2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

nst girince doğum yakınmı değil mi anlaşılmaz sadece sancın var mı ona bakılır
mesala sabah nstye girersin sancı çıkmaz ama akşama doğum yapabilirsin

seninde canım hoşgeldin.benim bebişte acayiplikler var çok hareketli sabah mesela uykudan uyandım o derece bide karnımı sertleştiriyo anlamıyorum niye böyle oluyo?

Başın sağolsun canım Allah'ım birdaha böyle bir acı vermesin... Allah herkese yavrusunu sağlıklı kucağına almayı nasip etsin olmayanlarada versin

sağolun kızlar rabbim kimseye yaşatmasın

seninde canım hoşgeldin.benim bebişte acayiplikler var çok hareketli sabah mesela uykudan uyandım o derece bide karnımı sertleştiriyo anlamıyorum niye böyle oluyo?

Benim ki sol tarafıma toplanıyor genelde sol tarafıma yattığımdan dolayı galiba ve sürekli yatağa gelen kısma pat pat vuruyor uyandırıyor beni

canım sertleşme kasılma anlamına geliyor ama saatte 5 kere olmuyorsa problem yok bebek kendini doğuma hazırlıyor

büyüdüler artık sığamıyorlar kuduruklar
benimde sürekli sağ göğüs altımdan sırtıma doğru gerinmiş durumda yerini değiştirmiyor hiç

nst girince doğum yakınmı değil mi anlaşılmaz sadece sancın var mı ona bakılır
mesala sabah nstye girersin sancı çıkmaz ama akşama doğum yapabilirsin
slm maya bu konuda bilgilisin galiba bulmuşken bende sorayım dedim :)) peki nst de sancı çıktı diyelim o zaman ne oluyor ne anlama geliyor yani alt we üst sınırı warmı bunun birde eger sancı çıkarsa açılma olup olmadığına bakılıyor buda doğumu mu belirliyor zaman açısından pek bilmiyorum bu hafta ilk deFA NST bağlanıcam o yüzden pek bilgim yok...

aynen canım her gittiğimde ek ücret ödeniyor malesef ama bebişlerimize değer bu arada senin bebişle benimkinin arasında 1 gün var :)

ben bahçelievler medicanaya gidiyorum zaten pahalı bir hastane bakalım doktor isterse yaptırırız artık.evet bir gün var aramızda:))ben aksilik çıkmazsa normal istiyorum sen ne yapıcaksın doğumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…