2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

iyi akşamlar kızlar...

naçizane fikrim bebek yağı,losyonu almayın,saf zeytinyağı varsa karnını,ayak altını onunla ovun yetecektir.Ne kadar iyi olursa olsun,içindekiler kısmına bakarsanız bir sürü madde var,kimyasallar var.Erken yaşta bence tanışmasın onlarla,zaten ömrü onlarla geçecek.

Ne bileyim canım yaa. Doktor kilosu için "gayet iyi, haftasıyla uyumlu" cümlesini kullansa da ben biliyorum ki haftasındaki standart ölçü neyse anca o kadar oğlum. Hayırlısı artık. Ama 3000'den az doğarsa çok üzülürüm. Bazı gıdaları kendim rahatsız olduğum için yiyemiyorum çünkü. Mesela hiçbir meyveyi...

Bayrama gelme riski olsaydı bence Arda Bey önceden bilgi verirdi gibi geliyor. Tutup da kontrol için randevu tarihi vermezdi bence. Gönlünü ferah tut. Bayramı geçecek bence doğumu. En fazla 4 kg'ye kadar tutarlar sanırım. Obez falan da olmaz Allah izin verirse.

Şu pijama dünyasını o kadar övdün ki ben de almak istiyorum ama denemeden pijama alamam. Yine de içim gidiyor

Son düzenleme:

Her birinin bir özelliği var. Ne alacağımı şaşırdım.
Görümcem mutlaka avent al demişti. O yüzden avente baktım hep.

canım bende araştırdım aslında ne alayım diye şimdi Johnson's Baby'nin içinde artık alerjen maddeler yokmuş çevremde de hep bunu kullanıyorlar çok memnunlarmış o yüzden aldım...

miskokulum aslında haklısın. zeytinyağını ben de çok duydum...

ymd valla canım kol boyunu filan söyle telde ölçsünler:)) çok beğendim ben eşime de geçenkinde aldım onlar da çok güzel...

tatlım ben losyon için dedim bence sebametin losyonunuda alıp dene güzel çünkü

Aslında var ya bazen çok abarttığımızı düşünüyorum.

Biberon biberondur işte. Gerektiği zaman insanlar eczaneye gider, bir tane alır gelir. Ya da ne bileyim bu nemlendiriciler falan. Sanki hepimiz sebamed'le, dalin losyonlarıyla büyüdük. Hiç işte. Bir piyasa oluşturdular ve anne olacak kadının manevi duygularıyla oynayarak para kazanıyorlar. Başlayacağım böyle işe.

Canım yenidoğan diye yazanlar var ya. Acaba onlardan mı almalıyım diye tereddütlüyüm. Ama senin ilk verdiğin linkte de kullanım aralığının 0-6 ay olduğu yazıyor.

evet 0-6 ay yazıyor ama sonrasındada kullanabiliyormuşsun benim şuan elimde gayet büyüklüğüde normal ama.sen daha iyi bilirsin

al bendende o kadar

birak kremi sunu bunu bez bile yoktu caputtan bi bez tamam belki yesil sabunla yikanarak buyuduk nooldukk sagliksizmiyiz belki simdiki nesilden cok daha iyiyiz
simdi herseyin icinde kimyasal madde var dogal denilenlere bile inanmayin

aslında haklısın canım yaaa babam geçenlerde bu kadar özenme daha çok hasta olur dedi bak çingene çocuklarına karda kışta yalın ayak geziyorlar sizide çocukken 2-3 aylığına onlara verseydim sizde belki bu kadar çıt kırıldım olmazdınız dedi

ymd canım sayfanın sonlarında sol alttakini aldım bak beğenecek misin?
HALUK BAYRAM ,HAMİLE, GECELİK,SABAHLIK TAKIM 100 tl

Her birinin bir özelliği var. Ne alacağımı şaşırdım.
Görümcem mutlaka avent al demişti. O yüzden avente baktım hep.

canım ben aventin yenidoğan biberon setini almıştım, e-bebek te kampanyası vardı çok ucuza gelmişti, içinde 4 adet biberon, 1 adet emzik ve 1 adet biberon temizleme fırçası var.

Kesinlikle ikinize de katılıyorum. Merve, baban cidden çok haklı. Birinin üstüne ne kadar çok düşersen o kadar çok hasta olur zaten.
Ya her şeyini alayım bebeğimin, almayayım demiyorum. Ama o kadar çok ürün ve insanı aptal yerine koyarcasına açıklamalar var ki, neyi alacağımı şaşırıyorum. Yok efendim biberonla ilgili çalışma yapılmış da o biberonu kullanan çocuk diğer biberonları kullanan çocuğa göre günde 28 dakika daha sakinmiş bilmem neymiş. Ciddiyim tamamen para kazanma üzerine kurulmuş ve anne adayının maneviyatını etkilemeyi hedef almış bir sistem. Sadece şu kremler, yağ, losyon vs.vs. bunlar ve biberona 200 TL para vereceğiz neredeyse. Ki bunlar bebeğin hayati ihtiyaçları değil. Biberonu yenidoğan alacağım belki de hiç kullanmayacak bile.

bunu bazen ben de düşünüyorum hatta büyüklerimizde eskiden bunlar mı vardı, biz de nurtopu gibi sağlıklı çocuklar büyüttük diyor ama ne bileyim işte insan özeniyor ve hep en iyisi olsun diyor...

canım ya yemeye çalış meyveyi. et ye bol bol tereyağı denmişti geçen... kilosu iyi gerçi ama biraz daha alır. hem benim iğne kullandığım için de olabilir dedi dr...

Canım yenidoğan diye yazanlar var ya. Acaba onlardan mı almalıyım diye tereddütlüyüm. Ama senin ilk verdiğin linkte de kullanım aralığının 0-6 ay olduğu yazıyor.

bence de yenidoğan alınabilir büyüdükçe başlık değişilir...

çok haklısınız hangimiz yağlarla losyonlarla büyüdük ki,şimdi doğal bişey mi kaldı,sakınan göze çöp batarmış ya biz ne kadar özensek okadar hastalıklar bizi bulur.benim kayınvaldem çocuklların peşinden koşarmış hasta olmasınlar diye kat kat giydirir sokağa çıkarmak istemezmiş elinde ter bezi peşlerinden koşarmış ama hep de hasta olurlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…