2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

nerde o meoww canım telaşlandırmak istemem ama bak ne yazıyo

Su gelmesi bazen çok bol şekilde sanki bacağından aşağıya bir bardak su dökmüş gibi fazla olabilir, bu durumda anne kolaylıkla suyunun geldiğini anlayabilir. Bu esnada annenin giysileri, oturduğu yer veya yatağı ıslanabilir. Su geldiğinde veya su gelmeden önce sancı olabileceği gibi hiç sancı olmayabilir de. Sancı olmaması su gelmesi olmadığı anlamına gelmez. Amnion suyu ılık, berrak bir sudur. Bazen su gelmesi bu kadar şiddetli olmaz, hafif sızıntı veya damlama şeklinde olabilir bu durumda akıntı veya idrar kaçırma ile karıştırılabilir, anne bunu akıntı gibi su geliyor şeklinde ifade eder, annenin bunu ayırt etmesi zordur bu nedenle mutlaka kesin teşhis için doktora başvurmalıdır.

offff diyorum sana başka da bişey diyemiyorum canım, günlerdir ağrım var, akıntım var, su geliyor vs...vs... birsürü şikayetim var diyorsun ama tüm bunlara karşılık yaptığın tek şey buradan ne dersiniz kızlar bişey olur mu, sizde de var mı gibi sorular sormak... gördüğüm kadarıyla da bir sürü kişi vakit kaybetmeden doktora git diyor günlerdir ama sen hala soru sorup duruyorsun... daha neyi beklediğini anlayamadım ki, en kötü ihtimal sana en yakın hastaneye gidip şikayetini söylersin ve nst ye falan girersin, burdan sorarak ve doktora gitmeyerek şikayetlerin azalmaz hayatım... keşke demek ve Alllah korusun üzülmek istemiyorsan vakit kaybetmeden DOKTORA GÖRÜN LÜTFEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

içini ferah tut canım bişeycik olmaz elma sirkesiyle suyu karıştır sil için rahatlasın. zaten geçen tvde öyle diyordu bebeğinizin odasını sirkeli suyla silin arap sabunu kullanın sadece diyordu.

ay kızlar lezginka söylemişken ben bu sirke olayını tuttum.2 haftadır temizliğimin çoğunu sirkeyle yapıyorum.hem hamileyim kızıma zararı yok diye seviniyorum hem de çok güzel oluyo.sirkemi de kendim yaptım.kesinlikle tavsiye ederim.

kızları bilmem ama valla benim canım çekti kocişle gitmek bide sinemada ismi lazım değil yicekten alırsın

sana iyi seyirler canım ohh hayatın tadını çıkar canım sonra gidemicez bebekten bi süre.

çıkmış hastaneye gıtmış sanırım inş. hayırlı haberlerle doner bişey çıkmaz

evet canım halıları mutlaka önce arap sabunu sonra sirkeli suyla illaki silmek gerekiyormuş şu malum maytlar böcüler ölsün diye. hele bi bebişlerimiz emekliyince. afferim sana oh mis gibi olmuştur evin bende bayramdan sonra yapıcam camlarımı bile sirkeli suyla silcem sinek bile cama gelmiyomuş ölsüüün böcüleeer

evet canım sirke çok iyi bir temizleyici, bana temizliğe gelen yardımcımız bütün evin mobilyalarının tozunu sirkeli su ile alıyor, gerçekten çok hijyenik, deterjandan daha etkili ve kimyasal değil, ben de herkese öneriyorum...

benim de canım çekti işte, ben de gitmek istiyorum sinemaya, kocaman bir pakette ismi lazım değilden yemek istiyorum

Maşaallah canım darısı bizlere hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize. . .

he, he, he ben wc sonrası vajinal temizliğimi elma sirkeli suyla yapıyorum...

lezginka özellikle leblebili olanı çok severim ben onu yap bana... sinema da çekti canım...

çıkmış hastaneye gıtmış sanırım inş. hayırlı haberlerle doner bişey çıkmaz

inşallah gitmiştir kendisi meraklanıyor bizi de meraklandırıyor burda inşallah iyi haberler gelir. nasılsa kritik dönemi atlattı belki süpriz bebiş gelir.

he, he, he ben wc sonrası vajinal temizliğimi elma sirkeli suyla yapıyorum...

lezginka özellikle leblebili olanı çok severim ben onu yap bana... sinema da çekti canım...

ayy nasıl bir yorgunluk çöktüüüü parmağımı kımıldatçak halim yok

amanınn da amanınnnnnnnn hiç uyuyamadım ve gölzeri okadar sızlıyor kii
otururken uyurum diyorum kafamı yastıga koyunca gram uyku kalmıyooo D

yaa siz bebişin neresinin nerenizde oldugunu nasıı anlıyorsunuz kızlar ((((((((

bennn mal gibii hiç anlamıyorumm biryerimi tekmikliyor ahaa diyorum ayagıı ama kafasınıı anlayamıyorum nerde oldugunuuuu ( çokmu küçük benim bebiş yoksaaaaaaa??
birde hep içeri dönük tekmeleri yogun oluyoo midemi komple deprem gibi sarsıyoo sağa solaa dötünü dısa dönüyoo ggalibaaa

birde sizz ne güzell rüyalarınızdaa görüyonuzz benn iyice bir oduna bağladımm galibaa rüyamda hiç bebek göremiyorum..
pöffffffffffffffff duygusala bağladım mı neeeeeeeeeeeee

kzlar bnm gibi akıntıları artan ve regl ağrıları başlayanlar var mı?
bu 2 si de doğumun yaklaştığının habercisiymiş

Offff sorma bende de var ... korkuyorum , azcık yani her gün her gün öyle değil ama dün akşam kasıklarımda ağrım vardı umarım devam etmez çok erken daha yaaa korkuyorummm ya gelirse benim dr. burda olmayacak bayramda

kızlar;

nasılsınız öğleden sonra pek yazamadım size yoğundum ama yazdıklarınızı okudum:))) gezmeye gidececeklere şimdiden iyi eğlenceler...
meow a çok kızdım bende ve çok endişeliyim. umarım bir sorun olmaz.... az önce kardeşim aradı beni almaya gelicekmiş bizde gezmeye gidiyoruz yanii yeğenlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…