2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Oku oku bitmiyor geçmiş... Ben de yarıda bıraktım.

Beşikleriniz ve bebiş odalarınız hayırlı olsun hepinizin.

Benim bebişimin beşiği yarın gelecek inşallah. Bizde de ayrı oda yok ama benim yatak odam çoook geniş bebişin hem beşiği hem dolabı sığıyor. Dolabı bu: http://www.tekzen.com.tr/insert/images/3/843157.jpg

Beşiği de bu: http://www.alegno.com.tr/images/Lake12.jpg ama kızımın beşiğinin kalbi beyaz.

Ben geceliklerimi Doremi'den aldım.
Biri bu: Doremi - Online Alışveriş
Diğeri de bunun pembesi: Doremi - Online Alışveriş

Biberon olayına gelince benim hastanem biberon da emzik de tavsiye etmiyor. Önceki eğitimlerde özel kaşıklardan bahsetmişlerdi ama şimdi net hatırlamıyorum. Doğumdan sonra 5 saatlik bir bebek bakım eğitimi verecekler. O eğitimden sonra bakacağım ben duruma.
Bir de siz niye şimdiden emzik ve biberon alıyorsunuz ki? Emzirmeyecek misiniz bebişleriii?

bence o da sağlıklıdır canım... iyi marka çünkü...

olsun canım gece uyuyamazdın. iyi olmuş kalkman...

istanbulcuğum, iyi tatiller... özellikle o malum yere git fotoları koy...

evet iyi oldu canım..evet dünürüm malum yerde fotolar çektir de koy,iyice aşereyim ben

al benden de o kadar cnm, bugün işyerime çalışabilir raporunu verdim dün almıştım, bugün pişman oldum evde olup yatmak vardı rahat rahat ama bi de doğum sonrası zeynebimle evde olmak var tabi...
bizim kızlar adaş mı olacak ne güzel
QUOTE=candost17;26921595]Slm kızlar pek giremedim bu aralar. özlediniz mi beni yoksa unuttunuz bile mi ben sizi özledim ama...
Geçmişi pek okuyamadım bi yaramazlık yoktur inşallah. eee anlatın bakalım...nasılsınız son günlerde?[/QUOTE]
özledik canımm hoşgeldin nasılsın
sağol canm bende karar veremedim daha sordum onları biz kutulara koyuyoruz popo kısmına etiket geliyor dedi eğer popoyu kapatabilselerdi ondan alacaktım
saatler olsun tatlım bunlar diğer gösterdiklerinden daha güzelmiş hayırlı olsun
hoşgeldin bende uyumadım bugün ama iyi oldu akşama daha iyi uyurum artık

gökçe tatlım iyi tatiller iyi eğlenceler sana

hepside çok güzeller canım iyi günlerde kullanın

bu son sayfayı niye göremiyorum acaba merak içindeyim :26: sanki badem görmesin diye özellikle açmıyolar yaa

bende zeynepp düşünüyorum ama yanına bir iisim daha ek yapmayı istiyorummmmmmmmmm kızlarr ne cok zeynebimiz olcekkmişşş :)))

maasallahhh

bende zeynepp düşünüyorum ama yanına bir iisim daha ek yapmayı istiyorummmmmmmmmm kızlarr ne cok zeynebimiz olcekkmişşş :)))

maasallahhh

canım benimki zeynep ela olacak ben zeynebi evlenmeden önce bile istiyodum
hep derdim kızım olursa adı zeynep olacak diye

kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti anneme gidiyorum gene şımarık yeğenlerimle vakit geçiricem:))) merak etmeyin sizin yerinize de ısırıcam o tombik yaanklarını öptüm siziiyi akşamlar

kızlar annemi aradım ayın 20 sinde değil sonunda gelecekmiş ben dedim ama onun işi belli olmaz fikir değiştirir diye

kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti anneme gidiyorum gene şımarık yeğenlerimle vakit geçiricem:))) merak etmeyin sizin yerinize de ısırıcam o tombik yaanklarını öptüm siziiyi akşamlar

sanada iyi akşamlar evet canım bizim yerimizde mıncır yanaklarını

Selam kızlar,
geçmişi okudum herkesin keyfi iyi anladığım kadarıyla.

Biberon meselesini ben de çok araştırmıştım. Avent'in Biberonları bpo içermiyo, hem chicco ürünlerine göre daha ucuz. Yenidoğan seti var o avantajlı görünüyo, ama kampanya olur falan diye bekliyorum hala...

biz de öyle düşünüyorduk canım,ama o kadar çok zeynep var ki çevremde,Gülce'yi duyunca çark ediverdik ve çok sevdik

aslında gülce benim kıza göre bi isim çünkü benimkine yakın
canım ben ela diye seslenicem ama kimlikte ikiside yazacak artık kendisi hangisini isterse onu kullanır

canım benimki zeynep ela olacak ben zeynebi evlenmeden önce bile istiyodum
hep derdim kızım olursa adı zeynep olacak diye

ayy bende hepp zeynep bu güzellik varmı soyundaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tüküsü var yaa kızıma koycam zeynebii o türküyüde söylicem derdimm..sanki zeynep ismi konan kızlarr daha bir güzell olcakmıs gibime geliyoo bilmemm işteee nasıı bir mana yüklüyorsammm..
zeynep agır ama anlamlı ve hoşş geliyoo banaaaaaa hem klasikkk daha güzeldir herzmznnn ))

birde yanınaa oo cocuklugumdan beriii bir cocugumuz olmalııı adı deniz olmalıııııı dan gelennn
bir deniz ismi özlemi ve hasreti varrr

kızım zeynep deniz olabilirrr o nedenlee ilerde hangisini isterseeeeeee onu kllansınn da bize küfretmesin ne biçim isim koydunuz diyeeeeeeeee

evet canım zeynep denizde güzelmiş

aslında gülce benim kıza göre bi isim çünkü benimkine yakın
canım ben ela diye seslenicem ama kimlikte ikiside yazacak artık kendisi hangisini isterse onu kullanır

çevremde Ela da var,Zeynep de çok fazla var,ikisi de çok güzel,Gülce'yi az kullanıldığı için,farklı olduğu için ve anlamı çok güzel olduğu için seçtik tatlım,inşallah kızımız da çok sever büyüyünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…