2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hatta doktorum en ideal doğum kilosunun 3 kg. ile 3,5 kg. olması gerektiğini 3.5 kg. üstünü istemediğini de belirtti.

Zaten 3 kg doğarsa benim için yeter. Zayıf doğdu diye düşünmem o zaman. Ben 3200 gr doğmuşum :) Eşim ise tam 20 gün geç doğmuş. 5 kg

canım ben baktım 24 ,90 tl olan iyi gibi duruyor ama o kadar pahalıya gerek yok diyosan diğerleride iyi yani

Ben sütü çorba kaşığıyla vermeye karar verdim canım
O kadar sıkıldım ki bütün siteleri kapattım. Kafamı toplayınca tekrar bakacağım :)))

yarın gece eşim ve oğlum geliyor...

Gözün aydın canım. Eşin mutlaka özlemiştir ama oğluşun ne çok özlemiştir seni yaa. Çok duygulu bir an olacağına eminim. Kesin ağlarsın :))))))) Ben olsam kesin başlardım ağlayama :))))

aaaaa çok sevindim yaaaaa, gözün aydın canım cidden çok mutlu oldum :)))

çok sağ ol canım benim. oğlmla şafak sayıyoruz kardeşiyle konuşuyor telefonda. anneme ne hediye alayım kardeşim diyor...

Belki de öyledir canım. Doğduklarında ultrasonda çıkan kiloyla aralarında ciddi farklar olabiliyormuş zaten.
Benim görümcemin kızıyla bebişimin arasında 5 ay olacak. Kesin bizde de olur kıyaslamalar :)

akrabamız ilkini 4 kilo normal doğurdu, 2. daha fazla dediler sezaryene aldılar 3400 doğdu...

eşin tosuncuğun da tosuncuğu olarak doğmuş canım

Sorma canım ya Eşimin annesi anlatıyor; öyle halsizdim ki kalkıp da bebeğe bakamıyorum nasıl bir şey diye. Ama sürekli doktorlar geliyor, herkes gelip gelip bebeğe bakıyor. O kadar korktum ki diyor bir yeri sakat diye. Sonra zar zor kalmış bebeğe bakmış. Baktım ki diyor her şeyi yerinde, sadece biraz iri :))))))))))) Normal doğum tarihinden tam 20 gün geç doğmuş. O arada almış tabii kiloları. Ama çocukluk ve gençlik döneminde çok zayıfmış. 1,85 boyunda adam 60 kiloymuş düşün. Kuru sıkı iskeletor Şimdi de gayet maşallahı vardır kendisinin kilo konusunda :))) Maşallah benim büyük bebişime :)))) Eşimin babası soruyor bana; "hangisi daha yaramaz?" diye :)) Eşim mi, bebeğim mi :))) Yemin ederim oğlum da babasına çekerse artık ikisiyle uğraşır dururum :))))

Gözün aydın canım. Eşin mutlaka özlemiştir ama oğluşun ne çok özlemiştir seni yaa. Çok duygulu bir an olacağına eminim. Kesin ağlarsın :))))))) Ben olsam kesin başlardım ağlayama :))))

sorma aklıma geldikçe gözlerim doluyor....

canım ben 7.5 tl ye cam 0 bpa aldım wee. dediğin gibi belki de gerekmeyecek başta...

onu da almazdım da sen hastanede 80 tl deyince aldım...

Aslında en sağlıklısı cam diye öğrenmişizdir ama ne bileyim bu biberonlar şu kolik meselesine falan çözüm getiriyor diyorlar ya. O açıdan önemli olabilir diye düşünüyorum.

çok güldüm okurken :)))
ben zaten her kadının ve her erkeğin içinde mutlaka çocuk bir tarafı olmasından yanayım, öyle olduğu zaman hayatın daha keyifli olduğuna inanıyorum. ama tabi her ortamda ortaya çıkmaması gereken bir taraf olmalı bu, yerine göre çok keyiflidir :)))

bencede mesela ben geçen civile gittiğimde baktım biberonda var bebedorun bta mıdır nedir oda sıfırdı birde özellikle cam olmasına dikkat ettim ve aldım hiç nette felan aramadım
yarın gece eşim ve oğlum geliyor...
gözünaydın canım çok sevindim özelliklede oğluna kavuşmana
Ben sütü çorba kaşığıyla vermeye karar verdim canım
O kadar sıkıldım ki bütün siteleri kapattım. Kafamı toplayınca tekrar bakacağım :)))

iyi yaparsın canım çok strese sokma kendini

:)))))) aynen öyle canım. Hiç sevmem başkalarının yanında öyle davranan tipleri. Allahtan öyle değil. Onun çocukluğu bana :))))

Aaaaa evet canım bu...

biberona da gerek olmasın inşallah... gerçi 7 aydan sonra verdim büyük oğlana kolik bitmiş oluyor...

Çok güzelmiş canım cidden çok beğendim.

Biberona gelince, yeter ki gerek olmasın ben verdiğim paranın boşa gitmesine razıyım :))

yavrusum gecelik ve sabahlık kumaşı da güzeldi. görümceme desm daha pahalı alırdı o...

bir bodye 10 tl vermiş... bir tane iyi olsun dedim hastanede doğum fotosu çekiliyormuş giyerim diye...

yavrusum gecelik ve sabahlık kumaşı da güzeldi. görümceme desm daha pahalı alırdı o...

bir bodye 10 tl vermiş... bir tane iyi olsun dedim hastanede doğum fotosu çekiliyormuş giyerim diye...

canım imkanın varsa neden almayasın iyi yapmışsın bende o kadar adi bişey almayı düşünmüyorum tabi ama netten almıcam ya belki daha ucuza bulabilirim pazarlık payı felanda olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…