2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım ben 7.5 tl ye cam 0 bpa aldım wee. dediğin gibi belki de gerekmeyecek başta...

onu da almazdım da sen hastanede 80 tl deyince aldım...

gercekten sacmalikk

28 dk olayina cok guldumm

yaa millete para olsunda ne olursa olsunn yemin ederim avrupada oturuyorumm yaaa reklamlar cikinca inanamazssiniz isleri gucleriii para ugruna abuk subuk ornekler vererek insanlari kandirmak
baska hic bisey degill
dedigin gibi hem gereksiz hemde sacma

canım okuduğum kadarıyla bebişinin kilosunu biraz kafana takmışsın ama şu an tamı tamına olması gereken kiloda, kafana takacak hiçbişey yok.... benim bebişle senin bebişin doğum tarihi aynı 15 aralık ve dünkü kontrolümde oğluşum 1950 gr. çıktı, ben oh ne güzel bebişim bayağı kilo almış diye düşünürken doktorum ne dedi biliyormusun bebeğin kilosu 1 hafta önde gidiyor bu yüzden bir sonraki geldiğinde de önde olduğunu görürsem sana tekrar şeker testi yapacağım ve gerekirse bazı kısıtlamalar getireceğim dedi. doktorlar kilolu bebek istemiyor canım, haftasına uyumlu bebek istiyor.

yurt dışında yaşan arkadaşlar!!!!!!!!!!!!!

sudocrem antıseptc healing cream(bebek bakım kremi) londradan bir arkadaş getirdi bebeğine kullanmış hep pişik falan olmuyormuş çok etkiliymiş bir fikriniz varmı????

Son düzenleme:

Ciddi misin yaa. Biraz olsun içim rahatladı. Var ya ben dün senin bebişin ve yine bizimle muhtemel doğum tarihi aynı olan bir başka kişinin bebişini 1950 gr görünce işte dedim benim bebeğim zayıf. Dediğin gibi doktor kilosuna tam haftasında gayet iyi dedi ama işte böyle görünce insan etkileniyor. Benimki niye zayıf diye. O zaman inşallah seninki de fazla kilolu devam etmez diyeyim canım. Şeker testi falan bir daha uğraşma inşallah öyle şeylerle.

evet canım aynen öyle, hatta doktora gitmeden önce forumda diğer topiklerde bizimle aynı haftalarda bebeklerinin kilolarını yazanlara bakmıştım ve 2 kg. ın üstünde olanlar bile vardı bu yüzden doktor 1950 dediğinde kendi kendime önce az mı diye bile düşündüm ama doktorum buna bile çok dedi düşün artık :)

ymd canım doğunca da oluyor kıyaslamalar. benim büyük oğlan zayıftı biraz. görümceminki ile yakındı. onunki şu kilo benimki bu kilo.

sağlıklı olsun da ... gayet iyi hem oğluşun ben de normal olsun isterdim. belki benim de ultrason yanılgısıdır 300 gram az olabiliyormuş..

hatta doktorum en ideal doğum kilosunun 3 kg. ile 3,5 kg. olması gerektiğini 3.5 kg. üstünü istemediğini de belirtti.

evet canım haklısın ultrason yanılgısı da olabiliyormuş.

Canım içimi rahatlattın, vallahi sağol :)

evet canım haklısın ultrason yanılgısı da olabiliyormuş.

öyleymiş canım. benim dr m bana bakarken yanında hep uzman dr oluyor hem. o da şaka mı dedi ne obez olabilir dedi...(

bir çocuğa yeme demek kadar kötü bir şey olamaz. benim dr m iğneden dedi allahtan

uyu uyu dünya sana güzel. bis çalışıyos
size kolay gelsin kızlar
öyle yapacam tatlım sağolasın..ben de öptüm tatlım,dikkat et kendine..eşin beğenmemiş ela ismini,ne yapmayı düşünüyorsun??
hayır canım olmaz dedi bende düşünüyorum hala
bende hiç olmadı genelde güneşe fazla maruz kalanlarda oluyormuş sanırım

canım ben baktım 24 ,90 tl olan iyi gibi duruyor ama o kadar pahalıya gerek yok diyosan diğerleride iyi yani

Son düzenleme:

Belki de öyledir canım. Doğduklarında ultrasonda çıkan kiloyla aralarında ciddi farklar olabiliyormuş zaten.
Benim görümcemin kızıyla bebişimin arasında 5 ay olacak. Kesin bizde de olur kıyaslamalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…