bence o da sağlıklıdır canım... iyi marka çünkü...
olsun canım gece uyuyamazdın. iyi olmuş kalkman...
istanbulcuğum, iyi tatiller... özellikle o malum yere git fotoları koy...
bizim kızlar adaş mı olacak ne güzelal benden de o kadar cnm, bugün işyerime çalışabilir raporunu verdim dün almıştım, bugün pişman oldum evde olup yatmak vardı rahat rahatama bi de doğum sonrası zeynebimle evde olmak var tabi...
sağol canm bende karar veremedim daha sordum onları biz kutulara koyuyoruz popo kısmına etiket geliyor dedi eğer popoyu kapatabilselerdi ondan alacaktımayy canımmmmmmmmmmmmmm bence kesinliklee bo dötü açık bebişlerrrr
ama fiyatıı banda çok geldiiiiiiiii
tamam çooooooooooooookk güzeller amaaaaaaaaa Allah içinnnnn
hatta ben onların o dötüşlerinii yirimmm yirimmmmmmmmmmmmmm hammm yaparımmmmmmmmmmmmmmmm
saatler olsun tatlım bunlar diğer gösterdiklerinden daha güzelmiş hayırlı olsunhttps://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=58
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=306
kızlarr tümm desteklerinizzzzzz içinnnnnnnnnnnn teşekkr ederimmmmm.bunların siparişini verdim işte görün ne kadar kararsız ve değişken oldugumuuuu :))))))))))))))))
yarın gelcekkklerr inşşş güzelde yakısırrrrrr..
birde ayıptır sölyemesiiiiiiiiiii
gittimk uaföree agda içinnnnnnnnnnnnnnnnnnn anammmmmmmmmmmmmm öldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaa
bakasından huylaıyrummmmmmmm nasıı acıdııı anlatamammmmmmmmmmmmmmm
ama sonuc temizlikkkkkkkkk
hoşgeldin bende uyumadım bugün ama iyi oldu akşama daha iyi uyurum artıkselam kızlar,biz geri geldik,tam uyuyacam eşim geldi,yemek yedik falan derken ancak yarım saat yatabildim,hala sersem gibiyim,bi de yastığın izi yüzüme,elime her bi yerime çıkmış,yaralı gibiyim şu an
dünürümü üzmüşler yaa gider ayak,deli eden birileri mutlaka bulunur,her iş yerinde vardır
Oku oku bitmiyor geçmiş... Ben de yarıda bıraktım.
Beşikleriniz ve bebiş odalarınız hayırlı olsun hepinizin.
Benim bebişimin beşiği yarın gelecek inşallah. Bizde de ayrı oda yok ama benim yatak odam çoook geniş bebişin hem beşiği hem dolabı sığıyor. Dolabı bu: http://www.tekzen.com.tr/insert/images/3/843157.jpg
Beşiği de bu: http://www.alegno.com.tr/images/Lake12.jpg ama kızımın beşiğinin kalbi beyaz.
Ben geceliklerimi Doremi'den aldım.
Biri bu: Doremi - Online Alışveriş
Diğeri de bunun pembesi: Doremi - Online Alışveriş
Biberon olayına gelince benim hastanem biberon da emzik de tavsiye etmiyor. Önceki eğitimlerde özel kaşıklardan bahsetmişlerdi ama şimdi net hatırlamıyorum. Doğumdan sonra 5 saatlik bir bebek bakım eğitimi verecekler. O eğitimden sonra bakacağım ben duruma.
Bir de siz niye şimdiden emzik ve biberon alıyorsunuz ki? Emzirmeyecek misiniz bebişleriii?
gönlün nasıl rahat edecekse. bak frebpa yazıyorsa kullanırsın...
bende zeynepp düşünüyorum ama yanına bir iisim daha ek yapmayı istiyorummmmmmmmmm kızlarr ne cok zeynebimiz olcekkmişşş :)))
maasallahhh
canım benimki zeynep ela olacak ben zeynebi evlenmeden önce bile istiyodum
hep derdim kızım olursa adı zeynep olacak diye
kızlar ben çıkıyorum mesaim bittianneme gidiyorum gene şımarık yeğenlerimle vakit geçiricem:))) merak etmeyin sizin yerinize de ısırıcam o tombik yaanklarını öptüm sizi iyi akşamlar
kızlar ben çıkıyorum mesaim bittianneme gidiyorum gene şımarık yeğenlerimle vakit geçiricem:))) merak etmeyin sizin yerinize de ısırıcam o tombik yaanklarını öptüm sizi iyi akşamlar
biz de öyle düşünüyorduk canım,ama o kadar çok zeynep var ki çevremde,Gülce'yi duyunca çark ediverdik ve çok sevdik
kızlar annemi aradım ayın 20 sinde değil sonunda gelecekmiş ben dedim ama onun işi belli olmaz fikir değiştirir diye
canım benimki zeynep ela olacak ben zeynebi evlenmeden önce bile istiyodum
hep derdim kızım olursa adı zeynep olacak diye
olsun canım yaa sıkma canını,gelecek nasıl olsa
ayy bende hepp zeynep bu güzellik varmı soyundaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tüküsü var yaa kızıma koycam zeynebii o türküyüde söylicem derdimm..sanki zeynep ismi konan kızlarr daha bir güzell olcakmıs gibime geliyoo bilmemm işteee nasıı bir mana yüklüyorsammm..
zeynep agır ama anlamlı ve hoşş geliyoo banaaaaaa hem klasikkk daha güzeldir herzmznnn))
birde yanınaa oo cocuklugumdan beriii bir cocugumuz olmalııı adı deniz olmalıııııı dan gelennn
bir deniz ismi özlemi ve hasreti varrr
kızım zeynep deniz olabilirrr o nedenlee ilerde hangisini isterseeeeeee onu kllansınn da bize küfretmesin ne biçim isim koydunuz diyeeeeeeeee
aslında gülce benim kıza göre bi isim çünkü benimkine yakın
canım ben ela diye seslenicem ama kimlikte ikiside yazacak artık kendisi hangisini isterse onu kullanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?