seninde canım hoşgeldin.benim bebişte acayiplikler var çok hareketli sabah mesela uykudan uyandım o derece bide karnımı sertleştiriyo anlamıyorum niye böyle oluyo?
seninde canım hoşgeldin.benim bebişte acayiplikler var çok hareketli sabah mesela uykudan uyandım o derece bide karnımı sertleştiriyo anlamıyorum niye böyle oluyo?
slm maya bu konuda bilgilisin galiba bulmuşken bende sorayım dedim :)) peki nst de sancı çıktı diyelim o zaman ne oluyor ne anlama geliyor yani alt we üst sınırı warmı bunun birde eger sancı çıkarsa açılma olup olmadığına bakılıyor buda doğumu mu belirliyor zaman açısından pek bilmiyorum bu hafta ilk deFA NST bağlanıcam o yüzden pek bilgim yok...
ben bahçelievler medicanaya gidiyorum zaten pahalı bir hastane bakalım doktor isterse yaptırırız artık.evet bir gün var aramızda:))ben aksilik çıkmazsa normal istiyorum sen ne yapıcaksın doğumu?