2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hoşgeldin canım benim dr geçen alttan ultuaronla bakarken rahim uzunluğunu ölçeceğim dedi ama ben sormadım nasıl diye

hoşbulduk canımm nasılsın selcen ela nasıl
hmm benim doktor alttan hiç bakmadı gerek görmedi demekki

hoşbulduk canımm nasılsın selcen ela nasıl
hmm benim doktor alttan hiç bakmadı gerek görmedi demekki

canım bende öyle düşünüyorum ilkten ısınamadım ama bugün yorumlardan sonra hoşuma gitmeye başladı

Son düzenleme:
bi dene canım kızında alerji falan yaparsa bi daha kullanmazsın yumaşatıcı

canım şimdi netten baktımda bebekler için olanlarıda dahil hiç birini önermiyorlar zararlıymış
ne yapsam acaba çok kararsız kaldım acaba bir kaşık kadar koysammı yoksa hiçmi koymıyım:44:

kızlar;

1 saat yok oldum gene geyiğin dibine vurmuşsunuz( ancak bitirebildim...

lezginka; kızının fotosuna bayıldım daha doğrusu oğlumla bayıldık... Ve tahminlerime göre çok güzel bir kız olucak ... oğlum çok yeşillendi kızına haberin olsun... :)))

canım şimdi netten baktımda bebekler için olanlarıda dahil hiç birini önermiyorlar zararlıymış
ne yapsam acaba çok kararsız kaldım acaba bir kaşık kadar koysammı yoksa hiçmi koymıyım:44:

canım ben hiç yumuşatıcı kullanmadım sabun tozuyla yıkadım hep bebeğin çamaşırlarını evet yumuşatıcıyı önermiyolar ama kullananlar var bazı bebeklerde alerji yapıyo eğer kızında yaparsa kullanmazsın
ben koyma derim ama yinede sen bilirsin

canım benim bence koyma boşver az ısıda düşük devirde yıka. illa koyarsan da çok çok az koy dediğim gibi ikinci defa durulama yap

ben güzelim, küçük halası güzel kızımda güzel olcak heyy daha çok küçük sahip çık oğluşuna

ben güzelim, küçük halası güzel kızımda güzel olcak heyy daha çok küçük sahip çık oğluşuna

ee güzelim napalım senin kızda bu kadar güzel olmasaydı:)))oğlum resmi görür görmez tekmelemeye başladı... Hoşlandı prensesten... ben engel olamam şekerim:)))

bi dene canım kızında alerji falan yaparsa bi daha kullanmazsın yumaşatıcı

canım benim bence koyma boşver az ısıda düşük devirde yıka. illa koyarsan da çok çok az koy dediğim gibi ikinci defa durulama yap

kızlar aldım ama vazgeçtim kullanmıcam sabun koksun kızım
esincim biraz önce sorunu yanlış anladım galiba canım sağol kızım çok iyi maşallah ellerinden öper teyzesi seninki nasıl yoruyomu annesini

kızlar ben bebişimin kıyafetlerini yıkıyayım ,birazda yemek yeyip geleyim görüşürüz

ee güzelim napalım senin kızda bu kadar güzel olmasaydı:)))oğlum resmi görür görmez tekmelemeye başladı... Hoşlandı prensesten... ben engel olamam şekerim:)))

kız şimdiden kıskandım kızımı içim bi hoş oldu, babası da öyle konular açılınca zaten yok öyle gezme tozma diyodu ailecek kızımız doğmadan kıskandık bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…