Selam kızlaarrrrr, biz geldik oğluşumla :))))
doktor kontrolümüz çok güzel geçti, paşam 1950 gr olmuş, boyu da net olarak ölçülemese de yaklaşık 43-44 cm. civarındaymış, r.a. uzunluğum da 2.7 cm çıktı, bu benim için harika bir ölçü, herşey yolunda dedi doktorum veeee hatta abartmamak kaydı ile dışarı çıkıp biraz dolaşabilirsin bile dedi :)))) doğum için net bir tarih vermedi ama herşey bu şekilde güzel devam ederse kendini 6-7 hafta sonrasına göre hazırla dedi.sanırım doğumum Aralık başı gibi olacak ve büyük ihtimal spinal sezeryan yapacağım... suratını sakladı ama (( hiçbişey anlayamadık ve ne yazık ki foto yakalayamadık... bizden havadisler bu şekilde.
:)))) bende bi tek benimki cozuntu sanıyodum...:)))ayy bu babalar niye böyle yaaa:)) bende çok gülüyorum benimkine oda nasıl korkuyo nazar değicek aman bişey olucak diye:)))) çok fenalar çok:))) söyleme boşver belli mi olur trip yapar şimdi:)))
Oyy maaşallah yaa. 32 haftalıksın ve yaklaşık 2 kg demek. benimkideo zaman 1700lerde şuan
bayramdan sonra raporumu başlatmak için hastaneye gidicem gitmişken de muaynemide olcam tabisonrada ay başında kendi doktorumun kontrolübuay oğluşumu daha çokgörmüş olacağım. çokheycanlandım
hiç sevmiyo öyle facede bebeklerinin çocuklarının fotosunu paylaşanaları nazar değmesin istiyo isteyen gelsin evde görsün diyo. abimde aksine yeğenimin nerdeyse doğum fotosunu bile koyacaktı öyle meraklı çocuğunu cümle aleme göstermeye
neyse ben daha yerimden kalkıp bavul hazırlıcaktım dimi takıldım bak burda sonra yetiştiremicem ütüde yapıcam görüşürüz kızlar sonra çıkıyim ben artık.
doktor kontrolümüz çok güzel geçti, paşam 1950 gr olmuş, boyu da net olarak ölçülemese de yaklaşık 43-44 cm. civarındaymış, r.a. uzunluğum da 2.7 cm çıktı, bu benim için harika bir ölçü, herşey yolunda dedi doktorum veeee hatta abartmamak kaydı ile dışarı çıkıp biraz dolaşabilirsin bile dedi :)))) doğum için net bir tarih vermedi ama herşey bu şekilde güzel devam ederse kendini 6-7 hafta sonrasına göre hazırla dedi.sanırım doğumum Aralık başı gibi olacak ve büyük ihtimal spinal sezeryan yapacağım... suratını sakladı ama (( hiçbişey anlayamadık ve ne yazık ki foto yakalayamadık... bizden havadisler bu şekilde.
maşallah canım güzel oğluşunaSelam kızlaarrrrr, biz geldik oğluşumla :))))
görüşürüz canım hayırlı yolculuklar sana bu arada ne çok ütü yapıyon sen ya ne yoruyosun kendini o kadarhiç sevmiyo öyle facede bebeklerinin çocuklarının fotosunu paylaşanaları nazar değmesin istiyo isteyen gelsin evde görsün diyo. abimde aksine yeğenimin nerdeyse doğum fotosunu bile koyacaktı öyle meraklı çocuğunu cümle aleme göstermeye
neyse ben daha yerimden kalkıp bavul hazırlıcaktım dimi takıldım bak burda sonra yetiştiremicem ütüde yapıcam görüşürüz kızlar sonra çıkıyim ben artık.
Lezginka Star'ı izleme demiş,ne vardı ya acaba merak ettim? :26: yoksa yoğurtlu makarna mı
mermaid gözünaydın tatlım,çok sevindim haberlere
mermaid gözünaydın tatlım,çok sevindim haberlere
gözün aydın canım maşallah oğluşuna
maşallah canım güzel oğluşunasenin adına çok sevindim gerçekten artık biraz daha rahat davranırsın ama dr dediği gibi abartma
slm kızlar geçmişi okuyup sonrada yorulup sohbete dahil olamadan çıkıyorumbenimde arada boğazım yanma sızlama olyo sizde oluyormu
sanki öksürmüşümde boğazım tahriş olmuş gibi.
Kendımıde eklendim kızlar:))
- doktor Kontrol Listemiz
kızlar gökçe tatilden dönene kadar ben devam edicem.... Giderayak bana kitledi:)))randevu tarihleri ve saatleri belli olanlar msj atarlarsa eklerim listeye
mermaid76 18 ekim Perşembe saat:12.00
miskokulum 18 ekim perş. saat: 14:30
ymd 18 Ekim perş. saat: 17:00
[*]ruzgarrr 19 ekim cuma saat: 17:30
[*]candost17 19 ekim cuma saat ????
[*]Gecedicle 20 ekim cts saat: 09:00
biftek 20 Ekim cts saat: 09:15
serpilurhan 20 Ekim cts saat: 11.00
[*]gulayaydogmus 20 Ekim cts saat: ????
[*]vitaminc 20 ekim cts saat: 11:00
[*]emi1987 20 Ekim cts saat: 14:30
[*]esraumut 20 Ekim cts saat: ????
[*]rabiaya 22 Ekim pzt saat: 09:00
[*]istanbull34 22 Ekim Pzt saat: ????
[*]yasmin_tokat 22 Ekim Pzt saat 16:45
[*]fatmacann 24 ekim çarş. saat: 13:40
[*]ozgezngn 29 ekim pzt saat: 10:00
[*]BOYOZ 29 ekim pzt. saat 10:30
[*]bsygn 30 ekim salı saat: 09:20
[*]pinarfrtn 30 ekim salı saat: 11:30
[*]ceza83 30 ekim salı saat: ????
[*]chnb 31 ekim çarş saat: 15:30
[*]Sonesinti 1 kasım Prş saat : ????
[*]burcu_gen 3 kasım Cts saat : 14:40
[*]ecrin46 5 kasım pzt saat: ????
[*]ozgezngn 5 Kasım pzt. saat ????
[*]fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00
[*]mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
[*]funntunn 8 Kasım prş. Saat: 14:00
[*]eczreyrey 8 kasım cts saat:
[*]Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
[*]cereyan 9 kasım cuma saat:????
[*]meoww 9 Kasım cts saat:
[*]badem30 10 Kasım cts saat:????
[*]ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat:????
http://www.kadinlarkulubu.com/doktorlar-oneriler-sorular-f360/
Lezginka Star'ı izleme demiş,ne vardı ya acaba merak ettim? :26: yoksa yoğurtlu makarna mı
canım benim tatlılar falan vardı o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?