günaydın tontişler,Gülce'mle biz geldiiiiiiikNasılsınız bugün kızlar?
bugün erkenciyiz biz,yine resmi işlerimiz var,burda malum saat 2'de her taraf kapanıyor,bi iş halletmek istiyorsan kargalar bilmem ne yapmadan kalkıp halletmek lazımne yesek acaba? :44:
elline sağlık canımm benim berkciğimiz miss gibi giysin
ya bu ay hesabı kafamı karıştırıo bence 8. ayın içindesin
canım kafam karıştı :) neyse doğurmama 7 hafta var ben onu biliym yeterli o zaman:))
canım öyle deme tadını aldıkça artık abur cubur tarzı şeylere yöneliyorumm :)))kızıma yarasın dediğn gibi:)) annene çok geçmiş olsun selam söyle
aayyy en sevdiğim kısım bu hazırlıklar ama ben daha başlamadım acaba başlasammı ? gerçi dolabım felan gelmedi şimdi yapsam nereye koyucampüüfff evet evet insan alırken farketmiyor bu kadar alındığını hepsini görünce ooo abatmışız oluyo :) iyi günlerde giysin kuzucuklar
ayy evet canım ya.. hadi gel sende birlikte gidelim o ismi lazım değil malum yere :)))
ayy kızlar çok hoşsunuz, ama sanki serpilcim de benim gelinime mi sulanıyo ne, yada beni vazgeçirmeye mi çalışıyo... aaaa olmuyo ama... sende kendine bul bi gelin canım, benim gülce'me sarkma sakın.. oğlum öpücüğünü aldı ve gönderdi artık bizimkiler kk kertmesi oldu.. sana hayır gelmez gülce'den ona göreeee
çok sevindim tatlım ohh ne güzel 3 ay yalnız kalmicaksın anneciğin yanında olucak
selam kızlar uzun zamandır yazmadım size dimi :))
geçen perşembe kontrolüm vardı bildiğiniz gibi..
durumları anlatayım.
enfeksiyonum geçmemiş ilaç değişikliği yaptık iki hafta daha kullan dedi.
coraspin kullanıyorum biliyosunuz düşüklerden dolayı onu da bugün yarın bırakıcam (32. haftada bırakılıyomuş )
kilomu sormayın nerdeyse 20 kilo almışım.
doktor üzülme verirsin zayıfmışsın zaten dedi.
yarısı zaten doğumda gider dedi.
bebişime gelince dönmeye başlamış % 90 döner dedi.
normal olur %90 dedi.
bebişim de 1833 gr olmuş maşallah
ve son bikaç gündür kasılmalar var sanki doğurcak mıyım ne
ayy saol gamze'cim.. valla gördüm oğlumu bugün bana güzel.. şimdi bide itiklediği yerlerde nesi var biliyorum ya daha bi anlamlı oldu sanki... sağdan itince poponu ısırcam senin diyorum
kızlar hepinize günaydınnnnnn ve tabi ki minik bebişlerinize de. bir haftadır raporluydum grip nedeniyle, evde net olmadığı için giremedim kk'ya,telden de sadece okuyabiliyorum giriş yapamıyorum beceriksiz miyim ne:)
çok şükür okuyabildiğim kadarıyla bebişlerle ya da anneleriyle ilgili herhangi bir kötü haber almadım.rabbim hepimizin meleklerine sağlık sıhhat versin inş.
dün dr randevum vardı malesef kabus gibi bir gün geçirdim.aslında herşey güzel başladı cnm kızım 2200 gr olmuş ve boyuda 42 cm. maşallah. normal doğum pozisyonun da dedi dr. ama suyu az dedidaha sonra ilk kez nst ye girdim ve dr m kalp atışları yavaş dedi ve dünya başıma yıkıldı resmen. ama kan değerlerim filan normal çıkmıştı belki açlıktandır diye yemek ye gel tekrar alalım nst ye dedi dr m. neyse öğleden sonra tekrar nst ye girdim sonuçları aldım ve dr doğuma girdiği için kabus gibi bi iki saat daha geçirdim. ama çok şükür dr geldiğinde herşeyin normal olduğunu öğrendim ama dokuz doğurmanın ne demek olduğunuda :) yine de dr m bayram öncesi tekrar bakalım dedi 22 ekim 16.45 e randevu verdi. ay roman gibi oldu :) neyse çok uzattım rabbim herkesin yavrusunu annesine babasına bağışlasın inş.
sorma canım bademin linkinde ki o dünya güzeli kız beni yoldan çıkarıyo...o kadar sevimli ki gülcede onun gibi güzel olucak eminim...
Arada aklımdan geçmiyo değil hani napsamda gelinim olsa diyebende artık şu prensesler bi doğsun resimlerinden seçicem en güzelini bulutuma:)))
kızlar merhaba,
ben hastanede ziyarete gelenlere dağıtmak için bu çubuklu süslerden aldım,arkaları magnetli. mevlütte de farklı birşey yaparım diye 15 tane aldım,yeter diye dşündüm hastane için. bir de süslü pembe
bir sepet aldım kızıma ,onun içinde dağıtıcam inş.
Eki Görüntüle 533766
Herkese günaydın kızlar
kızlar selam giremedim forma misafirim vardı gitti bugün kontrolümüz vardı ben 2. 5 kilo daha almışımyani toplamda 10 kilo yapıo doktorum kızdı ayda bir kilo almalıymışım normal kilo toplamda 10 ve 12 kiloymuş napayımm ya bunu nasıl becerebilicem bilmiyorm:44: oğlum 1.800 olmuş ölçüleri normalmiş ve deeeeeeeeee normal doğum şeklini almış:18: ama yine foto yok yüzünü saklamış bi daha ki randevum 30 kasım saat 11.30 ve doğumun 12 ayda görünüo dedi tam tarihi 15 gün sonra belli olacakmış bakalım hayırlısı artık kızlar ben şimdilik çıkıyorum komşum kahveye çağırdı görüşmek üzere sizleri öpüyorum byeeeeeeeee
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun.sonrasında ise sana da günaydın . bebişin oyun yapmış sana desenekızlar hepinize günaydınnnnnn ve tabi ki minik bebişlerinize de. bir haftadır raporluydum grip nedeniyle, evde net olmadığı için giremedim kk'ya,telden de sadece okuyabiliyorum giriş yapamıyorum beceriksiz miyim ne:)
çok şükür okuyabildiğim kadarıyla bebişlerle ya da anneleriyle ilgili herhangi bir kötü haber almadım.rabbim hepimizin meleklerine sağlık sıhhat versin inş.
dün dr randevum vardı malesef kabus gibi bir gün geçirdim.aslında herşey güzel başladı cnm kızım 2200 gr olmuş ve boyuda 42 cm. maşallah. normal doğum pozisyonun da dedi dr. ama suyu az dedidaha sonra ilk kez nst ye girdim ve dr m kalp atışları yavaş dedi ve dünya başıma yıkıldı resmen. ama kan değerlerim filan normal çıkmıştı belki açlıktandır diye yemek ye gel tekrar alalım nst ye dedi dr m. neyse öğleden sonra tekrar nst ye girdim sonuçları aldım ve dr doğuma girdiği için kabus gibi bi iki saat daha geçirdim. ama çok şükür dr geldiğinde herşeyin normal olduğunu öğrendim ama dokuz doğurmanın ne demek olduğunuda :) yine de dr m bayram öncesi tekrar bakalım dedi 22 ekim 16.45 e randevu verdi. ay roman gibi oldu :) neyse çok uzattım rabbim herkesin yavrusunu annesine babasına bağışlasın inş.
Kızlar Galiba grup oluyorum ;((((
rapor varken de mi alacaklar. bugün ben eşime yazdırttım. muadilini vermek istemişler ve 50 tl fark istemişler evde var 1 haftalık kadar. eşim de almamış muadilini..
sor bakalım...
slm kızlar bende bebek şekerine karar verdim.şehir dışında akrabalardan uzak yaşıyorum ve ebebk görmeye öle çok fazla da insan gelmicek muhtemelen.eşimin ve bnim memleketteki çok yakın akrabaları için bu magnet şekerlerden yaptırcaz inşallah.25 tane falan yetiyo..
Eki Görüntüle 533800
eve gelen misafirlere de bu çikolatalardan ikram edicem.sanırım 50 tane yeter.
Eki Görüntüle 533800 Eki Görüntüle 533801
nasıl yeter dimi kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?