2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hehehe bakarsın süpriz yapar eşin bide bakmışsın kimlikte zeynep cavide yazıyor
yok ya zannetmem öyle bi isim düşüneceğini

ya sormayın.bu eşlere hiç belli olmuyor.benim oğlum da barış ismini birlikte kararlaştırmıştık.ben 2 ismi olmasını pek istemiyordum.ama ille olacaksa ege barış olsun dedim.benim ki bi geldi.gıcık kayınvalideyi de yanına almış nüfusa gitmiş.mehmet barış.kayınpederin adı.çok sinir olmuştum.tamam mehmet ismi çok güzel onla problemim yok.ama sen kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsun.ben de inadımdan kullanmadım.okulda bile ilk gittiğimde barış diye tanıttım.sadece kimlikte kaldı iyi oldu.çoğu kişi hiç bilmiyor bile.şimdi kızımda en başından 2 ismini de ben koydum.ece deniz olacak inşaallah.şimdiden ismiyle seslenmeye başladı bile.

kızlar böyle bişey alan var mı? tecrübeli annelerden de kullanıp memnun kalan var mı? kış bebişlerimiz için kullanışlı olur ibi geliyo

yaaaaaa korkutmayın beni:) yok cnm yapmaz öle bişey yıkarım ortalığı:)

neyse kızlar benim mesai bitti bugünlük benden bu kadar.. ii bakın kendinize ve meleklerinize... hepinize ii akşamlar yarın görüşmek üzere...

QUOTE=yasmin_tokat;26957251]Eki Görüntüle 535674 Eki Görüntüle 535674 kızlar böyle bişey alan var mı? tecrübeli annelerden de kullanıp memnun kalan var mı? kış bebişlerimiz için kullanışlı olur ibi geliyo[/QUOTE]

ben almadım canım,bebek olsam boğulurdum heralde bunun içinde,yazık be bebişlere şaka bi yana kullanışlıdır belki canım,bi fikrim yok

Son düzenleme:
he, he, he... adın çıktı gözlemeler filan... ben senden isterimmmmmmmmmmm

hehe hamarat dediğin için ayrıca teşekkür ederim benimki yemeyi sevmekten sanırım pek hamaratlıktan değil hayatımda bi kere un helvası yaptım acayip güzel oldu bi daha denedim olmadı bilmem yapabilir miydim o tarifleri. olmasada artık yemek zorunda kalırdın ayyy sihirli bi yiyecek ismi daha söyledim badem duymasın. günaha giricem kıs

Eki Görüntüle 535674 Eki Görüntüle 535674 kızlar böyle bişey alan var mı? tecrübeli annelerden de kullanıp memnun kalan var mı? kış bebişlerimiz için kullanışlı olur ibi geliyo

eviniz çocuğu böyle sıkı sıkı saracak kadar soğuksa belki işe yarayabilir. ama ben anneme uyku tulumu alcam diye sordum seninki kışın üstünü açamaz küçük olur alma dedi. almadım. bence buna da gerek yok. bebekleri sıcağa alıştırmamaya çalışmalıyız bence...

duydum bile ,hadi bi koşu git yap da dağıt bize

duydum bile ,hadi bi koşu git yap da dağıt bize

canım benim sizin için yapmaya çalışırdım benim yiyecek halim kalmadı yoğurtlu makarnadan sonra midem acayip şiş bi daha sarımsak yemiceeem. hadi antibiyotik yerine geçer dedin midem rahatsız oldu.

canım benim sizin için yapmaya çalışırdım benim yiyecek halim kalmadı yoğurtlu makarnadan sonra midem acayip şiş bi daha sarımsak yemiceeem. hadi antibiyotik yerine geçer dedin midem rahatsız oldu.

nazarım değdi tontişe yaa,tamam rahat rahat ye aşermeyecem bi daha söz

kzlar sizden de su geliyor mu

canım su değil de açık sarı bir akıntım var.hamilelilğin ilk zamanlarından beri mantar olduğundan artık takmıyorum.ilaç kullandım geçti yine başladı.ama sen su deyince endişelendim.doktoruna bir sor istersen.

Kızlar ben geldim ama yine hemen gidiyorum (
Uzun bi aradan sonra kocişimle sinemaya gitcez. çanakkale filmine. gerçekten gitmeyeli epey olmuştu, değişiklik olur diye düşündüm. yarın da doğum günü. bu hafta hediye bakmaktan öyle yoruldum ki. çok şükür istediklerimi alabildim. inşallah bu halimle yaptıklarımdan dolayı kıymetim bilinir :)))

Ayyy lezginka kız ya şimdide kızların canı sinema çekerse söylemese miydim acaba
neyse görüşmek üzereeee kendinize iyi bakın...................

yok kız ne olacak.sıkma canını.kızın doya doya yatacak inşaalah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…