsem ilaç verecek,ilaç kullanmak istemiyorum.Acaba kendi kendine geçmesini beklesem bebeğe zararı olur mu?Ya da 31 inde doktora gidince sorarım artık.
defnecim yaa ben de bir hafta bekledim ama daha feci oldu çok canım acıdı gittim doktora aslında 12. haftadan itibaren kullanılan antibiyotikler var ama sen önce antibakteriyel özellikli bir krem var onu dene iyiye gitmezse o zaman ilaç yazalım dedi ki kremi sürdüğüm ilk gün ağrım sancım gitti çok memnun oldum
sivilce mevzuunda ise bende de çok onu da sordum 16. haftaya kadar kendiliğinden geçebilir dedi
eğer geçmezse gel dışarıdan kullanabileceğim iyi kremler var onlara başlarız dedi
istersen sen de biraz bekle sivilce için çok sıkıcı ve can acıtıcı oluyor ama bebişler için herşeye katlanıyoruz
Bu sayfa açılınca bi sürü Ankaralı hamile olduğunu gördüm,çok ii yaptın Leoncum.Buluşma fikrine gelince bi aksilik çıkmazsa gelirim ben d
aaaaa ne kadar güzel ankaralı hamişler burdaaaaaaaa :119::119: ben normalde amasyada yaşıyorum eşim orda çalışıyo ama bende ankarada ailemin yanında kalıyorum.benm ikili testim henüz belli değil 10.haftamıza bugn girdik.hem amasyada hemde ankarada bi doktorum olcak ama ankaradaki doktorumu henüz bulamadım.ben elvankentteyim sanırım medicanaya gidicem doktor öneriniz olursa çoooooook mutlu olurum birde kahwaltıya sizinle olmak çoooookkk isterim :103::103::103::103::103:
slm ne guzel ankaradakı hamısler hep bır arada bende ankara etımesguttm ınsallh buraya yakın bırılerı deolur
Mfalcon kuzum sabırsızlıkla seni bekliyorummmmmmmmm....
Sonucu elden alıcaktın ne oldu,aldınmı,temizmi,bebiş nası büyümüşmü....hadi gelde anlat meraktayım.
kızlar merabalar
ben de ankaradayım
ama kısmetse doğum hazirana
size sormak istediğim bişey var
sata göre 5+1lik hamileyim
bugün keseyi gördük doktor 20,2 mm dedi
sata göre kesem çok büyük değil mi?
Bir de yolk saç göremedi
siz kesenizin boyu kaçken gördünüz yolk ve saçı?
Boş gebelik olabilir dedi korkuyorum kızlar lütfen cevap verin
elden almaya gidemedim daha
doktorun bugün ameliyat günüymüş belki bugün uygun bir vakit bulursam giderim
bende meraktan çatlıyorum :18:
git tabi ya :))))))))) kuzum peki cinsiyet içinde hiçbişe demedimi yaaaa bu doktor cuğun...
evet canım prolaktin yüksektiaaa senin bir prolaktin yüksek çıkmıştı değil mi? sen de üzülüyordun karıştırıyormuyum???
hamilesinçok sevindim canım dert etme sakın benim de ilk haftalar çok moralimi bozmuşlardı 6+2de gördük bebişi de kalp atımını da
hatta geç döllenmeymiş benimki yani 7+2 de kendi hesabıma göre stres yapma sakın bekle inş. güzel sonuç alırsın
kendi adıma mutlu olurum hayatım ha mayıs ha haziranbekleriz
canım yaaa o kadar "bunu da hamilelikte yaşadım" diyen var ki etrafta bende çıban çıktı arkadaşta zona
vucud bebeği kabul etsin diye bağışıklık sistemimiz baskılanıyormuş
o sebepten her türlü bakteri enfeksiyon vs. için açığız çok ama çok dikkat etmek gerekiyor
korkma canımya hayırlısı olsun ben 8 haftada gitmiştim görmüştü daha seninki çok küçük dur bakalım dr bazen yanılabiliyorlar hemen bozma moralini
vallahi tatlım ben en son 8 haftalıkken gördüm,2 cm bişeydi. çok anlamıyorum ama ....
bende elvankentteyim tatlım.yakınız yani. senin bebiş nekadarlık tatlım.
evet yakın buraya ben 12+5m canm sen bde hangı hastaneye gdyorsun
sağolun kızlar bilgi verdiğiniz için
hafta olarak erken olduğunu biliyorum ama internette kese 20 mm olduğunda bebeğe dair bişiler görünmezse boş gebeliktir diyor
ondan çok korkuyorum
canım benden sana tavsiye güvendiğin bir doktora gittikten sonra kaç cmmiş neymiş iyimiymiş filan diye bakma
kese de boyutu da değişken birşey ben o boyutları öğrenmemiştim bile takılma rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?