- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Ymd ciğim canım benim... benim yağ galiba chiccodan set almıştım...
canım bebişin kilosu iyi normal olmayan benimki. Arda beyin yanında nil hanım da oluyor diyor ki obez mi olacak(
vaktinde olsa 5 kilo doğar bu bebek(
bende de şu saplantı oldu 3300 de doğdu büyük oğlan bu da bu gidişle bir hafta 10 güne kadar 3300 olur ya bayrama gelirse bebek. arda bey de yok. uzman dr olacaksa orada doğumun da anlamı yok...
kızlar bu kargocu da blöf yaptı sanırım gelen giden yok ... valla kim suçluysa helal etmiyorum hakkımı...
bu arada gecelik için pijama dünyası jest yapıp bir de güzel bir lohusa külodu koymuş çok kaliteli. tuttum bu firmayı...
gelen ürün de hem modern hem klasik...
seastre maşallah göbüşe...
he bu arada meow sana kızmaya devam ediyorum ne demek suyun çok gelmezse gitmem. sen bu halde eşini öpmekten bahsediyorsun eşin de ilişki düşünüyor. kolay mı buldunuz canım ya siz bu bebişi...
benim ki şu mavi şişe canım 2'li ben öylesine aldım
http://unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3479&urun_id=157380
bir tanede bundan var mavisi ilk zamanlarda bu lazım olabilirmiş
Wee Mini Altrma Barda Seti
canım bende dün baktım
http://www.civcivbebe.com/u/412/Chi...uk-Emzikli-Gaz-Yapmayan-Biberon-250-ml--0-BPA-
biberonu beğendim gaz yapmıyormuş emzik kısmı anne göğsü gibidir falan demişti satıcı bu sitede biraz pahalı 25,00 tl demişlerdi dün hem kapak kısmından hem alttan açılabiliyor ben cam değil diye tereddüt ettim
Canım Johnson's Baby için içinde bir madde var ve bebeğin sağlığı için uygun değil diye bir şey okuduğumu hatırlıyorum. Ama şahsen hiçbir tecrübem yok. Yani okuduğum şey doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Sadece okudum.
Her birinin bir özelliği var. Ne alacağımı şaşırdım.
Görümcem mutlaka avent al demişti. O yüzden avente baktım hep.
Canım ilk günler için sebamed daha doğal olduğundan o tercih ediliyormuş. Mermaid'in doktor olan bir tanıdığından öğrendiği bilgi bu şekilde. O yüzden sebamed alayım dedim. Dalin vs. ileriki dönemler için kullanırım mutlaka. Kırk yıllık Dalin yani sonuçta. O da iyidir mutlaka.
Alacağım zaten canım ama bebe yağı mı, losyon mu yoksa her ikisi mi karar veremiyorum
Canım yenidoğan diye yazanlar var ya. Acaba onlardan mı almalıyım diye tereddütlüyüm. Ama senin ilk verdiğin linkte de kullanım aralığının 0-6 ay olduğu yazıyor.
Aslında var ya bazen çok abarttığımızı düşünüyorum.
Biberon biberondur işte. Gerektiği zaman insanlar eczaneye gider, bir tane alır gelir. Ya da ne bileyim bu nemlendiriciler falan. Sanki hepimiz sebamed'le, dalin losyonlarıyla büyüdük. Hiç işte. Bir piyasa oluşturdular ve anne olacak kadının manevi duygularıyla oynayarak para kazanıyorlar. Başlayacağım böyle işe.
Biberon biberondur işte. Gerektiği zaman insanlar eczaneye gider, bir tane alır gelir. Ya da ne bileyim bu nemlendiriciler falan. Sanki hepimiz sebamed'le, dalin losyonlarıyla büyüdük. Hiç işte. Bir piyasa oluşturdular ve anne olacak kadının manevi duygularıyla oynayarak para kazanıyorlar. Başlayacağım böyle işe.
Her birinin bir özelliği var. Ne alacağımı şaşırdım.
Görümcem mutlaka avent al demişti. O yüzden avente baktım hep.
al bendende o kadar
birak kremi sunu bunu bez bile yoktu caputtan bi bez tamam belki yesil sabunla yikanarak buyuduk nooldukk sagliksizmiyiz belki simdiki nesilden cok daha iyiyiz
simdi herseyin icinde kimyasal madde var dogal denilenlere bile inanmayin
aslında haklısın canım yaaa babam geçenlerde bu kadar özenme daha çok hasta olur dedi bak çingene çocuklarına karda kışta yalın ayak geziyorlar sizide çocukken 2-3 aylığına onlara verseydim sizde belki bu kadar çıt kırıldım olmazdınız dedi
Ne bileyim canım yaa. Doktor kilosu için "gayet iyi, haftasıyla uyumlu" cümlesini kullansa da ben biliyorum ki haftasındaki standart ölçü neyse anca o kadar oğlum. Hayırlısı artık. Ama 3000'den az doğarsa çok üzülürüm. Bazı gıdaları kendim rahatsız olduğum için yiyemiyorum çünkü. Mesela hiçbir meyveyi...
Bayrama gelme riski olsaydı bence Arda Bey önceden bilgi verirdi gibi geliyor. Tutup da kontrol için randevu tarihi vermezdi bence. Gönlünü ferah tut. Bayramı geçecek bence doğumu. En fazla 4 kg'ye kadar tutarlar sanırım. Obez falan da olmaz Allah izin verirse.
Şu pijama dünyasını o kadar övdün ki ben de almak istiyorum ama denemeden pijama alamam. Yine de içim gidiyor
Canım yenidoğan diye yazanlar var ya. Acaba onlardan mı almalıyım diye tereddütlüyüm. Ama senin ilk verdiğin linkte de kullanım aralığının 0-6 ay olduğu yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?