nst de karnına bişeyler bağlıyorlar, eline de bir düğme veriyorlar. bebek hareket ettikçe bas düğmeye diyorlar. yarım sa olunca da gelip kaldırıyorlar bi çizelge veriyolar makinadan onu dr a gösteriyorsun hiç bir zorluğu yok.
Evet canım sana katılıyorum cesaret vermemz gerekioken korkutmayalm muayene de bu kadar tırsarsak doğumu bilemyrm
merhaba kızlar
dr'dan geldim,33+5 haftalığız,bebişim 2365 gr,47 cm olmuş.Suyum da iyiymiş şükür,herşey yolunda dedi dr.Tahlil verdim ,inş sonuçlar da iyidir.Galiba sezaryen tarihim 7 aralık cuma olacak,önü haftasonu olsun ,eşim için de iyi olur.1 ay kaldı doğuma,heyecanlandım.Daha hiçbir şey yapmamıştım,haftaya çantamı hazırlarım artık,ne de olsa 35 haftalık olacağım.
selam kızlar biz geldik. bebişim 2600 olmuş ve ben 2 haftadır hiç kilo almamışım. hala +10 dayım. bebişimin almasına sevndm. hiç gelmeye niyeti yok dedi, rahatı yerinde , nası döncek bilmiyorum hala ters pozisyonda dediilk defa nst ye girdim. uzandığım yer rahatsızdı başım ağrıdı o yüzden yarım saat beklemek sıkıcı. çıktığımda eşim uyuyodu sandalyede:) bi dahaki randevu 13 ünde. aç gel dedi, neden bilmiyorum.
aaa hareket edince düğmeye mi basıyosun.. tühh uyurduk negüzel yatmışken :))) bak eşin beklerken uyumuş :)) biz beklicez yani yarım saat...
ayyy canım inşallah allah söyletmiştiröyle deme çatın felan müsaitse neden olmasın kimo ne iri bebekler doğuruyo hemde zorlanmadan belki sende doğurabilirsin tatlım
sanada tünaydın canım kolay gelsin çünkü baya yorucu bir gün seni bekliyorGünaydın.. hatta tünaydın kızlar...
ben birazdan oğluşumun odasını temizlemeye başlıcam bakalım,
çıpıt pazarı gibi heryer heryerde.. mobilyalar gelmedi ama bari poşetleri açıp düzenliyim dedim..
Seastire'cim nasıl oldun canım ağrıların geçti mi?
senin anneninde benimkinden kalır yanı yok heralde nasıl içi rahat edecek seni o halde bırakıp giderkenbenim kızda ultrosonda aynı babasına benziyor değişirmi sonra bilemem
canım bnim annemde doğumdan hemen önce gelecek arıycam annneeeeeee ben doğurucam dicem gelecek ciddiymburda eşimin arkadaşının karısı ben yanında olurum yardım ederim demiş saolsun annemler gidince eşimin arkadaşının karıısını çağırrım artık
güzelmiş canım ben yılmaz özdili zaten severek okurum takip ettiğim bi yazar
maşallah canım bebişineeemerhaba kızlar
dr'dan geldim,33+5 haftalığız,bebişim 2365 gr,47 cm olmuş.Suyum da iyiymiş şükür,herşey yolunda dedi dr.Tahlil verdim ,inş sonuçlar da iyidir.Galiba sezaryen tarihim 7 aralık cuma olacak,önü haftasonu olsun ,eşim için de iyi olur.1 ay kaldı doğuma,heyecanlandım.Daha hiçbir şey yapmamıştım,haftaya çantamı hazırlarım artık,ne de olsa 35 haftalık olacağım.
canım bugün aradı salı günü gelcem demişti ya bu defada perşembe oldu ,yok yani gelmicem dese bende ona göre başımın çaresine bakıcamCanım bence anneni arayıp, "anne gelmene ihtiyacım var bana net olarak geleceğin tarihi söyler misin" de.
senin bebişine maşallah canımselam kızlar biz geldik. bebişim 2600 olmuş ve ben 2 haftadır hiç kilo almamışım. hala +10 dayım. bebişimin almasına sevndm. hiç gelmeye niyeti yok dedi, rahatı yerinde , nası döncek bilmiyorum hala ters pozisyonda dediilk defa nst ye girdim. uzandığım yer rahatsızdı başım ağrıdı o yüzden yarım saat beklemek sıkıcı. çıktığımda eşim uyuyodu sandalyede:) bi dahaki randevu 13 ünde. aç gel dedi, neden bilmiyorum.
bende iki defa girdim canım nts'ye ikisindede hiç bişey vermediler elime basmak içinaaa hareket edince düğmeye mi basıyosun.. tühh uyurduk negüzel yatmışken :))) bak eşin beklerken uyumuş :)) biz beklicez yani yarım saat...
canım bugün aradı salı günü gelcem demişti ya bu defada perşembe oldu ,yok yani gelmicem dese bende ona göre başımın çaresine bakıcam
bana ne gün doğuracan diye sorup duruyor bende en sonunda bugün,sen geldiğinde ben 38 haftama girmiş olacam ama bu demek değilki bebek seni bekliyecek erken olursa ne olacak dedim bana ne dese beğenirsin öyle bişey olursa bana hemen haber ver ben hemen gelirim diyor şaka gibi ya ,sonra dedim işte benim daha hazırlığım bile yok şimdi hastaneye kaldırılsam geceliğim felan hiç bişey yok dedim sen oyaladın diye bu zamana kadar erteledim dedim ,onlar bir günlük iş gelirsem alırız diyor bende tabi o zamana kadar ben doğurmassam dedim.
anlayacağın sinirden kudurdum yine eşimede çarşamba gelcem demiş kendimi zor tutuyorum kalbini kırmayayım diye yoksa dicem sen zahmet etme ben birini tutacağım diye
yani birde gelecek olan kadın bildiğim biri olmayacak güvenebilsem dakika beklemicem
eşimde pazartesi yine ankara balıkesir felan dolaşacak yine benim hastaneye gitmeme denk eldi yoksa alışverişide yapardık onunla
allahım ne talihsizim yaaaaaaa:84::84::84::84:
selam kızlar biz geldik. bebişim 2600 olmuş ve ben 2 haftadır hiç kilo almamışım. hala +10 dayım. bebişimin almasına sevndm. hiç gelmeye niyeti yok dedi, rahatı yerinde , nası döncek bilmiyorum hala ters pozisyonda dediilk defa nst ye girdim. uzandığım yer rahatsızdı başım ağrıdı o yüzden yarım saat beklemek sıkıcı. çıktığımda eşim uyuyodu sandalyede:) bi dahaki randevu 13 ünde. aç gel dedi, neden bilmiyorum.
baktınmı canım nevresime
Vallahi en sonunda "gel bir yerde buluşalım, eksiğin gediğin ne varsa gezip alalım bir gün içinde" diyeceğim sana. Beni bile sinir etti annen. Dediği doğru, 1 günde hepsi alınabilir. İş ki o 1 gün bebek doğmadan hemen ayarlansın.
aynen öyle canım
sağol canım ya düşünmen bile yeter çok iyisin
dediğim gibi bu kadar gün atacağını bilseydim eşimlede giderdim işte ama bi düşünsene ya ayın 20,sinden beri gelcem diyor ve şimdide ayın 8,ne attı deli olmamak içten değil
vardır bundada bir hayır artık böyle diyerek avutuyorum kendimi ,bugün iki defa aramış bende tlf yastığın altında unutmuşum uyumuştumda duymadım aramasını sonradan görünce nasıl sevindim anlatamam heralde bilet aldı onu haber verecek dedim ama ne gezer 2 gün daha ertelemişte onun için aramış
yawruşum çok yorulmadık bu sefer,
beşiği kurduk, poşetleri açtık :)) bütün kıyfetlerini beşiğin içine doldurdum..
salı günü gelecekmiş mobilyalarımız. ozaman yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum bakalım... bide perde seçmem lazım odaya.. hala perdesi yok(
yawruşum çok yorulmadık bu sefer,
beşiği kurduk, poşetleri açtık :)) bütün kıyfetlerini beşiğin içine doldurdum..
salı günü gelecekmiş mobilyalarımız. ozaman yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum bakalım... bide perde seçmem lazım odaya.. hala perdesi yok(
Neyse dur bakalım bekle Perşembe gününe kadar. Bakalım gelecek mi.. Ama o güne kadar arayıp arayıp taciz et. Biletini aldın mı diye :)))
Benim oğlumun da perdesi yok. Hatta halısı da yok
canım inan yediremiyorum öyle muhtaç moduna girip arayıp durmayı ama bu defa yapcam heralde
pazartesi başlıcam aramaya.
Bu aramasında eşimin şehir dışında olacağını doktorada tek gideceğimi söyledim ama anlayana bilsin beni ne kadar sıkıntıya soktuğunu diye
bakalım artık sabırla perşembeyi bekliyorum ama o günde ben gelemedim desin son olacak artık
geliyosan abime git benim yardıma felan ihtiyacım yok dicem gerçekten çok sinirliyim çünkü bu konuda
Benim oğlumun da perdesi yok. Hatta halısı da yok
maşallh bebeişine kuzum yaaaaselam kızlar biz geldik. bebişim 2600 olmuş ve ben 2 haftadır hiç kilo almamışım. hala +10 dayım. bebişimin almasına sevndm. hiç gelmeye niyeti yok dedi, rahatı yerinde , nası döncek bilmiyorum hala ters pozisyonda dediilk defa nst ye girdim. uzandığım yer rahatsızdı başım ağrıdı o yüzden yarım saat beklemek sıkıcı. çıktığımda eşim uyuyodu sandalyede:) bi dahaki randevu 13 ünde. aç gel dedi, neden bilmiyorum.
ayyy canım inşallah allah söyletmiştir
benim inatçı bebişim doğum pozisyonuna girse doktorda olur derse zaten hiç dşünmem
sanada tünaydın canım kolay gelsin çünkü baya yorucu bir gün seni bekliyor
senin anneninde benimkinden kalır yanı yok heralde nasıl içi rahat edecek seni o halde bırakıp giderken
maşallah canım bebişineeegözünaydın gününde belli olmuş allah hayırlısıyla bebeğine kavuştursun canım
canım bugün aradı salı günü gelcem demişti ya bu defada perşembe oldu ,yok yani gelmicem dese bende ona göre başımın çaresine bakıcam
bana ne gün doğuracan diye sorup duruyor bende en sonunda bugün,sen geldiğinde ben 38 haftama girmiş olacam ama bu demek değilki bebek seni bekliyecek erken olursa ne olacak dedim bana ne dese beğenirsin öyle bişey olursa bana hemen haber ver ben hemen gelirim diyor şaka gibi ya ,sonra dedim işte benim daha hazırlığım bile yok şimdi hastaneye kaldırılsam geceliğim felan hiç bişey yok dedim sen oyaladın diye bu zamana kadar erteledim dedim ,onlar bir günlük iş gelirsem alırız diyor bende tabi o zamana kadar ben doğurmassam dedim.
anlayacağın sinirden kudurdum yine eşimede çarşamba gelcem demiş kendimi zor tutuyorum kalbini kırmayayım diye yoksa dicem sen zahmet etme ben birini tutacağım diye
yani birde gelecek olan kadın bildiğim biri olmayacak güvenebilsem dakika beklemicem
eşimde pazartesi yine ankara balıkesir felan dolaşacak yine benim hastaneye gitmeme denk eldi yoksa alışverişide yapardık onunla
allahım ne talihsizim yaaaaaaa:84::84::84::84:
senin bebişine maşallah canımne güzel ya nasıl becerdin hiç kilo almamayı sanada maşallah
bende iki defa girdim canım nts'ye ikisindede hiç bişey vermediler elime basmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?