Köpürme meselesinde bende sorun yok yani. İyi bari
Ben de kısa programda yıkadım Bademcim. Dediğin gibi zaten bir leke yok üzerinde. Tozu falan gitsin diye yıkıyoruz. İyice durulansın diye de ekstra durulama seçtim. İlk partiyi astım bakalım :))) Hava da pek güzel değil ama umarım çabuk kurur. Şimdi yıkananları evin içinde çamaşır askılığına asacağım mecbur. Balkon doldu :)))
Bir hafta sonra tekrar kontrolüm var o zaman daha etkili bir ilaç isteyecem artık geçmezse:26:
Bir de kızlar benim oğlum çok hareketli Maşallah
Sizinkilerde öyle mi hiç durmuyor acaba hareketleri mideme baskı yapıyor o yüzden mi yanması artıyor diye düşünüyorum:26::26::26:
Ben de kısa programda yıkadım Bademcim. Dediğin gibi zaten bir leke yok üzerinde. Tozu falan gitsin diye yıkıyoruz. İyice durulansın diye de ekstra durulama seçtim. İlk partiyi astım bakalım :))) Hava da pek güzel değil ama umarım çabuk kurur. Şimdi yıkananları evin içinde çamaşır askılığına asacağım mecbur. Balkon doldu :)))
yanmaz mı canım yaa adeta kavruluyo içimmm(bende renni duo içiyorum.yatmaya yakın bişey yemiyorum asitli baharatlı zaten hamilelik dolayısıyla yok hayatımda ama yine de oluyo oluyo iştee.bende 2 yastıkla nerdeyse oturarak uyuyorum her sabah da boyun ağrısıyla uyanıyorum..ne yaparsak yapalım doğurmadan geçmicek heralde bu şikayetler
yok yok merak etme umarım çabuk kurur canım yaa,benimkiler 3 günde anca kurudu,burası çok nemli çünkü..benim çamaşırlar da içerde kuruyo mecburen,dışarısı daha berbat ..
Ya internette okudum canım. Bebiş kıyafetlerini mutlaka güneşte kurutun, güneş ışınları bazı mikropların ölmesini sağlıyor yazıyordu. Bu yüzden dışarıya asayım dedim ama ortada güneş falan yok ki Diğer yıkananlar mecbur eve artık :))
Ya internette okudum canım. Bebiş kıyafetlerini mutlaka güneşte kurutun, güneş ışınları bazı mikropların ölmesini sağlıyor yazıyordu. Bu yüzden dışarıya asayım dedim ama ortada güneş falan yok ki Diğer yıkananlar mecbur eve artık :))
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba :)
umarım herkes iyidir ve herhangi bir sıkıntı yoktur henüz geçmişe bakamadım çünkü biraz geçmişte gezineyim ben.
umarım herkes iyidir ve herhangi bir sıkıntı yoktur henüz geçmişe bakamadım çünkü biraz geçmişte gezineyim ben.
yanmaz mı canım yaa adeta kavruluyo içimmm(bende renni duo içiyorum.yatmaya yakın bişey yemiyorum asitli baharatlı zaten hamilelik dolayısıyla yok hayatımda ama yine de oluyo oluyo iştee.bende 2 yastıkla nerdeyse oturarak uyuyorum her sabah da boyun ağrısıyla uyanıyorum..ne yaparsak yapalım doğurmadan geçmicek heralde bu şikayetler
slm kızlar nasılsınız bayram nasıl geçti anca girebildim eşim evde olduğundan bilgisayarı bana vermedi hiç eşim gitti bende hemen size koştum
ne var ne yok herkes iyidir inşallah geçmişi okuyayım dedim 100 sayfadan fazla varmış ilk 10 sayfayı okudum sonra gözlerim yorulmaya başladı bende boşverdim
ben doğum yaptığım haftadayım çok korkuyorum erken doğum yapmaktan sürekli kontrol ediyorum bişey gelmiş mi diye şu 2 haftayıda sağ salim atlatsak kızımla allahın izniyle
doğum hikayeleri topiğine yazmışsınız çok heyecanlandım birisi doğurdu galiba diye ama çok şükür doğum yapan yok
merhaba kızlar nasılsınız bakalım?bende yıkadım bebeğimin çamaşırlarını fazla bişeyi yok ama olanları yıkadım.bugün tatilin son günü yarın iş başı yapıcam bu haftayı saymazsak 3 haftam kalıyor izne ayrılmak için kendimi artık çok ağırlaşmış hissediyorum 65 kiloyum hayatımda hiç bu kiloya çıkmamıştım daha ne kadar alıcam bilmiyorum