Yaaa nasıl olursa olsun ben de istiyorum o kektennnnn.inanmazsınız kaç gündür sanki kek aşeriyorum. girdiğim mağazalarda bile kek kokusu geliyodu burnuma...kalkayım da ben de yapayım bari...
çevremde Ela da var,Zeynep de çok fazla var,ikisi de çok güzel,Gülce'yi az kullanıldığı için,farklı olduğu için ve anlamı çok güzel olduğu için seçtik tatlım,inşallah kızımız da çok sever büyüyünce
QUOTE=yavrus;26923739]hepside çok güzeller canım iyi günlerde kullanın
of canım ya çok ağırlaştım ama gelirse biraz yardımcı olurdu daha ay başınada çok var
hem bazı eksiklerimi onunla beraber almayı düşünüyordum 1 ay kala nasıl dolaşıcam ben
gülce güzel ve ince bi isim canım bence kızın çok beğenecek
arkadaşlar 31+3 hamileyim. Doktor bugün suyumun fazla oldugunu söyledi daha önce başına böyle bişey gelen var mı?
birileri kek mi yapmış kek mi istemiş bende kek yaptım şu an soğuyor soğusun sütle yiyeceğim
canım ben söylemeyi unuttum yine bi aksilik olmazsa alışverişe gitcez yarınhaklısın canım,ben bile toplamda 7 kilo aldığım halde yerimden kalkamıyorum,üşeniyorum artık,yanımızda olsalar hiç fena olmayacak,annem de taaa kasımın sonuna gelecek,doğurmam inşallah o gelene kadareşinle gidersin sen de canım,üzülme..
çok kötüsün yaaa benimde canım kek istedi şimdi:26:
evet yaa hain senizaten nazlıyım,ağlayacam şimdi yaa
canım ben söylemeyi unuttum yine bi aksilik olmazsa alışverişe gitcez yarın
ama ben emzik göğüs pedi gibi eksiklerimi annemle alacaktım oda geç gelecek çok sinirim bozuldu
seninkide baya geç gelecekmiş en iyisi ben şikayet etmiyim
hadi ağlayalım canım yaa lezginkada yiyemez ağladığımızı görünce:84::84::84::84::84:kek istiyoruuuuuuuuz
canım eşimden çekindiğimden değilde ben ona dedim daha bunlarda alınacak diye öyle şeyleri annenle alırsın dediinşallah olmaz canım bişey de gidersiniz,eşle de alınıyo merak etme sen,göğüs pedimi bile eşim seçti benim
şikayet etme tabi,bak senden daha kötü durumda olan nazlı anneler var
yer o yer,baksana cevap bile vermiyo,kesin götürüyo kekleri şu an
canım eşimden çekindiğimden değilde ben ona dedim daha bunlarda alınacak diye öyle şeyleri annenle alırsın dedi
ya evet kesin öyledir haiiiiin
ayy vallamııııııııııııııı
gel görrrrrrrrrrrrrrrrr :)) bende seni görürürmmmmmmmmmmm şişko şişkooo
ben bakırköyde yapcamm yaşar hastanesii
sennnn???
Oku oku bitmiyor geçmiş... Ben de yarıda bıraktım.
Beşikleriniz ve bebiş odalarınız hayırlı olsun hepinizin.
Benim bebişimin beşiği yarın gelecek inşallah. Bizde de ayrı oda yok ama benim yatak odam çoook geniş bebişin hem beşiği hem dolabı sığıyor. Dolabı bu: http://www.tekzen.com.tr/insert/images/3/843157.jpg
Beşiği de bu: http://www.alegno.com.tr/images/Lake12.jpg ama kızımın beşiğinin kalbi beyaz.
Ben geceliklerimi Doremi'den aldım.
Biri bu: Doremi - Online Alışveriş
Diğeri de bunun pembesi: Doremi - Online Alışveriş
Biberon olayına gelince benim hastanem biberon da emzik de tavsiye etmiyor. Önceki eğitimlerde özel kaşıklardan bahsetmişlerdi ama şimdi net hatırlamıyorum. Doğumdan sonra 5 saatlik bir bebek bakım eğitimi verecekler. O eğitimden sonra bakacağım ben duruma.
Bir de siz niye şimdiden emzik ve biberon alıyorsunuz ki? Emzirmeyecek misiniz bebişleriii?
evet iyi oldu canım..evet dünürüm malum yerde fotolar çektir de koy,iyice aşereyim ben
kullanmam içime kurt düştü bi kere cam alıcam bende siz gibi:))) siz bebişlere napıyosanız bende onu yapıcam:))
kızlar annemi aradım ayın 20 sinde değil sonunda gelecekmiş ben dedim ama onun işi belli olmaz fikir değiştirir diye
biz de öyle düşünüyorduk canım,ama o kadar çok zeynep var ki çevremde,Gülce'yi duyunca çark ediverdik ve çok sevdik
Selam kızlar,
geçmişi okudum herkesin keyfi iyi anladığım kadarıyla.
Biberon meselesini ben de çok araştırmıştım. Avent'in Biberonları bpo içermiyo, hem chicco ürünlerine göre daha ucuz. Yenidoğan seti var o avantajlı görünüyo, ama kampanya olur falan diye bekliyorum hala...
çok kötüsün yaaa benimde canım kek istedi şimdi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?