2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım 5 li set halindeydi mecbur aldım şimdi de sırt çantası alacağım ( olur tabi neden olmasın.

olsun canım 5 li setler çok güzel kısa mesafeye el çantasını kullanırsın sırt çantasını da uzun mesafeye kullanırsın :13:

Ben bugün Kadıköy'e gittim ve bebek şekeri satan birçok dükkanı gezdim. Ama hiçbir bebek şekerini beğenmedim maalesef Hiçbir şey almadan çıktım. Şimdi internetten bakıyorum da sizce bunlardan hangisi güzel.

Eki Görüntüle 534294

canım alttaki maviler olabilir ama sanki burada daha güzeller paylaşıldı... bugün yavrus çok cici sabun gösterdi çok hoştu...

olsun canım 5 li setler çok güzel kısa mesafeye el çantasını kullanırsın sırt çantasını da uzun mesafeye kullanırsın :13:

eşimle giderken o bebeği taşır ben çantayı:) Ama sırt çantası alacağım...

he he zevkimiz aynı çıktı bunda :13:
öyleymiş canım eh kalp kalbe karşıdır

beğendiğine sevindim canım

he he bende öyle yapıcam dün çarşıda gezerken iki genç kız ayyyy ne tatlı dedi baktım bana bakıyo bu halimle demekki hala göze hoş görünüyorum

çok canım ya... eminönünde benzerleri daha uygundur bence...

Pek sanmıyorum canım yaa. Kadıköy'de baktığımda 3. şekeri gördüm. Orada da adam aynen 4,5 TL ama 4 olur dedi. Eminönü de öyledir sanki diye düşünüyorum.

öyleymiş canım eh kalp kalbe karşıdır

beğendiğine sevindim canım

he he bende öyle yapıcam dün çarşıda gezerken iki genç kız ayyyy ne tatlı dedi baktım bana bakıyo bu halimle demekki hala göze hoş görünüyorum

evet sempatik oluyoruz. ben çok özeniyorum malesef gezemedim ben hastane ev dışında bir yere gidemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…