selam tontişler,doktordan geliyorum..gece çok ağrım oldu,kasıklardan bacaklara vuran bir ağrıydı..idrar yollarıyla ilgilidir diyerek doktora gittik hemen..doktor da fitil verdi..haftaya da kan ve idrar tahlili yapılacak..Nst'ye de soktu 10 dakikalığına,1 kere kasılmam çıktı..sıklaşırsa hemen ara beni dedi..moralim bozuldu biraz..ben de bişeye basmadım Nst sırasında,yatmak sıkıcı gerçekten o sırada..
33+4 haftadayız ve kızım 2.350 gr olmuş..normal doğum pozisyonundaymış..herşey yolundaymış çok şükür..Kasım 26'dan sonra doğarsa bi sorun yaşamayacakmışız,o zamana kadar sabredecek inşallah benim tontonum..
Bir de doktorum ne dese beğenirsiniz:cinsiyetini söylemiştim demi?evet dedik kız demiştiniz,ayaklarını da oynatmıyo,bakacam ama göremiyorum demez mi eşim dedi ki o zaman erkek doğarsa şaşırmayalım yani doktor bey şaka gibi şeyler yaşıyorum,hala emin değil yani benim tonton doktorum cinsiyetten
yaaa ben boşuna her renkten almadım bebeğimin eşyalarını,içime mi doğdu nedir
canım ya bak nazar deydi sana maşallah diyelimselam tontişler,doktordan geliyorum..gece çok ağrım oldu,kasıklardan bacaklara vuran bir ağrıydı..idrar yollarıyla ilgilidir diyerek doktora gittik hemen..doktor da fitil verdi..haftaya da kan ve idrar tahlili yapılacak..Nst'ye de soktu 10 dakikalığına,1 kere kasılmam çıktı..sıklaşırsa hemen ara beni dedi..moralim bozuldu biraz..ben de bişeye basmadım Nst sırasında,yatmak sıkıcı gerçekten o sırada..
33+4 haftadayız ve kızım 2.350 gr olmuş..normal doğum pozisyonundaymış..herşey yolundaymış çok şükür..Kasım 26'dan sonra doğarsa bi sorun yaşamayacakmışız,o zamana kadar sabredecek inşallah benim tontonum..
Bir de doktorum ne dese beğenirsiniz:cinsiyetini söylemiştim demi?evet dedik kız demiştiniz,ayaklarını da oynatmıyo,bakacam ama göremiyorum demez mi eşim dedi ki o zaman erkek doğarsa şaşırmayalım yani doktor bey şaka gibi şeyler yaşıyorum,hala emin değil yani benim tonton doktorum cinsiyetten
Boşver yaa muhtaç modunu falan. Annen o senin, ona mı gurur yapacaksın. Gelecek tabii, mecbur gelmeye. Doğurmasaydı anasını satayım alla allaaa :))) Kızdırmasın beni :))))))))
maşallh bebeişine kuzum yaaaayaaaaa senin eşin beklemiş en azından ben tek gidiyorurm nsty e eşim çalışıoo okulda gelemezde...pofffff
yaa anneme kalsa gelirde annemim bakması gereken 3 bebeği var babam erkek kardeşim bide 9 yaşında kızkardeşim bırakmıolarki kadını
yarın açık olur mu acaba perdeciler.. bu akşam mı çıkmak istesem eşime söyleyip :)
kızacak şimdi bana ne acelemiz var diye kesin
off bende bişey eksikse hemen yapasım geliyor sabredemiyorum ki...
ya bu arada sende 12.12.2012 lerden oldun demek çok sevindim canım yaaa
aynı gün doğum yapıcaz desene, sen hangi hastanede yapacaktın?
ben seninle konuştuğumuz gibi ya osmanoğlu ya hospitaliumu seçicem de gidip gördükten sonra bakalımmm
geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? ağrıların geçti mi...?
ne diyosun kız sen, o benim gelinim bi kere olmaz öyle şey doktorunuz şaka yapmış size..
anoommm kız bu saatten sonra yeni gelin aratma bize
badem30 geçmiş olsun canımmmmm..inşallh meleğin uslu durur o güne kadar acele etmez
valla benim doktor her kontrlde cinsiyetimiz kız deyip duruoo
kızlar bebek bezini
molfix mi alsam huggies mi alsam az önce markette gördüm ama almadım az daha düşüneyimdedim
yetişkin bezleride 16.85 tl idi uygun geldi valla
selam tontişler,doktordan geliyorum..gece çok ağrım oldu,kasıklardan bacaklara vuran bir ağrıydı..idrar yollarıyla ilgilidir diyerek doktora gittik hemen..doktor da fitil verdi..haftaya da kan ve idrar tahlili yapılacak..Nst'ye de soktu 10 dakikalığına,1 kere kasılmam çıktı..sıklaşırsa hemen ara beni dedi..moralim bozuldu biraz..ben de bişeye basmadım Nst sırasında,yatmak sıkıcı gerçekten o sırada..
canım bebeğin odasına halıyı pek tavsiye etmiyorlarmış geçen gün starda melek diye bir program varya orada duydum
toz tutuyormuş diye ,amaan herşeyde zararlı yahu
ağrılar hala devam ediyo canım,canım sıkılıyo zaten her ağrıda,Allah'tan bebeğim hareket ediyo sürekli de içim bi nebze olsa rahat ediyo..
hiç şaka yapıyo gibi durmuyodu canımvalla ben de çok alıştım kızım kızım demeye,ama oğlum oğluma dönecek bu gidişle benim tombul
canım ya bak nazar deydi sana maşallah diyelimüzüldüm canım ya inşallah bidaha böyle bi sorun yaşamaz.
ay doktorun şaşırdımı öyle şimdiye kadar bakmadımı hiç aaaaa ya erkek olursa
ilahi , doğru dedin ama bende öyle doğurmasaydın dicem
Benimkinin normal tarihiyle sezaryen tarihi arasında 3 gün var ya. Korkuyorum o yüzden belki erken olur diye :))) Eğer oğlum öyle bir şey yapmazsa doğum günleri Çınar ile aynı olacak :)) Ben Memorial Hastanesi'nde doğum yapacağım canım. Ataşehir'deki Memorial. Sen de bir an önce git gör ve en hayırlı kararı ver inşallah.
O sabredememe bende de var. Oğlumun odası olacak odada benim bekarlıktan kalma bir dolabım vardı. Onun içinde hep yorganlar, yastıklar falan vardı. Bütün o şeyleri aldığı için evden çıkartmak istemiyordum. Ama bebişin oda takımı gelince o dolap odada çok sırıttı, çirkin oldu. Mecbur çıkartacağım. Annemi kandırdım, ona vereceğim :)) Şimdi yorganlara yer arıyorum. Vakumlu hurçlardan aldım. Bazanın, koltukların altındaki bütün giyilmeyen, kışlık vs. giysileri çıkarttım. Bir taraftan yorganlara yer arıyorum, her tarafta kıyafetler. Hurçların birinin vakum yeri bozuk çıktı. Vs.vs.vs. Bir görsen var ya şuan evi. Her tarafta, her odada yerlerde bir şeyler var :)))))) Bütün şu işler bugün-yarın bitse, sonra ilk işim perde ve halı meselesini halletmek olacak. Perde yine kolay da halı zor. Çünkü bebek odasına uygun şu sevimli halılar hep çok küçük veya normal halı ebatlarında. Ama bebişin odasına konulacak şeyin yolluk gibi dar ve uzun bir şey olması gerekiyor odanın tipi nedeniyle. O formda da bebiş odasına uygun bir şey bulamıyorum maalesef
ağrılar hala devam ediyo canım,canım sıkılıyo zaten her ağrıda,Allah'tan bebeğim hareket ediyo sürekli de içim bi nebze olsa rahat ediyo..
hiç şaka yapıyo gibi durmuyodu canımvalla ben de çok alıştım kızım kızım demeye,ama oğlum oğluma dönecek bu gidişle benim tombul
O zaman da oda çıplak olur yaa :))) Aman ne çok şey biliyorlar öyle. Çocuk yarın bir gün emeklediği zaman parkenin üzerinde mi emekleyecekmiş :)))
Canım benim geçmiş olsun. Bebişin iyi olmasına çok sevindim. Vaktini beklesin, zamanında gelsin inşallah. Doktorun sürprizi süper olmuş :)))))) Ama bence kızın olacak. İçime öyle doğuyor :)))
de canım de,maaşallah de de bebeğim dayansın Kasım sonuna kadarbakmaz mı canım,her gidişimizde baktı ama bugün bi şaşırdı niyeyse erkek olursa da şaşırmayacam tatlım,zaten en başından beri hazırlıyorum kendimi,bu işte bi iş var diyip duruyorum kendime beşiğimiz,arabamız,kıyafetler zaten hep ortak renkler,3-5 parça bişey var kıza dönük,onları da evde giydiririm
ben molfix alcam canım prima ve huggies almayı düşünmüyorum
ayy canım bi anda okadar çok iş çıkarmasaydın kendine.. sen söyleyince bile benim gözüm korktu birden :)))
benim eski bi halım vardı, ince bişey yeşil üstünde pembe sarı papatyalar var.. onu serdim güzel duruyormuş gibi geldi, halı düşünmedim hiç..
tüylü bişey değil oyüzden toz tutmaz hem.. şu eski ince halıflexler gibi... toz yapmaması için sende öyle bişey seçebilirsin ozaman illa çocuk odası modellerine bakmazsın...
walla kolay gelsin sana canım... hee bu arada erkek çocuklar vaktinden geç gelirmiş derler o yüzden bekler o annesinin sözünü dinler korkma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?