2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? ağrıların geçti mi...?

ne diyosun kız sen, o benim gelinim bi kere olmaz öyle şey doktorunuz şaka yapmış size..
anoommm kız bu saatten sonra yeni gelin aratma bize

canım ya bak nazar deydi sana maşallah diyelim üzüldüm canım ya inşallah bidaha böyle bi sorun yaşamaz.
ay doktorun şaşırdımı öyle şimdiye kadar bakmadımı hiç aaaaa ya erkek olursa
Boşver yaa muhtaç modunu falan. Annen o senin, ona mı gurur yapacaksın. Gelecek tabii, mecbur gelmeye. Doğurmasaydı anasını satayım alla allaaa :))) Kızdırmasın beni :))))))))
ilahi , doğru dedin ama bende öyle doğurmasaydın dicem

anladım canım hayırlısı artık inş kimseye ihtiyacımız olmadan atlatırız bu dönemi

Benimkinin normal tarihiyle sezaryen tarihi arasında 3 gün var ya. Korkuyorum o yüzden belki erken olur diye :))) Eğer oğlum öyle bir şey yapmazsa doğum günleri Çınar ile aynı olacak :)) Ben Memorial Hastanesi'nde doğum yapacağım canım. Ataşehir'deki Memorial. Sen de bir an önce git gör ve en hayırlı kararı ver inşallah.

O sabredememe bende de var. Oğlumun odası olacak odada benim bekarlıktan kalma bir dolabım vardı. Onun içinde hep yorganlar, yastıklar falan vardı. Bütün o şeyleri aldığı için evden çıkartmak istemiyordum. Ama bebişin oda takımı gelince o dolap odada çok sırıttı, çirkin oldu. Mecbur çıkartacağım. Annemi kandırdım, ona vereceğim :)) Şimdi yorganlara yer arıyorum. Vakumlu hurçlardan aldım. Bazanın, koltukların altındaki bütün giyilmeyen, kışlık vs. giysileri çıkarttım. Bir taraftan yorganlara yer arıyorum, her tarafta kıyafetler. Hurçların birinin vakum yeri bozuk çıktı. Vs.vs.vs. Bir görsen var ya şuan evi. Her tarafta, her odada yerlerde bir şeyler var :)))))) Bütün şu işler bugün-yarın bitse, sonra ilk işim perde ve halı meselesini halletmek olacak. Perde yine kolay da halı zor. Çünkü bebek odasına uygun şu sevimli halılar hep çok küçük veya normal halı ebatlarında. Ama bebişin odasına konulacak şeyin yolluk gibi dar ve uzun bir şey olması gerekiyor odanın tipi nedeniyle. O formda da bebiş odasına uygun bir şey bulamıyorum maalesef

ağrılar hala devam ediyo canım,canım sıkılıyo zaten her ağrıda,Allah'tan bebeğim hareket ediyo sürekli de içim bi nebze olsa rahat ediyo..

hiç şaka yapıyo gibi durmuyodu canım valla ben de çok alıştım kızım kızım demeye,ama oğlum oğluma dönecek bu gidişle benim tombul

badem30 geçmiş olsun canımmmmm..inşallh meleğin uslu durur o güne kadar acele etmez
valla benim doktor her kontrlde cinsiyetimiz kız deyip duruoo

kızlar bebek bezini
molfix mi alsam huggies mi alsam az önce markette gördüm ama almadım az daha düşüneyimdedim
yetişkin bezleride 16.85 tl idi uygun geldi valla

ben molfix alcam canım prima ve huggies almayı düşünmüyorum

Canım benim geçmiş olsun. Bebişin iyi olmasına çok sevindim. Vaktini beklesin, zamanında gelsin inşallah. Doktorun sürprizi süper olmuş :)))))) Ama bence kızın olacak. İçime öyle doğuyor :)))

canım bebeğin odasına halıyı pek tavsiye etmiyorlarmış geçen gün starda melek diye bir program varya orada duydum
toz tutuyormuş diye ,amaan herşeyde zararlı yahu

O zaman da oda çıplak olur yaa :))) Aman ne çok şey biliyorlar öyle. Çocuk yarın bir gün emeklediği zaman parkenin üzerinde mi emekleyecekmiş :)))

ayyy inşallah sabreder biraz daha nerden çıktıki şimdi bu sorun iş felanda yapmıyosun halbuki
biz bile okadar benimsedik gülce diyerek

de canım de,maaşallah de de bebeğim dayansın Kasım sonuna kadar bakmaz mı canım,her gidişimizde baktı ama bugün bi şaşırdı niyeyse erkek olursa da şaşırmayacam tatlım,zaten en başından beri hazırlıyorum kendimi,bu işte bi iş var diyip duruyorum kendime beşiğimiz,arabamız,kıyafetler zaten hep ortak renkler,3-5 parça bişey var kıza dönük,onları da evde giydiririm

ayy canım bi anda okadar çok iş çıkarmasaydın kendine.. sen söyleyince bile benim gözüm korktu birden :)))
benim eski bi halım vardı, ince bişey yeşil üstünde pembe sarı papatyalar var.. onu serdim güzel duruyormuş gibi geldi, halı düşünmedim hiç..
tüylü bişey değil oyüzden toz tutmaz hem.. şu eski ince halıflexler gibi... toz yapmaması için sende öyle bişey seçebilirsin ozaman illa çocuk odası modellerine bakmazsın...
walla kolay gelsin sana canım... hee bu arada erkek çocuklar vaktinden geç gelirmiş derler o yüzden bekler o annesinin sözünü dinler korkma sen

canım ya... inşallah bi an önce geçer ağrıların... keşke türkiye ye geldiğinde de farklı bi doktora gitseydin, benim 3 farklı doktor erkek dedi, değişmez artık :))))

O zaman da oda çıplak olur yaa :))) Aman ne çok şey biliyorlar öyle. Çocuk yarın bir gün emeklediği zaman parkenin üzerinde mi emekleyecekmiş :)))

ya işta bende onu diyorum biz sokaklarda büyüdük tozun toprağın içinde
çamurdan tencere tava bile yapardık bunlarda yeni icatlar ellerinden gelse astronot kıyafetiyle gezcez sıfır temas olacak o zaman
çok sinirim bozuluyor benimde böyle laflara bide doktor söylüyor yani

Canım benim geçmiş olsun. Bebişin iyi olmasına çok sevindim. Vaktini beklesin, zamanında gelsin inşallah. Doktorun sürprizi süper olmuş :)))))) Ama bence kızın olacak. İçime öyle doğuyor :)))

sağol canım..hem de ne süper oldu,hain tonton doktor şaka mı yapıyo bize napıyosa benim de içime kız gibi doğuyor,ama sürprizlere de hazırım canım..

ecrin sağol tatlım..güvenme bu hain doktorlara hemen değiştiriveriyorlar bak cinsiyeti
ben huggies aldım tatlım,iyi gelirse onunla devam edecem..

aman canım benim aldıklarımdada mavi var ne olacak sanki boşver
zamanında sağlıkla gelsinde kız,erkek farketmez, eee canım tedbir olarak ciğer geliştirici iğne vermedimi dr

ben molfix alcam canım prima ve huggies almayı düşünmüyorum

slm ben molfix yenidoğan aldım bilee çooook küçük çoook tatlı ya doğum çantasına koydum 10 tane geri kalanı evde kalacak çünkü benim normal doğum gibi görünüyo başı aşağıda sırtı sol tarafta os mudur nedir o kapalı işte çarşamba gidecem 37. hafta olduğu için herhal çatıyı yapar bu sefer dün akşam normal doğum izledim.. korku filmi sevenler izleyebilirler hiç aratmıyo doğrusu :104::104::104::104::104::104::104:

Geçmiş olsun. maşallah kızın mı desem oğlun mu desem bilemedim valla

biftek,badem maşallah kuzularınıza.Bademcim geçmiş olsun canım,ama senin bebiş kızdır bence

yavrus annen de amma nazlandı ya,umarım bu sefer dediği tarihte gelir

çocuk odasına halı yerine kilim de alabilirsiniz,çok hoş kilimler var,hem yıkaması da rahat.

Benim de gözüm o kadar korktu ki, her yer o haldeyken ben burada sohbet ediyorum. Bıraktım işi gücü
İnşallah zamanında gelir bakalım artık. Hayırlısı hangi günse o gün doğsun inşallah :) Halı işini dediğin gibi düşünüyorum zaten canım. Başka bir alternatifim yok çünkü.

Ben artık şu yerdeki şeyleri toplama işine döneyim :)))) Eşim gelecek birazdan. Evde savaş çıktığını düşünüp korkuya kapılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…