slm kızlar nasılsınız bayram nasıl geçti anca girebildim eşim evde olduğundan bilgisayarı bana vermedi hiç eşim gitti bende hemen size koştum
ne var ne yok herkes iyidir inşallah geçmişi okuyayım dedim 100 sayfadan fazla varmış ilk 10 sayfayı okudum sonra gözlerim yorulmaya başladı bende boşverdim
ben doğum yaptığım haftadayım çok korkuyorum erken doğum yapmaktan sürekli kontrol ediyorum bişey gelmiş mi diye şu 2 haftayıda sağ salim atlatsak kızımla allahın izniyle
doğum hikayeleri topiğine yazmışsınız çok heyecanlandım birisi doğurdu galiba diye ama çok şükür doğum yapan yok
merhaba kızlar nasılsınız bakalım?bende yıkadım bebeğimin çamaşırlarını fazla bişeyi yok ama olanları yıkadım.bugün tatilin son günü yarın iş başı yapıcam bu haftayı saymazsak 3 haftam kalıyor izne ayrılmak için kendimi artık çok ağırlaşmış hissediyorum 65 kiloyum hayatımda hiç bu kiloya çıkmamıştım daha ne kadar alıcam bilmiyorum
merhaba canım normalde izne çıkmış olman lazım doktorun rapor yazmadımı?
Günler azaldıkça zaman geçmiyor sanki
Peki kızlar doktoru NST ye başlayan var mı aranızda?
merhaba canım hoşgeldin biz bayramda evdeydik eşimle bir yere gitmedik yarında iş var.artıkk az kaldı ama benim içimdende bir his erken doğurucan diyo ama bu işallah 37 yada sonrasında olur.
aynen günler geçmek bilmiyor :) benim doktorum NST ye başladı canım...
evet öyle ama ben çalişabilir raporu aldım canım 37 ye kadar öğretmenim.5 haftayı ekleticem sonraya sonrası daha önemli.bu arada okulda falan sancım gelmez işallah bakalım:))
hoşbulduk canım bizde bi yere gitmedik bayramda sadece 3.günü dağ yoluna götürdü eşim gece 12 de tavla oynadık eşimlemarsa yolladım eşimi
ben 34. haftada doğum yapmıştım canım ondan çok korkuyorum bu hafta hep korkuyla geçti ama 34. haftayıda atlattım yarın 35 haftalık olacağım inşallah
merhaba kızlar nasılsınız bakalım?bende yıkadım bebeğimin çamaşırlarını fazla bişeyi yok ama olanları yıkadım.bugün tatilin son günü yarın iş başı yapıcam bu haftayı saymazsak 3 haftam kalıyor izne ayrılmak için kendimi artık çok ağırlaşmış hissediyorum 65 kiloyum hayatımda hiç bu kiloya çıkmamıştım daha ne kadar alıcam bilmiyorum
Haftaya benimkide başlar herhalde çok heyecanlıyım yaaynen günler geçmek bilmiyor :) benim doktorum NST ye başladı canım...
aman çok dikkat et bide okul öğrenciler falan şuan çok hassas dönemdeyiz kasılmalar falan başladı mı sende ?
peki küvezde kaldımı bebeğin kaç kilo doğdu?o zaman sen kenddine dikkat et fazla kıpırdama bir yere gerçi artık hepimizin riski var ama sen önce yaşamışsın onun etkisi var.
öğretmensin galiba canım.bende öğretmenim.bende geçen hafta aldım 5 hafta çalışabilir raporunu.bu hafta bayram la falan geçti kaldı 4 hafta..okulda doğurmasak iyiydii:))
ben geçen hafta ilk kez girdim istedi doktorumm..
küvöze girmedi canım bebeğim 2490 gr doğdu ama doğumdan 3 ay sonra kızımı kaybettim o yüzden çok korkuyorum zaten yerimden kalkmıyorum eşim sağolsun herşeyi yapıyor
başın sağolsun canım allah kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi şimdi seni daha iyi anlıyorumişallah sağ salim alırız çocuklarımızı kucağımıza sen aklına getirme kötü şeyler...
en son kontrole nezaman gittin ?
küvöze girmedi canım bebeğim 2490 gr doğdu ama doğumdan 3 ay sonra kızımı kaybettim o yüzden çok korkuyorum zaten yerimden kalkmıyorum eşim sağolsun herşeyi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?