2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Yaaa nasıl olursa olsun ben de istiyorum o kektennnnn.inanmazsınız kaç gündür sanki kek aşeriyorum. girdiğim mağazalarda bile kek kokusu geliyodu burnuma...kalkayım da ben de yapayım bari...

birileri kek mi yapmış kek mi istemiş bende kek yaptım şu an soğuyor soğusun sütle yiyeceğim

gülce güzel ve ince bi isim canım bence kızın çok beğenecek

QUOTE=yavrus;26923739]hepside çok güzeller canım iyi günlerde kullanın[/QUOTE]

Teşekkür ederim yavrus.

Ya ne güzel siz isim bulmuşsunuz. Biz hala isim arayışındayız. Kaynanam sağolsun her isme muhalefet. Sen koy ismini demedik diye burnumuzdan getiriyor. Eşim de çok istiyordu Zeynep ismini. İsimleriyle yaşasın bebişleriniz.

QUOTE=yavrus;26923739]hepside çok güzeller canım iyi günlerde kullanın

Teşekkür ederim yavrus.

Ya ne güzel siz isim bulmuşsunuz. Biz hala isim arayışındayız. Kaynanam sağolsun her isme muhalefet. Sen koy ismini demedik diye burnumuzdan getiriyor. Eşim de çok istiyordu Zeynep ismini. İsimleriyle yaşasın bebişleriniz.[/QUOTE]

maşallah gerçekten zeynep ismini isteyen çokmuş gerçekten bende çok zor karar verdim inşallah değiştirmeme daha
aman sormayın canım sizde istediğiniz ismi koyun

of canım ya çok ağırlaştım ama gelirse biraz yardımcı olurdu daha ay başınada çok var
hem bazı eksiklerimi onunla beraber almayı düşünüyordum 1 ay kala nasıl dolaşıcam ben

haklısın canım,ben bile toplamda 7 kilo aldığım halde yerimden kalkamıyorum,üşeniyorum artık,yanımızda olsalar hiç fena olmayacak,annem de taaa kasımın sonuna gelecek,doğurmam inşallah o gelene kadar eşinle gidersin sen de canım,üzülme..

canım ben söylemeyi unuttum yine bi aksilik olmazsa alışverişe gitcez yarın
ama ben emzik göğüs pedi gibi eksiklerimi annemle alacaktım oda geç gelecek çok sinirim bozuldu
seninkide baya geç gelecekmiş en iyisi ben şikayet etmiyim

inşallah olmaz canım bişey de gidersiniz,eşle de alınıyo merak etme sen,göğüs pedimi bile eşim seçti benim

şikayet etme tabi,bak senden daha kötü durumda olan nazlı anneler var

ben görmüştüm senin seti ya netten bakınca hatırladım güzelmiş iyi günlerde kullan

inşallah olmaz canım bişey de gidersiniz,eşle de alınıyo merak etme sen,göğüs pedimi bile eşim seçti benim

şikayet etme tabi,bak senden daha kötü durumda olan nazlı anneler var
canım eşimden çekindiğimden değilde ben ona dedim daha bunlarda alınacak diye öyle şeyleri annenle alırsın dedi
yer o yer,baksana cevap bile vermiyo,kesin götürüyo kekleri şu an

ya evet kesin öyledir haiiiiin

canım eşimden çekindiğimden değilde ben ona dedim daha bunlarda alınacak diye öyle şeyleri annenle alırsın dedi

ya evet kesin öyledir haiiiiin

anladım canım,annem yanımda olsa bile biz üçümüz giderdik alışverişe eminim eee bankamız eşim olunca gelecek mecburen

ayy vallamııııııııııııııı
gel görrrrrrrrrrrrrrrrr :)) bende seni görürürmmmmmmmmmmm şişko şişkooo

ben bakırköyde yapcamm yaşar hastanesii

sennnn???

uzakmış canım ya nasıl gelicem şimdi... annemler olsaydı gelirdim zeytinburnunda otuyorlar şimdi hataya gittiler...

ben Ataşehir memorialde...

çok güzellermiş güle güle kullansın. benim hastanede de kullandırmıyor ama bir sorun olursa mama veriliyormuş veee biberon 80 tl imişç gerek olursa kendi biberonumu veririm. bir de çalışmaya başlayınca da lazım. büyük oğlumda 7. ayda meyve suyu filan veriyordum. çok komik ama 5 yaşına dek gece sütünü biberonda içti hiç sorun olmadı... içip uyurdu gece...

evet iyi oldu canım..evet dünürüm malum yerde fotolar çektir de koy,iyice aşereyim ben

kullanmam içime kurt düştü bi kere cam alıcam bende siz gibi:))) siz bebişlere napıyosanız bende onu yapıcam:))

yap yap... bezi de ilk göbek oyuntulu alacağım molfix sonra göbek düşünce prima...

kızlar annemi aradım ayın 20 sinde değil sonunda gelecekmiş ben dedim ama onun işi belli olmaz fikir değiştirir diye

olsun canım sağlık olsun...

biz de öyle düşünüyorduk canım,ama o kadar çok zeynep var ki çevremde,Gülce'yi duyunca çark ediverdik ve çok sevdik

gülce çok güzel...

olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…