2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Hayırlısıyla bi doğursaydık. Kucağımıza sağlıkla alsaydık. Bi de doğum kadını gençleştirir diyorlar. 10 sene gidiyo ömürden. Gençleşmek nerdeeee...

canım benim günaydın dün annemdeydim anneme sordum... eğer deri altındaysa Annemden kocakarı önerisi geldi:gün içinde birkaç kere sıcak ekmek veya kepek lapası koyacakmışsın. Daha sonra karakafes otu ile 24 saat saracakmışsın...babam da dediki kendisi(sağlık memuru):kaolin diye bir krem varmış eczanede onu sürüp üzerine yara nadı yapıştırsın yüzeye çıkaracaktır dedi.

Günaydın canım, benim her sabah yediklerim aynı değişmiyor.... peynir, yumurta, zeytin, domates, salatalık, bal ve ceviz :)

Doktor Kontrol Listemiz

nigar50 16 ekim salı saat: ?????
Lezginka 17 Ekim Çarş. saat: 14.30
chnb 17 Ekim çarş. saat: 15:30
mermaid76 18 ekim Perşembe saat:12.00
miskokulum 18 ekim perş. saat: 14:30
serpilurhan 18 Ekim perş. saat: 15.00
ymd 18 Ekim perş. saat: 17:00
ruzgarrr 19 ekim cuma saat: 17:30
Gecedicle 20 ekim cts saat: 09:00
biftek 20 Ekim cts saat: 09:15
vitaminc 20 ekim cts saat: 11:00
emi1987 20 Ekim cts saat: 14:30
esraumut 20 Ekim cts saat: ????
rabiaya 22 Ekim pzt saat: 09:00
istanbull34 22 Ekim Pzt saat: ????
fatmacann 24 ekim çarş. saat: 13:40
ozgezngn 29 ekim pzt saat: ????
bsygn 30 ekim salı saat: 09:20
ceza83 30 ekim salı saat: ????
Sonesinti 1 kasım Prş saat : ????
ecrin46 5 kasım pzt saat: ????
fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cts saat:
eczreyrey 9 kasım cts saat:
badem30 10 Kasım cts saat:
funntunn
Orkdm
yawruş
pinarfrtn
yasmintokat

Kızlar msj atın bana arada görmediklerim oluyo ((

maşallah kızına canım . nst ye girerken aç girmeyin bide çikolata yiyip öyle girin kızlar haberiniz olsun

sağol tatlım benim,inşallah güzel olacak benim Gülce'm ,dur bakim bişeyler düşünürüz,kızım doğunca aranızda oo pitii pitiii yaparız biz kızımla

aaaaa Gökçe duymasın valla, kararını değiştiremezsin artık Gülce ile Çınar kk kertmesi oldu bir kere, yok öyle oooo piti piti falan

ayy çok saol tatlım eğer annem doktora gitmezse bugün alayım o ilacı inş fayda eder

sağol tatlım benim,inşallah güzel olacak benim Gülce'm ,dur bakim bişeyler düşünürüz,kızım doğunca aranızda oo pitii pitiii yaparız biz kızımla

aaaaa Gökçe duymasın valla, kararını değiştiremezsin artık Gülce ile Çınar kk kertmesi oldu bir kere, yok öyle oooo piti piti falan

neeyyyy... duydum bilee...
walla kızın oğluma buse-cik gönderdi bikere, artık onu bu forumda kimse almaz canım :))))
o bizim gelinimiz.. hem bizden iyisini mi bulucan, oğlumun içkisi kumarı kötü alışkanlığı yok, hele karı kız.. hiç... eline kız eli, gözüne dişi sinek bile görünmedi daha :)))))

yumurtayı öğlen yiyorum, sabahları aç karnına 2 bardak su içiyorum midem bulana bulana,bi de üstüne yumurta yediğimi düşünemiyorum kızlar,yarasın size afiyet olsun,benim yerime de yiyin

mermaidçim evet duymasın dünürüm

günaydın kızlar yaaa sabahları 7ye gelmeden uyanıyorum (( sizler ne durumdasınız?

günaydın canım.. bazen dediğin gibi çok erken uyanıp uyuyamıyorum, ama bu sabah saatin alarmına kadar uyumuşum...
işe geldim.. çay ve dün yaptığım milföy börekten oluşan kahvaltımı yapıyorum

gökçecim bak gördünmü dünürün vazgeçti kız annesi ya naz yaapıyo tabi ama merak etme gider kaçırırız onun kızını çınarımıza çınardan başka kimseye yar ettirmeyiz onu

ilahi dünürüm,Çınar'ımı bırakır mıyım ben hiiiiiç

seastirecim ben uyuyorum şimdilik,bakalım son 2 ayda nasıl olacak uyku düzenimiz :44:

erken yatıyorum ondandır dedim dün akşam 9,30a kadar zor durdum yatmamak için ama yine erkenden uyandım:). ohh afiyet olsun yarasın benim tontiş yeğenime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…