2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

daha ne olsun kıs yeter ben daha biberon emzik bebek bezi ıslak mendil peluş battaniye önlük almadım bile heheheheheh

kısss bak ne çok eksiğim çıktı ya sen yazınca farkettim

doğru diyosun tatlım yaa,daha ne olsun alırsın canım sen de,odası tamamlandı oğluşunun ne güzel,şimdi sıra diğerlerinde

kız kış çocuğuna ne elbise giydircen kıçı doncak sabinin yazın alırsın

kız güldürme beni karnım hoplayıp duruyo annem de öyle,kıçı donacak kızımın diyo külotlu çorap aldım,üşümez benim tontonum yaza Türkiye'ye dönünce coşacam zaten,bi sürü ciciler alacam kızıma

sorma ya bende bebek çantasına bişeyler koyayım dedim sığmadı heralde valiz gerekecek bu gidişle
evet canım alt açma çok gerekli ben 2 tane aldım daha doğrusu birinide annem aldı
ya seninkinede kıyılmaz adamcağız ne desen yapıyor gerçi bende bişey diyeceğimi zannetmiyorum ama çocuk huysuz olunca bide uykusuzluk insan gerilebiliyor
hani soğuma değilde arada bir sesim yükselebilir eh canım o kadarını oda yapıyor katlanıversin biraz
kız kış çocuğuna ne elbise giydircen kıçı doncak sabinin yazın alırsın

canım benim 6 aylık olandan alsak bile yazın giyer bende daha külotlu çorap felan almadım onları alcam elbise alcam

doğru diyosun tatlım yaa,daha ne olsun alırsın canım sen de,odası tamamlandı oğluşunun ne güzel,şimdi sıra diğerlerinde
sanki odasında yatacak guguş çıplak kalcak bu gidişle onlar kolay alınır dedik ortada bişeycik yok heheheheh

kıs kilotlu çoraplada üşür be annemler dio kilotlu çorap giydir hep pantolonların içine dio guguşuma erkek çocuga hiç kilotlu çorap olurmu diom bende bişeycik olmazmış benim kocişede annesi giydirmiş hehehh zaten onun bi bebişlik fotosu var bayılıyorum yaaa cıbıl bacak okadar tatlıki buzdolabına yapıştırdım ona benzesin die gidip gelip bakıyom hehhe

ya kızlar ben ilk defa dün huzursuz oldum uyuyamadım
allaha çok şükür kızım çok haraketliydi gece bende o hareket ettikce ne yana yatacağımı şaşırdım korktum üzerine yatarımda hareketleri kısıtlanır diye
bişey olacak diyede korktum sabaha kadar uyuyamadım

benimkine de sığmaz tatlım,valiz ve yanında 2 çantayla giderim ben bu gidişle bizim 1 tane var alt açma,1 paket de kullan atlardan aldım,bakalım duruma göre götürecem artık..oyyyy kıyamam ben tombilime yaa gözümün içine bakıyo aylardır,uykusuzluğa ve açlığa hiç dayanamaz normalde,ama 8 aydır ağzını açmadı,huysuzlanmadı

bugün ustalar gelecekti eve,2-3 saatlik işleri vardı,ev dandini,gelselerdi bugün temizleyip evi toplayacaktık,ama gelmediler,nasıl sinirlendim,nasıl gözyaşı akıttım anlatamam,adam beni teselli etmekten,öpmekten,sarılmaktan okula gidemedi,bi yandan da kızımı seviyo,Allah'ım yaa bu adamın hakkını nasıl ödeyecem ben

Saol bademcım ınş geçer elimde kuru meyveler yıyıp duruyorum(annem gelıcek işte komposto yapacakmış şekersiz su yerıne içersin dedi :))

Sorma yavrusum ya ne sıkıntı ne sıkıntı ter içinde uyanıyorum kızımda sıkışıyor ;(( 2gundur bu sıkıntının tek guzel yanı var kızlar rüyamda dogum yapıyorum bütün gece kızımı öpüyorum hep te aynı bebegı görüyorum))öle etkılenıyorum mı uyanınca karınıma bakıyorum gercek mi die

ayol kalmasın içinizde kıyın paracıklara yakın doğalgazı sıcacık evde giydirin hehehe yaza kadar çatlamayın

ya sorma canım ne denirki böylesi insana maşallah diyelimde nazar deymesin bari
kız adamın içini tükettin sen ağlıyosun o üzülüyor yazık değilmi sanada onada
benimkide sağolsun bugün kızdım ona durduk yere avutmadanda gitmiyor gerçekten bazen düşünüyorum biz olsak bu kadar sabırlı olabilirmiyiz diye
allah mecbur etmesin ama öyle bi durum olsa elimden gelen herşeyi yaparım onun bana yaptığı gibi

heheheh alınır alınır,1 günlük iş hepsi

bahara doğru giydiricem zaten tatlım,kışın üşür haklısın.erkek çocuklara da giydiriliyo zaten tatlım,sıcacık olur ne güzel benim eşimin de var bi fotosu,kız çocuğu gibi nasıl güzel,ben de ona bakayım bari bol bol

yavruusm bişeycik olmaz tatlım,benim kız da dürtüp duruyo ne yana yatsam,yapacak bişey yok,yatıp uyumak zorundayız

kızlar komposto için bi kaç tarif verebilir misiniz? ben de yapayım kendime. bir de boza içmemiz lazımmış süt için boll bol.

ayol kalmasın içinizde kıyın paracıklara yakın doğalgazı sıcacık evde giydirin hehehe yaza kadar çatlamayın

oh valla iyi dedin canım öyle yapalım ya ,ayyyyyy ne şeker olur minnacık elbisesiyle benim fıstık kızım
ya düşündükce bile gözlerim doluyor

Son düzenleme:
kızlar komposto için bi kaç tarif verebilir misiniz? ben de yapayım kendime. bir de boza içmemiz lazımmış süt için boll bol.

ayol ne sütü benim kaç aydır süt akıyo zaten göğüs pedi kullanıyom hep yaaa guguş doğunca içerim bide onu içsem kim tutacak memişleri aldı başlarını gidio heheheh

değmesin inşallah canım

isteyerek ağlamadım bu sefer,istem dışı aktı gözyaşları,engelleyemedim napıyım,ama eşim sarılınca kesildi gözyaşlarım,nazlı mıyım neyim ymd duysun

ben normalde çok sabırlıyımdır canım,cazgırlık yapamam,eşimi çok idare ettim ilk evlendiğimiz yıllarda,ve sabrımın mükafatını aldığımı düşünüyorum şimdilerde

merhaba tatlı annişleerr..umarım herkes iyidir..
funtunn geçmiş olsun kabızlık derdi bende de var kaç gündür( hemoroidim ve fissürüm de var benim iyice azcak diye korkuyorum
kızlar bime ateş ölçer geliyor 25 tl mi neydi fiyatı uygun sanırım.ateş ölçer almadım ben henüz ne tür bişey alcağımıda bilmiyorum dijitaller mi kullanışlı ki?

ne güzel rüya görmüşsün bilirim canım o sıkıntıyı ilk zamanlar 4 ay çektim bende insan yemekten içmekten kesiliyor
öylede canım ne bileyim dün çok huzursuz oldum uyuyamadım eşimde bende altı buçukta dikildik ayağa
ben hayatımda boza içmedim nasıl bişey acaba:44: istedim denemyi ama bi türlü nasip olmadı

ayol ne sütü benim kaç aydır süt akıyo zaten göğüs pedi kullanıyom hep yaaa guguş doğunca içerim bide onu içsem kim tutacak memişleri aldı başlarını gidio heheheh

neee süt mü akıyooo maşallahhh nazar değmesin inşallah. benm minişlerde hiç bi değişiklik yok ya ondan araştırıyorum neler süt yapar diye.. sadece çevresi biraz koyulaştı bi de ucunda minik topak birikinti kuruları oluyo o kadar..

Son düzenleme:

Aaa bozayı sımdı ılk defa duydum CNm ama kış ya bol bol içeriz nasılsa
Valla şu kara kayısı varya hanı kurusu dıe satılıyor onla ıncırı kaynatıcaz eğer cok tatsız içemezsen bıraz şeker atabılırsın tatlım biz şeker koymıycaz malum kılolar))su içer gıbı ıç hayatım yanı ben yedıgım zaman bana hemen fayda etmıyor suyu daha etkılı sankı

kız niye öyle diyon kilotlu çorap çok iyi oluyo ben aldım oğluma sende al üşümez guguşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…