MAYA şükür canım çok rahatladım... canım rahim ağzı uzunluğunu geçmişinde erken doğum yoksa yoğunluktan çoğu dr ölçmüyor. belki ölçüyordur canım. kısaca :
bir balon düşün. balonun şişen kısmı rahim, şişirilen 2 cm lik uc kısmı var ya ora da rahim ağzı uzunluğu oluyor. balon büyüdükçe (bebek büyüdükçe) uç kısıma baskı yapıp kısalıyor şayet rahim ağzı yetmezliği varsa o kısalma hızla olup açılıp erken doğuyor...
Slm kızlar hala hastanın dün gunüm vardı önceki gün temizlik epey gıremedim bugun artık iyice hızlandı faranjitim ;((bugun yatak kurdum koltuğa yatıyorum B'nden haberler böyle
Bugun dor gıden annişler bebeklerin ıyı olmasına cok sevındım rabim herkesınkı gönlüne göre versin
Normal dogum anneleri inş hersey yolunda gıder istedıgınız gibi geçer doğumlarınız
Chnb Saol CNm ya dün bide şey oldu hani bnm ev ufak ya ( 1 cocuk 1de bebek misafir vardı )cocukların bırını mutfaktakı kanepeye yatırdık baza yüksek düşer dedi annesi dıger bebeğe yer kalmayınca kızım beşiğine yatır dedım yatırmak istemedi ilk kızın yatsın dedi B'nde örtüleri fln yok yatır nolcak dedım sonra akşam içime kurt düştü acaba hata mı ettim ;(((
Chnb Saol CNm ya dün bide şey oldu hani bnm ev ufak ya ( 1 cocuk 1de bebek misafir vardı )cocukların bırını mutfaktakı kanepeye yatırdık baza yüksek düşer dedi annesi dıger bebeğe yer kalmayınca kızım beşiğine yatır dedım yatırmak istemedi ilk kızın yatsın dedi B'nde örtüleri fln yok yatır nolcak dedım sonra akşam içime kurt düştü acaba hata mı ettim ;(((
içini ferah tut canım bişeycik olmaz elma sirkesiyle suyu karıştır sil için rahatlasın. zaten geçen tvde öyle diyordu bebeğinizin odasını sirkeli suyla silin arap sabunu kullanın sadece diyordu.
Yok canim gelmiyor. Tatlim hic kivranma ilk acile git sonucta o kadar onemli degil dogum tehlikesi varsa bile artik bu haftalarda bebek icin tehlikesi olmadan onlemini aliyorlar :))
içini ferah tut canım bişeycik olmaz elma sirkesiyle suyu karıştır sil için rahatlasın. zaten geçen tvde öyle diyordu bebeğinizin odasını sirkeli suyla silin arap sabunu kullanın sadece diyordu.
hayır tabikide ben olsam çoktaaaaan acilde soluğu almıştım pazar-pazartesi kızım az kıpırdadı hemen doktora gittim nst ye girdim bugün de gireceğim...
bence keşke dememek için acile gitmelisin
yok canım ne olacak. hijyen için mi sordun? çarşaf sermişsindir değiştir çarşafı. çarşaf sermediysen de ne olacak... onlar o kadar çabuk etkilenmez merak etme tatlım....
yok canım ne olacak. hijyen için mi sordun? çarşaf sermişsindir değiştir çarşafı. çarşaf sermediysen de ne olacak... onlar o kadar çabuk etkilenmez merak etme tatlım....