erken yemek yedim kanım acıkır kesin dedim trt de 80lerin eski bölümleri oynuyor orda kek yapıyolardı canım kek çekti hemen kalkıp yaptım
vitaminc güle güle kullan canım yeni cicilerini
hadi ağlayalım canım yaa lezginkada yiyemez ağladığımızı görünce:84::84::84::84::84:kek istiyoruuuuuuuuz
benimkide kartını versin bi zahmet heralde yoksa neyle gitcezanladım canım,annem yanımda olsa bile biz üçümüz giderdik alışverişe eminimeee bankamız eşim olunca gelecek mecburen
afiyet olsun canımm bal olsunerken yemek yedim kanım acıkır kesin dedim trt de 80lerin eski bölümleri oynuyor orda kek yapıyolardı canım kek çekti hemen kalkıp yaptım
selam kızlar ben geldim... ayyyy öğlenden bu yana ne çok şey yazmışsınız, nasıl okuyacam ben şimdi((
yer o yer,baksana cevap bile vermiyo,kesin götürüyo kekleri şu an
kadın doğuma gelmedi ki gezmeye gelmişmiş
ben sırf erken doğum olmasın diye bugüne kadar doğru dürüst iş yapmadım ama şu üç günde o kadar yıprattılar ki beni valla sinirden ağlıyorum suan ben onlardan bişey istemiyorum sadece beni rahat bıraksınlar evimde akşama misafir çağırdım dedi az önce ne misafir ya ben burda kasık ağrısından bel ağrısından duramıyorum sana hizmet ediyorum kaç gündür bide misafirlerine mi hizmet edeceğim ben istemiyorum misafir falan ara söyle gelmesinler dedim kapıyı kapatıp çıktım odadan eşimi aradım onada bi ton laf söyledim şimdi ağlıyorum sinirimden
kızlar ben yemeğimi yapayım görüşürüz yine öpüldünüz hepiniz tek,tek
enneeeeem kıs boğazımda kalcek yeyemecen gari ende yaptığım keki
ayy hakkaten bir uçtan bir ucaymısız yaniiiiiiiiiiiii
neyse saglık olsun canımmmmmmmmmmmm
oyyy kıyamam kalmasın,ye canım afiyet olsun,yarasın bebişe
mermaid hoşgeldin canım
Hastaneye, eşimin babaannesinin yanına gitmiştik canım. Sonra da bir arkadaşımızla oturduk biraz. Sonra eltime doğum günü hediyesi almaya gittim. Sonra yemek yedik dışarıda ve akşam da döndük eve :)
kızlar bende port bebe alırken çantasından da alıcaktım ama evde geçen sene aldığım çapraz asılan kocaman çantam olduğu aklıma geldi her iki yerinde de suluk, biberon koyabileceğim 2 si file 2 si fermuarlı yer var küçüklü büyüklü bir sürü gözü var içide gayet geniş, bir tanede sırt çantam var daha sıfır eşim hediye etmişti geçen sene daha hiç kullanmamıştım yanında biberon suluk koyma yeri var, üstten gizli yeri var alttan gizli yeri falan var siyah ikiside ama olsun stikır yapıştırıcam üzerlerine boşuna almiim dedim nasıl düşünmüşüm :44:
varsa almana gerek yok canım iyi fikir bende aldım çapraz asılanlardan sırt çantasına gerek duymuyorm çaprazda rahat port bebe almadım çünkü puset siparişi verdim
naber kız özledim seni vala denk gelemiyoruz artık
kızlar bende port bebe alırken çantasından da alıcaktım ama evde geçen sene aldığım çapraz asılan kocaman çantam olduğu aklıma geldi her iki yerinde de suluk, biberon koyabileceğim 2 si file 2 si fermuarlı yer var küçüklü büyüklü bir sürü gözü var içide gayet geniş, bir tanede sırt çantam var daha sıfır eşim hediye etmişti geçen sene daha hiç kullanmamıştım yanında biberon suluk koyma yeri var, üstten gizli yeri var alttan gizli yeri falan var siyah ikiside ama olsun stikır yapıştırıcam üzerlerine boşuna almiim dedim nasıl düşünmüşüm :44:
sağol canım teşekkür ederim daha güzellerini sen ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?