2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Oyy maaşallah yaa. 32 haftalıksın ve yaklaşık 2 kg demek. benimkideo zaman 1700lerde şuan
bayramdan sonra raporumu başlatmak için hastaneye gidicem gitmişken de muaynemide olcam tabisonrada ay başında kendi doktorumun kontrolü buay oğluşumu daha çokgörmüş olacağım. çokheycanlandım

hiç sevmiyo öyle facede bebeklerinin çocuklarının fotosunu paylaşanaları nazar değmesin istiyo isteyen gelsin evde görsün diyo. abimde aksine yeğenimin nerdeyse doğum fotosunu bile koyacaktı öyle meraklı çocuğunu cümle aleme göstermeye

neyse ben daha yerimden kalkıp bavul hazırlıcaktım dimi takıldım bak burda sonra yetiştiremicem ütüde yapıcam görüşürüz kızlar sonra çıkıyim ben artık.

teşekkürler canım, ben de bugün doğum izni raporumu aldım...

hadii kalk tatlım sen uyma bize geç kalacaksın yoksa:))) şimdiden iyi yolculuklar canım öptük seni ve tatlı kızını

Lezginka Star'ı izleme demiş,ne vardı ya acaba merak ettim? :26: yoksa yoğurtlu makarna mı

mermaid gözünaydın tatlım,çok sevindim haberlere

gözün aydın canım maşallah oğluşuna

gözün aydın canım maşallah oğluşuna

offfff bayılırım yoğurtlu makarnaya nasıl cnm çektiiii şöyle üstüne de hafif salçalı pul biberli sossss oh misssss:) akşam olsa da yapsam

maşallah canım güzel oğluşuna senin adına çok sevindim gerçekten artık biraz daha rahat davranırsın ama dr dediği gibi abartma
görüşürüz canım hayırlı yolculuklar sana bu arada ne çok ütü yapıyon sen ya ne yoruyosun kendini o kadar
Lezginka Star'ı izleme demiş,ne vardı ya acaba merak ettim? :26: yoksa yoğurtlu makarna mı

mermaid gözünaydın tatlım,çok sevindim haberlere

bademim aklın makarnada kaldı:))))))

canım benim amacım eşimide kırmamak o yüzden değiştirdim
buda kötü gelmedi bana varsın böyle olsun hem anlamıda güzel artık kızım sorarsa baban çok istedi bu ismi derim

Son düzenleme:
kızlar bebişimin kıyafetlerini biraz önce dia,dan aldığım hurcun içine koydum makinaya attım yumuşatıcıdanda koymadım artık kendi çamaşırlarımıza kullanırız
zaten aldığım deterjanın yumuşatıcı etkisi varmış o yüzden ayrıyetten yumuşatıcı kullanıpta riske atmadım

slm kızlar geçmişi okuyup sonrada yorulup sohbete dahil olamadan çıkıyorumbenimde arada boğazım yanma sızlama olyo sizde oluyormu
sanki öksürmüşümde boğazım tahriş olmuş gibi.

slm kızlar geçmişi okuyup sonrada yorulup sohbete dahil olamadan çıkıyorumbenimde arada boğazım yanma sızlama olyo sizde oluyormu
sanki öksürmüşümde boğazım tahriş olmuş gibi.

aynen bnde de var=))
hatta geniz akıntısı ve de burun tıkanklığı da oluyor zaman zaman.
hasta değilim ama gebeliğin içindeki sıkntılardan biri işte =)

kzlar bu arada az önce dr.umu aradm,kmseyle görüşemem yarn arasın demiş.
sekretere acil bir durum diye belirttm o zamna bi yarm saat sonra tekrar arayn dedi.
dr.la konuşurum umarım,az önce bi doğum hikayesi okudum aynı bnm gibi şikayetleri olmuş kadının
kaç gündür akntı karışk sular geliyor ya bnden bi de regl ağrıları başlamştı.
onları sorucam bakalım.

Kendımıde eklendim kızlar:))

Son düzenleme:
kızlaar geldim ben yine ütüyü yaptım bavulu yerleştirdim mutfaktak bi kaç bulaşığıda yıkayıp geldim ama çok yoruldum tansiyonum düşük gibi ateş basıyo sanırım sarımsaklı yedim yoğurdu ondan oldu

canım benim tatlılar falan vardı o yüzden

yavrus benimde eşim oğlumun ismini kıvanç koymak istiyor büyük oğlumun ismi kaan bunuda kıvanç koymak istiyor bende kararsızım başka bi ism bulamazsam isim kalacak valla bana biraz zor gibi geliyor ismi söylerkende o yüzden istemiyorum yoksa güzel bir isim

Slm kızlar hala hastanın dün gunüm vardı önceki gün temizlik epey gıremedim bugun artık iyice hızlandı faranjitim ;((bugun yatak kurdum koltuğa yatıyorum B'nden haberler böyle

Bugun dor gıden annişler bebeklerin ıyı olmasına cok sevındım rabim herkesınkı gönlüne göre versin
Normal dogum anneleri inş hersey yolunda gıder istedıgınız gibi geçer doğumlarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…