2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ay sorma cnm ya ister istemez takıyom artık baktırmıcam korkuyom
inş ama cildim çatlamaya müsait ergenlikten kalan çatlaklarım var
ay cnm valla çatlıyacagı varsa çatlıyo ben kullandımda ne oldu karnım çatladı hep ama anneminde çatlamış benim cildim çok gergin zaten şişince nekadar kremde sürsem işe yaramadı guguşum iyi olsunda takmıyom çatlak falan :)
Benim de ranevum 6 sında canım aynı gün gidiyoruz:)

Kızlar sizce Eminönü'nde dükkanalr bugun açık mıdır? Bir de kalabalık mıdır?
cnm açıktırda çok kalabalıktır yarın git bence
cnm dr bana rahim sağ tarafa yatkın genişler demişti ondandır heheh
ay benimki de 6 kasım açıktır canım,kalabalıktır heralde,hele ismi lazım olmayan yer coşmuştur insan seliyle badem çatlasın diye
kıs çatlama bende hala gidemedim ya tek başıma oralara gidemiyom kociş götürseydi iyiydi :)

tatlım benim dr boşuna demiyo demekki hehehhe kilo alma die ama bende anlamadım ki 7 kilo almışım daha kaç kilo alcam acep guguş sıkışıcak içeride:)

inanmam kıskanmayayım diye öyle söylüyorsun iyi alışverişler tatlım,cicilerin fotosunu bekliyorum

kıslar uzun hikaye ve çanakkaleyi izleyin mutlaka biz kocişle salya sümük olduk heheheheheh bayıldık filme

ya kıslar sanki benim guguşumun çok az kıyafeti var gibi geliyo ya alışveriş dürtüyo beni gene

bugün kızımın çantasını hazırlayacam,ne koyacam ben şimdi çantaya :26:

(10'lu ) 1 hastane çıkışı
2 tulum
2 alt-üst dış zıbın
2 iç zıbın
penye ve peluş battaniye
çorap-önlük-eldiven
ıslak mendil
bebek bezi
küçük biberon-emzik
pişik kremi

başka??

günaydın kızlar.29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsunDüğündü bayramdı derken bitti çok yoruldm hala yataktym kalkayımda kahvatımı edeym duşumu alaym daha ağdaya gitcem öff

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Benim de ranevum 6 sında canım aynı gün gidiyoruz:)

Kızlar sizce Eminönü'nde dükkanalr bugun açık mıdır? Bir de kalabalık mıdır?
gerçektenmi o zaman 6 kasımda randevusu olan 3 kişi olduk
bence açıksada heryerde miting var canım keşke yarın çıksaydın
yamuk çatılııııı yamuk çatılıııııı kıx olurmu öyle şey bebek o tarafa baskı yapıyosa ondan orası ağrıyordur
ay benimki de 6 kasım açıktır canım,kalabalıktır heralde,hele ismi lazım olmayan yer coşmuştur insan seliyle badem çatlasın diye

ya takma bak bende istanbulda olduğum halde gitmedim o ismi lazım olmayan yere annem gelirse giderim beki kızıma elbise alamadım çünkü

canım ben portbebenin içine bir tane ince bir tanede kalın battaniye koydum
aklıma bişey gelmiyor yaw:44:
birde portbebenin içine alt açma şeyisini koydum bebeğim yumuşak yere yatsın diye

Son düzenleme:
kızlar ekim annelerini okuyorum da bi yorum açok güldüm , bizim de psikolojimiz böyle olur mu dersiniz?? aşağya ekliyorum bakın,

kızlar doğumdan sonra kocalarınızla aranız nasıl benim hiçç göresim yok adama sinir oluyorum sanki çok umursamaz çok rahat deminde çocuğun gazını alayım dedi kafasını bi attırdı çocuğun valla allahtan korkmasam bide adamdan bi tane geçirecektim suratına napıyosun diye çok gıcık oluyorum yaaa inşallah geçicidir

bilmemki inşallah böyle olmayız ama olabilirizde

ay sorma canım yaa sağa doğru genişleyen yamuk çatım var benim gecediclenin doktoru rahim sağa doğru genişler demiş,ondan heralde

ismi batsın oranın benim kızımın da sadece 1 tane elbisesi var,garibim erkek çocuğu gibi doğup büyüyecek

Günaydın guzel anneler ve kuzuları naılsınız??bızde ıyıyız cok şükür bıraz kabızlık problemım var 2gundur onun sancısı dışında bı yaramazlık yok şükür :))

ay canım yaaaaaa ismi batsın he

daha ne olsun kıs yeter ben daha biberon emzik bebek bezi ıslak mendil peluş battaniye önlük almadım bile heheheheheh
yeter tatlım,dürtmesin alışveriş seni büyüdükçe alırsın bizim de yok fazla kıyafetimiz

kısss bak ne çok eksiğim çıktı ya sen yazınca farkettim

Günaydın guzel anneler ve kuzuları naılsınız??bızde ıyıyız cok şükür bıraz kabızlık problemım var 2gundur onun sancısı dışında bı yaramazlık yok şükür :))

geçer inşallah canım bu kadar sıkışıklığın üzerine kabızlık hiç çekilmez dün bende öyle rahatsızlandım yanlarıma sancı girdi allahtan çıktımda rahat ettim
yoksa çatlardım

olmam ben,kıyamam kocama yaa,elinden geleni yapacağına eminim çünkü,sonuçta kızımın babası o,benim kadar hassas olacağına eminim

yavrusum portbebe almadım ben,alt açma şeysi çok lazım mı yahu? bizimki baya büyük,ben bu gidişle hastaneye valizle giderim

kız kış çocuğuna ne elbise giydircen kıçı doncak sabinin yazın alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…