2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Köpürme meselesinde bende sorun yok yani. İyi bari
Ben de kısa programda yıkadım Bademcim. Dediğin gibi zaten bir leke yok üzerinde. Tozu falan gitsin diye yıkıyoruz. İyice durulansın diye de ekstra durulama seçtim. İlk partiyi astım bakalım :))) Hava da pek güzel değil ama umarım çabuk kurur. Şimdi yıkananları evin içinde çamaşır askılığına asacağım mecbur. Balkon doldu :)))

bende o yüzden olduğunu düşünüyorum tatlım
maşallah hareketli olması çok güzel inşallah hep öyle olur

bende evin içinde kuruttum canım 2 gün sürüyor ama mecbur astım dışarısı çok esiyordu çünkü

Yavrus, gündüzleri senin kadar uyusam gece bir gram uyuyamazdım sanırım Maşallah sana. İyi uykular tatlım :)

Selam kızlar nasılsınız??? Sizlere bir sorum olacaktı mideniz yanıyor mu???:2::2::2:
Benim ki sürekli yanıyor
Ne yapacağımı şaşırdım:18:

yanmaz mı canım yaa adeta kavruluyo içimmm(bende renni duo içiyorum.yatmaya yakın bişey yemiyorum asitli baharatlı zaten hamilelik dolayısıyla yok hayatımda ama yine de oluyo oluyo iştee.bende 2 yastıkla nerdeyse oturarak uyuyorum her sabah da boyun ağrısıyla uyanıyorum..ne yaparsak yapalım doğurmadan geçmicek heralde bu şikayetler

yok yok merak etme umarım çabuk kurur canım yaa,benimkiler 3 günde anca kurudu,burası çok nemli çünkü..benim çamaşırlar da içerde kuruyo mecburen,dışarısı daha berbat ..

bende evin içinde kuruttum canım 2 gün sürüyor ama mecbur astım dışarısı çok esiyordu çünkü

Ya internette okudum canım. Bebiş kıyafetlerini mutlaka güneşte kurutun, güneş ışınları bazı mikropların ölmesini sağlıyor yazıyordu. Bu yüzden dışarıya asayım dedim ama ortada güneş falan yok ki Diğer yıkananlar mecbur eve artık :))

Yavrus, gündüzleri senin kadar uyusam gece bir gram uyuyamazdım sanırım Maşallah sana. İyi uykular tatlım :)

değilmi canım normali odur ama ben gecede çok güzel uyuyorum hatta erken yatmakla kalmayıp sabah zor kalkıyorum
sağol canım

dediğin gibi canım öyle mikrop öldürecek güneş kalmadı malesef
olsun zaten ütü yapcan ölür o zaman mikroplar

Son düzenleme:
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba :)
umarım herkes iyidir ve herhangi bir sıkıntı yoktur henüz geçmişe bakamadım çünkü biraz geçmişte gezineyim ben.

Ben de biraz gidip işlerime bakayım bari. Bayram sonrası ev toplama klasiği beni bekliyor :))

Öpüyorum ikinizi de kızlar. Görüşmek üzere.

umarım herkes iyidir ve herhangi bir sıkıntı yoktur henüz geçmişe bakamadım çünkü biraz geçmişte gezineyim ben.

Hoşgeldin canım. Görüşmek üzere şimdilik :)

merhabalar canım hoşgeldin bayramın kutlu olsun
sen geldin ama malsef ben çıkıyorum kendine iyi bak geldiğimde burada olursan görüşürüz yine
Ben de biraz gidip işlerime bakayım bari. Bayram sonrası ev toplama klasiği beni bekliyor :))

Öpüyorum ikinizi de kızlar. Görüşmek üzere.

canım bizde seni öptük kolay gelsin sana

Günler azaldıkça zaman geçmiyor sanki
Peki kızlar doktoru NST ye başlayan var mı aranızda?

slm kızlar nasılsınız bayram nasıl geçti anca girebildim eşim evde olduğundan bilgisayarı bana vermedi hiç eşim gitti bende hemen size koştum
ne var ne yok herkes iyidir inşallah geçmişi okuyayım dedim 100 sayfadan fazla varmış ilk 10 sayfayı okudum sonra gözlerim yorulmaya başladı bende boşverdim

ben doğum yaptığım haftadayım çok korkuyorum erken doğum yapmaktan sürekli kontrol ediyorum bişey gelmiş mi diye şu 2 haftayıda sağ salim atlatsak kızımla allahın izniyle
doğum hikayeleri topiğine yazmışsınız çok heyecanlandım birisi doğurdu galiba diye ama çok şükür doğum yapan yok

merhaba kızlar nasılsınız bakalım?bende yıkadım bebeğimin çamaşırlarını fazla bişeyi yok ama olanları yıkadım.bugün tatilin son günü yarın iş başı yapıcam bu haftayı saymazsak 3 haftam kalıyor izne ayrılmak için kendimi artık çok ağırlaşmış hissediyorum 65 kiloyum hayatımda hiç bu kiloya çıkmamıştım daha ne kadar alıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…