2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hadi ağlayalım canım yaa lezginkada yiyemez ağladığımızı görünce:84::84::84::84::84:kek istiyoruuuuuuuuz

ağlamayın ağlamayın bende hem ağlarım hem yerim bak :84::84::84: sizde başka zaman yaparsınız ben yiyemem

anladım canım,annem yanımda olsa bile biz üçümüz giderdik alışverişe eminim eee bankamız eşim olunca gelecek mecburen
benimkide kartını versin bi zahmet heralde yoksa neyle gitcez
erken yemek yedim kanım acıkır kesin dedim trt de 80lerin eski bölümleri oynuyor orda kek yapıyolardı canım kek çekti hemen kalkıp yaptım
afiyet olsun canımm bal olsun
selam kızlar ben geldim... ayyyy öğlenden bu yana ne çok şey yazmışsınız, nasıl okuyacam ben şimdi ((

hoşgeldin tatlım bu aralar forum kalabalık oluyor anlık iletileri bile zor takip ediyoruz
maşalah diyim

çok sinir oldum hem de çoookkkkk, bu ne anlayışsız bir insandır yaaa.... hem de daha önce başından geçen üzücü bir olay varken, sinirimden ne diyeceğimi bilmiyorum valla, sen kesin tavrını koy canım ve eşinin de seni destekleyip yanında olması için ona da tavrını belli et...

kızlar bende port bebe alırken çantasından da alıcaktım ama evde geçen sene aldığım çapraz asılan kocaman çantam olduğu aklıma geldi her iki yerinde de suluk, biberon koyabileceğim 2 si file 2 si fermuarlı yer var küçüklü büyüklü bir sürü gözü var içide gayet geniş, bir tanede sırt çantam var daha sıfır eşim hediye etmişti geçen sene daha hiç kullanmamıştım yanında biberon suluk koyma yeri var, üstten gizli yeri var alttan gizli yeri falan var siyah ikiside ama olsun stikır yapıştırıcam üzerlerine boşuna almiim dedim nasıl düşünmüşüm :44:

varsa almana gerek yok canım iyi fikir bende aldım çapraz asılanlardan sırt çantasına gerek duymuyorm çaprazda rahat port bebe almadım çünkü puset siparişi verdim

varsa almana gerek yok canım iyi fikir bende aldım çapraz asılanlardan sırt çantasına gerek duymuyorm çaprazda rahat port bebe almadım çünkü puset siparişi verdim

alsaydım da zaten çapraz şekilde olanlardan alırdım çünkü diğerleri görüyorum hep düşüyo annelerin omuzlarından bebeği mi taşısın çantayı mı zorlanıyorlar. normal çantalar zaten düşüp duruyo omzumdan. çapraz almakla çok iyi etmişsin :13:

sağol canım teşekkür ederim daha güzellerini sen ye

canım 5 li set halindeydi mecbur aldım şimdi de sırt çantası alacağım ( olur tabi neden olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…