2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kimse demedi ama öyle dicekler diyodu:) bana kilo al dedikçe ben sen kendine bak sanki sen çok kilolsun sende zayıfsın diyodum:) bende doğumda hepsi gitsin istemiyorum tatlım en fazla 55 kiloda kalsam yeter bana

yok benim kociş 75 kiloydu evlenince şimdi 82,5 kilo maşallah:) üstelik evleneli daha dokuz ay oldu:)
ben de senin gibi istiyorum tatllım, 55 karar fazlası zarar diyorum hep:) ama bakalım doğumdan sonra nasıl olcaz...

Selam canım, ben eczanemizde.com sitesinden aldım, sebamed ürünlerinde ciddi kampanya vardı...

Canım ben de eczanemizde.com, sebamedim.com ve bir de sebamedin resmi satış sayfasına baktım. İlk iki sitedeki fiyatlar hemen hemen aynı. Bazı ürünlerde sebamedim.com birkaç TL daha ucuz. Ama sebamedin resmi satış sitesindeki fiyatlar bu iki siteye nazaran çok daha fazla.

Bir konuda emin olamadım.
Şampuan
Sabun yerine banyo köpüğü
Bebek pişik tedavi edici krem
Bebek pişik önleyici krem

Bunlar net olarak alacaklarım. Ama şu ürünler için tereddüt duyuyorum. Hangisini almalıyım sence. Ya da hepsini mi alsam?

Bebek yağı
Bebek yağlı mendiller
Bebek losyonu

c anım geçmiş olsun dikkat et kendine

canım bence bebek yağını da al banyodan sonra bebişine masaj yaparsın daha rahat uyur

cnm çok geçmiş olsun sana da eşine de... rabbim acil şifalar versin inş.

yok benim kociş 75 kiloydu evlenince şimdi 82,5 kilo maşallah:) üstelik evleneli daha dokuz ay oldu:)
ben de senin gibi istiyorum tatllım, 55 karar fazlası zarar diyorum hep:) ama bakalım doğumdan sonra nasıl olcaz...

maşallah eşine demekki iyi bakmışsın tatlım:)) benimki bu ara çok zayıfladı yaa hatta geçen annem sen çok zayıflamışsın dedi eşime :))) bide erkek bebeğe hamileyken eşlerde anne ile birlikte kilo alır derler yalan vala benimki kilo almayı bırak iyice zayıfladı adam

maşallah eşine demekki iyi bakmışsın tatlım:)) benimki bu ara çok zayıfladı yaa hatta geçen annem sen çok zayıflamışsın dedi eşime :))) bide erkek bebeğe hamileyken eşlerde anne ile birlikte kilo alır derler yalan vala benimki kilo almayı bırak iyice zayıfladı adam

sorma tatlım yaa,eşim de hasta olmasa problem olmayacak,ama ona da kıyamıyorum,her işe koşturuyo zaten,daha bulaşıklarım duruyo düşün,kalkıp da yıkayacak halim yok

ah canım benim yaa Allah yardımcın olsun yakın olsak gelirdim yardıma. aman boşver bi günde bulaşıkların duruversin sen iyileş gerisi önemli değil kuzum

karnım acıktı ne yesem bilmiyorum evde ekmekte yok üeşiyorum bakkala gitmeye halbuki hemen yan binanın altında bakkal(((

çok sağol canım, inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…