2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydınlaarr
benim canım rafadan yumurta istiyor. rafadan yiyin bence

saol teyzesi çok saol tatlı söylerim tabi a.s

başla bence tatlım yavaş yavaş. teşekkür ederiz inşş

sorma canım bademin linkinde ki o dünya güzeli kız beni yoldan çıkarıyo...o kadar sevimli ki gülcede onun gibi güzel olucak eminim...
Arada aklımdan geçmiyo değil hani napsamda gelinim olsa diyebende artık şu prensesler bi doğsun resimlerinden seçicem en güzelini bulutuma:)))

kızlar hepinize günaydınnnnnn ve tabi ki minik bebişlerinize de. bir haftadır raporluydum grip nedeniyle, evde net olmadığı için giremedim kk'ya,telden de sadece okuyabiliyorum giriş yapamıyorum beceriksiz miyim ne:)
çok şükür okuyabildiğim kadarıyla bebişlerle ya da anneleriyle ilgili herhangi bir kötü haber almadım.rabbim hepimizin meleklerine sağlık sıhhat versin inş.
dün dr randevum vardı malesef kabus gibi bir gün geçirdim.aslında herşey güzel başladı cnm kızım 2200 gr olmuş ve boyuda 42 cm. maşallah. normal doğum pozisyonun da dedi dr. ama suyu az dedi daha sonra ilk kez nst ye girdim ve dr m kalp atışları yavaş dedi ve dünya başıma yıkıldı resmen. ama kan değerlerim filan normal çıkmıştı belki açlıktandır diye yemek ye gel tekrar alalım nst ye dedi dr m. neyse öğleden sonra tekrar nst ye girdim sonuçları aldım ve dr doğuma girdiği için kabus gibi bi iki saat daha geçirdim. ama çok şükür dr geldiğinde herşeyin normal olduğunu öğrendim ama dokuz doğurmanın ne demek olduğunuda :) yine de dr m bayram öncesi tekrar bakalım dedi 22 ekim 16.45 e randevu verdi. ay roman gibi oldu :) neyse çok uzattım rabbim herkesin yavrusunu annesine babasına bağışlasın inş.

ikinizede kocaman maşallah tatlım. inş enfeksiyonda geçer

canım çok şükür bir sorun yokmuş derin bir ohh çektim maşallah kızına ama sen genede kontrollerini ihmal etme sona geldik allah hepimizin bebişlerini korusun...

sağol tatlım benim,inşallah güzel olacak benim Gülce'm ,dur bakim bişeyler düşünürüz,kızım doğunca aranızda oo pitii pitiii yaparız biz kızımla

fatmacan yumurta yiyemiyorum canım sabahları,midemi fena yapıyor..
biftekçim ben dün yazmıştım kızlar şekerleriniz çok güzel diye
yasmincim geçmiş olsun tatlım,neyseki herşey yolundaymış sevindim

bunlar çok tatlılar canım

maşallah çınarefe ye canım

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun.sonrasında ise sana da günaydın . bebişin oyun yapmış sana desene peki çok yakına randevu vermesinin sebebi ne olur ne olmaz yine de bir kontrol ol diye mi .yoksa son ayda daha mı sık kontrol oluyor

rapor varken de mi alacaklar. bugün ben eşime yazdırttım. muadilini vermek istemişler ve 50 tl fark istemişler evde var 1 haftalık kadar. eşim de almamış muadilini..

sor bakalım...

chnb'cim merhaba, kullandığın kan sulandırıcı iğne hangisi canım? eğer Clexane 0.4 ml kullanıyorsan benim tedavimden sonra fazladan kalan tarihi henüz dolmamış (2014) 1,5 kutu iğnem var ve eğer istersen seve seve gönderebilirim sana, bana haber ver olur mu?

çok güzel senin şekerlerinde tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…