2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ayol ne sütü benim kaç aydır süt akıyo zaten göğüs pedi kullanıyom hep yaaa guguş doğunca içerim bide onu içsem kim tutacak memişleri aldı başlarını gidio heheheh
maşallah, maşallah benden sadece sıkarsam minacık çıkıyor yoksa hiç akmıyor
dediğin gibi canım sabrının karşılığını alıyosun bu gerçekten önemli eğer zamanında sabretmeseydin bugün hala çekişiyor olurdunuz

nasıl bişeymiş acaba fiyatıda uygun alsammıki:44:

selam canım,sana da geçmiş olsun,fissür çok fena,Allah şifa versin inşallah..

ben internetten Wollex'in dijital alından ateşölçerini aldım canım,80 liraydı,sessiz modu ve ışığı var,ateş ölçerken çocuğu ruhu duymuyo,tavsiye ederim..görümcem braun'un kulaktan ateşölçerini almış,ama çocuğu çok huysuzlanıyo,ölçtürmüyo,kulağına sokturmuyo aleti..iyice araştır da al canım,sonuçta en lazım şey

canım inş çabucak düzelirsin kabızlık çok zorne güzel rüya görmüşsün inş yakında rüyalarımız gerçek olucak gerçeklerini görüp öpüp koklicaz

eşimde sormuş fiyatıda o civarda gerçi bim'in mallarıda kötü değil mesela biz fotoğraf makinası aldık çok güzel onada bi bakmak lazım

Son düzenleme:

evet tatlım,sabretmek çok önemli,Allah karşılığını veriyo mutlaka
25 lira iyiymiş aslında,kötü de çıksa için acımaz en azından,denemek lazım,markası ne acaba merak ettim?

kıs ben normalde hep sabahları rezene çayı içiyodum süt gelmeye başlayınca araştırdım o çok süt yapıyomuş şimdi bıraktım doğuma yakın içicem gene
kız niye öyle diyon kilotlu çorap çok iyi oluyo ben aldım oğluma sende al üşümez guguşun

alcam kıs annemlerde al diolar zaten :)

eşimde sormuş fiyatıda o civarda gerçi bim'in mallarıda kötü değil mesela biz fotoğraf makinası aldık çok güzel onada bi bakmak lazım

evet canım,biz çoğu şeyi Bim'den alırız,hem uygun,hem de malı iyi oluyo,tabi markalı olanlardan alıyoruz,makine güzel çıktıysa ateşölçeri de denemek lazım,o da iyidir belki,hem fiyatı da uygun ..

Saol tatlım sende onden önlemını al ki azmasın ıyıce;(((
Ateş ölçer almadım ben daha ztn burda kızlara bakıyorum alçak ne cok şey varmış dıyorum )B'nde alından ölçer alcam saglık ocağında fln bıle onlardan kullanıyorlar artık hep teknolojıye ayak uydurmalıyız bence:))) 25lıra cazıp gelebılır ama kullanamadıktan sonra bı önemli yok dıe düşünüyorum:))

evet canım,biz çoğu şeyi Bim'den alırız,hem uygun,hem de malı iyi oluyo,tabi markalı olanlardan alıyoruz,makine güzel çıktıysa ateşölçeri de denemek lazım,o da iyidir belki,hem fiyatı da uygun ..

evet canım kulaktan ölçer almayı düşünenler alabilirler
ben temassız alcam heralde seninki gibi

evet canım kulaktan ölçer almayı düşünenler alabilirler
ben temassız alcam heralde seninki gibi

hımmm kulaktansa sorun yaratabiliyo canım,bu yaz bizzat gördüm görümcemin kızında,ölçtürmedi,ama bizimkiyle hemen ölçtük ateşini,hem de 2 saniyede..

badem sağol canım.
kimisi kulaktan ölçer iyi demiş kimisi alından.kızılötesiyle ölçen de varmış :44:
healthmax miydi neydi markası.

hımmm kulaktansa sorun yaratabiliyo canım,bu yaz bizzat gördüm görümcemin kızında,ölçtürmedi,ama bizimkiyle hemen ölçtük ateşini,hem de 2 saniyede..

bende bebişin ölçtürmeyeceğini düşündüğüm için temassız almayı istiyorum ama
buradaki arkadaşlar olumsuz yorum yapınca beklemeye aldım çocuk dr sorup almaya karar verdim

Son düzenleme:
canım bi kaç siteye baktım,hepsi burada'da 80 lira...gitti gidiyor'da 75'e de var 80'e de.. diğer sitelerde de 80 lira..hala aynıymış yani fiyatı..

bilmemki canım bende gitti gidiyordan baktım 67 75 mi neydi sen 68 de işte demekki aynısına denk gelmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…