kzlar bu arada az önce dr.umu aradm,kmseyle görüşemem yarn arasın demiş.
sekretere acil bir durum diye belirttm o zamna bi yarm saat sonra tekrar arayn dedi.
dr.la konuşurum umarım,az önce bi doğum hikayesi okudum aynı bnm gibi şikayetleri olmuş kadının
kaç gündür akntı karışk sular geliyor ya bnden bi de regl ağrıları başlamştı.
onları sorucam bakalım.
içini ferah tut canım bişeycik olmaz elma sirkesiyle suyu karıştır sil için rahatlasın. zaten geçen tvde öyle diyordu bebeğinizin odasını sirkeli suyla silin arap sabunu kullanın sadece diyordu.
Kızlar ben geldim ama yine hemen gidiyorum(
Uzun bi aradan sonra kocişimle sinemaya gitcez. çanakkale filmine. gerçekten gitmeyeli epey olmuştu, değişiklik olur diye düşündüm. yarın da doğum günü. bu hafta hediye bakmaktan öyle yoruldum ki. çok şükür istediklerimi alabildim. inşallah bu halimle yaptıklarımdan dolayı kıymetim bilinir :)))
Ayyy lezginka kız ya şimdide kızların canı sinema çekersesöylemese miydim acaba
neyse görüşmek üzereeee kendinize iyi bakın...................
nerde o meoww canım telaşlandırmak istemem ama bak ne yazıyo
Su gelmesi bazen çok bol şekilde sanki bacağından aşağıya bir bardak su dökmüş gibi fazla olabilir, bu durumda anne kolaylıkla suyunun geldiğini anlayabilir. Bu esnada annenin giysileri, oturduğu yer veya yatağı ıslanabilir. Su geldiğinde veya su gelmeden önce sancı olabileceği gibi hiç sancı olmayabilir de. Sancı olmaması su gelmesi olmadığı anlamına gelmez. Amnion suyu ılık, berrak bir sudur. Bazen su gelmesi bu kadar şiddetli olmaz, hafif sızıntı veya damlama şeklinde olabilir bu durumda akıntı veya idrar kaçırma ile karıştırılabilir, anne bunu akıntı gibi su geliyor şeklinde ifade eder, annenin bunu ayırt etmesi zordur bu nedenle mutlaka kesin teşhis için doktora başvurmalıdır.
ay kızlar lezginka söylemişken ben bu sirke olayını tuttum.2 haftadır temizliğimin çoğunu sirkeyle yapıyorum.hem hamileyim kızıma zararı yok diye seviniyorum hem de çok güzel oluyo.sirkemi de kendim yaptım.kesinlikle tavsiye ederim.
ay kızlar lezginka söylemişken ben bu sirke olayını tuttum.2 haftadır temizliğimin çoğunu sirkeyle yapıyorum.hem hamileyim kızıma zararı yok diye seviniyorum hem de çok güzel oluyo.sirkemi de kendim yaptım.kesinlikle tavsiye ederim.
Kızlar ben geldim ama yine hemen gidiyorum(
Uzun bi aradan sonra kocişimle sinemaya gitcez. çanakkale filmine. gerçekten gitmeyeli epey olmuştu, değişiklik olur diye düşündüm. yarın da doğum günü. bu hafta hediye bakmaktan öyle yoruldum ki. çok şükür istediklerimi alabildim. inşallah bu halimle yaptıklarımdan dolayı kıymetim bilinir :)))
Ayyy lezginka kız ya şimdide kızların canı sinema çekersesöylemese miydim acaba
neyse görüşmek üzereeee kendinize iyi bakın...................
kızları bilmem ama valla benim canım çekti kocişle gitmekbide sinemada ismi lazım değil yicekten alırsın
sana iyi seyirler canım ohh hayatın tadını çıkar canım sonra gidemicez bebekten bi süre.
slm kızlar ben geldim kızım 33.haftasında dogumumuza cok az kaldı hersey cok iyi gidiyor cok şükür sizleri sormalı hepiniizi kocaman öpyoruz kızımn adı da hatice erva olcak inşaallah oglumda bende cok heyecanlıyız
evet canım sirke çok iyi bir temizleyici, bana temizliğe gelen yardımcımız bütün evin mobilyalarının tozunu sirkeli su ile alıyor, gerçekten çok hijyenik, deterjandan daha etkili ve kimyasal değil, ben de herkese öneriyorum...
çıkmış hastaneye gıtmış sanırım inş. hayırlı haberlerle doner bişey çıkmaz
he, he, he ben wc sonrası vajinal temizliğimi elma sirkeli suyla yapıyorum...
lezginka özellikle leblebili olanı çok severim ben onu yap bana...sinema da çekti canım...
kzlar bnm gibi akıntıları artan ve regl ağrıları başlayanlar var mı?
bu 2 si de doğumun yaklaştığının habercisiymiş
slm kızlar nbr....... biz iyizz allaha sukur gunler bitsin diye uyur oldummmmmmm
evet canım bana da önermiştin daha önce, ben de yapıyorum sayende :))))
benim de canım çekti işte, ben de gitmek istiyorum sinemaya, kocaman bir pakette ismi lazım değilden yemek istiyorum
evet canım bana da önermiştin daha önce, ben de yapıyorum sayende :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?