2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Selam kızlaarrr
Bugün bebişimin kıyafetlerini yıkamaya başladım

Ve güzeller güzeli Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Atamızın ve tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun inşallah.

kız yeyip geldim bile ben sen nerdesin

ben de bişeyler yedim tatlım..bi de kızımın çantasını hazırladım sanırım küçük tekerlekli valize anca sığdıracaz eşyalarımızı,gerçi kızımınkiler kendi çantasına sığdı ama benimkiler daha fazla olacağı için valiz gerekecek..klinik eve 5 dakika uzaklıkta halbuki,ama ben pimpirikliyim,illa herşey yanımda olacak

Selam kızlaarrr

Ve güzeller güzeli Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Atamızın ve tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun inşallah.

selam canımmm,hadi hayırlı olsun

amin amin..bayramımız kutlu olsun

Cicileri yıkayanlara bir sorum olacak.
Ben Dalin'in matik olan granül sabunundan aldım. 3 yemek kaşığı koydum ama hiç öyle aman aman köpürmedi :44:

Selam kızlaarrr

hazırlıklar son hız devam canım herkes yıkamaya başladı maşallah sende başlamışsın***kolay gelsin canım
yıkamak güzelde ütülemek çok sürüyor minik,minik ütülemeyle bitmiyor
seninde bayramın kutlu olsun canım

sanada afiyet olsun canım
daha iyi canım hazır olsun o telaşede kim eve gidecek iyi yapmışsın sen eksik bırakma al yanına

Son düzenleme:
Ben Dalin'in matik olan granül sabunundan aldım. 3 yemek kaşığı koydum ama hiç öyle aman aman köpürmedi :44:

benimki de Dalin'in sıvı deterjanı canım,benimkiler de köpürmedi,ama ben çok az koydum deterjanı,ne de olsa lekeli falan değildi,en fazla tozludur çamaşırlar,sonra bi de durulama yaptırdım.ütü de yapınca mikrop falan kalmaz zaten..

ben dalan aldım öyle köpürüyor tortusu felan kalıyor dediler
ama ben normal deterjan kadar koydum ne köpürdü nede tortu kaldı

sağol yavrusum..ütülemek çok zevkli yavrusum,benimki uzun da sürmedi öyle,ama dinlenmeden yapılmıyo,insanın beli ağrıyo..evet bence de herşey yanımda hazır olsun,eşim becerikli halleder bi şekilde ama onu da telaşa sokmaya gerek yok,o heyecanı hep yanımda
olarak yaşamalı diye düşünüyorum..

evet canım ya bende onu diyorum o heycanla stresle eve gitmek istemez adamcağız hem herşeyi yanına almak varken neden yanından ayrılmak zorunda kalsınki değilmi ama
bende olsam ayrılamazdım hastaneden
bende oturarak yaptım canım belki ben ütü yapmayı sevmediğim için uzun geldi yada o gün aşırı yorgundum ondanda olabilir

aynen tatlım..eşim yapacaktı aslında bi kısmını,yok dedim ben yapacam,bi heveslendim sorma dinlene dinlene yaptım.eşimin de vardı ütülenecek pantolon-gömleği,onları bıraktım kendi yaptı yoruldum diye yaptırmadı bana

Akşam 20.00'da Cumhuriyet yemeği var otelde,gideyim istiyorum ama eşim ayakta yorulursun diyo,napsam bilemedim :44:

Selam kızlar nasılsınız??? Sizlere bir sorum olacaktı mideniz yanıyor mu???:2::2::2:
Benim ki sürekli yanıyor
Ne yapacağımı şaşırdım:18:

uyanık seniiiii yok canım ya neden ayakta durasın gidebilirsin iyi olurdu bence

Selam kızlar nasılsınız??? Sizlere bir sorum olacaktı mideniz yanıyor mu???:2::2::2:
Benim ki sürekli yanıyor
Ne yapacağımı şaşırdım:18:

ben bir aydır ölüyorum mide yanmasından günde 1 tane talcit alıyorum geçiyor çok şükür
ama gece yine başlıyor kazınmalar felan bende meyve yeyip yatıyorum

ben bir aydır ölüyorum mide yanmasından günde 1 tane talcit alıyorum geçiyor çok şükür
ama gece yine başlıyor kazınmalar felan bende meyve yeyip yatıyorum

Bende meyve yiyorum ama ne yesem sanki daha çok artıyor yanması inanamazsın belki ama 3 ya da 4 yastıkla oturur vaziyette uyuyabiliyorum
Rennie duo diye bir şurup verdi doktorum ama oda hafif geçiriyor gibi yapıyor sonra yeniden işkence:18:

güzelim gaviscon kullansan daha etkili olıur bence dr sorsana bir
heheheh iyi olur evet,bakalım artık,ben bilmem beyim bilir

heeee o zaman başka

Bir hafta sonra tekrar kontrolüm var o zaman daha etkili bir ilaç isteyecem artık geçmezse:26:
Bir de kızlar benim oğlum çok hareketli Maşallah
Sizinkilerde öyle mi hiç durmuyor acaba hareketleri mideme baskı yapıyor o yüzden mi yanması artıyor diye düşünüyorum:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…