2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

aaa hareket edince düğmeye mi basıyosun.. tühh uyurduk negüzel yatmışken :))) bak eşin beklerken uyumuş :)) biz beklicez yani yarım saat...

Evet canım sana katılıyorum cesaret vermemz gerekioken korkutmayalm muayene de bu kadar tırsarsak doğumu bilemyrm

Kolayca atlatıcaz herşeyi kimse merak etmesin...

maşallah bebişine canım. Ben de 7 Aralık büyük ihtimalle doğum tarihim...

Maşallah Ben de çok sıkılmıştım nst'de. Ben 31 haftalıkken bağlamıştı doktorum çok merak ediyorum diye, 10 dk yeterli şimdilik dedi. Doktor konuşma, gülme falan dedi. Benim de kayınvalidem yanımdaydı, ayy biz bundan eve alalım oğlum baksana hiç ses çıkmıyo kızımdan dedi. Ben bir başladım gülmeye, kasılmalar tavan yaptı. Bidaha kayınvalidemle gitmicem, güldürüyo beni...

öyle deme çatın felan müsaitse neden olmasın kimo ne iri bebekler doğuruyo hemde zorlanmadan belki sende doğurabilirsin tatlım
ayyy canım inşallah allah söyletmiştir
benim inatçı bebişim doğum pozisyonuna girse doktorda olur derse zaten hiç dşünmem

sanada tünaydın canım kolay gelsin çünkü baya yorucu bir gün seni bekliyor
senin anneninde benimkinden kalır yanı yok heralde nasıl içi rahat edecek seni o halde bırakıp giderken
maşallah canım bebişineee gözünaydın gününde belli olmuş allah hayırlısıyla bebeğine kavuştursun canım
Canım bence anneni arayıp, "anne gelmene ihtiyacım var bana net olarak geleceğin tarihi söyler misin" de.
canım bugün aradı salı günü gelcem demişti ya bu defada perşembe oldu ,yok yani gelmicem dese bende ona göre başımın çaresine bakıcam
bana ne gün doğuracan diye sorup duruyor bende en sonunda bugün,sen geldiğinde ben 38 haftama girmiş olacam ama bu demek değilki bebek seni bekliyecek erken olursa ne olacak dedim bana ne dese beğenirsin öyle bişey olursa bana hemen haber ver ben hemen gelirim diyor şaka gibi ya ,sonra dedim işte benim daha hazırlığım bile yok şimdi hastaneye kaldırılsam geceliğim felan hiç bişey yok dedim sen oyaladın diye bu zamana kadar erteledim dedim ,onlar bir günlük iş gelirsem alırız diyor bende tabi o zamana kadar ben doğurmassam dedim.
anlayacağın sinirden kudurdum yine eşimede çarşamba gelcem demiş kendimi zor tutuyorum kalbini kırmayayım diye yoksa dicem sen zahmet etme ben birini tutacağım diye
yani birde gelecek olan kadın bildiğim biri olmayacak güvenebilsem dakika beklemicem
eşimde pazartesi yine ankara balıkesir felan dolaşacak yine benim hastaneye gitmeme denk eldi yoksa alışverişide yapardık onunla
allahım ne talihsizim yaaaaaaa:84::84::84::84:
senin bebişine maşallah canım ne güzel ya nasıl becerdin hiç kilo almamayısanada maşallah
aaa hareket edince düğmeye mi basıyosun.. tühh uyurduk negüzel yatmışken :))) bak eşin beklerken uyumuş :)) biz beklicez yani yarım saat...
bende iki defa girdim canım nts'ye ikisindede hiç bişey vermediler elime basmak için

Son düzenleme:

Vallahi en sonunda "gel bir yerde buluşalım, eksiğin gediğin ne varsa gezip alalım bir gün içinde" diyeceğim sana. Beni bile sinir etti annen. Dediği doğru, 1 günde hepsi alınabilir. İş ki o 1 gün bebek doğmadan hemen ayarlansın.

Canım maşallah bebişine de sana da :) Her şey sonuna kadar yolunda gider inşallah.

aynen öyle canım
sağol canım ya düşünmen bile yeter çok iyisin
dediğim gibi bu kadar gün atacağını bilseydim eşimlede giderdim işte ama bi düşünsene ya ayın 20,sinden beri gelcem diyor ve şimdide ayın 8,ne attı deli olmamak içten değil
vardır bundada bir hayır artık böyle diyerek avutuyorum kendimi ,bugün iki defa aramış bende tlf yastığın altında unutmuşum uyumuştumda duymadım aramasını sonradan görünce nasıl sevindim anlatamam heralde bilet aldı onu haber verecek dedim ama ne gezer 2 gün daha ertelemişte onun için aramış

yawruşum çok yorulmadık bu sefer,
beşiği kurduk, poşetleri açtık :)) bütün kıyfetlerini beşiğin içine doldurdum..
salı günü gelecekmiş mobilyalarımız. ozaman yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum bakalım... bide perde seçmem lazım odaya.. hala perdesi yok (

Neyse dur bakalım bekle Perşembe gününe kadar. Bakalım gelecek mi.. Ama o güne kadar arayıp arayıp taciz et. Biletini aldın mı diye :)))

asıl işin başlamadı demek olsun canım ufaktan artık ne yapsan kardır.
ah canım ya bu işleri ben hiç sevmiyorum heralde kızıma oda yapacak olsaydım bu kararsızlıkla bütün istanbul,u dolaşırdım gerçekten zor işler
allah kolaylık versin

Benim oğlumun da perdesi yok. Hatta halısı da yok

Neyse dur bakalım bekle Perşembe gününe kadar. Bakalım gelecek mi.. Ama o güne kadar arayıp arayıp taciz et. Biletini aldın mı diye :)))

canım inan yediremiyorum öyle muhtaç moduna girip arayıp durmayı ama bu defa yapcam heralde
pazartesi başlıcam aramaya.
Bu aramasında eşimin şehir dışında olacağını doktorada tek gideceğimi söyledim ama anlayana bilsin beni ne kadar sıkıntıya soktuğunu diye
bakalım artık sabırla perşembeyi bekliyorum ama o günde ben gelemedim desin son olacak artık
geliyosan abime git benim yardıma felan ihtiyacım yok dicem gerçekten çok sinirliyim çünkü bu konuda

Benim oğlumun da perdesi yok. Hatta halısı da yok

yarın açık olur mu acaba perdeciler.. bu akşam mı çıkmak istesem eşime söyleyip :)
kızacak şimdi bana ne acelemiz var diye kesin

off bende bişey eksikse hemen yapasım geliyor sabredemiyorum ki...

ya bu arada sende 12.12.2012 lerden oldun demek çok sevindim canım yaaa
aynı gün doğum yapıcaz desene, sen hangi hastanede yapacaktın?
ben seninle konuştuğumuz gibi ya osmanoğlu ya hospitaliumu seçicem de gidip gördükten sonra bakalımmm

selam tontişler,doktordan geliyorum..gece çok ağrım oldu,kasıklardan bacaklara vuran bir ağrıydı..idrar yollarıyla ilgilidir diyerek doktora gittik hemen..doktor da fitil verdi..haftaya da kan ve idrar tahlili yapılacak..Nst'ye de soktu 10 dakikalığına,1 kere kasılmam çıktı..sıklaşırsa hemen ara beni dedi..moralim bozuldu biraz..ben de bişeye basmadım Nst sırasında,yatmak sıkıcı gerçekten o sırada..

33+4 haftadayız ve kızım 2.350 gr olmuş..normal doğum pozisyonundaymış..herşey yolundaymış çok şükür..Kasım 26'dan sonra doğarsa bi sorun yaşamayacakmışız,o zamana kadar sabredecek inşallah benim tontonum..

Bir de doktorum ne dese beğenirsiniz:cinsiyetini söylemiştim demi? evet dedik kız demiştiniz,ayaklarını da oynatmıyo,bakacam ama göremiyorum demez mi eşim dedi ki o zaman erkek doğarsa şaşırmayalım yani doktor bey şaka gibi şeyler yaşıyorum,hala emin değil yani benim tonton doktorum cinsiyetten

yaaa ben boşuna her renkten almadım bebeğimin eşyalarını,içime mi doğdu nedir

Boşver yaa muhtaç modunu falan. Annen o senin, ona mı gurur yapacaksın. Gelecek tabii, mecbur gelmeye. Doğurmasaydı anasını satayım alla allaaa :))) Kızdırmasın beni :))))))))

maşallh bebeişine kuzum yaaaa yaaaaa senin eşin beklemiş en azından ben tek gidiyorurm nsty e eşim çalışıoo okulda gelemezde...pofffff

yaa anneme kalsa gelirde annemim bakması gereken 3 bebeği var babam erkek kardeşim bide 9 yaşında kızkardeşim bırakmıolarki kadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…