Hayırlısıyla bi doğursaydık. Kucağımıza sağlıkla alsaydık. Bi de doğum kadını gençleştirir diyorlar. 10 sene gidiyo ömürden. Gençleşmek nerdeeee...kızlar hepinize günaydınnnnnn ve tabi ki minik bebişlerinize de. bir haftadır raporluydum grip nedeniyle, evde net olmadığı için giremedim kk'ya,telden de sadece okuyabiliyorum giriş yapamıyorum beceriksiz miyim ne:)
çok şükür okuyabildiğim kadarıyla bebişlerle ya da anneleriyle ilgili herhangi bir kötü haber almadım.rabbim hepimizin meleklerine sağlık sıhhat versin inş.
dün dr randevum vardı malesef kabus gibi bir gün geçirdim.aslında herşey güzel başladı cnm kızım 2200 gr olmuş ve boyuda 42 cm. maşallah. normal doğum pozisyonun da dedi dr. ama suyu az dedidaha sonra ilk kez nst ye girdim ve dr m kalp atışları yavaş dedi ve dünya başıma yıkıldı resmen. ama kan değerlerim filan normal çıkmıştı belki açlıktandır diye yemek ye gel tekrar alalım nst ye dedi dr m. neyse öğleden sonra tekrar nst ye girdim sonuçları aldım ve dr doğuma girdiği için kabus gibi bi iki saat daha geçirdim. ama çok şükür dr geldiğinde herşeyin normal olduğunu öğrendim ama dokuz doğurmanın ne demek olduğunuda :) yine de dr m bayram öncesi tekrar bakalım dedi 22 ekim 16.45 e randevu verdi. ay roman gibi oldu :) neyse çok uzattım rabbim herkesin yavrusunu annesine babasına bağışlasın inş.
saol tatlım evet çıkması lazım yoksa dediğin gibi olucak o ilacın ismini hatırladın mı tatlım alırdık çıkaramadık annem birine çıkarttırmayı denemiş kırılmış hala duruyo çok sızxlıyo dedi akşam(((
günaydın tontişler,Gülce'mle biz geldiiiiiiikNasılsınız bugün kızlar?
bugün erkenciyiz biz,yine resmi işlerimiz var,burda malum saat 2'de her taraf kapanıyor,bi iş halletmek istiyorsan kargalar bilmem ne yapmadan kalkıp halletmek lazımne yesek acaba? :44:
günaydınlaarr
benim canım rafadan yumurta istiyor. rafadan yiyin bence
kızlar hepinize günaydınnnnnn ve tabi ki minik bebişlerinize de. bir haftadır raporluydum grip nedeniyle, evde net olmadığı için giremedim kk'ya,telden de sadece okuyabiliyorum giriş yapamıyorum beceriksiz miyim ne:)
çok şükür okuyabildiğim kadarıyla bebişlerle ya da anneleriyle ilgili herhangi bir kötü haber almadım.rabbim hepimizin meleklerine sağlık sıhhat versin inş.
dün dr randevum vardı malesef kabus gibi bir gün geçirdim.aslında herşey güzel başladı cnm kızım 2200 gr olmuş ve boyuda 42 cm. maşallah. normal doğum pozisyonun da dedi dr. ama suyu az dedidaha sonra ilk kez nst ye girdim ve dr m kalp atışları yavaş dedi ve dünya başıma yıkıldı resmen. ama kan değerlerim filan normal çıkmıştı belki açlıktandır diye yemek ye gel tekrar alalım nst ye dedi dr m. neyse öğleden sonra tekrar nst ye girdim sonuçları aldım ve dr doğuma girdiği için kabus gibi bi iki saat daha geçirdim. ama çok şükür dr geldiğinde herşeyin normal olduğunu öğrendim ama dokuz doğurmanın ne demek olduğunuda :) yine de dr m bayram öncesi tekrar bakalım dedi 22 ekim 16.45 e randevu verdi. ay roman gibi oldu :) neyse çok uzattım rabbim herkesin yavrusunu annesine babasına bağışlasın inş.
sağol tatlım benim,inşallah güzel olacak benim Gülce'm,dur bakim bişeyler düşünürüz,kızım doğunca aranızda oo pitii pitiii yaparız biz kızımla
canım benim günaydın dün annemdeydim anneme sordum... eğer deri altındaysa Annemden kocakarı önerisi geldi:gün içinde birkaç kere sıcak ekmek veya kepek lapası koyacakmışsın. Daha sonra karakafes otu ile 24 saat saracakmışsın...babam da dediki kendisi(sağlık memuru):kaolin diye bir krem varmış eczanede onu sürüp üzerine yara nadı yapıştırsın yüzeye çıkaracaktır dedi.
canım çok şükür bir sorun yokmuş derin bir ohh çektimmaşallah kızına ama sen genede kontrollerini ihmal etme sona geldik allah hepimizin bebişlerini korusun... [/QUOTE
çok sağol cnm allah razı olsun rabbim hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın inş. dün gerçekten dokuz doğurmak lafının ne demek olduğunu anladım malesefama çok şükür bugünümüze...
sağol tatlım benim,inşallah güzel olacak benim Gülce'm,dur bakim bişeyler düşünürüz,kızım doğunca aranızda oo pitii pitiii yaparız biz kızımla
aaaaa Gökçe duymasın valla, kararını değiştiremezsin artık Gülce ile Çınar kk kertmesi oldu bir kere, yok öyle oooo piti piti falan
günaydın kızlar yaaa sabahları 7ye gelmeden uyanıyorum(( sizler ne durumdasınız?
neeyyyy... duydum bilee...
walla kızın oğluma buse-cik gönderdi bikere, artık onu bu forumda kimse almaz canım :))))
o bizim gelinimiz.. hem bizden iyisini mi bulucan, oğlumun içkisi kumarı kötü alışkanlığı yok, hele karı kız.. hiç... eline kız eli, gözüne dişi sinek bile görünmedi daha :)))))
yumurtayı öğlen yiyorum, sabahları aç karnına 2 bardak su içiyorum midem bulana bulana,bi de üstüne yumurta yediğimi düşünemiyorum kızlar,yarasın size afiyet olsun,benim yerime de yiyin
mermaidçim evet duymasın dünürüm
ayy çok saol tatlım eğer annem doktora gitmezse bugün alayım o ilacı inş fayda eder
neeyyyy... duydum bilee...
walla kızın oğluma buse-cik gönderdi bikere, artık onu bu forumda kimse almaz canım :))))
o bizim gelinimiz.. hem bizden iyisini mi bulucan, oğlumun içkisi kumarı kötü alışkanlığı yok, hele karı kız.. hiç... eline kız eli, gözüne dişi sinek bile görünmedi daha :)))))
günaydın canım.. bazen dediğin gibi çok erken uyanıp uyuyamıyorum, ama bu sabah saatin alarmına kadar uyumuşum...
işe geldim.. çay ve dün yaptığım milföy börekten oluşan kahvaltımı yapıyorum
günaydın kızlar yaaa sabahları 7ye gelmeden uyanıyorum(( sizler ne durumdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?