maşallah, maşallahayol ne sütü benim kaç aydır süt akıyo zaten göğüs pedi kullanıyom hep yaaa guguş doğunca içerim bide onu içsem kim tutacak memişleri aldı başlarını gidio heheheh
dediğin gibi canım sabrının karşılığını alıyosun bu gerçekten önemli eğer zamanında sabretmeseydin bugün hala çekişiyor olurdunuzdeğmesin inşallah canım
isteyerek ağlamadım bu sefer,istem dışı aktı gözyaşları,engelleyemedim napıyım,ama eşim sarılınca kesildi gözyaşlarım,nazlı mıyım neyimymd duysun
ben normalde çok sabırlıyımdır canım,cazgırlık yapamam,eşimi çok idare ettim ilk evlendiğimiz yıllarda,ve sabrımın mükafatını aldığımı düşünüyorum şimdilerde
merhaba tatlı annişleerr..umarım herkes iyidir..
funtunn geçmiş olsun kabızlık derdi bende de var kaç gündür( hemoroidim ve fissürüm de var benim iyice azcak diye korkuyorum
kızlar bime ateş ölçer geliyor 25 tl mi neydi fiyatı uygun sanırım.ateş ölçer almadım ben henüz ne tür bişey alcağımıda bilmiyorum dijitaller mi kullanışlı ki?
funtunn geçmiş olsun kabızlık derdi bende de var kaç gündür( hemoroidim ve fissürüm de var benim iyice azcak diye korkuyorum
kızlar bime ateş ölçer geliyor 25 tl mi neydi fiyatı uygun sanırım.ateş ölçer almadım ben henüz ne tür bişey alcağımıda bilmiyorum dijitaller mi kullanışlı ki?
Saol bademcım ınş geçer elimde kuru meyveler yıyıp duruyorum(annem gelıcek işte komposto yapacakmış şekersiz su yerıne içersin dedi :))
Sorma yavrusum ya ne sıkıntı ne sıkıntı ter içinde uyanıyorum kızımda sıkışıyor ;(( 2gundur bu sıkıntının tek guzel yanı var kızlar rüyamda dogum yapıyorum bütün gece kızımı öpüyorum hep te aynı bebegı görüyorum))öle etkılenıyorum mı uyanınca karınıma bakıyorum gercek mi die
selam canım,sana da geçmiş olsun,fissür çok fena,Allah şifa versin inşallah..
ben internetten Wollex'in dijital alından ateşölçerini aldım canım,80 liraydı,sessiz modu ve ışığı var,ateş ölçerken çocuğu ruhu duymuyo,tavsiye ederim..görümcem braun'un kulaktan ateşölçerini almış,ama çocuğu çok huysuzlanıyo,ölçtürmüyo,kulağına sokturmuyo aleti..iyice araştır da al canım,sonuçta en lazım şey
canım inş çabucak düzelirsin kabızlık çok zorne güzel rüya görmüşsün inş yakında rüyalarımız gerçek olucak gerçeklerini görüp öpüp koklicaz
maşallah, maşallahbenden sadece sıkarsam minacık çıkıyor yoksa hiç akmıyor
dediğin gibi canım sabrının karşılığını alıyosun bu gerçekten önemli eğer zamanında sabretmeseydin bugün hala çekişiyor olurdunuz
nasıl bişeymiş acaba fiyatıda uygun alsammıki:44:
kıs ben normalde hep sabahları rezene çayı içiyodum süt gelmeye başlayınca araştırdım o çok süt yapıyomuş şimdi bıraktım doğuma yakın içicem geneneee süt mü akıyooomaşallahhh nazar değmesin inşallah. benm minişlerde hiç bi değişiklik yok ya ondan araştırıyorum neler süt yapar diye.. sadece çevresi biraz koyulaştı bi de ucunda minik topak birikinti kuruları oluyo o kadar..
kız niye öyle diyon kilotlu çorap çok iyi oluyo ben aldım oğluma sende al üşümez guguşun
eşimde sormuş fiyatıda o civarda gerçi bim'in mallarıda kötü değil mesela biz fotoğraf makinası aldık çok güzel onada bi bakmak lazım
evet canım,biz çoğu şeyi Bim'den alırız,hem uygun,hem de malı iyi oluyo,tabi markalı olanlardan alıyoruz,makine güzel çıktıysa ateşölçeri de denemek lazım,o da iyidir belki,hem fiyatı da uygun ..
HealthMaxx Dijital markasıymış canım
hımmm,duymadım ama bi araştırmak lazım..ben de wollex'i hiç duymamıştım daha önce,ama internette araştırınca çok iyi olduğunu gördüm ve hemen aldım
evet canım kulaktan ölçer almayı düşünenler alabilirler
ben temassız alcam heralde seninki gibi
hımmm kulaktansa sorun yaratabiliyo canım,bu yaz bizzat gördüm görümcemin kızında,ölçtürmedi,ama bizimkiyle hemen ölçtük ateşini,hem de 2 saniyede..
bende wollex,e bi bakayım o zaman tr ,de ne kadarmış fiyatı
canım bi kaç siteye baktım,hepsi burada'da 80 lira...gitti gidiyor'da 75'e de var 80'e de.. diğer sitelerde de 80 lira..hala aynıymış yani fiyatı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?