nette indirimdeymiş canım 68 tl yazıyor
bilmemki canım bende gitti gidiyordan baktım 67 75 mi neydi sen 68 de işte demekki aynısına denk gelmedik
oh ahyırlı olsun bebişinin yatağı kurdunuzmu peki resmini gösterecekmisin
Eki Görüntüle 541137 Eki Görüntüle 541138 Eki Görüntüle 541136
kıslar bakın guguşumun donları arkadaşım almış biraz kız işi ama çok şekerler
hımmm iyiymiş tatlım,ben her siteye bakmıyorum,pek güvenemiyorum,o yüzden bilindik yerlerden almaya çalışıyorum..
bebekten bebeğe değişiyor demekki canım kullanışlılık durumu,doktoruna sorup alırsın artık
yeni eviniz yeni misafirinizle (bebişinizle) beraber hep mutluluk getirsin size inşallahKurmadık henüz. ööyle paket halinde duruyor kurunca çeker resmini yüklerim. Oda filan yapmayacağız zaten. evi satıyoruz. Yeni evimize inşallah
Eki Görüntüle 541137 Eki Görüntüle 541138 Eki Görüntüle 541136
kıslar bakın guguşumun donları arkadaşım almış biraz kız işi ama çok şekerler
guguşunun donlarını yesinlerrkız işi diyip durmayın yaaa bebeklere özgürlük verin artık
yok canım ya ben temassız almayı çok istiyorum kaç defa gördüm hastanelerde hep ondan kullanıyorlar güvenilir olmasa onlar hiç kullanmaz
birde gece bebişi uykusundan uyandırıp ateşinimi ölçeceğim kıyamam ya zaten hasta olursa zor uyur zaten benim içim rahat etmez saatte bir ölçerim gece gündüz
her dafasında bebişede eziyet olur yani böyle düşününce en mantıklısı temassız olanı
kıslar kaç derecede yıkanıcak bebişlerin eşyaları atıcam şimdi makinaya :)
evet ben de aynen senin gibi düşündüğüm için temassız aldım canım
ya güzelim ben 30 derecede attım malum hepsi pamuk çok sıcak suda büzüşür diye
birde hepsi yeni leke felan yok diye öyle yaptım
ee 30 da atayım ozaman bide zaten azıcık hepsini bir atsam neolurki renkli beyaz ayırmasam :)
fiyata kdv dahil değilmiş dahil olunca 80 oluyor
Yavrus, amin inşallah canım..
Bu aradagöğsünden süt filan gelen var mı yada ne bilim süt dolduğunu hisseden flan (nasıl oluyorsa artık) benim göğüsler hamileliğin başından bu yana büyüdü ama kilo alımıyla alakalı olarak büyüdüğünü düşünüyorum öyle süt gelme filan bişiy yok. Acaba sütüm az mı olacak bebişime diye düşünmeye başladım. gerçi annem daha erken diyo doğuma çok az kalınca iyice şişiyor hatta doğurdığunda ilk süt geliyor çokça kişide filan dedi ama ne biliyim :26:
benimde oğluşuma en başta alınacak havlu , banyo küvet takımı, şampuanı vs ateş ölçer, süt sağma mak.,çamaşır deterjanı, doğuma giderken götürmek için çanta almam lazım öncelikli olarak. Çantamı bile hazırlayamıyorum. kıyafetleri bile yıkayamadım
bir de gecelik almam lazım. Çokta para vermek istemiyorum hastanede mahvoluyormuş.Pazardan geçen hafta baktım 2,5 tlye buldum uzun kollu yerlere kadardı modellerigüzeldi ama çok uzun diye almamıştım pişman oldum ne var yani 2,5 tl alır alttan keser pantalon paçası yapar gibi dikerdim.
başka tezgahta 2,5 tlye başka gecelilker buldum ama çok güzellerdi fakat kısa kollu ve ve dizüstü kullanışlı olmaz diyedüşünüyorum hastanede sancı çekerken firirkik vermemeye çalışmayayım birdeyazın giyerim bunu önündende düğmeli emzirmene de engel olmayacak tarzda çok güzel
Bakalım burhafta adam gene gelirse alıp boyunu biraz kısaltırım
vatana millete hayırlı olsun guguşumun çamaşırlarını attım makinaya :) aman ne zor şeymiş beyazların üstünde hafiften başka renk çizgiler falan var şaşırdım beyazlamı atsam renkliylemi attım bakalım bide ek durulamamı yapıcaz kıss bende 30 da attım sadece ikinci yıkamayı çalıştırdım hacışakir koydum başkada bişey koymadım yumuşatıcı falancanım sen ayır yine de,renkleri birbirine geçmesin,2 makine yap,30 derecede yıkadım ben,çok az deterjan koydum,bi de sonradan durulama yaptırdım,mis gibi oldular.
Yavrus, amin inşallah canım..
Bu aradagöğsünden süt filan gelen var mı yada ne bilim süt dolduğunu hisseden flan (nasıl oluyorsa artık) benim göğüsler hamileliğin başından bu yana büyüdü ama kilo alımıyla alakalı olarak büyüdüğünü düşünüyorum öyle süt gelme filan bişiy yok. Acaba sütüm az mı olacak bebişime diye düşünmeye başladım. gerçi annem daha erken diyo doğuma çok az kalınca iyice şişiyor hatta doğurdığunda ilk süt geliyor çokça kişide filan dedi ama ne biliyim :26:
benimde oğluşuma en başta alınacak havlu , banyo küvet takımı, şampuanı vs ateş ölçer, süt sağma mak.,çamaşır deterjanı, doğuma giderken götürmek için çanta almam lazım öncelikli olarak. Çantamı bile hazırlayamıyorum. kıyafetleri bile yıkayamadım
bir de gecelik almam lazım. Çokta para vermek istemiyorum hastanede mahvoluyormuş.Pazardan geçen hafta baktım 2,5 tlye buldum uzun kollu yerlere kadardı modellerigüzeldi ama çok uzun diye almamıştım pişman oldum ne var yani 2,5 tl alır alttan keser pantalon paçası yapar gibi dikerdim.
başka tezgahta 2,5 tlye başka gecelilker buldum ama çok güzellerdi fakat kısa kollu ve ve dizüstü kullanışlı olmaz diyedüşünüyorum hastanede sancı çekerken firirkik vermemeye çalışmayayım birdeyazın giyerim bunu önündende düğmeli emzirmene de engel olmayacak tarzda çok güzel
canım bende senin gibi dedim ama içinden bir renk verir hepsi mahvolur üzülürsün dediler bende tedbiren ayırdım sende öyle yap için rahat rtsin benceee 30 da atayım ozaman bide zaten azıcık hepsini bir atsam neolurki renkli beyaz ayırmasam :)
evet ya bende hiç dikkat etmiyorum kdv sine felan ne var yani kdv yi neden ayırıyosunki o zaman dahamı çok satıyor hayret bişeykandırıkçılar yaa..ben de hep kanıyorum senin gibi
bencede ucuz ama güzel şeyle çok illaki lohusa olması şart değilki önü düğmeli olduktan sonra ne farkederYavrus, amin inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?