2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

merhaba canım hoşgeldin biz bayramda evdeydik eşimle bir yere gitmedik yarında iş var.artıkk az kaldı ama benim içimdende bir his erken doğurucan diyo ama bu işallah 37 yada sonrasında olur.

merhaba canım normalde izne çıkmış olman lazım doktorun rapor yazmadımı?

merhaba canım hoşgeldin biz bayramda evdeydik eşimle bir yere gitmedik yarında iş var.artıkk az kaldı ama benim içimdende bir his erken doğurucan diyo ama bu işallah 37 yada sonrasında olur.

hoşbulduk canım bizde bi yere gitmedik bayramda sadece 3.günü dağ yoluna götürdü eşim gece 12 de tavla oynadık eşimle marsa yolladım eşimi
ben 34. haftada doğum yapmıştım canım ondan çok korkuyorum bu hafta hep korkuyla geçti ama 34. haftayıda atlattım yarın 35 haftalık olacağım inşallah

evet öyle ama ben çalişabilir raporu aldım canım 37 ye kadar öğretmenim.5 haftayı ekleticem sonraya sonrası daha önemli.bu arada okulda falan sancım gelmez işallah bakalım:))

aman çok dikkat et bide okul öğrenciler falan şuan çok hassas dönemdeyiz kasılmalar falan başladı mı sende ?

peki küvezde kaldımı bebeğin kaç kilo doğdu?o zaman sen kenddine dikkat et fazla kıpırdama bir yere gerçi artık hepimizin riski var ama sen önce yaşamışsın onun etkisi var.

öğretmensin galiba canım.bende öğretmenim.bende geçen hafta aldım 5 hafta çalışabilir raporunu.bu hafta bayram la falan geçti kaldı 4 hafta..okulda doğurmasak iyiydii:))

peki küvezde kaldımı bebeğin kaç kilo doğdu?o zaman sen kenddine dikkat et fazla kıpırdama bir yere gerçi artık hepimizin riski var ama sen önce yaşamışsın onun etkisi var.

küvöze girmedi canım bebeğim 2490 gr doğdu ama doğumdan 3 ay sonra kızımı kaybettim o yüzden çok korkuyorum zaten yerimden kalkmıyorum eşim sağolsun herşeyi yapıyor

öğretmensin galiba canım.bende öğretmenim.bende geçen hafta aldım 5 hafta çalışabilir raporunu.bu hafta bayram la falan geçti kaldı 4 hafta..okulda doğurmasak iyiydii:))

evet canım bide benim branş beden eğitimi hep hareketliyim çocuklar bile hocam yavaş falan diyolar artık:))evet öyle bişe olmaz işallah 37den sonra doğsun bebişler.senin branşın ne?

ben geçen hafta ilk kez girdim istedi doktorumm..

Ben daha hiç girmedim acaba o sonuca göre doğum zamanı yakın mı değil mi söyleyebiliyorlar mı?:26:
Gerçi yaptığımı araştırmalar göre söylenebiliyormuş doktorlarınız ne gibi yorumlar yaptı???

küvöze girmedi canım bebeğim 2490 gr doğdu ama doğumdan 3 ay sonra kızımı kaybettim o yüzden çok korkuyorum zaten yerimden kalkmıyorum eşim sağolsun herşeyi yapıyor

başın sağolsun canım allah kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi şimdi seni daha iyi anlıyorum işallah sağ salim alırız çocuklarımızı kucağımıza sen aklına getirme kötü şeyler...

başın sağolsun canım allah kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi şimdi seni daha iyi anlıyorum işallah sağ salim alırız çocuklarımızı kucağımıza sen aklına getirme kötü şeyler...

amin canım amin allahım bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah

slm kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun

canım başın sağolsun Rabbim öyle imtihan etmesin inşallh

esraumut beden eğitimimi canım hem kolay hem zor ya dikkat et kendine

nst de gizli sancı falan var mı bakıyorlar bebeğin hareketleri sancı kalp atışı ne orantıda falan bakılmş oluyor

Başın sağolsun canım Allah'ım birdaha böyle bir acı vermesin... Allah herkese yavrusunu sağlıklı kucağına almayı nasip etsin olmayanlarada versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…