ay sorma cnm ya ister istemez takıyom artık baktırmıcam korkuyomcanım fala inanır mısın bilmem ama ben inanmasam da etkileniyorum.o yüzden 2-3 yıldır baktırmıyordum.zaten herşey olacağına varır doğruysa bile önceden bilcem de ne olcak.1 hafta önce bi arkadaş zorla bakmak istedi cenaze falan bana da dedi benim yine canım sıkıldı.boş yere vesvese yapıyorum.hamileyken insan daha çok etkilenebilir.bence kafanı çok yorma.bol bo dua et bebişine ve kendine.Allahım bizi korusun.
ay cnm valla çatlıyacagı varsa çatlıyo ben kullandımda ne oldu karnım çatladı hepinş ama cildim çatlamaya müsait ergenlikten kalan çatlaklarım var
cnm açıktırda çok kalabalıktır yarın git benceBenim de ranevum 6 sında canım aynı gün gidiyoruz:)
Kızlar sizce Eminönü'nde dükkanalr bugun açık mıdır? Bir de kalabalık mıdır?
cnm dr bana rahim sağ tarafa yatkın genişler demişti ondandır hehehtonton doktorumu arayıp sorarım ama telefonda anlatamam oramı,nasıl tarif edecem yahu,muayenehanede gösteririm en azından6 kasım'da benim randevum,ama bana da çatı genişliyo diyolar,ama sadece sağ tarafım ağrıyo,sol ağrımıyo,ben de diyorum ki benim çatı yamuk genişliyo galiba
kıs çatlama bende hala gidemedim ya tek başıma oralara gidemiyom kociş götürseydi iyiydi :)ay benimki de 6 kasımaçıktır canım,kalabalıktır heralde,hele ismi lazım olmayan yer coşmuştur insan seliyle badem çatlasın diye
Bebeğinizin derisinin altında yağ biriktikçe, bebeğinizin cildinin rengi koyu kırmızıdan ve şeffaflıktan, pembemsi ve yarı saydam (koyu tenli bebekler için de geçerlidir) hale gelecektir. Hamileliğinizin son yarısında bebeğinizin protein ve yağ talebinde büyük bir artış var. Doğumdan önceki 6-8 hafta içinde bebeğinizin kilosu iki katına çıkacaktır. Nefes darlığı yaşama sıklığınız artabilir.
kızlar benim takvimde( yukarda da yazıyo) bebeğinizin kilosu 2 katına çıkacaktır yazıyo,eee benim kızım şu an en az 1900 gr vardır,2 katına çıkarsa en az 3800gr doğar o zaman,nasıl olacak yahu? ben mecburen sezeryan olacam o zaman,anlamadım valla :26:
Güzel şeyler yokmuş canım orda, şöyle bir göz ucuyla bakarım sadece :)
Açıkmış ama bayram sobrası diye kalabalık olmaz dedi kayınvalidem şansımızı denicez kızlar kendinize iyi bakın....
ya kıslar sanki benim guguşumun çok az kıyafeti var gibi geliyo ya alışveriş dürtüyo beni gene
inşallah hayırlı haberlerle gelirsinbende de hıc catlak yk. gercı 9 kılo aldım sımdıye kadar ama karnım bna gore buyuk. ben bıle bu haftalarında yatajta donemıyorum. sag-sol yatsam yan taraflarım tutuluyor rahat uykum yok. bırde arda mıgde bulantılarım ıluyr.sanırım sık acıkmaktan... ve hıc durmuyor sureklı tekmelıyor. yarın kont. var bakalım ne durumdayız.
gerçektenmi o zaman 6 kasımda randevusu olan 3 kişi oldukBenim de ranevum 6 sında canım aynı gün gidiyoruz:)
Kızlar sizce Eminönü'nde dükkanalr bugun açık mıdır? Bir de kalabalık mıdır?
yamuk çatılııııı yamuk çatılııııııtonton doktorumu arayıp sorarım ama telefonda anlatamam oramı,nasıl tarif edecem yahu,muayenehanede gösteririm en azından6 kasım'da benim randevum,ama bana da çatı genişliyo diyolar,ama sadece sağ tarafım ağrıyo,sol ağrımıyo,ben de diyorum ki benim çatı yamuk genişliyo galiba
ay benimki de 6 kasımaçıktır canım,kalabalıktır heralde,hele ismi lazım olmayan yer coşmuştur insan seliyle badem çatlasın diye
günaydın kızlar.29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsunDüğündü bayramdı derken bitti çok yoruldm hala yataktym kalkayımda kahvatımı edeym duşumu alaym daha ağdaya gitcem öff
canım ben portbebenin içine bir tane ince bir tanede kalın battaniye koydumbugün kızımın çantasını hazırlayacam,ne koyacam ben şimdi çantaya :26:
(10'lu ) 1 hastane çıkışı
2 tulum
2 alt-üst dış zıbın
2 iç zıbın
penye ve peluş battaniye
çorap-önlük-eldiven
ıslak mendil
bebek bezi
küçük biberon-emzik
pişik kremi
başka??
kızlar ekim annelerini okuyorum da bi yorum açok güldüm , bizim de psikolojimiz böyle olur mu dersiniz?? aşağya ekliyorum bakın,
kızlar doğumdan sonra kocalarınızla aranız nasıl benim hiçç göresim yok adama sinir oluyorum sanki çok umursamaz çok rahat deminde çocuğun gazını alayım dedi kafasını bi attırdı çocuğun valla allahtan korkmasam bide adamdan bi tane geçirecektim suratına napıyosun diye çok gıcık oluyorum yaaa inşallah geçicidir
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
gerçektenmi o zaman 6 kasımda randevusu olan 3 kişi olduk
bence açıksada heryerde miting var canım keşke yarın çıksaydın
yamuk çatılııııı yamuk çatılııııııkıx olurmu öyle şey bebek o tarafa baskı yapıyosa ondan orası ağrıyordur
ya takma bak bende istanbulda olduğum halde gitmedim o ismi lazım olmayan yereannem gelirse giderim beki kızıma elbise alamadım çünkü
ay sorma canım yaa sağa doğru genişleyen yamuk çatım var benim gecediclenin doktoru rahim sağa doğru genişler demiş,ondan heralde
ismi batsın oranınbenim kızımın da sadece 1 tane elbisesi var,garibim erkek çocuğu gibi doğup büyüyecek
daha ne olsun kıs yeter ben daha biberon emzik bebek bezi ıslak mendil peluş battaniye önlük almadım bile hehehehehehbugün kızımın çantasını hazırlayacam,ne koyacam ben şimdi çantaya :26:
(10'lu ) 1 hastane çıkışı
2 tulum
2 alt-üst dış zıbın
2 iç zıbın
penye ve peluş battaniye
çorap-önlük-eldiven
ıslak mendil
bebek bezi
küçük biberon-emzik
pişik kremi
başka??
yeter tatlım,dürtmesin alışveriş senibüyüdükçe alırsın bizim de yok fazla kıyafetimiz
Günaydın guzel anneler ve kuzuları naılsınız??bızde ıyıyız cok şükür bıraz kabızlık problemım var 2gundur onun sancısı dışında bı yaramazlık yok şükür :))
kızlar ekim annelerini okuyorum da bi yorum açok güldüm , bizim de psikolojimiz böyle olur mu dersiniz?? aşağya ekliyorum bakın,
kızlar doğumdan sonra kocalarınızla aranız nasıl benim hiçç göresim yok adama sinir oluyorum sanki çok umursamaz çok rahat deminde çocuğun gazını alayım dedi kafasını bi attırdı çocuğun valla allahtan korkmasam bide adamdan bi tane geçirecektim suratına napıyosun diye çok gıcık oluyorum yaaa inşallah geçicidir
ay sorma canım yaa sağa doğru genişleyen yamuk çatım var benim gecediclenin doktoru rahim sağa doğru genişler demiş,ondan heralde
ismi batsın oranınbenim kızımın da sadece 1 tane elbisesi var,garibim erkek çocuğu gibi doğup büyüyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?